هر دو عزیز درست میگید فقط نصفه میگید :31:نقل قول:
Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5
جسارتا اگرم نشون بده چیزی نیست که بشه خوندو قابل استفاده باشه
اگر برای این منظور میخوای بگیری باید بری سراغ ebook reader
ببخشید اف تاپیک شد
Printable View
هر دو عزیز درست میگید فقط نصفه میگید :31:نقل قول:
Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5
جسارتا اگرم نشون بده چیزی نیست که بشه خوندو قابل استفاده باشه
اگر برای این منظور میخوای بگیری باید بری سراغ ebook reader
ببخشید اف تاپیک شد
اگه اینارو داشت که میشد 5800 :31:نقل قول:
بله pdf هم میخونه فقط باید برنامه Adobe را نصب کنید که نیاز به ساین کردن داره(فایل cer & key برای گوشیتون میگیرین و به راحتی ساین میکنید.)
مرسی که شما کاملش کردی:20:نقل قول:
برای این منظور که نه ولی میخوام که بخونه لازمم میشه.
نه عزیز اشکالی نداره
:11:
آره حق با شماست اگه میداشت دیگه چه فرقی با 5800 داشت به هرحال یه تفاوتی باید داشته باشن دیگه.نقل قول:
پس حتما PDF رو هم میخونه دیگه؟
تو سایتا که زده میخونه اما میخوام که کسی 5230 داره مطمئن بشم.
بله حتما میخونه.نقل قول:
فقط انتظار نداشته باشید pdf های سنگین که پر از عکس هستن را اجرا کنه:46:
ممنوننقل قول:
نه همچین انتظاری ندارم.
داداشم 5530 داره اما با PDF و Word مشکل داره عجق وجق نشون میده قابل خوندن نیست گفتم یه موقع اینم اینجوری نباشه.
پس چرا 5530 نمیخونه؟
خواهش میکنمنقل قول:
من تا حالا pdf یا word فارسی روش اجرا نکردم
اما همین الان دارم یک pdf انگلیسی میخونم بدون هیچ مشکلی(160 صفحه با حجم 1 مگ)
نمیدونم .
منظورم همون ورد یا پی دی اف فارسیه که 5530 مشکل داره اما 5230 نمیدونم که همچین مشکلی داره یا نهنقل قول:
اگر گوشیت دارای زبان فارسی باشه مشکلی برای دیدن فایلهای Word یا PDF فارسی نداری و اگر هم با وجود داشتن زبان فارسی باز هم نمی تونی اسناد فارسی را درست ببینی ایراد از UTF-8 هست و باید توسط برنامه ادیتور سند خودت را به استاندارد UTF-8 تبدیل کنینقل قول:
موفق باشی
پس دوستان مورد تاییده همه هستش که 5230 بخرم دیگه؟
دوستان من دنبال نسخه ای از GARMIN هستم که بشه روی 5230 نصبش کرد.
کسی میتونه کمکم کنه؟
اصلاً GARMIN بهتره یا OVI؟ کدومشون راهنامی صوتی هم داره؟
سلامنقل قول:
اصلا به جز ovi به هیچ چیز دیگه فکر نکن مخصوصا اینکه ساکن تهران هم هستی:46:
بهترین گزینه برای تهران اصفهان شیراز قم کرج مشهد کرمانشاه و تبریز +نقشه کامل راههای ایران ovi هستش + راهنمای صوتی فارسی
اگه ساکن شهری غیر از اینا هستی و یا قصد سفر به شهری غیر از اینا داری برو سراغ گارمین
ممنون دوست خوبم.نقل قول:
ovi روی گوشی من نصب شده. می خواستم ببینم چطوری میشه نقشه ها رو بهش اضافه کرد؟ (تا نیازی به اتصال اینترنت نباشه) روش کار برای سیمبیان های مختلف یکی هست؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=369607
سلام به همه دوستان عزیز
من بالاخره این گوشی رو خریدم:46:
چرا هیچ برنامه ای روش نصب نمیشه ؟:18:
البته برنامه هایی که دارم واسه 5530 بوده مگه سیمبین هردو 9.4 نیست اونوقت چرا نباید نصب شه؟
سلام :20:نقل قول:
به به مبارک باشه:46:
احتمالا برنامه هایی که میخوای نصب کنی نیاز به ساین کردن داره باید فایل cer & key برای گوشیت بگیری و برنامه ها را ساین کنی(البته برای نصب بعضی برنامه ها هم باید گوشی را حک کنی که 5230 در حالت عادی حک نمیشه:19:)
البته تا وقتی واقعا نیاز نداشتی بیخود گوشیت رو حک نکن
ممنون:10:نقل قول:
یه مشکل مسخره بود،بگم خندتون میگیره:38:
میگفت که DATE Expired...فهمیدم تاریخ گوشی رو درست وارد نکرده بودم تاریخو درست کردم درست شدش.
راستی یکم درمورد ساین و ساین کردن توضیح میدین که اصلا چی و چرا و چجوری باید اینکارو کرد؟
ممنون
خواهش میکنم:20:نقل قول:
اره این هم از مشکلات نصب هستش:دی
خب باید بری تو این تاپیک و شماره سریال گوشی و مدل گوشی را اعلام کنی تا دوستان برات فایل cer وkey را قرار بدن
بعد که فایل cer و key را گرفتی میری تو این تاپیک که نحوه ی ساین کردن برنامه ها را آموزش داده:46:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=318942&page=324
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=394099
درمورد ساین چیزی نمیدونم میشه بگید که اصلا ساین چیه و چیکار میکنه با گوشی؟
با -- یا -- فرقش چیه؟
ممنون
بیا اسی جان اینم جواب سوال خودت یا خودم:31:نقل قول:
فایل Cer & Key چیست؟
تمام افرادی که گوشی دارای سیستم عامل Symbian دارند قطعا روزی به دو فایل Cer & Key نیاز پیدا میکنند.
اگر تا به حال اقدام به نصب نرم افزار , تم , بازی یا ... با پسوند SIS روی گوشی خود کرده باشید (به خصوص نرم افزار دانلود شده از اینترنت و رایگان مثل نرم افزار های GPS , ...) متوجه این مسئله شده اید که در همان ابتدای نصب با Error هایی مواجه میشوید.
این ارور ها به دلیل این است که این فایل ثبت قانونی نشده و زمان استفاده از آن به پایان رسیده و سیستم Symbian گوشی شما این موضوع را فهمیده و اجازه نصب به شما نمیدهد
از جمله این Error ها :
Certificate Error
Contact the application supplier
و ...
برای رفع این مشکل شما باید نرم افزار را قبل از اقدام به نصب برای گوشی خود ثبت (به اصطلاح ساین=Sign) کنید. برای ساین نرم افزار به فایل هایی با پسوند Cer. & Key. دارید که مختص گوشی شما هستند
نکته مهم اینجاست که فایل های Cer و Key فقط و فقط قابل استفاده بروی گوشی ای می باشد که برای آن ساخته شده است. این فایل ها را تنها با دادن شماره سریال خود میتوانید از همین سایت دریافت کنید.
به وسیله این دو فایل و نرم افزار ساین نشده (که پیشتر نصب نمیشد) میتوانید آن را ساین کنید و بدون هیچ Error ای نصب و از آن استفاده کنید
در حال حاضر اغلب (همه) نرم افزار های حرفه ای و بسیار مفید نیاز به ساین دارند.
این بود فلسفه این دو فایل.
(برگرفته شده از:)کد:http://iranopda.com/about.html
با توجه به اینکه این گوشی گارانتی نداره توی تهران از کجا بخرمش که مطمئن باشه؟
یه فروشنده منصف توی علاالدین سراغ دارید؟بچه هایی که گوشی بدون گارانتی خریدن و مشکلی هم نداشته از کجا گوشیشونو گرفتن؟
ممنون.
بابا گارانتی کیلو چند...نقل قول:
شما فقط دنبال وسایل جانبی اصلی باش مثل باطری
خوب حالا همون بدون گارانتیشو از کجا بخرم؟
من باشم میرم طبقه 6 علاالدین هر کی قیمت پایین تر داد و گذاشت همون جا تست کنم از همون میگیرمنقل قول:
شنیدم یه جا هم باز شده به نام پاساژ ایرانیان نمیدونم! اونم یه سر بزن شنیدم که حداقل از مغازه دارهای ...... طبقه اول علاالدین بهتر هستن
نظر شخصی بود شما خود دانی
سلام دوستان من 3 روز پيش اين گوشي رو از طبقه ششم علا الدين خريدم 169 تومن..تو كل طبقه گشتم ارزونترين فروشنده رو پيدا كردم چون از 174 بهم قيمت دادن..جعبه ابيش رو گرفتم كه توش به جز گوشي رم 2 گيگ+هندز فري بي كيفيت+هولدر ماشين بود.
بهترين نقطه قوت اين گوشي ال سي دي بسيار با كيفيت و جي پي اس اش هست كه اون تبديل به يك دستگاه جي پي اس حرفه اي ميكنه..
اما يه حادثه بد در روز دو برام رخ دا دو اون اين بود كه گوشي از دست بر روي سنگ كف اتاق افتاد و يه قسمت از قاب جلويش وروم كرده..خيلي دلم سوخت و لي بازم خدا رو شكر كه خسارت بيشتري بش وارد نشد..ولي انصافا گوشي خوش دستي نيست و خوب تو دتس جا نميگيره چون باريك و دراز و در عين حال سنگينه..برا همين همش در معرض افتادن از دسته..
دوستان از قيمت قاب اصلي اين گوشي خبر دارن؟
از دوستان کسی 5230 برا فروش داشت بنده خریدارم .. PM بدهید
آقا این گوشی مگه بدون رم 2 گیگ فروخته نمیشه؟(تو برسی تخصصی سایت gsm.ir نوشته)
پس چرا مال بعضی از دوستان توش رم 2 گیگ داره
لطفا راهنمایی کنید
من کاور روی صفحه را 6000 تومان خریدم .گرون نداده ؟
نقل قول:
سلام
مبارکت باشه و حالا حالا ها واست کار کنه
این 169 تومن با گارانتی یا بدون گارانتی گرفتی ؟
اگه با گارانتی گرفتی قیمت بدون گارانتیش رو خبر داری ؟
تولید چین این گوشی به همراه یه رم 2 گیگ عرضه میشه.نقل قول:
تولید مجارستانش رم همراش نیست.
فکر کنم گرون خریدی. ولی من حدود 8 ماهه این گوشی رو دارم؛ یکی دو دفعه به طرز فجیعی از دستم افتاده (روی آسفالت) صفحه ش کوچکترین خش یا خراشی هم برنداشته، این کاور فقط حساسیت صفحه لمسی رو کاهش می ده. از نظر من چیز اضافه ای هست؛ البته نظر دوستان هم کاملاً محترمه. :10:نقل قول:
نقل قول:
داداش آخرین قیمت این گوشی تو طبقه ششم علائدین 163 تومنه و خیالت راحت باشه که وسایل جانبیش کامل و اصله.چون اینا عمده فروشن و اصلا وقت نمیکنن دونه دونه جعبه های این همه گوشی که تو روز واسشون میرسه رو باز کنن و توش ناخونک بزنن و احیانا دزدی کنن (اونقدر پول در میارن که احتیاجی به دله دزدی نداشته باشن)
بر عکس اگه از مغازه های معمولی بخری احتمال خیلی زیادی داره که دله دزدی کرده باشن. چون هر سری خودشون میرن علائدین و گوشی های کمی به صورت عمده میخرن و کل محتویات جعبه و حتی خود گوشی رو تفتیش میکنن و اگه بتونن یه چیزایی از توش کش میرن! تازه قیمت هاشون هم 30 الی 40 تومن (حداقل برای این مدل) گرونتره!
من خودم از یه مغازه معمولی این گوشیو 196 تومن قیمت گرفتم.(حسابشو بکن یه دونه 5230 سفید بیشتر نداشت که همونم در آورده بود گذاشته بود پشت ویترینش) حالا خودت قضاوت کن که جعبه این یه دونه گوشی رو چند دفعه باز و بسته کرده؟؟!!
راستی اگه به پاساژ علائدین دسترسی نداری یا واست بدمسیره و.. بهترین راه خرید اینترنتیه.یه سایت اینترنتی منصف هست که قیمت گوشی هاش خیلی از مغازه بهتره و تو کل فروشگاه های اینترنتی دیگه از همه داره ارزونتر میده. سایت plaza.ir که صاحب اصلیش GsmAria هست الان این گوشی رو 171 تومن قیمت زده (فقط 8 تومن بالای قیمت طبقه ششم علائدین!) که البته یه سری مزیت نسبت به اون 163 تومنیه داره:
1- گارانتی 18 ماهه پارسه
2- هديه با ارزش کيف موبایل زیبا و با کیفیت گولا که تو بازار الان 4 تون قیمتشه.
اینم لینکش:امیدوارم که راهنماییم واستون مفید واقع شده باشه.فقط اینو از من داشته باشین:کد:http://www.plaza.ir/Nokia_5230-2361.aspx
مغازه نه! یا علائدین یا سایتی که معرفی کردم.:8::8::8::5:
ضمنا خدمت دوستانی که 5230 دارن عرض کنم فریمور گوشی c6 برای این گوشی پروت شده (با ساپورت کامل زبان فارسی) که با یه سرچ ساده تو گوگل میتونید پیدا کنید
با تشکر
آقا ایرانیش هم میگن جدیدا اومدده نمیدونین اون توش رم داره یا نهنقل قول:
ضمنا تو این 3 تا (چین ایران مجارستان) کیفیت تولید کدومش از همه بالاتره
فکر نمی کنم همچین چیزی باشه. ایرانی؟!!!نقل قول:
به نظر من (فقط نظر من) کیفیت ساخت مجارش یه کم بهتره. :20:
سلام کیفیت صدا و بلندی صدای اسپیکرش چطوره مثلا در مقایسه با 5800؟:20:
بلندیش بد نیست ولی کیفیتش تعریفی نداره. در ضمن اسپیکر 5800 استریو هست ولی اسپیکر 5230 مونو.نقل قول:
آخرین ورژن نرم افزار این گوشی چنده؟
مال گوشیی که دست منه v21 هست ولی نرم افزار Nokia Ovi Suite برای آپدیت این گوشی ورژن v40 رو نشون میده.
درسته؟
سلام.
من من الان سامسونگ استار دارم ولی میخوام بدم 5230 بخرم.یکی از معایب استار نداشتن قلمه.
5230 قلم داره؟
من یه 5233 رو دیدم که قلم هم داشت.
سلام
من استار دارم میخوام بدم 5230 بگیرم.
چنتا سوال!
5230 قلم داره؟
تو موزیک پلیر میشه پوشه ها رو جستجو کرد یا مثل استار شونصد تا آهنگ و زنگ رو یه جا نمایش میده؟
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
میبخشید دو تا پست دادم!
اینترنت قاط زد فکر کردم اولی سند نشده...:31:
سلام:20:نقل قول:
نه قلم نداره البته نیازی هم نداره ، صفحه اش به اندازه کافی بزرگ هست و کار کردن باهاش نسبتاً راحته:46:
نه متاسفانه نمیشه پوشه ها را جستجو کرد:13: