قیمت ؟نقل قول:
..................
Printable View
قیمت ؟نقل قول:
..................
دوستان ولی نگفتید این را بخرم یا سامسونگ b690 را چون اون 100 هرتز اولا و ثانیا کنتراست رنگ آن 1 به 100000 ولی v550 سونی 1 به 33000؟نقل قول:
به نظر شما کدامیک نست به اون یکی برتری دارد سونی قیمتش 680000 تومان
سامسونگ با کسر دوربین هدیه نوروزی 810000 تومان شما باشید کدامیک را میخرید؟
از نظر مشخصات به خاهی خوب معلومه B690 بهتره از همه نظر وB690 رو با W550 مقایسه میکنند سریه V قطعا هم از W550 و هم از B690 کمتره تو مشخصاتنقل قول:
دوستان ولی نگفتید این را بخرم یا سامسونگ b690 را چون اون 100 هرتز اولا و ثانیا کنتراست رنگ آن 1 به 100000 ولی v550 سونی 1 به 33000؟
به نظر شما کدامیک نست به اون یکی برتری دارد سونی قیمتش 680000 تومان
سامسونگ با کسر دوربین هدیه نوروزی 810000 تومان شما باشید کدامیک را میخرید؟
سلام دوستان ... تورو خدا یکی کمک کنه به من ...
ما میخوایم یه ال سی دی 40 اینچ بخریم ... توی نمایندگی های مختف که رفتم ، دیدم کیفیت سونی خیلی بالاتر از بقیه ی برندها بود ،
ما میخوایم با انتی خانگی شبکه های ایران رو نگاه کنیم ة کلا شما چه برندی رو برای بالاتر بودن کیفیت تصویر پیشنهاد میکنید ؟؟؟ و از بین سری v و w و s سونی کدومو پیشنهاد میکنید ؟؟؟
با تشکر
بین این سونی ها که میگی مشخصا سری W کیفیت بالاتری داره
البته سری X هم هستش که تصویرش معرکه است
البته من تلوزیون ایرانو ندیدم باهاشون
dual sound در Lcd هاس سونی کارش چیه؟
باسلامنقل قول:
قیمت تهران فکر میکنم 2 میلیون و پانصد تا ششصد باشه
من رفتم تو بانه خریدم 2و صد
در مورد کیفیت و تصویر باید بگم تلوزیون محشریه تصاویر کاملا زنده داره خیلی از خریدم راضی هستم
یه مورد دیگه حتما از ریسیور های خروجی اچ دی با کیفیت استفاده کن دیگه از پای تی وی بلند نمیشی
دوست من اگه فقط مي خواي كانال هاي ايران رو ببيني نمي خواد زياد خرج بكني و دنبال مدل هاي با كيفيت تصوير بهتري بري .چون همونطوري كه مي دوني هنوز تو اكثر جاهاي ايران تصاوير به صورت آنالوگ پخش ميشه.نقل قول:
به نظر من بين 4 تا مدل بالا v550 براي شما مناسب تر باشه.
با نظر دوستمون موافقم . براي ديدن كانالهاي ايران و حتي ماهواره هيچ فرقي بين w550 و V550 نيستنقل قول:
شاید برای دیدن فیلم یا کلا تصاویری که خیلی حرکت تند نداشته باشننقل قول:
اینطور باشه ولی مثلا برای دیدن فوتبال حتما فرق داره!
کانالی هم که فوتبال رو پخش میکنه خیلی تاثیر داره.مثلا 2 روز پیش کانال ARD daserste المان خلاصه ای از بوندس لیگا رو پخش میکرد احساس نمیکردم مشکلی وجود داره.(با 32t550 ) ولی کانالهای دیگه مثل دوبی اسپورت هی توجه ام بهنقل قول:
توپ جلب میشد که ببینم کش میاد یا نه!
این جا موندن تصوی رو من به این نتیجه رسیدم که کیفیت تصویر خیلی شدی موثر( حتی اگه تصویری که میگیرد با ریسیور باشه) موقعی که دارم با تیونر داخلی تی وی تصویر میگیرم خیلی راحت این مشکل رو احساس میکنم ولی تا حالا نشده موقع دیدن فیلم با دستگاه های پلیر مخصوصا تو فیلم های FULL HD )FULL HD فیلم ها خیلی حال میدن )تصویر جا بمونه
این جا موندن تصوی رو من فقط تو رنگ های تیره مخصوصا سیاه میبینم تو شبکه های داخلی به وضوح میبینم ولی تو فیلم هایی که دیدم اصلا نیست حتی تو رنگ سیاه
با سلامنقل قول:
فرق خاصي بين V550 و W550 نديدم. خودم يك عدد W550 دارم و پدرم يك عدد V550
هيچ فرقي با هم ندارند (حتي بعضي مواقع فكر مي كنم تصوير V550 تلويزيون پدرم بهتر و شفاف تر از W550 خودم باشه:41:)
البته اين را هم اضافه كنم ما از تلويزيون ها براي پلي استيشن استفاده نمي كنيم (شايد در اين مورد فرقي داشته باشند) و فقط برنامه هاي م ا ه و اره و DVD فيلم تماشا مي كنيم.
من W و V رو كنار هم گذاشتم و باهاش فوتبال ديدم . باور كن هيچ فرقي نداره . زماني ما متوجه فرقش ميشيم كه يك كانال ، فوتبالي رو با كيفيت HD پخش كنه . اونوقت ميشه تشخيص داد مثلاً 100 هرتز اضافه چقدر به چشم ميادنقل قول:
سلام مدل KLV-40W550A چطوره؟؟؟؟واقعا ارزش اين هزينه رو داره؟؟؟
يه مقايسه با G10 پاناسونيك كنيد....صرف نظر از پلاسما بودن اين G10 ...
ْْG10 هم خوبه ولي من حس ميكنم پلاسماهاي پاناسونيك تصوير رو با يك رنگ مُرده نشون بيننده ميدن . اينكه تو تبليغات براويا ... ميگن جشنواره رنگ واقعاً بي علت نيست ...نقل قول:
اگه ميخواي پاناسونيك بگيري ... من بهت پيشنهاد ميكنم برو ال سي دي 37 اينچ G10 بگير ... بر خلاف اكثر پلاسماهاي اينروز پاناسونيك كه مال سنگاپوره ... اين يكي مال خود مالزيه ... كيفيت و شفافيتش فوق العاده است ... فقط حيف كه از اين مدل نهايتاً تا سايز 37 توليد ميشه
سلام دوستان عزیز :
من میخواستم که من را راهنمایی کنیدکه ایا تلوزیون sony beravia bx400 بهترهست یا سامسونگ ب650 لطفا من را راهنمایی کنید
کمک فوری چونکه صبح میخواهم بروم بخرم..
قیمت سونی (980$)
قیمت سامسونگ (1270$)
سونی 32t550 شده 489 تومن!
مقایسه چند مدل سونی
l موندم چرا led ها ارزونترکد:http://www.sony.co.in/product/CompareProducts.action?site=hp_en_IN_i&models=KLV-32NX500&models=KDL-32EX700&models=KLV-32EX600&models=KLV-32EX500&models=KLV-32W550A&models=KLV-32V550A
سری NX700 یا NX800 کیفیت تصویرش چطوره؟؟؟ به پای B650 سامسونگ که همه ازش تعریف می کنن میرسه؟؟؟
سلام دوستان
میخواستم میزان و زمان پاسخگویی در سری s سونی رو بدونم ؟ بالاخص مدل klv-40s550
و دوم اینکه بالاترین و بهینه ترین میزان این دو پارامتر در کل ال سی دی های سونی چقدره؟
ممنون از توجه تون:11:
دوستان عزيزدر مورد سري هاي جديد سوني 40 شامل 40ex500 , 40ex400 , 40bx400 كه تازه اومده سئوالاتي داشتم
1- هركدام از اينها ارتقاء يافته كدام يك از سري هاي قبلي هستند ؟
2- موتور براويا 3 چه تفاوتهايي با براويا 2 دارد ؟
3- من قصد خريد 40bx400 ي 11900000ريال يا 40ex400 ريال12900000ريال را دارم كه قيمتش توي سايت سوني شاپ با گارانتي درج شده آيا با اين قيمت پيشنهاد ديگري حتي از ديگر برندها نيز داريد ( مورد مصرف رسيور 70% - آنتن معمولي 10% - دي وي دي 20%) ؟
لطفا در رنج قيمت 1 الي 1.3 ميليون باشد
با تشكر
از اساتيد هم خواهش ميكنم جواب من رو بديد لطفاً ........:20:
سلام.می خواستم ببینم lcd سونی سری w ساخت کجاست؟از چند نفر پرسیدم میگن مونتاژ ایرانه . پشت دستگاه هم هیچ کشوری ننوشته؟ واقعیت داره؟ این سری های جدید که اومده چطور؟
ساخت مالزی هست
نقل قول:
سلام.می خواستم ببینم lcd سونی سری w ساخت کجاست؟از چند نفر پرسیدم میگن مونتاژ ایرانه . پشت دستگاه هم هیچ کشوری ننوشته؟ واقعیت داره؟ این سری های جدید که اومده چطور؟
نقل قول:
ساخت مالزی هست
سری v هم همینطوره. پشتش هیچی ننوشته فقط فروشنده گفت ساخت مالزی
اگر ميخواي با سري S فيلم و ماهواره ببيني ، سرعت خوبه و هيچ مشكلي نيست، ولي براي بازي خوب نيست.نقل قول:
عددهاي سرعت LCD معمولا بازيهاي تبليغاتي مارك ها هستش و هر كدوم از مارك ها سرعت LCD رو خودشون و با روش خودشون اندازه ميگيرن ، به همين دليل زياد قابل استناد نيستن.
پس زياد به به اين عدد و ارقام توجه نكنيد.
در بسياري از موارد ديده شده كه سري X سوني كه تاخير 5 ميلي ثانيه داره ، از LG كه تاخير 2 ميلي ثانيه داره ، بهتره عمل ميكنه.
نقل قول:
اگر ميخواي با سري S فيلم و ماهواره ببيني ، سرعت خوبه و هيچ مشكلي نيست، ولي براي بازي خوب نيست.
البته سری s کیفیت زیاد دلچسبی نداره. بهتره یه مقدار بیشتر هزینه بشه. سری V نسبتا خوبه
سلام و ممنون از جوابتوننقل قول:
البته در مورد اعداد و ارقام حق دارید... مثلا من با کابل hdmi لپتاپ رو به s550 وصل کردم و با wide zoom بازی کردم ... بازی هایی مثل crysis و battlefield و هیچ تفاوتی از نظر ارائه کیفیت همپای خود لپتاپ ندیدم ... خیلی خوب و سریع و بدون جاموندن و مشائلی از این دست...
این ماجرای اسکن 100تو مدل w و تو مال من با 60 بد زده تو ذوقم ... البته فوتبال رو با w ویا v ندیدم که مقایسه کنم ... واقعا خیلی فرق دارن؟ یک ماه خریدم این s550 رو الان حالم گرفته است ؟:41:
سلام دوست مننقل قول:
ممنون از راهنماییت ... ولی من هر چی توی مشخصات فنی دو مدل s550 و v550 جستجو کردم ولی هیچ تفاوتی از بابت ارئه کیفیت بهتر بینشون ندیدم ... شما استنادت دقیقا رو کدوم پارامتر هست؟
سپاس
به اين مساله زياد حساس نشونقل قول:
اون اوايل كه ما هم ال سي دي خريده بوديم ، همش تو نخ همين چيزا بودم ولي الان ديگه اصلا بهشون توجهي نميكنم.
تفاوت آنچناني هم سري S با بقيه نداره. باوركن همش تبليغات شركتهاست كه ميخوان جنساي گرونتر به مردم بفروشن.
خودت برو بازار ببين تصوير S با بقيه هيچ فرقي نداره. ( البته به غير از سري X كه كمي شارپتر و دقيقتره)
اگر هم فرقي داشت مطمن باش خود فروشنده تصويرشونو دستكاري كرده ، مثلا يكم رنگ سري S رو كم ميكنه و رنگ سري W رو بيشتر ميكنه ، بعد ميگه نگاه كن چقدر فرق داره !
البته فرق که دارهنقل قول:
تو مدل W اگه Motion را روی حداکثر بذاری (100هرتز) اون وقت متوجه حرکت های سریع میشوی
مثلا تیتراژهای پایانی فیلمها که با سرعت به بالا حرکت میکنند تو مدل W من خیلی این حرکت را نرم میبینم ولی تو مدل S بصورت تار مشاهده میشد و اصلا خوانا نیست
درضمن مدل W منوی بسیار زیبایی و جذابی داره
مهمترین ضعف سونی سرعت زیاد تعویض کانال هست تو مدل W حدود 1 ثانیه طول میکشه تا کانال عوض بشه
سلامنقل قول:
در مورد منو که تو 550 بینw و s منکه فرقی ندیدم ...چون به دقت دوتا رو کنار هم چک کردم... واقعا سعی کردم فرقی پیدا کنم که نشد ... حالا اگر شما مورد خاصی توش دیدی که زیباترش کرده لطف کنید ذکر کنید...
در مورد تیتراژ هم اگر عکسی دارید بزارید ممنون میشم
این منوی W550 میباشدنقل قول:
کد:http://support.sony-europe.com/Downloads/xml/tvhc/img/ex2l_xmb_option_eng.jpg
ینقل قول:
ممنون ... این با منوی s550 مو نمیزنه...
البته من به شرط عقل قطعا قبول دارم که 100 هرتز اسکن بهتر عمل میکنه ... فقط منظورم درک تفاوت اونهاست...
ضمنا مال s550 باید 60 هرتز باشه ...درسته؟
رو تیتراژ فیلمی که از dvd player پخش میشه (البته با کیفیت dvd ) هم این تفاوتی که میگین محسوس هست؟
سپاس
من منوی S را ندیدم
اما خودم تصاویر با سرعت بالا را تست کردم و دیدم که کاملا محسوسه
البته تیراژ را برای نمونه عرض کردم
فرقی نمیکنه منبع ورودیت چی هست (دی وی دی - ستـلایت- ... ) ، هرچقدر حرکت سریع تر باشه بیشتر میشه درک کرد
چندوقت قبل تو سونی سنتر مخصوصا این مورد را خواستم وبرایم نمایش داد و تو S تیتراژهای سریع، تصویرجا میموند و تار میشد
ممکنه اون مواردی رو که خودتون تست کردین بگید با چی بوده و از چه طریق که منم واسم جا بیوفته قضیه؟نقل قول:
یعنی جام جهانی 2010 رو میتونم حالشو ببرم یا باید حسرت w دارهارو بکشیم ؟!!:31:;)
دوست عزیز، عرض کردم خدمتت
وقتی تیتراژ پایانی با سرعت حرکت میکند، کاملا مشخص است
تو مدل W این حرکت را عادی و نرم میبینم
ولی تو مدل S حرکت تار است و جای نوشته ها روی تصویر میمونه
تو فوتبال هم حرکت سریع دوربین یا توپ به همین صورت میباشد
اما این 100هرتز روی کیفیت تاثیر ندارد فقط سرعت اسکن صفحه را بیشتر میکند
هرچقدر عدد هرتز بالا تر باشه ، طبیعتا تصاویر متحرک سرعت بالا ، نرم تر به نظر میاد
موفق باشید
سلام دوستان من تلویزیون سونی مدل 40ex400 رو خریدم همچیش خوبه اما وقتی با usb فیلم باهاش پخش میکنم تصویرش کوچیک پخش میشه ولی همون فایلها رو با 40v550 پخش میکنم تصویر فول اسکرین پخش میشه کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
فایل اپدیتشو از کجا گیر بیارم؟
آیا 40 سونی هم مثل 40 سامسونگ همه چیز رو پهن نشون میده؟ تو 2 تا ال سی دی سامسونگ من تصاویر آنتن tv رو پهن می دیدیم. w550 مشکل سایه در حرکات سریع رو نداره؟ من زیاد فوتبال می بینم . ممنون میشم.
با سلام خدمت همه ميشه بگين lcd sony bx400 خوبه يا بد .اين مشكلي كه ميگين تصاوير و زير نويس تار وكشيده ميشه دراين tv پيش مياد