سلام بچه ها
من لپ تاپ وایو سونی دارم که ویندوز ویستا HP روش نصبه.
میخوام روش ویندوز 7 نصب کنم ولی نمیدونم مشه یا نه
بعدش واسه داریور هاش باید چیکار کنم
خوشحال میشم یکی کمک کنه
Printable View
سلام بچه ها
من لپ تاپ وایو سونی دارم که ویندوز ویستا HP روش نصبه.
میخوام روش ویندوز 7 نصب کنم ولی نمیدونم مشه یا نه
بعدش واسه داریور هاش باید چیکار کنم
خوشحال میشم یکی کمک کنه
سلام دوستان من یک لپ تاپ Dell inspiron 1420 دارم روش ویندوز 7 نصب کردم مشکلی نداره فقط نمیتونم براش درایور ها رو پیدا کنم. اگه امکان داره منو راهنمایی کنید .
با تشکر
.نقل قول:
.
شما دوسته عزیز یه ویندوز 7 بگیرید البته به فروشنده بگید که من میخوام روی لپ تاپ نصب کنم و یه ورژن مناسب بدید که بعدا هی هنگ نکنه
از دوستات که ویندوز 7 روی لپ تاپ دارن هم میتونی کمک بگیریو از ویندوز اونا استفاده کنی
ولی 7 با ویستا چندانم فک نمی کنم برای شما فرقی داشته باشه هااا!!!
برای درایور هم وارد سایت لپ تاپ خودت شو درایور ها رو دانلود کن البته اگه برای نسخه 7 گذاشته باشه اگه نه که ورژن ویستا رو نصب کن اگه نشد از سایت سازنده قطعات نسخه مناسب لپ تاپ رو دانلود کن
شما وارد سایت سازنده لپ تا خودتون شید بعد از قسمت دانلود درایور هارو دانلود و نصب کنبدنقل قول:
سلام ، آقا من یک لپ تاپ دی مدل N4010 دارم که ویندوز اورجینال نصب شده روش Microsoft Windows 7 Home Premium 64 bit اینه که به علتcrash کردن هاردش مجبور شدم آن را تعویض کنم و باید عرض کنم که back up که از ویندور اورجینال خودم گرفته بودم تو هاردم ذخیره بوده و الان پریده می خواستم ببنیم راهی هست دوباره ویندوز اورجینال رو بدست بیارم چون شندیم با استفاده از اون product key که زیر لپ تاپ شده میشه دوباره ویندوز را جینیون کرد ؟ و دیگه اینکه الان یک ویندوز نصب کردم تمام درایور های سیستم هم نصب اما یک سری برنامه ها که مثلا اون موقع تو ویندوز اورجینال بود الان نیست البته برنامه های مربوط به خود dell بود مثلاً تنظیم نور صفحه یا وبکم ؟با تشکر
سلام ، دوست عزیز باید بگم که نظر من با شما خیلی فرق داره . لپ تاپ های ایسوز لپ تاپ های خیلی خوب و جون سختی هستند من خودم 2تا از این نوع لپ تاپ ها دارم و خیلی هم خوب داره برام کار می کندنقل قول:
متشکرم دوست عزیز. من وارد سایت دل شدم درایور برای ویندوز Xp و Vista موجود است ولی من برای ویندوز 7 درایور لازم دارم.نقل قول:
دوستان من یک ویندوز 64 بیت اولتیمیت خریدم و نصب کردم روی لپتاپم ولی درایور کارت شبکه هر کار کردم درست نصب نشد و نتونستم به اینترنت وصل شم .. مشکل از چی میتونه باشه؟ هنگ هم میکنه گاهی .. مدل لپتاپ دل 5110 inspiron i7 هست .. یکی از دوستان گفت حتما باید ویندوز مخصوص لپتاپ باشه .. درسته؟ لطفا کامل راهنمایی کنید ..
دوستان اگه ویندوز اریجینال رو پاک کنیم و خودمون یکی دیگه بنصبیم و بعد همه ی درایورها رو هم نصب کنیم...میخواستم بدونم کارایی ممکنه با نصب ویندوز جدید(غیر اریجینال) پایین بیاد؟
سلام دوستان من یک لپ تاپ دل مدل Inspiron 1420 دارم ویندوز 7 روش نصب کردم ولی درایور هاشو ندارم از سایت دل هم درایور برای ویندوز Xp و Vista براش دانلود کردم ولی نصب نمیشه، لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
سلام به همگی یکی از دوستان بدادم برسه
کامپیو تر برای من نیست
من یه لپ تاپ سونی دارم بعد روش ویندوز سون نصب بود در صورتی که ویندوز اورجینال خودش ویستا هست بعد اومدم اینو دوباره سون بریزم مراحل نصب عادی رو رفتم همون مرحله ایی که توی کامپیو تر دسمتاپ خودم میرم بعد درایو سی رو فرمت کردم ولی الان حجمش شده 100 مگ و نمیشه روش ویندوز نصب کرد تازه نوشته شده که 86 مگ هم فری داره از 100 مگ
باید چی کار کنم ممنون میشم یکی کمک کنه چون تا آخر شب باید بهش تحویل بدم
برای خودم بود خیلی نبود منتظر می موندم ولی برای من نیست دوستا کمک کنید سریع
خیلیییی ممنون
خب شما دوباره پارتیشن بندی رو انجام بدیدبعد اینکه فرمت کردید سیستم رو ریست کنید و مراحل رو دوباره برید
اگه نشد با یه دیسک ویندوز xp امتحان کنید
سلام دوستان سی دی ویندوز لپ تاپ منو دزدیدن
لپ تاپ من سونی vpcea16fg و ویندوز روش Home permiume 64biti بود
حالا 3 تا سوال
1: چه ویندوزی نصب کنم منظورم ورژن Ultimate یا ...
2: میشه با استفاده از product key پشت سیستم ویندوز و فعال کنم؟
3: نظرتون فرقی بین ویندوز های لپ تاپی و مدل های معمولی هست یا نه؟
نقل قول:
فک کنم دیسک لپ تاپ های مشابه به هم بخوره از ی اشنا دیسکشو بگیر نصب کن بعد اگه ultimate خواستی اپگرید کن تا اصل بمونه وگرنه دیگه اصل نیس
با سلام . من میخوام ویندوز 7 نصب کنم و لی وقتی مودینگ اول نصب می گذره و لوگوی ویندوز میاد صفحه مانیتور به رنگ های قرمز سبز ابی سفید و مشکی به ترتیب تغییر رنگ میده چکار باید کرد؟؟ لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان من لپ تاب 5110nانتیل دارم که ویندوز 7روش نصبه چندوقته صداش پریده حالا میخوام ویندوز عوض کنم یه مشکل دیگه هم دارم CD-ROMهم جواب نمیده اصلن قبول نمیکنه هیچ سی دی یا دی وی دی چیکار کنم خواهشن کمکم کنید ممنون
سلام
من ویندوز اورجینال رو پاک کردم ویندوز 7 رو نصب کردم همه مراحل نصب میشه اخرش که باید ریست کنه این پیامو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا 6 بار انواع ورژن ها از 32 بیت و 64 نصب کردم تو رو خدا یکی کمکم کنه
اقا یکی جواب بده به ما
با سلام دوست من یه لپتاپ سری f سونی با ویندوز اورجینال داره
از این ویندوز 7 در 3 دی وی دی بکاپ گرفته بود
ما یه ویندوز جدید براش نصب کردیم و سپس از داخل اون شروع به ریکاوری کردیم ولی گویا دی وی دی ها مشکل داشت و پس از نصب نصف ریکاوری ها نصب قطع شد و مجبور شدیم ریستارت کردیم سیستمو از قسمت استارتاپ هم دوباره دی وی دی رو خوند و خواست از اوجا ریکاوری کنه ولی پس از انتخاب گزینه ها و ریکاوری روی 20 درصد قطع شد
بعد که دی وی دی رو دراوردیم نوشت ;که سیستم عاملی رو سیستم نیست!!!
رفتیم که یه ویندوز جدید بزنیم این کامپیوتر دارای 4 درایو بود درایو اول سیستمی با حجم کم دومی که درایو c بود که ویندوز نصب می شد دیگه وجود نداشت و دو درایوو دیگه هم سر جاش بودن که توشون اطلاعات داشتیم حالا که درایو c رو نداریم چطور براش ویندوز بزنیم اطلاعات بقیه درایوامون مهمه
با تشکر
با سلام من یک نوت بوک که قبلا ویندوز 7و درایو ها روش نصب بود رو کلا همه پارتیشن ها رو فرمت کردم و ویندوز 7 64 بیت روش نصب کردم بعد از نصب ویندوز دیدم که وقتی ویندوز بالا آمد درایور های قبلی روش نصب هست و در ضمن پارتیشن c رو وقتی باز می کنم دو تا پروگرام فایل به شکل زیر دارم
Program Files
Program Files(X86
در صورتی که من ویندوز 64 بیت ریختم
سلام . من یه لب تاپ 1545 دل دارم . هرکاری میکنم ویندوز 7 روش بالا نمیاد نصب میشه ولی بعد از اخرین ریستی که انجام میده تا خود ویندوز بیاد لوگوی لبتاپ میاد بعد صفحه سیاه میشه و دیگر هیچ چندبار نصب کردم همین مشکل هست چیکار باید بکنم ؟! ممنون .
سلام . من یه لب تاپ 1545 دل دارم . هرکاری میکنم ویندوز 7 روش بالا نمیاد نصب میشه ولی بعد از اخرین ریستی که انجام میده تا خود ویندوز بیاد لوگوی لبتاپ میاد بعد صفحه سیاه میشه و دیگر هیچ چندبار نصب کردم همین مشکل هست چیکار باید بکنم ؟! ممنون .
با سلام من یک لپ تاب فوجیتسو مدل Lifebook سون نصب بود حلا ویندوز 8 خطا میده میگه باید درایور انتخاب کنیدمثل عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه امروزه همه لپتاپها پیش فرض 7 روشون نصبه 8 هم که اومده پس این تاپیک قدیمی محسوب میشه. .
با تشکر از حمید :n12:
بسته میشه