:2::2::2::2::2::2::2::2:fifa10:2:
fifa09:2:
pes2008:2::2::2::2::2::2:
devil may cry3:2::2::2::2::2:
silent hill :2::2::2::2::2::2:
dead space:2:
:2::2::2::2::2::2::2::2:fifa10:2:
fifa09:2:
pes2008:2::2::2::2::2::2:
devil may cry3:2::2::2::2::2:
silent hill :2::2::2::2::2::2:
dead space:2:
وا همه اونایی که خوب بودن که شما گفتین نکنه می خواستین به بهترین بازی ها پست بدین.
Silent Hill:Homecoming ( ارزش یکبار بازی کردن رو داره ولی ... )
Rainbow Six:Vegas2 (فاجعه)
Fifa08-09 (یاد PS1 و بازی WE98 میفته آدم )
Turok (افتضاحه)
PES2008 (سرعت کند ، بالانس ضعیف بازیکنان ، گرافیک مشکل دار . در کل بازی کردم بلافاصله گذاشتمش کنار )
COD:World at war (به شدت ضعیف کار شده)
Dead Space ( اگر کنترل رقت انگیزش رو کنار بذاریم میشه با Doom3 مقایسش کرد )
Far Cry 1 , 2 (جفتش عصبی کننده بود )
HalfLife 2 (سبک خسته کننده ای داره ، داستانش کنش نداره و کشش ایجاد نمیکنه )
Left 4 Dead (داستانی وجود نداره ، به زامبی ها شلیک کن ، همین )
Flirtz10 (بدترین بازی برای شطرنج بازان ، کلا نون اسمش برای بازی با گری کاسپاروف رو میخوره،فقط انجینه )
StrangleHold (صرفا شوتینگ ، از نوع فاجعه بار )
بازی God Father - Far Cry 2 !!!
تاپیک 1 سالو 1 ماه پیش بالا میاوریم :21:
sniper:2:
prisonbreak:2:
bad company 2:2:
Sniper
Sniper
Sniper
چیز دیگه ای از قلم نیوفتاد...! : دی
godfather2 , brotherhood,
Rpg و استراتژِی
بازی های بد که بدن ، هیچی.
اینجا باید اسم بازی های خوبی که ازشون خوشمون نیومده گفته بشه.
خودم :
کل بازی های rpg (نقش آفرینی) و استراتژیک.
dead space
silent hill (series)
resident evil (series)
mortal combat (series)
Bionic Commando
SHIFT NFS
undercuver nfs
Prototype
فعلا همینا یادم بود ...
نقل قول:
ا چه جالب ! بازی های مورد علاقه من!
پرنس شنهاي فراموش شده!!!فكر نميكردم انقدر گرافيكه پايين و داستان بي محتوايي داشته باشه!!!پرنس فقط 1و2---------
Lara Croft and the Guardian of Light
خیلی خسته کنندست و دوست دارم هر جه زود تر تموم شه :13:
Hard Track
Quest of Persia تمامی نسخه ها
Metro 2033
Lost Planet 2
این ها آشغال ترین بازی های عمرم هستن !!!
از بین بازیهایی که امسال بازی کردم :
Uncharted 2
البته بازی ای که خوشم نیاد زیاد بود ولی از بازیهای دیگه خیلی انتظار نمیرفت.
اینو با 1000 تا امید نشستم بازی کنم ولی متاسفانه حالم بهم خورد .:2:
سلام دوستان.
من از 2 تا بازی خوشم نیومد.
یکیش بازی Halo بود آخرین نسخه.همون که خیلی نمره ی بالایی گرفت و خیلی از دوستان تو انجمن عاشق این بازی هستند..دلیلش هم این بود که به نظرم خیلی خشن نبود و خون و خونریزی نداشت مثل کال اف دیوتی(البته من خودم نمیدونستم چرا خوشم نمیاد مسعود جان Masoud King بهم دلیلش رو گفت).
یکی دیگه از بازی ها که خوشم نیومد بازی Call of Juarez بود که فکر میکنم دلیل اصلیش این بود که تازه کال اف دیوتی رو تموم کرده بودم و سلیقم دیگه بازی با سطح پایین قبول نمیکرد.
ممنون
بعضی پستارو می بینم فکر می کنم اینجا تاپیک بازی های تاپه! :31:
سری رزیدنت اویل و کل بازی های سبک استراتژی و نقش آفرینی هم در نوع خودش خیلی جالب بود!
کسی که کلا از استراتژی و نقش آفرینی خوشش نمیاد پس احتمالا با پی سی کلا بازی نمی کنه...
حالا این هیچی.... کلا فکر کنم هر کی این تاپیکو بگرده بازی های مورد علاقه خودشو پیدا کنه :31:....
تا حالا اسم اين بازي رو نشنيده بودم ! حتما خيلي ضايع بوده كه حتي اسمشو سايتهاي خارجي نياوردن !نقل قول:
از بین بازیهایی که امسال بازی کردم :
Unchated 2
البته بازی ای که خوشم نیاد زیاد بود ولی از بازیهای دیگه خیلی انتظار نمیرفت.
اینو با 1000 تا امید نشستم بازی کنم ولی متاسفانه حالم بهم خورد .
شوخی می کنی ... ؟!نقل قول:
خیر سرش بهترین بازی سال 2009 شد .
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
اینجاست که می تونی به اختلاف سلایق پی ببری ...:20:نقل قول:
واقعا حسین وقت گیر اوردی واسه شوخی کردن..دینقل قول:
تا حالا اسم اين بازي رو نشنيده بودم ! حتما خيلي ضايع بوده كه حتي اسمشو سايتهاي خارجي نياوردن !
علیرضا چطور باب میلت نبوده....نقل قول:
شوخی می کنی ... ؟!
چی می خواستی که انچارتد نداشت.؟ تا نتونه میلتو برسونه..؟
منو فکر انداختی پسر...
نقل قول:
آره دقیقآ...الان من می خواستم حمله کنم یهو دیدم جو رو آروم کردی!: دی
خدایی سلیقه ها زمین تا آسمون(عین حقیقت گفتم) با هم فرق داره!اگر الان 2 گروه انتخاب کنیم تو این تاپیک واسه انتخاب بدترینها میشن مثل تیم های پرسپولیس و استقلال!(چه ربطی داشت!:31:)
نقل قول:
شوخی می کنی ... ؟!
اون كه Uncharted 2 بود نه Unchated 2 . اينطور كه تو گفتي حالم به هم خورد گفتم حتما بازيه ديگه اي هستش بي شوخي
ولي واقعا اختلاف سليقه ها خيلي شده
سلام هر کسی یک نظری داره اما من کلا از هر چی بازی نقش افرینی بدم میاد از هر چی بازی استراتژیک بدم میاد از هرچی بازی بی محتواست بدم میاد نمونه هاش:31:
Sims :2:
War :2:
General :2:
NFS همه سری به جز Mw و اون سری که همه ماشین هاش پورشه بود.فک کنم 5 بود:2::19:
Ghost B ,R هر دوتاش اشغال بود یعنی حیف از اسم بازی که بزاری روی این بازی ها:2::2:
Flash Point هیجی ندارم بگم از بس افتضاه بود کلا اسم هر چی بازی FPS رو زیر سوال برد.:2:
Lost Planet 2 خز خز این تنها تعریف من از بازی هست:2:.فقط گرافیک داشت.شماره اولش رو من دوست داشتم.
STALKER شرور به تمام معنا.:31::2:
Sniper سازندش فکر کنم در حالت عادی نبوده :31:.:2:
راستی خیلی هاش یادم نیست اما اگه یادم امدی حتما میگم.
وحید منظورت با من که نبود؟!:31:نقل قول:
میدونم غیر عادیه که از Halo خوشم نمیاد.چون شما همتون عشق Halo هستید.من خودم نمیدونم به خدا چرا از این گیم خوشم نیومد.
تو تاپیکش هم گفتم همه دعوام کردن:دئ
اما خداییش من عاشق رزیدنت اویلم از PS1 که داشتم همرو تا آخرش رفتم.نصفه شب بازی میکردم 2.3 بار تا مرز سکته رفتم:31:
NFS Pro Street
0- از نقش آفرینی و استراتژیک بدت میاد؟ اگهواقعا این طور باشه ، با توجه به بازی های دیگه شما فقط fps بازی می کنید؟نقل قول:
1- بازی war چیه دیگه؟ :دی
2- افتضاه نه ، افتضاح :دی
3- فلش پوینت چیش بد بود؟ تنها نکته بدش سخت بودن بیش از اندازش بود! وگرنه خیلی شبیه ساز خوب بود!
4- لاست پلنت که شماره یکش قابل تحمل نبود! باز دوش بهتر بود!
5-اسنایپرشو خوب اومدی!
اینا کلا نظرات من بود! لطفا احترام بگذارید :دی
Prince of Persia 5
اینم شد بازی اخه:13:
ما نفهمیدیم این شاهزاده ایرانیه؟؟؟؟؟؟؟یا با ایرانیا داره میجنگه؟؟؟:13:
ینی تو اونجا یه ایرانی نبود بیاد حرف بزنه که اینا بیان خارجیا رو بیارن به زور فارسی حرف بزنن:13:
این گرافیکه اخه؟؟؟؟؟؟ابرو هر چی شاهزاده ایرانیه برد.خاک تو سر:13:
عزیز دل تو تنها کسی نیستی که از Halo بدش میاد........خیالت تخت.نقل قول:
وحید منظورت با من که نبود؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم غیر عادیه که از Halo خوشم نمیاد.چون شما همتون عشق Halo هستید.من خودم نمیدونم به خدا چرا از این گیم خوشم نیومد.
اما خداییش من عاشق رزیدنت اویلم از PS1 که داشتم همرو تا آخرش رفتم.نصفه شب بازی میکردم 2.3 بار تا مرز سکته رفتم
بازی که تک تک نمیشه نام برد اما این نسل چندتا فاجعه بودن مثلا Quantom Theory , Legandary که واقعا افتضاح بودن اما در کل من با سبک JRPG به شدت مشکل دارم فوق العاده مسخرست : دی
دوستان عزیز خواهش میکنم بحث و کل کل سر بازی های انحصاری رو کنار بزارید . چون این تاپیک هم مثه تموم تاپیک های باحالی که وجود داشت بخاطر این بحث های بیهوده بسته میشه !!!
اصلا فکر کنید کسی که از بازی انحصاریتون ایراد گرفت و گفت اشغاله مشکل روحی داره .خوبه ؟ کلا بیخیال شید . اینجا جاش نیست
ممنون:10:
NFS Pro street
نه منظورم به پست تو نبود کلی گفتم :31:نقل قول:
وحید منظورت با من که نبود؟!
اما خداییش من عاشق رزیدنت اویلم از PS1 که داشتم همرو تا آخرش رفتم.نصفه شب بازی میکردم 2.3 بار تا مرز سکته رفتم
نوید جان این سبک جدیده؟ :31: برای ما هم این سبکو توضیح میدی بفهمیم چه جوریاست؟ :31:نقل قول:
اما در کل من با سبک JRPG به شدت مشکل دارم فوق العاده مسخرست : دی
والا ما فکر کردیم الآن با یه TPS در سطح GEOW روبرو می شیم با یه گیم پلی متنوع تر ، اصلا فکر نمی کردم که تیریپ مخفی کاری باشه .نقل قول:
منم کلا با مخفی کاری حال نمی کنم .
از MGS و SC هم کلا خوشم نمیاد .
کلا کسی که از بازی gears خوشش بیاد سخته که از بازی آنچارتد هم خوشش بیاد.........چون گیرز یه بازی شدیدا خشن و مبتنی بر گیم پلی جر بده و برو جلو :31:هستش....... .نقل قول:
ولی بازی آنچارتد یه بازی با درجه سنی تین و روایت محور هستش........ .
منم با اینکه قبول دارم آنچارتد 2 از گیرز 2 بهتره ولی گیرز2 رو ترجیح میدم... .
با اجازه از نوید من بگم(چون خودم دل پری از این سبک دارم)نقل قول:
japanese role playnig game........:31:
نمونه اخرش هم همین فاینال فانتزی که من اصلا نمیتونم با این سبک ارتباط برقرار کنم....یه توضیح مختصری میدم:
میری جلو یه شمشیر به یارو میزنی بعد باید منتظر شی تا یه شمشیر اون بهت بزنه و همینطور ادامه پیدا می کنه.),هر ضربتو باید انتخاب کنی:31:)
بعد از اینکه 5 دقیقه بازی کردی یه سکانس 30 دقیقه ای از بازی پخش میشه و این روند تا اخر میره........ :31:
90 درصد کاراکترهاو قهرمانها هم دختر و پسرهای 12 ...13 ساله هستن که خودشونم نمیتونن بکشن بعد قرار دنیا رو نجات بدن........:31:
.
.
اين پست بالاي مراد كاملا تاييد ميشه ...
بازي هاي مزخرف كه زياد شده .. ولي به نظرم .. نگم بهتره چون بعدش زنده موندنم معلوم نيست :دي
ولي RPGتعريفي نداره .. يه فيبل 3 بازي كردم حالم به هم خورد :دي
+
اين هالو هم من خودم كه odst رو بازي كردم حالم به هم خورد تا ريچ اومد و عاشق اين بازي شدم .. توپه
گيرز هم كه ديگه نگو ... :ايكس
آهان من فکر کردم سبکو اشتباه نوشته! :31:نقل قول:
japanese role playnig game........:31:
نمونه اخرش هم همین فاینال فانتزی که من اصلا نمیتونم با این سبک ارتباط برقرار کنم....یه توضیح مختصری میدم:
میری جلو یه شمشیر به یارو میزنی بعد باید منتظر شی تا یه شمشیر اون بهت بزنه و همینطور ادامه پیدا می کنه.
بعد از اینکه 5 دقیقه بازی کردی یه سکانس 30 دقیقه ای از بازی پخش میشه و این روند تا اخر میره........ :31:
90 درصد کاراکترهاو قهرمانها هم دختر و پسرهای 12 ...13 ساله هستن که خودشونم نمیتونن بکشن بعد قرار دنیا رو نجات بدن........:31:
یعنی در اصل نقش آفرینی نوبتی. این سبک توی ایران کلا خیلی کم طرفدار داره...
........
ولی بازم میگم واقعا بسی تعجب می کنم که توی این لیستاتون نام یه بازی هایی رو میارید که جزو بهترین های تاریخن! :31:
تو چرا خودتو از دنیای بازی بازنشسته نمی کنی؟ :31:نقل قول:
بازي هاي مضخرف كه زياد شده .. ولي به نظرم .. نگم بهتره چون بعدش زنده موندنم معلوم نيست :دي
ولي RPG تعريفي نداره .. يه فيبل 3 بازي كردم حالم به هم خورد :دي
+
اين هالو هم من خودم كه odst رو بازي كردم حالم به هم خورد تا ريچ اومد و عاشق اين بازي شدم .. توپه
گيرز هم كه ديگه نگو ... :ايكس
RPG بازی نکنی یعنی اینکه دنیای عظیمی از بازی ها رو از دست دادی
بعدشم به احتمال خیلی زیاد یعنی بازی هایی مثل Fallout و Mass Effect رو هم بازی نمی کنی!
پس در آخر نتیجه می گیریم که کلا دنیای بازی رو تعطیل کن برو : ))))
شهابی مگه Halo 3 رو بازی نکردی...؟؟
کل سری بازی های Halo یعنی همون قسمت سوم Halo 3
حتی این ریچ خیلی چیزهای کمی نسبت به Halo 3 داشت. در گیم پلی ....
قسمت سوم دنیای هیلوچیزی فراتر از شاهکار هستش اما ریچ فقط یک بازی خوب هستش.
درضمن این تاپیک برای اون هستش که کدام بازی باب میلتون نیست نه این که بگیم من فلان سبک بازی نمی کنم پس مضخرفه...این اشتباه هستش..
من در پستهای اولی این تاپیک نوشته بودم که سایلنت هیل 5 خوشم نیومد چون اون انتظار رو برام برارده نکرد. و راضیم نکرد.
بازی های افتضاح و خوشم نیومد یا سبک بد هست هیچ وقت بازی نمی کنم ارتباط با تاپیک داره.
به نظر من nfs hot persuit اصلا راضی کننده نبود.من تقریبا همه nfs هارو بازی کردم ولی این بازی nfs نبود.چون از همه اون ویژگی ها دور شده بود.از نبود تیونینگ داستان تنوع در مسابقات(نبود دریفت و درفت و ...)
وحید کلا این نقش افرینی نوبتی تو کل امریکا و اروپا کم طرفدار داره...تنها ژاپنیها هستن که طرفدارشن........خود ژاپنیها هم این نکته رو میدونن و این سبک رو هم کم کم دارن از نوبتی بودن درش میارن یا کمرنگش می کنن(نمونش همین فاینال آخری)نقل قول:
ریچ یه spinoff مانندی بود و قرار نبود چیزی زیادی به شماره 3 اضافه کنه..... .نقل قول:
تایید میشه ما کلا رو سبک داریم صحبت می کنیم.....:31:نقل قول:
به نظر من بازیهای jrpg باب میل و سلیقم نیس و البته ورزش مخصوصا فوتبال که کلا بدم میاد:31:
بازی که راضی نکرد هم مافیا2 بود که خیلی ناامید کننده بود........... .
.
.
سلام
بازار پست دادن تو این تاپیک داغه ما هم یه پست بدیم.
من کلا با یه سری از سبک ها حال نمی کنم. مثلا استراتژیک ولی مثلا تو همین سبک از استارکرافت 2 خیلی خوشم اومد. یا از RPG به خاطر دیالوگ ها زیاد متنفرم ولی بازم از مس افکت خوشم میاد.
راستش بازی خاصی به نظرم نمیرسه که من خوشم نیومده باشه اما مثلا با بازی پرطرفداری مثل GTA IV اصلا حال نکردم حتی با قسمت دومش EFLC . جالبش اینجاست که به شدت با سبک سند باکس عجینم به طوری که بازی مورد علاقم اساسینه و عاشق RDR هم هستم حتی با نسخه های قبلی GTA هم خیلی حال میکنم. اما نمی دونم چرا از این دو سری اخر خوشم نیومد. ( باید بیان منو ریشه یابی کنن ببینن جریان از چه قراره مشکل اساسی دارم:31: )
دوستان به کسی بر نخورده خدای نکرده این نظر من بود. سلیقست دیگه نمی شه کاریش کرد.