سلام می خواستم بپرسم دوستان نسخه gamecube این بازی رو بازی کردن؟
بازیش رو دارم ولی با شبیه ساز dolphin اصلا نمیشه بازیش کرد.
از دوستان لطف کنند نحوه اجرای بازی رو pc و تنظیمات دقیق رو برای اجرای خوب بازی بگن ممنون میشم.
Printable View
سلام می خواستم بپرسم دوستان نسخه gamecube این بازی رو بازی کردن؟
بازیش رو دارم ولی با شبیه ساز dolphin اصلا نمیشه بازیش کرد.
از دوستان لطف کنند نحوه اجرای بازی رو pc و تنظیمات دقیق رو برای اجرای خوب بازی بگن ممنون میشم.
کسی نیست ؟
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
جواب بدید ؟
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
چجوری ایمیج بگیرم
از برنامه alcohol یا ultra iso استفاده کن فایل و آموزش هاشون رو یه سرچ کنی پیدا می کنینقل قول:
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
البته بعدش برای اجرای ایمیج باید از daemon tools استفاده کنی
سلام
راستي شما كه زحمت Event ها رو كشيديد يه لطف كوچولو كنيد واسه بازي هاي بعد از سري اول story mode (يعني از توهو به بعد) رو هم بزاريد تا ما دوباره ازت تشكر كنيم.
باشه سعی می کنم. اگه فرصت کردم این کار رو انجام بدمنقل قول:
اين بازي واسه pS3 نيست ؟
نه اختصاصی بازی برای PS2 هست ولی فکر کنم روی PS3 میه بازی های قبلی رو انجام داد. فکر کنم باز شما که PS3 دارید بهتر می دونید. ولی من توی پست دوم نحوه بازی این بازی بسیار جذاب رو بر روی PC کامل توضیح دادمنقل قول:
دوستای عزیز.سلام
من تو 8 روز وقت واسه دانلودش گذاشتم و بعد اون رو از حالت zip در آوردم اما بعد از اینکه به شبیه ساز وارد شدم و به اجرای دیسک رفتم و بازی Captain Tsubasa رو اجرا کردم دیدم که یه پیغام آورد که روش نوشته بود:
the gs plagin failed to open/intialize.
pcsx2 will now close.more details may be available via the emplog.txt file
اگه کسی خبر داره به من هم اطلاع بده.خیلی متشکر می شم.:17:
:11:
اسم بازی به فارس کاپیتا سوباسا هستش نه تسوباسا. T قبل s خونده نمیشه.
شما احتمالا با پلاگین ها مشکل دارید. آموزش های صفحه ی اول تاپیک رو مطالعه کنید.نقل قول:
این تاپیک هم میتونع مفید باشه:
شبيه سازهاي پلي استيشن 1 و 2 در كامپيوتر شخصي
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=57311
این واج خاصی هست... یعنی واج ژاپنی هست البته توی ایتالیایی توی وسط کلمات هم می بینیم Lazzio یا Pizza توی فارسی ما باید کدوم رو به کار ببریم ؟ لاتزیو و پیتزا یا لاز زیو و پیز زا؟ شایدم هیچ کدوم این ز مشدد توی ژاپنی هم وجود داره البته برای واج س و اون هم در ابتداش... این واج تسو چیزی بین سو و چو هست به هر حال T و S ادغام میشن موقع تلفظ و این حرف شما که T تلفظ نمیشه اشتباه هست. زمانی می تونیم اظهار نظر شما رو تائید کنیم که اطلاعاتی در مورد زبان ژاپنی داشته باشید...نقل قول:
ولی خوب تو تلویزیون هم کارتونش رو میدادن میکفتن سوباسا.نقل قول:
(مهم نیست):46:
البته اینا به این تاپیک ربط نداره بحث رو توی تاپیک مربوطه اش توی تالار فیلم رو قبلا ایجاد کردم من و توی اونجتا هم گفتم که تعداد معدود و انگشت شماری از تلفظ ها توی ترجمه فارسی صحیح هست و بقه اسامی خاص از دم اشتباه تلفظ می شه. ترجمه و دوبله ایران مورد دارهنقل قول:
یه بار دیگه به اسامی صحیح اشاره می کنم:
تسوباسا او زو را
کوجیرو هیوگا
واکابایاشی گنزوئو
کن واکاشی مادزو
جون میسوگی
تعداد زیادی اسم خاص هم هست که مال سایر بازیکنان هست ولی من به چندتاشون که معروف بودن اشاره کردم
میشه لینک اون کم حجمه رو بدین چون من سرعتم کمه نمیتونم کاملشو دان کنم
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
یه چیز دیگه هم اینه که کسی میتونه از شروع تیم ملی پسور سوباسای 2 رو بزاره
این بازی و میشه در pc هم اجرا کرد ؟
یکی مرام و معرفت نشون بده این بازی رو به همراه مبدل پی اس 2 و هر چی لازم هست برای اجراش برای من بفرسته، میخوام روی پی سی بازی کنم. هر کی داوطلب معرفت بازیه بهم پیغام خصوصی بده.
سپاس
نقل قول:
من دقیقا واسه همین تاپیک رو اجرا کردم این تاپیک آموزش اجرای این بازی بر روی PC هست. مراجعه کنید به صفحه اول این تاپیک پست اول معرفی بازی هست و پست های بعدی آموزش اجرانقل قول:
پست اول رو خوندم، آخه اینترنت پرسرعت ندارم بازی رو دانلود کنم :41: گفتم اگه کسی کامل همه ی فایلها رو داره، برای من هم رایت کنه و بفرسته :41:نقل قول:
یکی لطف کنه نسخه سگاهشو بزاره ممنون میشم
من نسخه PS One این سوباسا رو بازی کردم خیلی حال میداد تو یه نیمه 7 8 تا گل میزدیم :31:
آره اونم باحال بود Captain Tsubasa Get in the Tommorow بود. برای انیمه CT J درست شده بود توی همون سالی که اون انیمه منتشر شدنقل قول:
ولی خدائیش این بازی آخری که برای PS2 ساخته شد فوق العاده اعتیاد آور بود. اگه برای PS3 می ساختن بازی CTرو یحتمل می رفتم PS3 می خریدم نمی دونم چرا تا حالا به فکر ساختن عنوان جدیدی برای CT روی کنسول های نکست نیفتادن
همین Get In The Tomorrow خیلی رمز داشت و بد نبود.
ولی من PS2 رو باز نکردم.
میشه یکم عکس بذارین ازش؟
صفحه اول پر از اطلاعات هست
آقا من هرکاری می کنم برنامه موقع اجرا هنگ می کنه
دیگه هیچی نمیشه
از همینی که توی پست دوم گذاشتم استفاده می کنی؟ ویندوزت ایکس پی هست دیگه ها؟نقل قول:
سلام مرسي از جوابت آره
ببينين اينجوري ميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم شما یه مشکلی داره احتمالا دایرکت ایکس نصب نیست یا برنامه ++C
مرسی
دایرکس که نصبه
اما در مورد c++ میشه دقیقا او چیزی که نیاز هست رو برای من لینک کنی ؟
برای اطلاعات بیشتر در مورد این شبیه ساز به تاپیک زیر برو :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=353140
عزيز جان من انواع نسخه هاي مختلف اين برنامه رو اجرا کردم اما همه شون در نهايت بعد از کلي شمارش اعداد به اين مي رسن
توي لينک بالا هم رفتم اما لينک هايش خراب شده اند
squall جان من اين سوال ها را تو سايت پرديس گيم هم از شما پرسيدم اما جواب نگرفتم
خلاصه اينکه در نهايت از SYSTEM.CNF مطابق شکل زير ايراد مي گيرد
ممنون مي شم جوابمو بدين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا مشخصات سيستم من :
CPU: Cِore Duo 1.6
Ram: 3 GB
Graphic: GEO 7400
سلام خسته نباشید
لینک های راپیدشیری که برای بازی Captain Tsubasa گذاشتید
خرابه ،
لینک جدید ندارید؟
:n27:
از تورنت دانلود کنید به واسطه Seed خوبی که داره سرعت فوق العاده ای داره یه شب با سرعت 512 بذارید واسه دانلود تا صبح تموم میشه دانلودش
از بالا لینک تورنت فایل iso رو بگیریدکد:http://privitize.com/get/Captain_Tsubasa_PS2__NTSC_JAP.iso?tag=bal
یادش به خیر چه تاپیکی بود این تاپیک Captain Tsubasa
مرسی
برنامه رو دانلود کردم نصب میشه ولی وسطاش اخطار میده ، بعد نصب هم اصلا کار نمی کنه.
میشه توضیح بیشتری بدید
البته اگه لینک دیگه هم باشه خوبه
مرسی
دوست عزیز من یه مشکلی دارم
همه تنطسمات امولیتور درسته فقط یه مشکلیه
تو بازی موی بازیکنا آبی و شیشه ایه فکر کنم مشکل از گرافیکه چیکار باید بکنم؟؟؟
از pcsx2 ورژن 1 جدید استفاده میکنم
بله کارت گرافیک شما ساپورت نمیکنه من لپ تاپم دو تا گرافیک داره همیشه وقتی برنامه امولیتور رو اجرا می کنم روی آیکن برنامه راست کلیک می کنم و گزینه اجرا توسط کارت گرافیک جی فورث می زنم چون اجرای برنامه بصورت پیش فرض با کارت گرافیک اینتل انجام میگیره
آقایون من یه سوال دارم لطفا حتما جواب بدید چون اعصابم رو بهم ریخته.:n23:
من قسمت story mode رو تا آخرش رفتم ولی قسمت costum story mode باز نشد چیکار باید بکنم؟
دوست عزیزسیو شما مشکل داره حتما شاید ریست شده یه بار دیگه آلمان رو شکست بدید مود کاستوم باید نآلاک بشه یه قسمت هست که اسم چهره و قدرت بازیکن اصلی رو کاستومایز می کنید ایشالا که موفق میشید
spaniuly عزیز از راهنماییت کمال تشکر رو دارم. خیلی کمکم کرد.:n16:
حالا یه سوال دیگه دارم اگه لطف کنی جواب بدی ممنون میشم.
میشه یه توضیح درباره قسمت my captain بدی میخوام بدونم آخرش چی میشه
دوستان یه توضیح درباره قسمت all star edit می خواستم
میخوام بدونم چه کاری میشه توی این قسمت انجام داد؟