آقا دستت درد نکنه اما جونه من سوالای منو یکی کامل جواب بده
در ضمن من لینک دانلود خواستمم
بچه ها تورو خدا هر چه زود تر این درخواست ها و سوال های gps منو کامل جواب بدید.
در ضمن گوشیم ویوازه . اون دو تا برنامه را برایم ok کنید لینک دانلودشو
آقا دستت درد نکنه اما جونه من سوالای منو یکی کامل جواب بده
در ضمن من لینک دانلود خواستمم
بچه ها تورو خدا هر چه زود تر این درخواست ها و سوال های gps منو کامل جواب بدید.
در ضمن گوشیم ویوازه . اون دو تا برنامه را برایم ok کنید لینک دانلودشو
سلام برای مخفی کردن برنامه مدیریت فایل ها زیاد هسـت ولی بهترین X-Plore هستشـــ .نقل قول:
برای دیکشنری هم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سرچ کنــی به جواب سوالاتت میرسـی .
موفق باشید!:40:
داداش h.vike فقط می تونم بگم دمت گرم . هم بابت گوگل مپ . هم بابت برنامه ها
گوشیم رو -- کردم با نرم افزار just ---- it بعد از چندوقتی گوشیم رو با کد7370 فرمت کردم اما گوشیم که روشن کردم خواستم به اینترنت وصل بشم که ارورconnection not availbele رو میده تنظیمات رو از همراه اول در خواست کردم اما واسم نمیاد خطم رو روی یه گوشی دیگه گذاشتم تنظیمات همراه اول روی اون گوشی داره میاد اما رو گوشی خودم نمیاد تنظیمات دستی هم کردم ولی جواب نداد تورو خدا یکی بهم کمک کنه:41:
کسی میدونه چه جوری درست میشه؟؟
ریسیت هم کردم اما درست نشد!!
دوستان من این برنامه SPB Mobile Shell v 3.5 رو روی گوشیم (5530) نصب کردم بعد متوجه شدم که وقتی به کسی زنگ میزنم یا موقع جواب دادن به تماس ورودی گوشی یهو خاموش میشه
حتی بعد از پاک کردن برنامه هم این مشکل رو دارم
الان با گوشیم همه کار میتونم بکنم غیر از مکالمه
مشکل از چی هست ؟؟؟؟؟؟
کمک کنید :19:
سلام
تازگی vivaz گرفتم. چندتا سوال دارم
1- توی برنامه های گوشی یه قسمت هست که نوشته backup . این قسمت برای چیه؟ منظورم اینه که برای backupگرفتن از اطلاعات هست ( به طور خودکار انجام میده) یا اینکه باید اطلاعات رو بک آپ بگیرم؟
2- میخوام contact وsms رو از گوشی قبلیم که اونم sony erricsson بوده به این یکی منتقل کنم. ولی برنامه my fhone explorer ویواز رو شناسایی نمی کنه!! برنامه دیگه ای هست؟ یا ورژن بالاتر از همون برنامه؟
3- یه برای برای استفاده از gps هست که بتونم به صورت آفلاین استفاده کنم؟
ممنونم.
فعلا همینا بود:46:
سلام خسته نباشین من x6 دارم روش ساین کردنشو میخواستم .با تشکر
سلام دوسـت عزیز کلوپ گوشیتون برید و مطرح کنید زودتر به جواب میرسـی :46:نقل قول:
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوست عزیز گوشیتون رو ریسـت کنید ، مشکلتون حل میشــه :46:نقل قول:
appilication is untrused and may be harmful to your phon دوستان در بعضی مواقع واسه نصب بازی,برنامه و تم یه همچین پیغامی دارم.منظورش چیه؟ اگه با این وجود نصب کنم گوشیم به مشکل میخوره؟
appilication is untrused and may be harmful to your phon دوستان در بعضی مواقع واسه نصب بازی,برنامه و تم یه همچین پیغامی دارم.منظورش چیه؟ اگه با این وجود نصب کنم گوشیم به مشکل میخوره؟
نقل قول:سلام دوســت عزیز ، هیـچ مشکلی پیش نمیــاد !نقل قول:
این ارور برای امنیـت هستش و برنامه مورد نظـر هیچ مشکلی رو برای گوشیتون ایجاد نمیکنــه .
نقل قول:
تشکر میکنم دوست عزیز:40:
با سلام دوستان من گوشی نوکیا مدل C5-003تازه خریدم اگه بخوام ریست کلی بکنم برنامه های مثل map وغیره که هنگام خرید در گوشی بوده پاک میشودمتشکرم
دوستان یکی جواب منو بده در ضمن اگه بک آپ یه گوشی C5_003دیگری روی گوشیم بریزم اشکالی ایجاد میکنه یانه لطفا به هر دو سواالهام جواب بدین
متشکرم
اتفاقا من هم همین مشکل رو رو ساتیو پیدا کردم هنوزم راه حلی براش پیدا نکردم
یه برنامه برای پخش فایل های تصویری برای x6
البته بغیر از july player که فایل ها رو با فریم پایین پخش میکرد
ممنون
نقل قول:سلام دوست عزیز موقع ریسـت مموری رو در بیــار تا مشکلی نداشته باشـی !نقل قول:
بک آپ گوشی دیگه روی گوشی شما فکر نکنم اجرا کنــه ..
دوستان اگه كسي از شما مي دونه چطوري ميشه نور قرمز هنگام فيلمبرداري رو خاموش كرد؟ (مثل قطع كردن صداي شاتر هنگام عكسبرداري)
اگه كسي اين نرم افزار رو داره ممنون ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يه پست جديد دادم مثل اينكه به مدير برخورد و گرفت سريع قفلش كرد خوب ايكس 6 چه فرقي با 5800 داره به جز دوربينش وقيافه
تفاوت اصلیش در تاچش هست که x6 خیلی بهترهنقل قول:
دوســت عزیز چـرا به من بر بخـوره تایپک شمـا قفل شد بخاطر اینکـه جای مناسبی زده نشده بـود !نقل قول:
شما میتونستید :
1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. و همین تایـپک => [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل یا سوال خودتون رو مطرح کنید نیازی به ارسال تایپک جدید نـبود .
نرم افزار برای پخش فایل های ویدیویی flv در x6 کسی از دوستان سراغ داره؟؟؟
همچنین پلیری بهتر از uc و july player هم واسه x6 هست؟
اخه uc که تقریبا قدرتش مثه همون پلیر دیفالت گوشی هست و july player هم فایل هارو کند اجرا میکنه!
این کند اجرا شدن به خاطر پلیر هست یا واسه cpu گوشی؟؟؟
سلام ویواز دارم میخوام ساینش کنم
کسی نیست مرا یاری کند؟ من الان بشدت به برنامه پی دی اف نیاز دارم(گوشیم ویواز است)؟اون سایت کذای هم که کدهای سر و کی نمیده ،لطفا اگر کسی سایتی رو میشناسه خبر بده که من اون برنامه را ساین کنم. مرسی
سلام دوست عزیز فایل های Cer & Key دیگـه وجود نداره . :20:نقل قول:
سایت های که درخواست ها رو جواب میدادن فعالیتشون کم شده و درخواست ها جواب داده نمیشه . :46:
سلام واسه تهیه فایل های cer key گوشیم چه کار باید انچام بدم؟ توی opda هم درخواست دادم ولی هنوز خبری نیس! 1 هفته ای می شه
گوشیم ویوازه : 012451009269722
لطفا کمکم کنید
سلام من گوشیم ویوازه و دو هفته هست که تو چندتا از سایت ها برای گرفتن cer & key ثبت نام کردم ولی هیچ جوابی نگرفتم خوب حالا باید چی کار کنم هیچ برنامه ای رو نمیتونم نصب کتم اینم سایتهایی که امتحان کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:فایل های Cer & Key دیگـه تولیــد نمیشـه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
درخواســـت ها بدون جـواب باقــی میمونــــه ..
سلام!من تازه یه دونه c5 گرفتم ولی نمیتونم هیچی روش نصب کنم!یعنی اصلا آشنایی با این نوع گوشی ندارم و تو خطش نیستم!
اگه میشه لطف کنید و یه راهنمایی کنید یا اگه میشه ساین کنید!
مرسی!
سریال گوشیم اینه:359056044549805
سلام , جواب شما هم مثل جواب دوستان بالا هستشـــ !نقل قول:
شمـا هـم باید از فریمور های پورت شده یا کوک شده استفـاده کنید برای هـک و ساین گوشیتون .:46:
سلام.contact های گوشیمو گم کردم.برنامه ای هست که بشه فایل بکاپ رو باز کنم و بخونمشون.مرسی
گوشیمو عوض کردم.5800 داشتم.الان یه موتورلای معمولی دارم.
arc پسوند فایل back up فهرست اسامی گوشیمه
من برنامه Melon Advance Call Manager v2.78(284) S60v3 S60v5 SymbianOS9.x Signed Cr@cKeD-By-R@me$h رو برای نوکیا 5250 گرفته ام . از لینک زیر
کد:
ولی موقع نصب ارور زیر را می دهد .کد:http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=267930&d=1284736046
Unable to install a protected application from an untrusted supplier
توضیح ان هم همین است :
این خطا نیز اگر چه زیر سر ساین عمومی است اما من آن را دور زده ام و با ترفندی خاص می توان از شر این پیغام رهایی یافت. اما دلیل این پیغام خطا در چیست؟
چنانچه برنامه ای را که می خواهید نصب نمایید دارای یک uid حفاظت شده باشد حتما باید آنرا با imei مخصوص گوشی خود ساین نمایید تا قابلیت نصب بر روی گوشی شما را داشته باشد در غیر اینصورت برنامه ای که ساین عمومی شده باشد اگر دارای uid حفاظت شده و یا همان شماره منحصر به فرد نرم افزاری که در مبنای 32 bit است باشد پیغام خطای فوق در هنگام نصب نرم افزار بر روی گوشی شما ظاهر خواهد شد و تلاش شما را برای نصب برنامه تان بی ثمر خواهد گذاشت. اگر چه این خطا تنها با ساین نمودن برنامه با cer مخصوص گوشی خودتان قابل حل است اما چنانچه از cer و ساین عمومی استفاده کرده باشید می توانید برنامه را با دکومپایل کردن از یک uid حفاظت شده به uid غیر حفاظتی تغییر دهید و به اصطلاح خودمانی برنامه را دور بزنیم. uid های حفاظت شده معمولا با اعداد 1 و 2 شروع شده اند و در غیر آن با حروف. به عنوان مثال uid نظیر 0xAFFFFFFF غیر حفاظتی و 0x1FFFFFFF یک uid وارث و حفاظت شده است. چگونگی تغییر و کار با uid ها کمی اختصاصی تر است و در این بحث نمیگنجد.
متاسفانه مانده ام چه کنم . کسی می تونه کمکم کند . راه حل ساده بگید .
ممنون میشم زودتر جواب دهید
سلام , گوشیتــون رو هـک کردید ؟
فایل مورد نظـر رو باید با فایل های Cer & Key اگه داری ساین کنی مشکلت حل میشه .. !:46:
اسمارت کام جی پی اس روی گوشی 5800نصب کردم ولی از جی پی اس گوشی استفاده نمیکنه .کانکت رو میزنم بلوتوث رو روشن میکنه.(ورژن 1.56)اصلا علامت جی پی اس گوشی نمیاد.با oviتست کردم جی پی اس گوشی سالمه
سلام , باید از طریق تنظیمات برنامه Gps خود گوشی رو فعال کنــی بعد بیای کانکت کنـــی .نقل قول:
تو تنظیماتشـــ یه نگاهی کنیــد , از ورژن فارسی برنامه هم میتونید استفاده کنیـد :46:
سلام
کسی میدونه چرا نرم افار SpbTV.v1 که مال پخش کانالهای تلویزیونی هستش رو 5800 تصویر داره ولی صدا نداره؟
سلام از دوستان کسی میتونه کمک کنه من می خوام یه برنامه نصب کنم پیام میده مجوز منقضی شده است میده باید چه کار کنم
خیلی ممنون میشم
اگر فایل Cer & Key را نداشته باشم باید چه کار کنم از کجاباید پیدا کنم ممنون
سلام.نقل قول:
تاریخ گوشی رو سال به سال عقب ببر .مثلا بزار ۲۰۱۰بعد اقدام به نصب کن اگه نشد یه سال بیا عقب ..همین کار اینقدر تکرار کن تا نصب بشه...اگه گفت هنوز معتبر نشده تاریخ رو ماه به ماه به جلو ببر..... بعد نصب تاریخ گوشی رو به حالت اول تنظیم کن..:46::5: