اشتباه نکن اونقدرها هم که فکر می کنی بزرگ نیست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خدائیش ال سی دی رو نیگا
اشتباه نکن اونقدرها هم که فکر می کنی بزرگ نیست:نقل قول:
ولی خدائیش ال سی دی رو نیگا
ویرایش شد......
..........
اما باید دید سامسونگ چیکار میکنه...
تشویق میکنه اچ تی سی رو .. و آرزو میکنه کاشکی خودش اول همچین گوشیی رو تولید میکرد:31:نقل قول:
HTC ثابت کرد با این حرکت که صفحه نمایش بزرگ اصلا زیر دل کاربرا نمیزنه . خوشم اومد .
سامسونگ عمرا از این CPU استفاده کنه ! خودش داره هلو :دی
مخلصیم .
فکر کنم اینجوری پیش بره و همش کل کل صحه نمایش باشه تا چند وقت دیگه گوشی با صفحه نمایش "21 هم بیاد!!!:31:
HTC همیشه 3 دهم اینچ بیشتر از ال سی دی های رایج میزنه :دی
آیفون که اومد و همه در مورد ال سی دیش میگفتن یهو Htc اومد 3.8 زد... حالا هم که صحبت ها روی 4 اینچه اومد 4.3 زد ...
سونی اریکسون X3 هم بیاد رقابت بین این دو تا جالب میشه ... البته ایسر هم میتونه رقیب گردن کلفتی باشه
از نظر سخت افزاری HTC طبق معمول 3 دهم اینج ال سی دی بزرگتری داره و همچنین رم بیشترکد:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2957&idPhone1=2964
X3 هم 16 میلیون و دوربین بهتری داره
البته تو جزئیات اگه بریم سرعت تبادل اطلاعات X3 بیشتره و اسپیکر استریو داره و HTC وای فای روتر داره و ...
این کل کل امکانات تا کجا میخواد بره معلوم نیست ...
Introducing The New HTC HD2
HTC HD2 hands-on reviewکد:http://208.117.236.70/watch?v=E0f54DmA4Os
HTC HD2 hand on - Engadgetکد:http://208.117.236.70/watch?v=N63otP9Gu-4
HTC HD2 (Leo) preview. Part Iکد:http://208.117.236.70/watch?v=P0DlNKfqzYk
HTC HD2 (Leo) preview. Part IIکد:http://208.117.236.70/watch?v=r50ratIvUb4
فعلا همینا رو ببینین کف کنین تا بعد:31:کد:http://208.117.236.70/watch?v=ult_g5vq24k
مرسی مهدی جان واقعا HD2 ترکونده من فعلا 2 تاشو دیدم جالب بود
تو این ویدئو از دقیقه 2 می تونید کیفیت ال سی دی رو تو پخش فیلم ببینید:
کد:http://208.117.236.70/watch?v=K2lR7QfeVds
اینجور که از خبرها معلومه روزهای آخر همین ماه اکتبر فروشش شروع میشه.:10:
اوایل ماه نوامبر (هفته اول یا دوم نوامبر) هم ممکنه قیافه خوفش تو ایران روئیت بشه.:40:
و قیمتش هم هنوز بطور واضح مشخص نشده چنده.
It seems the 3G (HSDPA 7.2Mbps) version of the HTC HD2 intended for Europe and Asia will be the first to become commercially available. Still, you will be able to use the handset anywhere, since it´s a quad-band GSM. HTC will starts selling the HD2 in Europe later this month, but it´s price-tag is still unknown.
سلام
بحث هاي جالبي داخل اين تاپيك هست اما چيزي نيست كه بشه به استناد به اون حرف تصميم گرفت .
به عنوان مثال :
كسي كه مي خواد يك PDA يا تلفن همراه بخره ( نه اين كه اين دو تا رو مقاسه كنم ) نمي تونه تصميم بگيره كه آيا آي فون با پردازنده 600 بهتره يا اچ تي سي لئو با 1 گيگ - يا شايدم توشيبا جي 1 - اومنيا 2 رو نمي دونم ميشه داخل آدم حساب كرد يا نه
يا نصبت مصرف باتري به پردازنده و كيفيت تصوير در اين سه مورد ( به عنوان مثال ) چه جايگاهي رو دارن ؟
فقط بابت راهنمايي يك آماتور مثل من اگه دوستان نظري در مورد اين مقايسه من دارن منمنون مي شم ۀ
پردازنده : در مقايسه آيفون با لئو شايد بشه گفت اگه لئو آندرويد نسب ميكرد بهتر بود چون در سيستم عامل آيفون و آندورويد برنامه ها در كنار سيستم عامل بارگذاري ميشن برخالاف ويندوز كه بر روي خودش انجام مي دهد كه رم 1 يكم زياد و استفاده بهينه اي از رم خودش نيم كنه .
تاچ و وضوح كيفيت = وضوح آيفون بنظرم بهتر بود چون هم از نزديك ديدم و هم كيفيت تصوير در آيفون و لئو يكي اما لئو فقط با كشيدن تصوير اونو بزرگ كرده .
شايد گزينه هاي برتر آيفون تعداد زياد نرم افزارهايش باشه كه اونم زيادي پولكي سايت اپل ( البته خيلي ها ميگن اين كار وابستگي شديد به اپل به بار اورده )
خيلي آيتم هاي ديگه هم هست كه من در مورد اونا اطلاع زيادي ندارم .
ببین دوست عزیز باید نسخه اصلی گوشی بیاد بیرون بعدا دید که cpu گوشی واقعا سرعت بالایی داره یا نه.نقل قول:
كسي كه مي خواد يك PDA يا تلفن همراه بخره ( نه اين كه اين دو تا رو مقاسه كنم ) نمي تونه تصميم بگيره كه آيا آي فون با پردازنده 600 بهتره يا اچ تي سي لئو با 1 گيگ - يا شايدم توشيبا جي 1 - اومنيا 2 رو نمي دونم ميشه داخل آدم حساب كرد يا نه
فعلا که نسخه پرتو تایپ hd2 بیرونه و بطور قطع نمیشه نظر داد ماله آیفون بهتره یا ماله htc hd2.
ولی مساله اینه که این cpu رو شرکت مشهوری بنام کوالکوم تولید کرده و قطعا سرعتش مشهود خواهد بود.
با توجه به اینکه تکنولوژی میره بالا مصرف باطری گوشی با این cpu جدید هم کمتر خواهد بود.نقل قول:
يا نصبت مصرف باتري به پردازنده و كيفيت تصوير در اين سه مورد ( به عنوان مثال ) چه جايگاهي رو دارن ؟
اما در مورد کیفیت تصویر:خود کیفیت تصویر به قوی بودن cpu خیلی ربط داره و cpu هر چقدر قوی باشه مطمئنا تو کیفیت تصویر تاثیر خواهد گذاشت.
الکی نیست که به cpu یا ریز پردازنده میگن قلب دستگاه.(یعنی به همه جا خون رسانی میکنه:31:)
اینکه چرا روی این گوشی سیستم عامل آندروئید نذاشته یا سرعت مک و آندروئید بهتر از وین موبایله که بحثش جداست.نقل قول:
پردازنده : در مقايسه آيفون با لئو شايد بشه گفت اگه لئو آندرويد نسب ميكرد بهتر بود چون در سيستم عامل آيفون و آندورويد برنامه ها در كنار سيستم عامل بارگذاري ميشن برخالاف ويندوز كه بر روي خودش انجام مي دهد كه رم 1 يكم زياد و استفاده بهينه اي از رم خودش نيم كنه .
ولی اگه میخواهین گوشی بخرین که سیستم عامل آندروئید داشته باشه و همین cpu هم روی گوشی باشه میتونین به x3 فکر کنین که کوارتر اول 2010 وارد بازار میشه با همین cpu.
در ضمن خود htc هم گوشی با سیستم عامل آندروئید تولید میکنه که همین cpu رو داشته باشه و ال سی دیش هم بزرگ باشه.
تاچ آیفون به خاطر خازنی بودن خوبه که الان اکثر سیستم عاملها تاچ خازنی دارن از قبیل :آندروئید که مولتی تاچه و سیمبین که تاچ خازنی داره ولی فعلا مولتی تاچ نیست و همین وین موبایل هم که htc با معرفی hd2 تاچ خازنی رو هم واسه گوشیش گذاشت البته همراه با مولتی تاچ بودن.پس دیگه فکر تاچ بودنو نکن.نقل قول:
تاچ و وضوح كيفيت = وضوح آيفون بنظرم بهتر بود چون هم از نزديك ديدم و هم كيفيت تصوير در آيفون و لئو يكي اما لئو فقط با كشيدن تصوير اونو بزرگ كرده
البته قبول دارم تاچ آیفون خیلی نرمتر و حساستره که اونم بر میگرده به سرعت سیستم عامل مکینتاش که اونم بحثش جداست.
از نظر وضوح کیفیت هم هر چقدر پیکسلاژ گوشی بالاتر بره تصویر آیکونها کوچکتر و در نتیجه جذابتر میشه و صد البته بهتر پس hd2 با داشتن رزولیشن 480*800 عملکردش صد در صد بهتر از آیفون با رزولیشن 320*480 هستش.البته تو بالا هم گفتم cpu خودش هم تاثیر داره تو کیفیت تصویر.چناچه تو صفحه قبل میبینین hd2 از لحاظ ال سی دی آیفونو گذاشته جیبش.:27:
منوبندی تو ویندوز موبایل ورژن 6.5 کلا درشت شده و این به لئو ربط نداره که میگین بزرگش کرده.
به نظر من هر سیستم عاملی واسه خودش طرفدار داره و هر کدوم تو یه بخش کاربراشو راضی میکنه.نقل قول:
شايد گزينه هاي برتر آيفون تعداد زياد نرم افزارهايش باشه كه اونم زيادي پولكي سايت اپل
در اين موردكه بايد بياد تو بازار و بعد در موردش نظر بديم يا مقايسش كنيم شكي نيست اما بحث اينجاست كه آيا ويندوز مي تونه بخوبي آيفون از رم دستگاهش استفاده كنه
البته قابل توجه كه چون شركت اپل سيتسم عاملاش بر روي فط دستگاههاي خودش كار ميكنه شايد مچ تر باشه اما ويندوز به علت اينكه بر روي هر سيستمي كار ميكنه اين قابليت ساپورت رو نداشته باشه
بحث در مورد mac os و win بارها و بارها انجام شده ولی سرانجام کار به دعوا جدل کشیده میشه.نقل قول:
کلا بیاین بیخیال شیم.
به قول يكي از دوستام mac os & simbiyan مثل يك سفره گلچين شدهاز بهترين هاست كه كار با اون راحته اما win همه اين غذا ها رو شمال مي شود كه كم كار با منو هاي بي شمارش خيلي سخته
كه اشايد اين تعبير اين حرف كه سيستم عامل بر روي گوش ها خيلي خيلي سليقه اي رو واضح تر كنه .
بازم همون مثل قديمي كه به شرط چاغو بايد ببريم اين نوع گوشي ها رو شايد خوب از كاردر اومد .
جدا این گوشیه یا pda؟!
: دی
قديما مرزي بين PDA و Smartphon بود اما الان نميشه گفت كه سمارتفون نميتونه عملكرد بدي نسبت به فايل هاي آفيس داشته باشه يا PDA ها مالتي مديا ضعيفي نسبت به سمارتفون داره .
واقعاً اين گوشي مزرها رو كمي كم رنگ تر از قبل كرده
عکسهای بیشتر از این گوشی.:46:
ال سی دیش واقعا ترکونده.:40::40:
پووووف السی دی رو نگاه.:18::18:مینی tv ه واسه خودش.
اصلا حالا گوشی هست که السی دیش با این گوشی رقابت کنه؟؟؟؟
آره معلومه كه هست 1100 آبي
شايدم window phone concept
:31:نقل قول:
فعلا که نیست...
نینجا این عکس آخری چیه؟؟؟؟ پایه واسه دیدن فیلمه؟؟؟ راستی از محتوای پکش خبری نیست؟؟؟ شاید این پایه هه تو پکش باشه:8:
به اون میگن پایه همه کاره...دینقل قول:
این پایه رو فکر نکنم تو پکش بزارن چون چیز خوفیه.:biggrin:باید یه 150 تومنی هم واسه اون پیاده بشیم.:31:
اینم دو تا عکس از این پایه خوفناک.:31:
کار کردن با gps هم تو این گوشی دیگه یعنی هلو.:10:
:18:
چرا اينقدر ايران از همه چيز عقب تره ؟ اگه هم ميرسه همه دنبال سوء استفادن :13:
سلام.
این گوشی میتونه به کوب 8 ساعت تصاویر ویدیوئی پخش کنه که میشه گفت عالیه.:10:
موزیک پلیرش هم که 12 ساعته.
دیگه نگرانی در مورد باطریش وجود نداره.:40:
Memory & Talk Time
512 Mbytes ROM, 448 Mbytes RAM plus MicroSD™ Memory Card
6.3 Hours GSM Talk Time
5.3 Hours WCDMA Talk Time
490 Hours GSM Standby Time
390 Hours WCDMA Standby Time
8 Hours Video Playing Time
12 Hours Music Playing Time
یه نکته ای هست که دارم بهش میرسم
دیگه نباید میلی آمپر گوشی و عملکردش با مشخصاتی که داره (cpu و صفحه نمایش و ... ) مثل قبل و با گوشی های قدیمی مقایسه کرد
الان کمپانی ها تجربه هاشون در مورد مصرف انرژی گوشی زیاد شده و به بهترین شکل از باتری گوشی استفاده میکنن
دیگه اینکه فلان گوشی با سی پی یوی ضعیف تر و صفحه نمایش کوچیکتر و ... با میلی آمپر بالاتر اینقدر شارژ نگه میداره و گوشی دیگه با سی پی یوی قویتر و صفحه بزرگتر و میلی آمپر کمتر نمیتونه ، درست نیست
تکنولوژی به روز حرکت میکنه!!
واقعا دمش گرم.با اون السی دیش کیفیت باطریش محشره.:8:نقل قول:
نینجا جان قیمتش مشخص نشد؟
قیمتش رو تو بعضی جاها زده 830 دلار.نقل قول:
ولی در کل قیمتش بین 830 الی 900 دلار خواهد بود.
150 تومن واسه اون پایه هه؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
چه خبره؟؟نکنه می خواستی بنویسی 15 تومن نه؟؟؟:31:
قیمت مگه 800 دلار اعلام نشده بود؟؟؟ 100 دلار گذاشتی روش؟؟ :19:
آقا مهدی یه توصیه ای بهت میکنم که زیاد دلتو صابون نزن میدونی چرا ؟؟؟ بیاد ایران زیر یک ملیونو صد نیست پس تا 4_5 ما بی خیال شو
بله 150 تومن.:31:درست نوشتم.:27:نقل قول:
15 تومن فقط محافظ ال سی دیه touch pro2 هستش.حالا اینم با 15 تومن بدن که دیگه....
یه دونه شارژر مسافرتی n97 رو که بصورت اشانتیون روی پکهای n97 میذاشتن اینا برداشته بودن با قیمت 50 تومن میفروختند اینم قیمتش دیگه ...:13:(خودت موبایل فروشیها رو میشناسی دیگه)
در کل لوازم یدکی htc قیمتش سر به فلک میکشه.:13:نمایندگیش کابل tv رو فکر کنم 30 تومن میده.:27:
اما در مورد قیمت:دو یا 3 جا دیدم 830 دلار زده بودن.
ایران هم که بیاد اوایل کمتر از 1100 دلار نمیشه.:31:
ایفون کم بیار نیستش: دی
کلی با خودم کلنجار رفتم که آیفون بخرم یا نه حالا این با اون CPU ش فکرامو به هم ریخت!:دی
از سایز خیلی خوب استفاده شده نسبت به آیفون. یکم بزرگتر ولی صفحه ها 0.8 اینچ فرق دارن...
مهدی جان، جووووووووووووووووووووووون علیرضا وایسا با هم بریم بخریمش.نقل قول:
منه بی خبر الان تازه دیدمش. از ذوق دارم دق مرگ میشم. قند تو دلم تصعید شد با اون صفحه نمایش 4.3 اینچیش و CPU یک ! و بقیه چیزاش :40::40:
صبر کن ببینم ، تو با HD خودت چیکار می کنی اونوقت ؟
طبق تحقیقات اینجانب(!) تنها گوشی قابل قیاس با این غول کوچک acer s200 هستش
OS Microsoft Windows Mobile 6.5 Professional
CPU Qualcomm Snapdragon QSD8250 1 GHz processor
Stand-by Up to 400 h
Talk time Up to 5 h
Primary 5 MP, 2560х1920 pixels, autofocus, LED flash
TFT resistive touchscreen, 65K colors
Size 480 x 800 pixels, 3.8 inches
قیمت هم حدود 360 یورو !!!
این acer هم نمیتونه باهاش رقابت کنه چون نه تاچ خازنی داره و نه ال سی دی بزرگ.نقل قول:
فعلا گوشی وین موبایلی که بخواد با این دایناسور :27:رقابت کنه معرفی نشده.:31:
تنها گوشی که فقط نزدیک به اینه (نه اینکه رقیب باشه) TG01 هستش.نقل قول:
نقل قول:
پس امنیا 2 چی .. حالا ال سی دیش کوچیکتره ! 3.7 .. البته گوشی جدید قبل از اینکه این بیاد بازار در راهه .. سوسکه !:31:
دوستان لطف کنن اگه مطلبی راجع به اچ دی2 دارن بذارن.
هر کس هم می خواد مقایسه کنه تو بخش نقد و بررسی تاپیک بزنه و مقایسه کنه.
ممنون.
سلام به همگی .
تجربه کار با HD2 در 30 دقیقه .
1. فقط صفحه نمایش میبینین ! در کل نسبت به عکسهائی که ازش میبینین گوشی جمع و جور تری هستش . صفحه نمایشش واقعا عالیه . روشنائی و کیفیت عالی هستش . پاسخگویی هم عالی هستش و با یه اشاره کوجیک کار میکنه . مالتی تاچش حرف نداره . واقعا حال میده توی این صفحه مالتی تاچ .
2. اینترفیس گوشی هم در کل میشه گفت همون TouchFlo هستش و یه سری تغییرات توش دادن . در کل خیلی قشنگه .
3. سرعت گوشی در حد آواتارم :دی . واقعا سرعت داره . من قبل از این گوشی با HD هم کار کرده بودم ولی اصلا قابل مقایسه نیست . اینقدر سریع میتونین توی منوها گشت بزنین که فکر میکنین جاوا هستش .
4. ویندوز 6.5 واقعا نسبت به 6.1 خوشگلتر شده . مخصوصا منو اصلی وقتی روتیت میشه .
یه سری معایب مثلا پشت گوشی به نظرم طراحی جالبی نداره . خیلی دیگه سادست .
و ببخشید که نمیتونم ازش عکس بذارم چون جائی که با گوشیهای جدید کار میشه اجازه بردن دوربین نیست .
مخلصیم .