آقا کسی بلد نیست همون مرحله بعد از کشتی هست که یا رو میبرش سر یه کامپیوتر بعد بهش میگه با این مکعب که تو کامپیوتره باید رمز ایمیل رو باز کنینقل قول:
نوشته شده توسط jak_1300
Printable View
آقا کسی بلد نیست همون مرحله بعد از کشتی هست که یا رو میبرش سر یه کامپیوتر بعد بهش میگه با این مکعب که تو کامپیوتره باید رمز ایمیل رو باز کنینقل قول:
نوشته شده توسط jak_1300
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط jak_1300
من تا همون جا رفتم و الان در مسافرتم و نمیتونم بازی کنم ولی میدونم بعد از قرار دادن اون سرنگ ها باید بری تویه اون اتاقی که درش کد شدست و چند تا کامپیوتر هستن توبه کشوی میز کامپیوتر رو باید بگردی یه پوشه آبی هست
من رفتم صداي اون پسره رو ضبط كردم و وارد اونجا شدم با اون صدايي كه ضبط كرده بودم و بعدش رفتم از پله ها بالا و از ميله ها آويزون شدم و طوري كه اون دوربينه منو نبينه رفتم تو اتاقه اون زنه و تو كشوش يه سري مدارك و پرونده بود كه برداشتم بعد اومدم بيرون اونجا يه جايه ديگه هستش كه نگهبان دار داخلش حالا نميدونم چيكار كنم كجا بايد برم كمك كن تا ردش كنم؟نقل قول:
نوشته شده توسط maxxx
آقا یکی کمک کنهنقل قول:
نوشته شده توسط Shahvand
مکعبه همش مسائل ریاضیه
سلام..
من دو هفته پیش پک 6 سی دی اسپلینتر سل 4 رو که مال شرکت علی بابا بود خریدم ولی اصلا اون چیزی نبود که انتظار داشتم بازی اصلا گرافیک و افکتهای یک بازی ساده هم نداشت نه شیدر داشت و نه افکت گرافیکی اصلا هیچی.. حتی میخواستم این مشکلو در تاپیک مطرح کنم تا اینکه پک دو دی وی دی بازی از شرکت مدرن اتفاقی روی سیستم نصب کردم و وقتی اجرا کردم برای مدتی انگشت به دهن بودم در مرحله آفریقا قطره های عرق که از صورت سم فیشر سرازیر میشد رو دیدم!!! یکی یکی تمام مراحل رو دوباره از اول اجرا کردم...بله ..بازی دارای شیدر شده بود حتی سرعت بازی هم بیشر شده بود همه چی عالی..باور کنید فکر میکردم دیگه یوبی سافت تمام فکرشو رو کنسول گذاشته و همینم که داده بیرون برای دلخوشی داده برای پی سی بازها اما حالا قدرت گرافیکی بازی رو احساس کردم..واقعا برای یک سری از شرکتهای پخش بازی در ایران متاسفم که به بهانه حذف قسمتهای آنلاین و کاهش حجم بازی بازی رو به کل نابود می کنن...اگه اطلاعات دیگه خواستین بگید تا بگم..
هک کردن رمزهای همه مراحل مثل هم هست. شما به عددهایی که ظاهر میشن نگاه کنین و منتظر بشین که یکی از اونها ثابت بشن. بعد با کلیدهای جهت برین روش و space رو فشار بدین. با این کار کل ستون مربوط به اون عدد سبز میشه. این کار رو برای همه ستونها انجام بدین تا قفل باز بشه!نقل قول:
نوشته شده توسط Shahvand
عزیز جان اشتباه متوجه شدی منظور دوستان چیز دیگه ایست. منظورشون مرحله قبل از کینشازاست که باید یه کامپیوتر رو حک کنی که یه مکعب نشونت میده و باید رمزش رو گیر بیاری؟!نقل قول:
نوشته شده توسط M E H D I
من هم اون قسمت رو خیلی باهاش کلنجار رفتم ولی نتونستم رمزش رو گیر بیارم و بقیه کارهارو انجام دادم و رفتم مرحله بعد. فقط یکم از مستطیل JBA ام کم شد.
دوستان من توی این مرحله گیر کردم
پاک گیج شدم نمیدونم حکایت این مکعب چیه ؟
این اعداد را چه جوری بچینم که درست باشه !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظرم راهنماییتون هستم
ایول همینه که شما میگی من همه کارها رو انجام دادم ولی آخرش باید بیام سر جای اولم بعد میگه چرا اون رمز رو باز نکردی و میسوزمنقل قول:
نوشته شده توسط sam fisher 07
اگه میشه اون مرحله رو یه خرده توضیح بدین کجاها رفتین ...
مرسی
خب دوستان بالاخره پچ 1.02 هم عرضه شد که بنا بر گفته های یوبی سافت باگهای بسیار زیاد این بازی رو تا حدودی برطرف می کنه .
حجمش هم 27 مگ هستش . من خودم هم الان مشغول دانلود کردنشم .
شما نیازی نیست پیدا کنی همون مکعبی که داری باهاش ور میری ایمیل مسعود هست
این عکسش...شما به عکس توجه کن...این همون مکعبه با این تفاوت که باز شده تا شما همه وجهش رو ببینی... ردیف وسط رو ببین.... از بالا شروع کن به وارد کردن چهار تای اول و که زدیکه کلیک راست بزنوهمین جور ادامه بده تا اون ردیف تو عکس از بالا تا پایین رو تموم کنی....
حالا که تموم شد شما یه کلیک چپ بزن و 4 تا عدد سمت چپ عکس رو وارد کن....حالا فقط 4 تا خونه رو مکعب خالی میمونه که 4 تا عدد سمت راست عکس هستند....لازم به ذکر هست که اگر اعداد سمت چپ و راست سر جاشون درست کار نکرد...جاشون رو تو همون وجه مکعب تغییر بدین.
اینم عکسش:
سلام بچه من تو مرحله كشتي دومي اونجا كه استخر داره گير كردم تو رو خدا كمكم كنيد من از آسانسور پياده شدم
بعدش هر كي رو ميكشم اونم بي سر و صدا جي بي اي تموم ميشه و ميبازم خلاصه با هر جون كندني كه بود خودم رو به اون بالا پله رسوندم سه تا سربلز هم اونجا بود اونا رو هم كشتم اما نميدونم ديگه كجا بايد برم كسي هست كه كمكم كنه گير كردم كمك كنيد
بازیش قشنگه؟
عاليه مثله فيلم سينمايي ميمونهنقل قول:
فقط سيستم بالايي ميخواد
همون بالاي پله ها توي دري كه وسط هست برين. اين رو راحت ميشه از روي نقشه فهميد! حيف كه هيچ كس به خودش زحمت نميده روي بازي فكر كنه!نقل قول:
ضمنا هر 20 دقيقه يه بار پست نميدن كه چرا جواب من رو ندادين!;)
دقیق تر توضیح بده آخه من این مرحله رو خیلی وقته که رد کردم وگرنه کل اش رو برات میگفتم.نقل قول:
این رو راست گفتی .یادمه روی یکی از مرحله ها یکی دو روز فکر کردم تا ردش کردم ،اینجوری کیفش بیشتره.البته اگه انگلیسیم بهتر بود زودتر ردش میکردم:blush:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز از راهنماییت خیلی ممنونم
با یه بد بختی تونستم ردش کنم
خیلی لطف کردی
سلام برو بچ 1 سوال؟ من این بازی را گرفتم .نصبش کردم ولی وقتی میخواد وارد بازی بشه مثل اینکه فایل بک اپش خراب باشه ارور میده cpu=2.81 vga=128 9250 ati rm=1024 اینم از مشخصات سیستم . بازی هم مال شرکت علی بابا است کرک هم نداشت مشکل منو کسی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
کارت شما نمی تونه این بازی رو اجرا کنه! باید کارت گرافیک شما Pixel Shader 3 رو ساپورت کنه که مال شما فکر کنم 1.5 رو ساپورت می کنه.نقل قول:
مرسي مهدي جان تو درست ميگي بايد فكر كرد امال ميدوني من صبح تا شب سر كارم فقط پنج شنبه جمعها وقت بازي دارم به خاطره همينم هست كه زياد رو بازي نميتونم وقت بذارم از اون ور هم دلم ميخواد بازي كنم شرمندهنقل قول:
اون در رو هم كه گفتي من رفتم و چند نفر بود كه زدمشون ولي راهي نبود يه دستشويي بود چند تا اتاقه خواب وديگه راهي نبود
من خیلی اندوهگینم.:sad: چون نمیتونم با عشقم بازی کنم. ببینید من سیستم زیرو دارم
cpu 2.8 intel full
ram 1 GIG kingston
nevida gforce 4 256 MG 5500
میتونم بازی کنم
کارت گرافیک شما برای اجرای بازی بسیار ضعیف هستنقل قول:
در ضمن کارت گرافیک هایی فقط میتونند این بازی رو اجرا کنند که Pixel Shader 3 رو پشتیبانی میکنند.;)
khaheshan marhale 5 (hotel)Splinter cell (Double Agent)ra kamel bram mil konid mamnoon tozih dehi bala
سلام
من وقتی که میخوام بازی رو اجرا کنم این اررور رو میده :
سلام بچه ها حالتون چطوره
من تازه عضو اين سايت شدم و مي خواهم يه راهنمايي كنم كه خيلي به دردتون مي خوره
درباره اون مكعب مربع كه در اول مرحله اموزشي 3 هستش . شما بايد رمز ايميل رو كه در كامپيوتر هست
به وسيله مكعب و اعدادي كه وجود دارد بشكنيد چون مهم ترين عمليات اين قسمت است و
بايد انجام شود. ناگفته نمونه كه اين رو يكي از دوستان بهم ياد داد
با توجه به اینکه مکعب از راست به چپ و از بالا به پائین حرکت میکنه و هر وجه به 4 قسمت تقسیم شده ما وجهها رو
به این ترتیب نامگذاری میکنیم
وجه الف A
وجه ب B
وجه ج C
وجه د D
و چهار قسمت هر وجه رو به این ترتیب
بالا چپ t1
بالا راست t2
پائین چپ t3
پائین راست t4
و اما جاگذاری اعداد
AT1=000
AT2=001
AT3=110
AT4=111
BT1=010
BT2=011
BT3=000
BT4=001
CT1=100
CT2=101
CT3=010
CT4=011
DT1=110
DT2=111
DT3=100
DT4=101
اعداد بالا رو به ترتیب در اطراف مکعب جاگذاری میکنیم بعد مکعب رو از بالا به پائین میچرخونیم توجه داشته باشین که
حالا ما 2 وجه خالی داریم به اینجا که رسیدیم کار خیلی راحته
در قسمت هاي كه خالي از شماره است كليد فاصله را فشار مي دهيم هر عددي كه به رنگ ابي ظاهر شد را
انتخاب و جاهاي خالي را با همين روش پر مي كنيم
اگر روش را از اول درست امده باشيد تمام مراحل درست انجام مي شوند و هيچ خانه اي قرمز نمي شود . شرط
درست بودن عدد در جاي خود با رنگ ابي نشان داده مي شود
خوب اگه اشكالي داشتين مي تونيد بگين . راستي سيستم من
cpu-----3 full cash AMD 64 Athlon
ram----1.5
Graphic card -----Geforce 6200 Turbo cashe -TM
با اين قطعات من مشكلي در بازي ندارم حتي با رم 512 هم بازي كردم فقط يه كم لودش طول مي كشه
سعي كنيد از اخرين ورژن كارت گرافيكتون استفاده كنيد
يه راهنمايي ديگه در مرحله اخر كشتي شما يك بمب را به كشتي وصل مي كنيد
بعد ازوصل كردن بمب .ان را حك كنيد تا بعدا بتوانيد ان را كنترل بكنيد
از كشتي به داخل اب بپريد و مرحله اموزشي 3 اغاز مي شه
در مرحله اول اون مكعب مربع رو حك كنيد. بعد از ان تمام ايميلها رو حك كنيد
تمام پرونده ها رو باز كنيد از دست افراد گروه اسكن بگيريد (مهم)
در پايان مرحله تا زمان تمام نشده برگرديد به جاي اول خود و منتظر امدن رئيس گروه شويد
با ان به داخل سالن برويد .بازي يك لحظه دمو مي شود و وقتي رئيس گروه شمارش معكوس را مي شمارد
دست سام فيشر بالا مي ايد و الان شما بايد اخرين گزينه را انتخاب بكنيد تا كشتي منفجر شود و بازي اين مرحله
تمام شود و وارد مرحله بعد شويد
ممنون از شما
آقا کسی نمی دونه مشکل از کجاست؟نقل قول:
مرسي خيلي عالي بود منم گرافيكم دقيقا مثله گرافه شماست ولي 64 مگ هستش تا 256 تا گفتن ساپورت ميكنهنقل قول:
كاشتي ميشد من با شما بيشتر آشنا ميشدم ميشه بياي ياهو منو ادد كني من هميشه از 8 صبح تا 7 شب هستم بجز پنج شنبه جمعها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظرتم
چگونه از دست افراد گروه بايد اسكن بگيريم
سلام دوست عزیز as2007
در اتاق دختره کنارمیز رایانه دکمه کنترل را نگه داشته و گزینه اسکن را با ماوس انتخاب می کنیم و بعد دکمه e را فشار می دهیم و نور لیزر را با به طرف کیبورد می گیریم تا اثر انگشت ظاهر شود و نور را روی ان نگه داشته و منتظر می مانیم تا عملیات کامل شود
اسکن دیگر در اتاق مردی که لباس سربازی تنش هست برمی داریم (کنار میز تحریر )
باز هم ممنون
ممنون لطف كردي
این بازی با گه کارت گرافیکی به روانترین حالتش میرسه
من 5200 128 دارم
با مال ما که اجرا نشد
9250
فقط به کارت گرافيک و شدر گير داده بود حتي به رمم که 512 و سيپيو يم که 1.8 هست گير نداده
ارور Dont sent مي دهد
سلام به همگی دوستان.
می بخشید من تازه وقت کردم بازیو نصب کنم و یه سوال داشتم.
وقتی تو بخش تنظیمات ویدئویی بازی Custom رو تیک می زنم و تنظیمات دلخواهم رو انجام می دم. Save و Apply رو می زنم. بعد که بر میگرده به صفحه قبل باز هم سیو رو می زنم. اما وقتی دوباره وارد صفحه تنظیمات ویدئویی میشم به جای Custom همون ...Next Gen تیک خورده.
حتی فایل inf تنظیمات رو پیدا کردم اما Read Only نبود. (البته بازی با تنظیمات پیش فرض روونه)
[مشخصات سیستم منم اینه :
+CPU : Athlon64 3800
Ram : 1024 Apcer
(VGA : Geforce 7300 GS (512Mb Ram]
با تشکر از راهنمایی هاتون.
خوش بحالت چه سيستمي داري
من کلا تو عمرم دو بار سيستم عوض کردم و ديگر حال نمي کنم مي خوام يک x360 بخرم همه چي رو تموم کنم هم ديگر نگران سيستم نيستم و هم همه بازيها براش مي آيد و خيلي توپه من حتما يه دونه از اون مي خرم
(با عرض پوزش از مدیران انجمن برای نا مربوط بودن موضوع این دو پست)
تازه سه ماهه با هزار بدبختی آپگریدش کردم. قبلش یه P3 800 داشتم که 256 مگ رم داشت یه کارت گرافیک ( MX 420 (64Mb
دیگه داشت سر کارای سنگین فتوشاپ یا پریمیر زجرکشم میکرد. خلاصه با قرض و قوله آپگریدش کردم.
راستی چرا این بازی تو دو نسخه 2 و 1 دی وی دی عرضه شده تو ایران؟ کات سنساشو حذف کردن یا فرقی ندارن با هم ؟
کاملترینش همون 2 تا دی وی دی هست...نقل قول:
دوتا ديدويدي را بخر و کرکش را سالم دانولد کن اين کرک ها خرابه و صداها دچار باگ مي شوند و بعضي اوقات بازي قات مي زنه يعني نميره مرحله بعد و.......
آقای Lonely Raven شما کارت گرافیک رو چند خریدی آیا این کار گرافیک 512 واقعی هستش یا مثل این توربوکش ها مقداری از رم برمیداره و مقداری هم ( به اندازه ی 128 مگابایت ) روی خودش داره ؟؟
نقل قول:
آره فکر کنم تربوکش باشه مگه بده؟
اما خوشبحالت عجب سيستمي داري من بيچاره فقط کارت گرافيک که نيست بايد همه چي را عوض کنم