محتوای مخفی: restart
تم leaf
windows 7 charmتمکد:http://goo.gl/QK1cp
کد:http://goo.gl/lngTb
Printable View
محتوای مخفی: restart
تم leaf
windows 7 charmتمکد:http://goo.gl/QK1cp
کد:http://goo.gl/lngTb
تم هاي زيباي انیمیشن Rio و بازی جذاب Angry Birds كه مخصوص ويندوز 7 تولید و ارائه شده اند.
تم Rio براي ويندوز 7
تم Angry Birds براي ويندوز 7کد:http://www.uploadbaz.com/2c6phazph5uk
:20:کد:http://www.uploadbaz.com/77p0jy6jyxas
سلام ترو خدا یکی کامل توزیح بده چطوری تم عوض میشه:42::42:
سلام،برای این که تم رو بزاری اول کل محتویات زیپ رو روی صفحه دسکتاپ آنزیپ کن.
بعد به آدرس :
C:\Windows\Resources\Themes
برو و فایل های اصلی داخل فایل theme از روی دسکتاپ وردار و به این آدرسی که گفتم بنداز بعد رو فایل با فرمت theme کلیک کن تم تو پس از چند ثانیه نمایش داده می شه
بعضی موقع ها به فابل های patch داخل زیپ نیاز داری (در صورتی که تم به صورت کامل درست نشد)
سلامنقل قول:
سلام،برای این که تم رو بزاری اول کل محتویات زیپ رو روی صفحه دسکتاپ آنزیپ کن.
بعد به آدرس :
C:\Windows\Resources\Themes
برو و فایل های اصلی داخل فایل theme از روی دسکتاپ وردار و به این آدرسی که گفتم بنداز بعد رو فایل با فرمت theme کلیک کن تم تو پس از چند ثانیه نمایش داده می شه
بعضی موقع ها به فابل های patch داخل زیپ نیاز داری (در صورتی که تم به صورت کامل درست نشد)
دوست عزیز این راه شما جواب نداد
در ضمن در پوشه ی فایل تم من فایل exe وجود نداره
چی کار کنم؟
ممنون
خدوم مشکلمو حل کردم
ممنون خيلي خوب بود
سلام
بچه ها,تم هارو که معرفی میکنید یه عکس هم ازش بذارین که مجبور نشیم صفحات رو باز کنیم
به فکر اونایی که سرعت پایین دارن هم باشید
سلام تمی هست که بک گراند برف بباره؟؟!:31:
ممنون میشم اگه هست بزارید:11:
نقل قول:
این فیل---تر شده .....
سلام دوست عزیز میشه این تم رو یجا دیگه بزاری از اینجا دان نمیشه.ممنوننقل قول:
برای استفاده از این تم ها برنامه خاصی لازمه یا با برنامه خود ویندوز 7 اجرا میشه ؟ برای ویندوز ضرری ندارن ؟ مثل تم های ایکس پی که توی کار ویندوز هم اخلال ایجاد میکردن
UniversalThemePatcherنقل قول:
ThemeResourceChanger
برتای اکثرشون لازمه تا اجرا بشن
مشکلی ندارن
سلام بچه ها
من هر تم glass رو که نصب میکنم استارت منو و تسکبار و پنجره های ویندوز شیشه ای میشه ولی بخشهای سفید ویندوز سیاه میشه واسه شما هم این شکلی میشه ؟ اینم یک عکس از اکسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دو تا سوال :
این تمهایی که سایزشون 15 تا 20 مگابایته و توشون همه اجزای ویندوز مثل شکل درایوها تغییر میکنن رو چه جوری میشه نصب کرد تو ویندوز سون ؟؟؟
و دوم اینکه اون تمهایی که حجمشون کمه تقریبا 70 یا 80 کیلوبایته رو چه جوری میشه نصب کرد ؟؟؟؟
من تازه کارم و تازه ویندوز سون نصبیدم !!! :31: ممنون میشم کمک کنید .
بابا یکی جواب بده ! حتما باید التماس کنیم ؟؟؟!!!!!!نقل قول:
نقل قول:
بستگی به نوع تم، سازنده اش و کلی مورد دیگه داره.
ولی به طور کلی اگه برای بار اولی هست که تم می ریزی، یه فایل پچ هست به نام Universal Theme Patcher ( که توی بسته محتویات تم ها باید باشه. وگرنه باید بگردی پیداش کنی از نت ) که باید اجراش کنی و سه تا گزینه پچ رو فعال و ری استارت کنی. این از این
حالا می مونه نصب تم ها. تم ها معمولا متشکل از یه سری فایل msstyle، theme، پیش زمینه و بعضا پرونده های DLL هستن. از کل پوشه محتوی اون ها و خود پرونده با پسوند .theme رونوشت بگیر و به مسیر زیر برو و اونجا بریز:
C:\Windows\Resource
اگر تم کامل باشه خودش کل آیکن ها و اسکپلورر و ... رو تغییر می ده. اما اگه زیاد روش کار نشده باشه احتمالا همراه یه سری پرونده مانند explorer.exe و ... هست که بایستی با توجه به نوع 32 بیت یا 64 بیت بودن ویندوز، نخست از پرونده های اصلی به عنوان پشتیبان یه رونوشت بگیری و سپس این ها رو طبق دستور جایگزین کنی.
کافیه طبق پرونده متنی Readme موجود خود تم ها این کار رو بکنی
شاد باشین
یه روش هم هست که لازم نیست از explore.exe و غیره رونوشت برداریم و نیازی به اون سه فایل هم نداره،خطری هم نداره و با دوتا کلیک بدون افت سرعت ویندوز بهترین تمها و تغییرات کامل رو انجام میده.روشش رو من قبلاً در این تاپیک عنوان کردم:
ممنون دوست عزیز ولی مشکل من حل نمیشه . تمهایی که تو این لینک هست رو چه جوری باید اجرا کنم ؟؟؟؟؟نقل قول:
میشه توضیح بدید ؟؟؟؟؟ممنون .
داداش فقط کافیه پس از به پایان رسیدن دانلود روش دوبار-کلیک کنی. همین! :دینقل قول:
بقیه مراحل رو خودش می ره
جالبه که ارور میده !!!!! اینو خودم میدونستم ! رو دو تا سستم هم امتحان کردم نشد !!!!!! شما هم امتحان کنید چندتاشو بگید . ممنون .
یعنی ایراد از کجاست ؟؟؟؟؟؟
اتفاقا همون موقع که گفتید برای تست یه تم به نام Garden Seasons by Nick Boyer رو دانلود و نصب کردم! مثل هلو نصب و اجرا شد. خیلی هم خوشگله :دینقل قول:
چشم. یه دو سه تا هم رندم گزینش کردم گزاشتم برای دانلود شبانه. فردا خبرش رو می دم
شاد باشین
سلام
یه چندتا تم دیگه به صورت رندم گزینش و نصب کردم. بدون مشکل نصب و اجرا شدن
این هم عکسش:
شاد باشین
ممنون جالب بود :)
دانلود تم ویندوز 7 عکس های هامر
نمونه
گرداوری:خودم
دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لینک این تم؟نقل قول:
منم یدونه از اینا رو دانلود کردم فابل ناشناختس یه برنامه ای میخواد باهاش باز شه راهنمایی کنید انگار برای ویندوز 8 هستنقل قول:
سلام
من از سایت skinpack تم glass windows 7 رو دانلود کردم و بعد از نصب کردن از تمش خوشم نیمد بعد unistall کردمش ولی آیکون ها و پسزمینه صفحه استارت(Welcome)و اون حالت گلس هم مونده.می خواستم بدونم الان که تم رو پاکش کردم چطوری میتونم تم رو به طور کامل به حالت اولی ی ویندوز در بیارم.
من هم همچین مشکلی داشتم -ریستور کردم حل شد!نقل قول:
دانلود تم Extraordinary برای ویندوز 7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:WHAT'S NEW?
- Taskbar
- Start Menu
- Button
- Menu
- Detail Pane & Command Module
دانلود تم Gel XP Blue For 7 برای ویندوز 7
سلام دوستان
گجت هم اینجا باید درخواست بدیم واسه ویندوز 7؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
تم بسیار زیبای +1 با ظاهر مشکی و محیط سفید رنگ. لینک دانلود در آخر صفحه.
ببخشید من دنبال یک تم میگردم که اسمشو نمیدونم(شاید هم یک برنامه خاص باشه) ولی به احتمال خیلی زیاد تم است.
من دوتا عکس ازش میزارم ببینم کسی میدونه که چیه.
توی عکس اول اگه بالای صفحه دقت کنید سه تا نقطه سبز رنگ می بینید که وقتی روی اونها میریم آیکونهای برنامه هایی که نصب کردیم برابر میان(در عکس دوم مشخص است) وقتی هم از روشون بریم کنار دوباره مخفی میشن.
این تم نیست، یک برنامه است به اسم vaio gate که بر روی لپ تاپ های سونی نصب شده هست و گویا فقط بر روی لپ تاپ های سونی نصب میشه. بر روی سیستم خودم نصب نشد. برای تست می تونید این برنامه رو از اینجا دانلود کنید:نقل قول:
کد:http://esupport.sony.com/US/perl/swu-download.pl?mdl=VPCZ12AHXXQ&upd_id=5706
از شما خیلی تشکر میکنم.نقل قول:
تم KDE برای ویندوز 7:
32 بیت:
64 بیت:
ای بابا خب یه عکسی چیزی از این تم هاب زارین من بفهمم چی دارم دانلود میکنم:|