ما رو باش کلی ذق کردیک گفتم الان شروع میشه،TVروشن کردم دیدم این یارو مجری کلید اسراره،حالا کسی که اینجا غریبه نیست،بد ضایع شدم!!!
Printable View
ما رو باش کلی ذق کردیک گفتم الان شروع میشه،TVروشن کردم دیدم این یارو مجری کلید اسراره،حالا کسی که اینجا غریبه نیست،بد ضایع شدم!!!
منوچهر کی بود؟
همون که عطیقه فروشه رو معرفی کرد؟
اینا 30 سالی میشه این دکون رو باز کردننقل قول:
سازنده ها به مدیریت credit میدن و مدیریت هم به سازنده ها
بی خیال مردم و نظراتشون
آره همونهنقل قول:
منوچهر کی بود؟
همون که عطیقه فروشه رو معرفی کرد؟
همونی که پسرش به مامانش میگفت که مامان پشت لب من چه رنگیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب نداد یا من ندیدم ؟
نه نداد...به جاش کلید اسرار رو داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امشب نداد یا من ندیدم ؟
اما فکر کنم همایون الآن دیگه سر دسته مافیا شده
لعنت به کلید اسرار
کار تا الان خوب پیش رفته فقط امیدوارم با توجه به اینکه هنوز فیلمبرداری به پایان نرسیده به کلیت فیلمنامه لطمه وارد نشه ...
البته بهتر بود چنین طرحی رو کار نمی کردن چون نگاه شخصیت اول داستان یک نگاه سطحی به 24 سال بعد خودش هست و همه چیز متمرکز به پیدا شدن راه حلی برای برگشت به زمان برای جبران اتفاقات آینده است.
بازیگر نقش هما می گوید نمی توان سرنوشت را تغییر داد ولی نه سرنوشتی که خود نقش اول مرد در آن دخالتی نداشته ...
...
امیدوارم همه چیز حساب شده پیش بره و پایان بندی سر هم شده نداشته باشیم ( مثلا همه اینها خواب باشه)
گمان می کنم طرح کلی و هسته اصلی داستان نوشته شده ، کما اینکه اسم داستان " پنجمین خورشید " هست و خود کتیبه دارای 5 نشان خورشید هست . شاید 4 زنجیر دیگر وجود دارد و آنها باید پیدا شوند و یا هر کدام از 5 نشان دارای یک بعد زمانی است که به دلیل طراحی صحنه و وقت کم چنین اتفاقی را بعید می دانم
به شخصه یک پایان تلخ را بیشتر می پسندم
اگه تو اون تیتراژ اولش یه سری چیزا رو نشون نمیدادن خیلی بهتر بود آخه اینجوری بعضی چیزاش لو رفت .
سریالای ماه رمضون هیچوقت پایان تلخ ندارن، پایان خوب و حساب شده هم نمیشه گفت بهشون، پایان آبکی و سرهم بندی شده بهترین توصیفه.نقل قول:
آقا حله دیگه
توی تیتراژ آخرش مینویسه کودکی هما
بعد توی قسمت قبلی هم میگفت اگه رفتی به 24 قبل کمکم کن
این حمید گودرزی بر میگرده به زمان خودش بعد میره دنبال اون کارهای هما تا دیگه گدا نشه...
یعنی همون زمان به فرزند خوندگی قبولش میکنن؟:27:نقل قول:
میگم این مکانیکیام خوب پولدارن و ما خبر نداشتیما :31:
تا حمید گودرزی گفت پول میخوام زرتی 300 تومن دراورد داد بهش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب این همایون رو دیدم یاد این فیلم ها گانگستری افتادم:دی ...! جالب بود دیشب ...!
میگم ای کاشی تو سریال یه طعنه ای هم به بعضی چیزای ریز میزد الان پسره برداشته شلواره جین پوشیده که زمان اول انقلاب سپاهیا اونا رو پاره میکردند!! : دی البته 64 اول انقلاب نبود ولی میشد ربطش داد ... بگذریم !!!
ولی من بازم می گم به این سریالا دارن آب میبندن !!
سریال خوبیه ولی 2 تای دیگه افتضاحه.......
کلا امسال وضع سریالا خیلی افتضاح تر از همه ی سال های قبله.
برای همینم هست که هر روز هم از سریال های سال قبل کمک میگیرن و تکرارشو میذارن!!!!
ماه رمضون امسال با سالهای دیگه خیلی فرق میکنه
پارسال همه شبکه ها فیلم و سریال میداد اما امسال نمیده
آره سریالای سالهای پیش خیلی باحال بود مثل اغما و روز حسرت.....
خیلی واسم جالبه که ببنینم که اخر این سریال میخواد به این سمت بره که محسن میتونه رو سرنوشت اطرافیاش تاثیر بذاره یا نه؟
البته به نظر من که این سریال خیلی بهتر از سریالای روز حسرت و اغما و از این تیپ سریالا است اخه دیگه همش تکراری شده بودن و ماه رمضون یه تیپ سریال تکراری بود
راه رفتن هما برام خیلی جالب خیلی سعی می کنه مث داش لاتا باشه ولی اصلا نمی تونه!!!
بچه ها امروز تکرارش ساعت چنده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
آره دیشب تو یه تیکه که داشت با حمید میرفت و دوربین از پشت میگرفت تابلو بود شدید !!:31:نقل قول:
فکر میکنم تا حالا پخش شده باشه ...:20:نقل قول:
نقل قول::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
ولی من بازم می گم به این سریالا دارن آب میبندن !!
یعنی چی ؟؟ من دوزاریم نیفتاد ؟؟
:46:ایول به نکته خوبی اشاره کردی //نقل قول:
من دیشب داشتم به این فکر میکردم که هدف نویسنده چیه ؟؟
میخواد بگه سرنوشت قابل تغییر هست یا نه ؟؟
:11:
ای وااااییی...الان که داره فوتبال میدهنقل قول:
فکر میکنم تا حالا پخش شده باشه ...:20:
نکنه قبل فوتبال پخشش کردن؟:37:
من نمیخوام:37:
آقا یکی خلاصه ی این قسمتشو برای من تعریف میکنه؟:37:
ساعت 4:15 گذاشته الان یه توضیح می دم در مورد این قسمت:31:نقل قول:
نقل قول:
غصه نخور چیز خاصی نداشت :46:
هیچی دیگه هما اینا میرن دنبال گردنبنده بعد قرار میشه گودرزی 200 تومن بیاره بده به کار چاق کنا بعد طبق معمول میره پیش برادرزادش(سلوکی) میگه بابام گفته گوشی براش بخرم پول ندارم :31: بعد برادرزاده اش رو تیغ زد و به جای 200 هم 300 تومن میگیره ازش بعد قرار میشه فرداش( که ادامه ی امروز میشه ) طرف گردنبندو بیاره.
بعدش حمید گودرزی هم میره یه سر خونه ی همایون اینا و خودشو پسر محسن معرفی میکنه و میره دنباله همایون
آخرین صحنه هم صحنه ی برخورد حمید و همایون بود.
:46:
اضافه کنم محسن اعلام کرد که به هما علاقه داره به 2 دلیلنقل قول:
1)خواهر زاده اش گفت به این دختره علاقه داری(هما)چهره ات داد می زنه بعد محسن خندید و رفت
2)وقتی هما گفت فرزیم از خواستگاری کرده محسن گفت:غلط کرده و وقتی برای پول دادن می رفتن پیش فرزین محسن گفت هما خانوم شما نیا این مرتیکه با شما صحبت نمی کنه و به شما چشم داره:31:
هما هم که محسن علاقه داره
نتیجه گیری عروس چه قدر قشنگه ایشاالله مبارکش باد دوماد چه خوش آب و رنگه ایشالله مبارکش باد:26::26:
واکنش ده نمکی به ديالوگ يک سريال
ایرنا: کارگردان اخراجي ها ،بي ادبانه و پرخاشگرانه خواندن اين فيلم را در يکي از سريال هاي ماه رمضان ناشي از سهل انگاري کارگردان اين سريال قلمداد کرد.
در يکي از ديالوگ هاي يکي از سريال هاي مناسبتي ماه مبارک رمضان اخراجي هاي 2 فيلمي مملو از الفاظ زشت و بي ادبانه خوانده شد و به بچه ها توصيه شد تا به ديدن اين فيلم سينمايي نروند.
مسعود ده نمکي گفت: قطعا موضع مديريت صدا و سيما درباره اخراجي ها آن چيزي نيست که در يک سريال به اين اثر سينمايي نسبت داده شد.
وي افزود: مهندس ضرغامي در هنگام اکران اخراجي هاي 2 به ديدن اين اثر سينمايي آمد و از آن ديدن کرد. همچنين شبکه سوم سيما نيز بارها اخراجي هاي 1 را در تلويزيون به نمايش گذاشته که اين نشان از استقبال مسئولان اين شبکه از اخراجي ها دارد.
اين کارگردان سينما ياداور شد: پس از توهين به اخراجي ها در سريال مناسبتي شبکه سوم سيما، بسياري از علاقه مندان به اين فيلم سينمايي در تماس هايي که داشتند از اين توهين ابراز تاسف کرده و اعتراض خود را به اين سريال و کارگردان ان اعلام کردند.
ده نمکي خاطرنشان کرد: اعتقاد دارم کارگردان اين فيلم در بکاربردن اين ديالوگ سهل انگاري کرده است. متاسفانه هميشه آدم هاي کوچک بدنبال اين هستند که از هر موقعيتي براي پرخاش به ديگر آثار استفاده کنند.
وي گفت: من به اين توهين ها اهميتي نمي دهم اما بايد ديد مخاطب اخراجي هاي 1 و 2 بيشتر بوده يا سريالي که در آن به اين اثر سينمايي توهين مي شود. اميدوارم ماه مبارک رمضان سبب شود تا برخي از افراد در رفتار خود بازبيني کنند.
بدون منبع هستش؟:10:نقل قول:
افاده ها طبق طبق....خب اینو تو تی وی نشون دادن با 1000 تا سانشور...شاهکار کردن...نقل قول:
وي افزود: مهندس ضرغامي در هنگام اکران اخراجي هاي 2 به ديدن اين اثر سينمايي آمد و از آن ديدن کرد. همچنين شبکه سوم سيما نيز بارها اخراجي هاي 1 را در تلويزيون به نمايش گذاشته که اين نشان از استقبال مسئولان اين شبکه از اخراجي ها دارد.
اینکه به همه گفته بچه هاتونو نفرستید واسه همچین فیلمی واقعیته...اگه خیلی باحاله خودش باید قبول کنهنقل قول:
ده نمکي خاطرنشان کرد: اعتقاد دارم کارگردان اين فيلم در بکاربردن اين ديالوگ سهل انگاري کرده است. متاسفانه هميشه آدم هاي کوچک بدنبال اين هستند که از هر موقعيتي براي پرخاش به ديگر آثار استفاده کنند.
مطمئنا این سریال هم اگه آزادی های سینما رو داشت حتما میتونست با سریال بودنش 1000 برابر اخراجی ها درآمد کسب کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وي گفت: من به اين توهين ها اهميتي نمي دهم اما بايد ديد مخاطب اخراجي هاي 1 و 2 بيشتر بوده يا سريالي که در آن به اين اثر سينمايي توهين مي شود. اميدوارم ماه مبارک رمضان سبب شود تا برخي از افراد در رفتار خود بازبيني کنند.
این محسن که میخواد همه چیو درست کنه دیگه او بیچاره رو چرا لو داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همایون ولی انصافا توی دوران میانسالیش خوش تیپ شده بود.فقط چشماشو هی ریز میکرد که مثلا ما فکر کنیم پیر شده!
بابا چشماشو ریز میکنه که شبیه پدر خوانده بشه!!!نقل قول:
همایون ولی انصافا توی دوران میانسالیش خوش تیپ شده بود.فقط چشماشو هی ریز میکرد که مثلا ما فکر کنیم پیر شده!
چقدر سریال های ما ضعف داره...پس کی میخواد این ضعف هاش درست بشه.....بزارید ضعفهای این قسمت رو بگم...
1_ اونجا که تو تونل همایون به محسن شک میکنه.....میگه نکونه تو منو لو داده باشی....بعدشم محسن میگه اگه من لو داده بودم که باهات فرار نمیکردم.....که این اشتباهه....اگه محسن از طرف پلیسا باشه...100%باید با همایون بره....که هرجا اون بره بتونه به پلیس بگه...
2_بعدش میرسن به اون چوپان....دیگه لازم به اسحله کشیدن نیست......کافیه 100هزار تومان بده به یارو....موتورش مگه چقدر قیمتش بود...اونطوری دیگه شلیک نمیکرد....
3_من هنوز نفهمیدم که چرا میخوا پلیس ایران رو انقدر بزرگ جلوه بدن.....اونجا که محسن زنگ میزنه به پلیس و جای همایون رو لو میده دیگه دلیل نداره پلیس آژیر بکشه....اصلا آژیرش برای چی هست....غیر از اینکه طرف میفهمه و ممکنه فرار کنه
به نظرم این فیلما جایی برای حرف زدن نزاشته.....خیلی ضعیف عمل کرده.....
دوستان من این قسمت رو ندیدم کسی می تونه یه زره کوچولو موچولو توضیح بده :دی
راستی قسمت قبل رو دیدید یارو چه طوری رو سقف وایساده بود آخه تابلو نبود کی می ره با تفنگ رو پشت بوم تفنگ هم بالای سرش می گیره:27:
آره راست میگینقل قول:
3_من هنوز نفهمیدم که چرا میخوا پلیس ایران رو انقدر بزرگ جلوه بدن.....اونجا که محسن زنگ میزنه به پلیس و جای همایون رو لو میده دیگه دلیل نداره پلیس آژیر بکشه....اصلا آژیرش برای چی هست....غیر از اینکه طرف میفهمه و ممکنه فرار کنه
من اونموقع که دیدم میخواستم کلمو بکوبونم به دیوار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش جالب اینه که این پلیسا زدن ملتو کشتن
اولین سریالی بود که پلیسارو انقد خشن نشون داد
محسن رفت پیش همایون و کللی متلک بارش کرد که تو چرا اینطوری شدی و خلافکار شدی و احمق و اینا...کللی متلک و اینا بارش کرد...بعدش پلیسا ریختن تو باغه و اونا از یه راه زیر زمینی فرار کردن و محسن از همایون جدا شد و رفت زنگ زد به پلیس لوش داد...قبلشم زنگ زد بهش گفت که منو ببخش و تقصیر من بوده اینطوری شدی و اینا...دیگه اون لحظه که پلیس اومد که فیلم تموم شدنقل قول:
دوستان من این قسمت رو ندیدم کسی می تونه یه زره کوچولو موچولو توضیح بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره بابا پلیس کی حق داره به فرد غیر مسلح شلیک کنه؟؟اینا به همه شلیک میکردن اگه این محسن بدبخت میمرد،چی؟چیکاره بود اون وسط من نمیدونم از این چیزای به این سادگی چیجوری میگذرن.یا شاید فکر میکنن ما نمیفهمیم!!!