سلام دوستان
آقا این 5830 اومده ، کسی آمارشو نداره برای همه دوستان بزاره تو فروم .
ممنون
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
Printable View
سلام دوستان
آقا این 5830 اومده ، کسی آمارشو نداره برای همه دوستان بزاره تو فروم .
ممنون
هنوز وارد بازار نشدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون مرتضی جان ، عالی بود ، نمیدونید کی میاد بازار و تقریبا قیمتش چنده .
ایمان بدون عشق اسارت در دیگران است و عشق بدون ایمان اسارت درخود .
تقدیم به شما دوست عزیز
5770 از لحاظ کارایی چیزی بین 4890 و 4870 هست ولی 5770 فعلا ً به خاطر گرون بودنش نمی صرفه چون آخرین بار وقتی 4890 فروختم 250 تومن بود و 5770 270 تومننقل قول:
در اصل قیمت واقعی 5770 زیر 200 تومن هست که برای رسیدن به این قیمت حداقل 3 ماهی باید صبر کرد...!!!
تاریخ دقیقش معلوم نیست،ولی آماده ی عرضه هست،فکر کنم شاید بیشتر ار یک هفته طول نکشه،قیمتشم بهنقل قول:
گفته ی سایت amd خیلی ارزونتر از کارتهای دیگه ی ati خواهد بود،شاید چیزی حدود 280 هزار تومن،وشاید هم
کمتر
دریور جدید ATI عرضه شد .
دراین درایور شاهد افزایش قدرت سری 5000 هستیم که بعضی جاها واقعا چشمگیره .
اینجا میتونید افزایش بازدهیرو در بازیهای مختلف ببینید .(حتما ببینید)
کد:http://downloads.guru3d.com/ATI-Catalyst-10.3-Windows-7-|-Vista-(32-bit)-download-2495.html
سلام
اقایون یه سوال
اگه در اینده بخوام یه 5850 دیگه بگیرم کراس فایر کنم
این پاور کافی هست؟
اور کلاک هم نمی کنم
کارت جدید ati هم معرفی شد
ati radeon hd5870 eyefinity
با قدرت پردازشی 12 برابر 1080 !!!!!!!!!!!! و پردازش 1 بیلیون پیکسل در ثانیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
کد:http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-5870-eyefinity6,2595.html
6 تا HDMI؟ :18:
کدو پاور ؟ پاورت چیه؟نقل قول:
در اصل بهتره بگیم 6 عدد display port که با تبدیل مخصوص ، به hdmi تبدیل شدن .نقل قول:
کلأ شهرت eyefinity هم همین بود که می تونست 6 تصویر رو ارسال کنه که البته کارتی که بتونه این کار رو انجام بده ، تازه عرضه شده!!
کاملا درسته . البته این تبدیلش به راحتی پیدا نمیشه . تازه عرضه شده . بهتره اگر میخاید multi monitor کار کنید مانیتور های display port دار بگیرید .
سلام بنظر شما برای فیلم های Blu-Ray بهترین گرافیک کدوم هست!؟
اطلاعات کلی در مورد گرافیک دارم ولی 1 2 ماهی هست هیچ اطلاعی در مورد مدل های جدید ندارم!
گیم بازی نمیکنم ولی زیاد فیلم HD 1080 نگاه میکنم + اینکه میخوام بیشتر از یک مانیتور رو با HDMI ساپورت کنه!
شما گزینه هارو بگید من خودم میرم قیمت میکنم!
شرمنده یادم رفت بگمنقل قول:
685
بله ، پاور شما برای کراس فایر دو عدد 5850 کاملأ کافی هست.نقل قول:
XFX HD 5970 Eyefinity6 Black Edition
این کارت در فرکانس 850 و 4800 به فعالیت میپردازه قیمت این کارت 1000 دلار .و احتمال تولید بین 1000 تا 15000 تخمین زده میشه دیگر مشخصه های این کارته و وجود 2 عدد کانکتور 8 پین.
این کارت جهت رقابت ares و toxic ساخته شده
["] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جهت دیدن عکسها با رزولیشن اصلی از لینکای زیرش استفاده کنید
یه خبر دیگه
ایسوس با تولید کار ت های گرافیکی جدید خود به میزان قابل توجهی معضل حرارت و نحوه هار آن را حل کرده است.فناوران در طراحی کا رت های گرافیک جدید asus eah5750 formula و eah5770 از قابلیت های آیرودینامیکی ماشین های مسابقات فرمول یک الهام گرفته شده است و به این ترتیب آنها قادرند میزان گردش جریان هوا را تا هفت درصد افزایش دهند و این امر موجب می شود حرارت تولید شده به شکلی بهتر و موثرتر از پرداشگر کرافیکی و همچنین قطعات حساس کارت گرافیک به بیرون منتقل شود. در همین حال استفاده از یک هیت سینک ویژه موجب شده است پراکنده سازی حرارت تا 14 درصد بهبود یابد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این سری از گرافیک ایسوس نیز با برخورداری از ظاهری sport و همچنین عدم اسیب پذیری در برابر گرد و غبار، طول عمری معادل 10000 ساعت را برای کاربران به ارمغان می آورد.علاوه بر تمامی این موارد، کارت گرافیک asus eah5770/2di/1gd5 از یک فنسینک ویژه نیز سود می برد که شامل یک هیت سینکبه شکل چنگال بوده و قادر است حوزه پوشش دهی برای انجام پراکنده سازی حرارت را تا 22 درصد افزایش دهد. همچنین این هیت سینک مجهز به یک میله مسی oz3/ 3 است که می تواند در کوتاه ترین زمان ممکن، حرارت تولید شده توسط کارت گرافیک را جذب و سپس به بیرون منتقل کند. لازم به ذکراست که این فنسینک 15 دسی بل از فنسینک های موجود در بازار کمتر صدا تولید می کند.در طراحی و ساخت کارت های گرافیک مدلeah5750 formula و eah5770/2di/1gd5 ایسوس ، از ویژگی ها و امکانات طراحی موسوم به xtreme استفاده شده است که از جمله می توان به امکانات نرم افزاری برای انجام اورکلاکینگ نظیر gamerosd و smartdoctor اشاره کرد. همچنین این کارت ها گرافیکی با استفاده از حفاظ emi و فیوز محافظ خود در برابر تشعشعات الکترومغناطیس و نوسانات جریانبرق مصون هستند. برای نخستین بار در دنیا، در این سری از کارت هی گرفیک ایسوس از یک محافظ برای پردازشگر گرفیکی استفاده شده است که موجب جلوگیری از آسیب های احتمالی ناشی از نصب کارت گرافیک به بورد مدار چاپی می شود.
منبع
سلام به همه دوستان
من می خواهم کارت گرافیکی 5850 بخرم و می خواستم بدونم رو این سیستم از لحاظ قطعات مخصوصا cpu و رم و پاور جواب میده بهم
کارت الانم 8800 gt هستش با مشخصات قطعات زیر
cpu Q6600 oc 2.9
mb : p35 giga
ram : 4*1 gig
power : 550 cooler master pasiv
hdd : 500 seagate
بیشتر نگران کم آوردن سی پی یو و رم هستم
ممنون میشم یه راهنمایی بهم بکنید
پاورت و پردازندت لب مرزن،عوض كني بهتره،رمت مناسبهنقل قول:
سلام
گرافیک ساف 5450 کانفیگ 1 گیگ چطور کارتی است ؟
كارت ضعيفي هست ارزش خريد نداره!!!نقل قول:
بچه ها من یک سوال داشتم
5850 خریدم که 256 بیت هست
الان این مهمه؟
یعنی میگم 256 بودن کارتم تاثریش چقدره؟
اصلا به چه درد میخوره؟
چنانچه که دیدم در مقابل 285GTX پیروز شده
ولی GTX 512 bit بود
خب میشه یکم توضیح بدین که راحت بشم؟
پولمو به گند که نکشیدم؟
نه دوست عزیز رابط کارت با نوع حافظه (فرکانس حافظه بیشتر )نقل قول:
پهنای باندو به دست میاره متاسفانه محاصباتشو یه جاد یده بودم اگه پیدا کردم حتما میگذارم
العان سری 400 انویدیا دیگه مثل قبل پهنای باندو نبرده بالا
مطمعن باشید خرید خوبی کرده اید
پیدا کردم
توضیح واحد ها :
هر 8 بیت میشود یک بایت و هر 1024 بایت میشود 1 کیلوبایت و هر 1024 کیلو باید میشود 1 مگابایت و هر 1024 مگابایت میشود 1 گیگا بایت .
در مورد Bit به این صورت هست که وقتی میگن DDR3 2484MHz 512 Bit Interface به این معنی هست که مموری کارت گرافیک در فرکانس 2484MHz فعالیت میکنند و با یک رابط 512 بیت در ارتباط هست و در آخر به مقصد که GPU هست میرسد ...
یعنی در هر سیکل تایم ای در فرکانس 2484MHzا ( 2604662784 هرتز ) هر 1 Hz فرکانس میتونه 512 بیت اطلاعات انتقال بدهد .
پس نتیجه میگیرم که وقتی GTX285 مشخصات اش اینگونه هست به این صورت پهنای باند رمهای این کارت محاسبه میشود :
2484MHz x 1024 = 2543616KHz
2543616KHz x 1024 = 2604662784Hz
تا اینجا تنها فرکانس واقعی رم های کارت رو محاسبه کردیم که میزان 2.604.662.784 شد .
این مقدار ضرب میشه در 512 بیت رابط مموری :
2.604.662.784 x 512 = 1.333.587.345.408 B
این میزان بیت رو برای اینکه به بایت تبدیل کنیم باید تقسیم شود بر 8 :
1333587345408/ 8 =166698418176Byte
نرخ انتقال اطلاعات از مموری به GPU مقدار 166698418186 بایت میباشد برای کوچک تر شدن واحد ها آن را به کیلو بایت تبدیل میکنیم :
166698418176/1024=162791424 KB
باز برای کوچک تر شدن آنرا به MB تبدیل میکنیم
162791424/1024=158976MB
دوباره برای آخرین بار برای راحت تر شدن خواندن این عدد رو به واحد GB تبدیل میکنیم :
158976/1024=155.25GB/s
پس عدد نهایی که پهنای باند مموری این کارت گرافیک هست 155.25GB بر ثانیه هست .
خوب حالا فکر میکنم بدونید چرا Nvidia با DDR3 از لحاظ قدرت ای در برابر ATi کم نیاورده هست ...
پهنای باند 4890 رو وقتی حساب میکنید میشود 121.87GB/s هست که 33.38GB/s پهنای باند کمتری نسبت به GTX285 دارد غیر از بقیه مشخصات که اگر مایل بودید براتون به همین صورت حساب میکنم که بدونید در اصل مشخصات ATi چه چیزی هست که توانسته با نسل جدید نسل قبل Nvidia رو پشت سر بزارد .
ببخشید اینجا مطرح کردم.
دوستان کسی از سری گرافیک ها FirePro خبر نداره که میخواد جدیداش که از DirectX 11 پشتیبانی میکنه بیاد.به غیر از FirePro V8800
FirePro V8800
تازه عرضه شده ati چند وقت دیگه مدلای ازونترشو به بازار میده
قیمت این کارت در بازار ایران150000 تومان است(89/1/27)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://benchmarkreviews.com/images/reviews/video_cards/hd5670/ATI_Radeon_HD5670_HSF_Blower_Wheel.jpg
کد:http://benchmarkreviews.com/images/reviews/video_cards/hd5670/ATI_Radeon_HD5670_HSF_Exhaust.jpg
اینم چند بنچمارک از معتبر ترین سایت تست سخت افزار:
اینم تست معروف در بازی کرایسیس
دویل می کری:
فارکری 2:
رزیدنت اویل 5:
اینم یه تست ساده توسط نرم افزار جی پی یو زد:
در کل به نظر من کارت خوبیه به نسبت قیمت البته از 4850 کمی ضعیف تره ولی فراموش نکنیم که Directx 11 رو ساپورت میکنه
هر چند برای لذت بردن از محیط دایرکس 11 بهتره از 5770 به بالا استفاده کنیم چون این کارت در دایرکت ایکس 11 کمی افت فریم داره(بسته به بازیش)
گفتم درباره ی این کارت اگه مطلبی دارید بگید تا ما هم بدونیم:31::20:
میشه بنچمارک Farcry 2 رو با 5770 بزارید !!!
سلام . کارتهای گیگا چطور هستن؟؟
توی ایران از نظر گارانتی عالی هستن ولی توی پرفرمنس با برندهای دیگه تفاوت خاصی ندارن.نقل قول:
دقیقا تو پست بالاییتون هستنقل قول:
ولی اینجا هم که لینک میدم سر بزنید خوبه
توی این لینک هست
کد:http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-5770,2446-8.html
جالبه بدونید دوستان ATI تا بدین لحظه بیش از 6 میلیون کارت Dx11 رو در 2 فصل روانه بازار کرده :
کد:http://www.fudzilla.com/content/view/18498/1
سلام دوستان لطفا کمک کنید
من کارت گرافیک giga ati radeon 5570 1g دارم
قبل از نصب درایور رزولیشن و رنگها خوب نیست ولی این مشکلو که میگم نداره با نصبش خوب میشه ولی موقع لود شدن تصویر ویندوز یعنی وقتی رمزو میزنی میخاد وارد بشه تصویر یه جوری میشه مثل زمانی که رو xp هنوز گرافیک نصب نیست مثل پرپر شدن ولی تو تصاویر ثابت مشکلی نداره
آخرین ورژنشم نصب کردم درست نشد
cpu intel i3 530
main giga h55m-usb3
vga giga ati 5570 1g
memory 4 g ddr3
power green 535
10.4 کی اومد؟
من عقبم یا تازه اومده؟
کد:http://www2.ati.com/relnotes/Catalyst_104_release_notes.pdf
من هفته پیش داونلود کردم نمیدونم دقیقا کی اومده. :27:ضمنا sc:c هم با این نسخه مشکلاتش برطرف میشه وفریم ریت بالاتر میره.:46:
من هم دقیقا همین مشکل رو با sapphier 5870 دارمنقل قول:
سیستمم p5q delux هستش
فکر کنم باید سیستم رو هم عوض کنم
دوستان سلام من کارت گرافیک 5870 خریدم دیروز ونصب کردم چنتا سوال دارمازتون
متوجه شدم که تصویر با ati بصورت لبه ها مربع مربع هست دندانه دندانهدر صورتی که این امکان ذر انویدیا
تو کنترل پنل بصورت پیش فرض بود چه کار کنمکه لبه های اجسام دندانه ای نشه؟؟؟؟؟؟؟
مانیتور من 17" است ولی تو بعضیبازیها رزولیشن با مونیتورم مچ نیست فرق داره ؟
کارتمو به pcie 2 وصل کردمولی نمیدونم چرا چیپست مادربوردم خیلی بیشتر از قبل که 8800gt داشتم داغمیکنه؟؟؟
ویه چیزه دیگه وقتی تو بازی میرم یه صدای ویز ویز از کترت گرافیکمیاد یا حتی شطرنج ویندوز7و میچرخونم همین صدا میاد البته خیلی کم ؟؟؟؟
شما ببنید که رزولوشن مانیتورتون چنده وروی همون تنظیم کنید و به احتمال زیاد 1280*1024 هست.
صدای ویز ویز هم که میگید به خاطر تغییر دور فن هست که به محض اینکه کلاک gpu بالا میره دور فن هم بالاتر میره و اگر دور فن رو به صورت دستی تنظیم کنید میتونید مقدار نویز رو تا اون حدی که مد نظرتون هست پایین بیارید ولی باید حواستون به دما هم باشه.
در مورد دمای پل شمالی هم اگر خیلی چیپ ضعیفی داشته باشید شاید کمی دما بالاتر بره ولی نباید چندان محسوس باشه ولی در کل اون رو هم با یک فن 8 سانتی میتونید خنکش کنید.
مرسی
هنگامی که ویندوز میاد بالا تو سون همون welcom یه ذره پرش داره تصویر نمیدونم چرا
و اگه میشه بگین چطور کنترل پنل کارتمو که کنار ساعت ویندوز میادو تنظیم کنم
ممنون
من 5870 دارم
قبل از اینکه ویندور بیاد بالا , یعنی تو صفحه لود ویندوز تصویر پرش داره
دیروز درآوردم و یه 5830 گذاشتم درست بود
5870 من تو سیستم دیگه هم همین مشکل رو داشت
فکر کنم همه 5870 ها یا این مشکل رو دارن یا قلقی دارن
من فردا میبرم گارانتی ببینم چی میشه
شما باید درایور مانیتور رو نصب کنید به احتمال زیاد درست میشهنقل قول:
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
شما هم احتمالا با درایور مانیتور حل میشه اگه حل نشد اون موقع کارتو ببرید گارانتینقل قول: