سلام من راهنمای گام به گام آی جی آی2 را می خواهم.( از مرحله 15 به بعد.لطفا برایم به صورت دانلود نگذارید)
Printable View
سلام من راهنمای گام به گام آی جی آی2 را می خواهم.( از مرحله 15 به بعد.لطفا برایم به صورت دانلود نگذارید)
دوستان Igi2 مال 3 سال پیش هنوز دارین مشکلاتش رو حل میکنین؟واقعا جای تعجبه...
به نظر من خیلی هم بازی قشنگیه . داستان این بازی رو کسی نداره؟(igi2)
پس چرا یکی به من کمک نمی کنه؟
توي اون مرحله كه به كمك يكي از اون عربهاي خائن ميري داخل يه اطاق و سيستم امنيتي رو از كار ميندازي:40:نقل قول:
شما اگر خيلي وقت هست كه بازي رو تموم كردي لطف كن يه بازي درحد ( igi ) معرفي كن تا ديگر دوستان هم اون رو بازي كنن:10:نقل قول:
سلام؛
من هم IGI رو تموم کردم... تقریبا 2 سال می شه!
داستان بازی خیلی جالب بود. آلان مرحله هاش و اتفاقاتی که تو هر مرحله میفتاد یادم نیست. اما اگه یکی از دوستان اسم مراحل رو بذاره، می تونم کل داستانو براتون بگم...
نمی دونم کسی از این روش استفاده کرده یا نه... اگه تو فلدری که save های بازی هست، save های قدیمی رو پاک کنید، میشه جاش یه save جدید کرد! اینجوری هر وقت بخواین save دارید، نه 3تا!
راستی اولین پستم بود که چون IGI 1 و 2 رو خیلی دوست دارم، اینجا پست دادم.... IGI1 اولین بازی کامپیوتری من بود!!
آلان شاخ dota allstars هستم...
خوب بعدش باید بری بمبها رو از روی پشت بام برداری پمپ بنزین رو منفجر کنی بعد بری به شماره آخری که روی نقشه هست فکر کنم 6 باشه تو اون ساختمون از پله ها بری بالا بعد سمت چپ بری تو راهرو بعد اخر راهرو بری سمت راست بهد فکر کنم دوتا اتاق هست که توی اتاق دومی هستشنقل قول:
امیدوارم متوجه شده باشی
کاملا تایید میشه:12: :27:نقل قول:
چه کمکی میخوای عزیز:20:نقل قول:
داستان بازی آی جی آی از ورژن 1 تا دومیش چی بوده؟
سلامنقل قول:
اینو نمی دونم:41:
ولی اگه شد برات پیدا می کنم:46:
سلام در اون مرحله آی جی آی 2 که مرد ژاپنیه دوستش را می کشد و بازی در یک سالن بزرگ هست حتما یادتون است همون مرحله ای که باید مرد ژاپنیه (فرماندهشان)را بکشی.سرباز های دشمن زیاد است چطوری باید ان ها را از بین برد؟
چاره ای نیست.پشت سرتون یه اتاق هست .برگردید و داخل اون سنگر بگیرید و قویترین اسلحتون رو اماده کنید!!!!!!نقل قول:
من که این بازی رو تموم کردم به نظرم بازی بسیار آسون و جذابیه؟؟؟:20:
:33: كسي بازي جديد در حد igi سراغ نداره
:33:دوستان لطفا يه سري به آدرس زير بزنيد:42: :33:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اینکه بمبها رو برداشتی با ید بچسبونی به تانک تا بتونی ناتک رو منفجر کنی در ضمن یه چیزی توی ماشین اولی هست که درش شبیه به گاوصندوقه باید اونو باز کنی و جسم توش رو برداری در ضمن اونطرف پل چند تا دشمن هست که میتونی با دوربین دار بزنیشون موفق باشی در ضمن هر کاری که باید انجام بدی توی کامپیوتر جیبی قنقل قول:
قسمت OBJECTIVES
سلام عزيز دل برادر دو نكته:نقل قول:
1- خيلي دير جواب royaye_talkh55 چون كه اون اين مرحله رو خيلي وقت پيش تمام كرد.:41:
2- در اين مرحله تانك رو بايد تانك رو با rpg كه پشت كاميون دوم هست منفجر كني ولي بعد بايد سريع فرار كني چون يه هليكوپتر مياد با كلي آدم :46:
مشکل من اينه که از game مدام ميپره بيرون ! ميتونه از cd باشه البته
کسي اين مشکل رو داره ؟
سلامنقل قول:
یعنی از بازی خارج میشه یا Minimiz میشه
سلام به همه کاربران سایت
من هر کار میکنم نمیتونم مرحله چهاردهم و آخر این بازی (igi 1.0) رو برم.
مشکل من از اونجا شروع میشه که وقتی تانک رو با Rpg میزنم، بعد از تو تونل ها حرکت میکنم بعد به یه دوراهی میرسم که یکی به سمت راست میره و اون یکی هم مستقیم میره.من مسیر مستقیم رو انتخاب میکنم بعد به یه قسمتی میرسم که دم و دستگاه های قرمز رنگی توش هست من از اون قسمت عبور میکنم بعد به یه جایی میرسم و آنیا میاد و یه کارهایی میکنه که که یحو دو نفر میان و هر دو تا مونو میکشن.اگه میشه بگین که چطوری میتونم اون دو تا رو بکشم ؟؟؟
نه نيست همون igi2 تمومنقل قول:
hossein جان مرسي عزيزم ؛ مشکل رو ديروز حل کردم مشکل از ضعيف بودن گرافيک بود الان با 5200 داره خوب کار ميکنهنقل قول:
بازم ممنون از توجهي که کردي :10:
وظیفه بود :46: :27:نقل قول:
منتظر جواب دادن به سوالم که در بالا پرسیدم هستم
زیاد تو نخش نرو منم تا اونجا می رفتم وقتی آنیا میومد من هر چی آدمیزارد میومد می کشتم بعد یدفعه صفحه Load بازی ((متل صفحه ای که هنگام عوض شدن مرحله میومد)) ظاهر می شد و بعد میرفت توی ماین منونقل قول:
چندین و چند بار بازی کردم ولی همش ای جوری میشد چند تا از دوستام هم که بازی کرده بودن ایجوری تموم می شده
IGI 1 رو ولش کن برو سرغ 2 اگه بازی نکردی:10:
شاد باشین
واقعا که بازی مسخره ایه
یعنی چی آدم خودشو میکشه تا به مرحله آخر برسه آخرش هم هیچ:19::18::13::2:
خوب حالا اون رو بی خیال ،تو مرحله جهارم Igi 2 چه جوری باید پل رو ممفجر کنم:10:
اول باید بری توی ساختمون یه کیف هست اونو برداری بعد بیای یبرون بغل پایه های پل((پل سه قسمت داره یکی مسیر اصلی و دوتا مسیر که فقط آدم میتونه روش رد بشه و به پایه های پل دسترسی داره)) علامت گذاشتن بمب ظاهر میشه بمبها رو میزاری ((فکر کنم 4 تاس دوتا اینطرف پل دو تا هم اونطرف پل)) بعد از پل دور میشی صبر میکنی تا منفجر بشه:5:نقل قول:
بابت IGI 1 هم دیگه کاریش نمی شه کرد:41:
در ضمن اصلا با حرفت موافق نیستم حالا یه مشکلی داره دلیل نمی شه که بازی مسخره باشه
نقل قول:
واقعا که بازی مسخره ایه
هست -----------wolfenstein ----------- mafia---------genrals---------------counter---------------NFS hotpersuit2-نقل قول:
hossein-p30-f,ممنونم از کمکت
:10: :40: :31:نقل قول:
سلام به همگی
بازی Igi 2 من گرفتگی داره و موقع بازی یه کم اذیت میکنه لطفا بگید مشکل از کجاست و چه طوری میتونم حلش کنم
سلامنقل قول:
احتمال زیاد از کارت گرافیکته:41:
کارتت چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی وارد بازی شدی بازی رو چند بار ریسیت کن کمی بهتر میشه:5: ((من این بازی رو با کارت گرافیک 64 بازی کردم خیلی اوضاش بی ریخت بود همه جای صفحه سفید سفید بود به زور آدمها رو می دیدم ولی با این حال تا مرحله 15 رفتم و بعدکارتم رو عوض کردم و از اول تا آخرش رو بازی کردم))
نقل قول:
GeForce 6200 TurboCache
:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:نقل قول:
بابا من با 5200 راحت بازی کردم((128))
البته یه گیرای کمی داشت که بعد از چند بار ریسیت بازی رفع می شد
نمی دونم چشه
آهان بعد از چند بار ریست کردن بهتر شد:46::20::20::31::31::31::31::13::13::13::5::5::5:: 8::8::10::10::27::27::20::20::46::31::31:
فقط چند تا سوال دیگه :
1- مرحله 6 رو چطوری میشه رفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2-گزینه مولتی پلیر در مین منو چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست مننقل قول:
در مورد گیر داشتن و فریم به فریم شدن بازی ساده ای مثل igi2 باید بگم که صد درصد اشکال از ضعف کارت گرافیکی شماست. اگر خیلی به بازی علاقه مندید باید بیخیال این کارت شده و یه مدل بالاتری رو تهیه کنید.
در مورد سوال اول باید بگیوید که مرحله ششم دقیقا کدومه و اسم مرحله رو هم بگویید تا ببینیم چیکار میتونیم بکنیم برات:5:
گزینه multiplayer رو هم که دیگه گفتن نداره .
برای چند نفره بازی کردن است که هم میشه به server های خارجی کانکت شد و هم میشه تحت شبکه بازی کرد ولی از نظر من IGI2 یه بازیی هست که تک نفره یا همون singleplayer خیلی بیشتر حال میده تا چند نفره بازی کردن.
نمیدونم ((یعنی شک دارم)) که مرحله ششم همون مرحله ای باشه که یارو از هلیکوپتر میپره بیرون و فقط یه چاقو دستشه:31:
اگه همینه بهم بگو تا یا من یا بچه های دیگه بهت کمک کنیم.
سلامنقل قول:
1-مرحله 6 اگه همونی هست که از هلکوپتر می پره پایین و بعد یه مقدار جلوتر یه قرارگاه هست که چهار گوشش برجک نگهبانی داره توضیح نمی خواد که باید بری تو و آبجکتهایی که روی نقشس رو کامپلت کنی
خیلی ساده و در عین حال مشکل ولی قلق خاصی نداره ((فقط برای رد شدن از طوریی که پشت اون ساختمون بلند هست باید بری روی دیوار و بعد اون طرف طوری از دیوار بیایی پایین و بری تو))اگر جای خاصیش مشکل داری بگو بهت بگم:10:
2-دوستمون توضیح دادن:27:
:40: