کسی از دوستان می تونه آپ کنه یکجا دیگه؟
Printable View
کسی از دوستان می تونه آپ کنه یکجا دیگه؟
دانلود کردم.البته با فیلتر ش ک ن
اینم از بدبختیهای فیلتر کردن سایتها
سلام
لینک دانلود این سایته خرابه که
دوستان کسی فعال ساز سراغ نداره برا ورژن2.6
از کجا دانلود کردین؟ کار هم می کنه؟!من مشکل پیلترینگ ندارم اما اصلا فایلی تو اون آدرس نیست برای دانلودنقل قول:
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم نرم افزار و هم کیجن خودم نصبش کردم کار میکنهنقل قول:
دوستان و مدیریت محترم ...
سلام ..
من کلک 2010 رو پیدا و نصب کردم ولی وقتی اجرا شد تو عنوان برنامه میزنه کلک 2007 ... !!
اگه ممکنه یه لینک سالم و واقعی! برای ورژن 2010 با کرک اصلی (دائمی) و همچنین فارسی ساز مریم رو می خواستم ..
پیشاپیش ممنون..:n01:
توی خود سایت سیناسافت لینک دانلود کلک 2010 هست. اونو دانلود کنید بعد نرم افزار رو با kelk patcher v 2.2 (سرچ کنید راحت پیدا میشه) کرک کنید.
ممنونم عزیز ... لطف کردی ..
در مورد فارسی ساز مریم چی؟؟؟ ...
خواهش میکنم.
توی پست 193 همین تاپیک یه سریال نامبر گذاشته شده از طریق همون از قسمت دانلود سایت مریم سافت آخرین ورژن رو دانلود کنید. کرکش رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت بگیرید.(اسم نرم افزار رو به انگلیسی سرچ کنید) در مورد بقیه نرم افزارهای شرکت مریم سافت هم میتونید به همین شکل عمل کنید.
بازم ممنون ... ولی اون سریال تاپیک 193 که گفتی لینک میرعماد رو آورد ... :n03:نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز فایل QalamBartar.3.2.3.Cracked-SND.zip
را از حالت فشرده خارج کنید . برنامه رو نصب کنید به محل نصب برنامه بروید و فایل QalamBartar.exe را جایگذین فایل قبلی کن.سپس بسته به نسخه سیستم عامل خود فایل MaryamSoft - QalamBartar 2.AC در مسیر زیر کپی کن . برنامه بدون سریال اجرا می شود .
1. Install the application
2. Replace the executable with our cracked one
3. Copy "MaryamSoft - QalamBartar 2.AC" file to
Win 7:
C:\Users\YourUserName\Documents\MaryamSoft\LockDat a
WinXP:
C:\Documents and Settings\YourUserName\My Documents\MaryamSoft\LockData
نکته : YourUserName نام کاربری شما ست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Please Download all compressed files, then Unzip the first file and install.
Please Download compressed file, then Unzip and install.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
============
دریافت کرک : 2 مگابایت
نحوه کرک: پس از نصب از پوشه کرک برنامه Kelk 2010 Patcher v2.x را اجرا نموده بر روی دکمه پچ کلیک کرده و محل نصب برنامه را انتخاب کنید
دریافت نرم افزار : 122 مگابایت
کد:
دریافت کرک : 2 مگابایت
کد:
کرک تو ویندوز 8 کار نمی کنه؟
پچ هم که نصب کردم برنامه دیگه اجرا نشد ... :n03:
من به دنبال نرم افزار قلم برتر میگردم.
از لینکی که در چند صفحه بیش بود نتونستم دانلود کنم.
اگه اونم مثل میر عماد در سایت دیگه ای اپلود کنید ممنون میشم.
لطفا چلیپا 2 روهم بگذارید.
دانلود کرک 2010نقل قول:
پچ نسخه 2007 رو به 2010 تبدیل می کنه . اگر دوستان نسخه 2007 رو دارن کافی است فقط پچ رو دانلود کنند.
نکته : لینک های 2010 همان کلک 2007 می باشد.
سلام ببخشید من این فایل QalamBartar.3.2.3.Cracked-SND رو دانلود کردم و از حالت زیپ خارج کردم و وقتی خواستم نصب کنم error داد که فایل نصبی corrupted شده هست و صدمه دیده
امکانش هست فایل رو روی سرور دیگهآی آپلود کنید؟
سلام فایل نصب رو بریز داخل یک پوشه جدید و از اونجا نصبش کننقل قول:
برو حالش رو ببر
هنگامی که بر روی آدرس کلیک میکنم با این تصویر روبرو میشم.باید چیکار کنم؟ممنون میشم اگه نسخه ی امسال رو بگذارید.نقل قول:
سلام دوستان من توی ویندوز 8.1 ۶۴ بیتی با قلم برتر به مشکل برمیخورم. با برنامههایی مثل wordpad و word مشکلی نداره اما با برنامههایی مثل Illustrator CC و Photoshop CC برنامه crash میکنه بعد از چند دقیقه!
میخواستم بدونم دوستانی که راحت با این برنامه کار میکنن از چه سیستم عامل و نرمافزاری استفاده میکنن؟؟
ممنون
سلام ببخشید خودم راه حلش رو پیدا کردم گفتم شاید به درد دیگران بخوره. قسمت تایپوگرافی رو از توی تنظیمات غیرفعال کردم و با Photoshop CC و Illustrator CC مشکلی نداره.نقل قول:
با سلام لطفا اگه امکانش هست یک سریال نامبر از قلم برتر بزارید که بشه فونت پک رو دانلود کرد.یا اگه کسی فونت پک رو داره لطف کنه و اینجا آپلود کنه. مرسی از دوستان
نقل قول:
سلام
منم نیاز دارم
لطفا اگه کسی فونت پک یا شماره سریال داره آپلود کنه
منم نیاز دارم
لطفا اگه کسی فونت پک یا شماره سریال داره آپلود کنه
سلام من هم به فونت پک یا شماره سریال نیازمندم
همچنین اگر دوستان قلم برتر نسخه مک رو هم دارند لطفا آپلود کنن
ممنون
سلام علیکم
فونت پک اون جوری که شما خیال می کنید نیست
هر کس با سریالی که معتبر باشه می تونه از سایت یک سری فونت بخره (البته چندتاشم رایگانه) ولی اصلی ها پولیه
وقتی این فونت ها را خریدی به صورت یک پک برات نگه می داره که اگه بعدا خواستید دوباره دانلود کنید
باید پول بدید و بخرید یا کسی که همه را خریده ازش بگیرید یا با هم جمع بشید و هر کدوم یکیشو بخرید البته با یه اکانت
بعد فونت پکش رو با هم تقسیم کنید
یا علی مدد
به امید صبح دولتش
دوست عزیز این کلک تو ویندوز 8.1 نصب میشه؟ اگه واسه نصب راه خاصی داره بگید. خیلی خیلی ممنون
دوست عزیز این کلک تو ویندوز 8.1 نصب میشه؟ اگه واسه نصب راه خاصی داره بگید. خیلی خیلی ممنون
نقل قول:
والا من توی ویندوز 8 نصب کردم، توی 8.1 رو نمیدونم.
حتماً موقع اجرا compatibility رو به حالت ویستا یا اکس پی بذارید. تاریخ ویندوزتون رو هم حتماً به اوایل سال 2010 تغییر بدید. (تاریخ دقیقش رو موقع اجرای کرک نوشته)
خواهش می کنم قلم برتر را در آپلود منیجر دیگری آپلود بنمایید.
یا بهم آموزش بدید وقتی آنتی ویروس یک صفحه رو مسدود می کنه باید چکار کرد؟
لطفا چلیپا 2 رو هم قرار بدید.
متاسفانه کلک درست اجرا نمیشه.
ویندوز 8 دارم و وقتی کلک رو اجرا میکنم پنجره اولش میاد و بعد ناپدید میشه.
و دیگر هیچ.
مشکل از کجا میتونه باشه؟
تاریخ رو عوض کردم و نتیجه نگرفتم.
آپدیت رو نصب کردم و نتیجه نگرفتم.
ممنون می شم کمک کنید
درود بر شما
لطفا لینک دانلود نسخه فارسی نویس مریم: 4.6.3 (92/8/6) را قرار دهید
ممنون
واسه منم همین مشکل پیش اومدنقل قول:
با Run As Administrator حل شد
برای من نشد.نقل قول:
سلام دوستان
من قلم برتر 3.2.3 رو نصب کردم
اما رو ویندوز 8.1 که دارم اجرا نمیشه با compatibility هم درست نشد
مشکل از کجاست؟
آیا ویندوز مشکل داره یا این ورژن قلم برتر قدیمی هست و ورژن جدیدی برای سازگاری با ویندوز 8.1 هم اومده؟
کد فعال سازی میخواد؟؟؟؟؟؟؟ چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
سلام به همه دوستان بنده چند پک از فونت های قلم برتر را دارم (البته چون نرم افزارش رو خریدم) حالا پکهایی که میاد رو میتونم دانلود کنم. اینم بگم که گاهی پکها پولی هم هست. به هر حال تعدادی پک برای دوستان ارسال میکنم.نقل قول:
قابل ذکر است که بعضی از این پکها مال ورژن 3.2.6 هستند . این مطلب رو گفتم که اگر نصب کردید و دیدید که در نمایش نشان داده نمیشود بخاطر عدم تطابق پک با ورژن قلم برتر است.
متأسفانه در این تاپیک امکان پیوست کردن فایل برایم وجود ندارد . هر کس میخواد ایمیل بدهد براش بفرستم.
بیاییم شادیهایمان را با هم تقسیم کنیم
غمهایمان را منها کنیم