درسته اما طنز یعنی بیان واقعیتهای جامعه همراه با طنز (خنده)نقل قول:
فکر میکنم که این فیلم طنز در مورد واقعیتهای جامعه بیشتر اشاره شده و کمتر به خنده . مثل همون قضیه ی خیار شور
Printable View
درسته اما طنز یعنی بیان واقعیتهای جامعه همراه با طنز (خنده)نقل قول:
فکر میکنم که این فیلم طنز در مورد واقعیتهای جامعه بیشتر اشاره شده و کمتر به خنده . مثل همون قضیه ی خیار شور
کاملا درست گفتی من طنزو فقط واسه خنده میبینم.خب حالا گیریم که نیشدار باشه اونهایی که باید رعایت کنن رعایت میکنن ؟؟؟؟؟ مثل همون قضیه اداره .مثلا اینهایی که این حرفهای نیشدار رو میبینن دیگه مردمو سرکار نمیذارن ؟؟؟؟نقل قول:
خب حالا من که این سریالها رو ندیدم چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
تکرارش امروز ساعت چند هست؟
امشب به خاطر اینکه جمعه هست میده یا نه ؟
بلاخره من که نفهمیدم این طنز 90 قسمتی هست یا 50 قسمتی؟
بچه ها امروز تکرار شد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هفته ی پیش جمعه هم پخش شد امروز هم پخش شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر نکنم خودشونم دقیقا بدونن!نقل قول:
امروز بعد از ظهر تکرارشو نشون داد ولی جمعه شب ها انگار نداره!نقل قول:
بابا شما چه گیری دادین به مدیدری و جوان
آخه مثلا خیلی کار مدیدری درسته ؟
طنز ایران داره مورچه ای حرکت می کنه صد سالی یه بار یه چیزی مثل هزار چهره اونم تازه تعدادی از قسمت هاش ظهور می کنه که می تونه مردم بخندونه که شاید قسمت اعظمیش هم بخاطر این بود که ما lسعود شصت چی نمی دیدیم ما .....رو می دیدم (مگه غیر از این بود)
که بیچیاره هم بخاط اینکه این ایتم مهم رو از سریالش در بیاره گند زد تو سری دومش (چون تو دومی دیگه ....نبود)
البته یه چیزی بگم اونم نوع طنزه
جوان بیشتر می خواد طنز موقعیت بسازه ولی چون توی ایران زیاد پیش زمینه محکم ومهمی توش نیست بخاطر همین مزحک شده
های اوری بادی :10:
برای بحث پیرامون طنز و تلویزیون یا توان هنری "مهران مدیری" یا هر هنرمند محترم دیگر اگر تاپیک مستقل نداشته باشیم می تونیم از "گفتگوی آزاد تلویزیونی" استفاده کنیم.
محور بحث این تاپیک از عنوانش پیداست . از چت و گفتگوی بی ثمر لطفا خودداری کنید .
سلام علیکم. داستان امشبی واقعا خیلی قشنگتر از شبهای قبل بود و من که فکر میکنم روز به روز داره بهتر میشه
واقعا حمید لولایی در این سریال قشنگ بازی کرده
بهرام هم که صدای خیلی اروم و دلنشینی داره
خدانگهدار
نکته خوبی که اشاره کردی صدای قشنگ بهرام بود که به نظرم یکم شبیه صدای دوبلور بن تو سریال پرستارانه.
اخر سر هم این فیلم که روز پخش هست از دست عمو عزت در امان نماند و
این دو تا رو کرد زن و شوهر که مبادا اتفاقات غیر ....بین فضاییان مسلمان رخ ندهد
این راداش که با هل کار می افتاد تهش بود + شازده کوچلو هم معرکه بود
کلا رادش يعني 60 درصد داستان
استعداد عجيبي رو بعد باغ مظفر تا حالا نشون داده
امشب چند تا سکانسش خیلی خنده دار بود.(از نظر من)
1.ناهید:همه با هم مردن مرگ دسته جمعی .
2.بهرام: ... و با هم میگویند :این چیه که آوردی گندشو در آوردی .
3. ....
در صورتی که اصلا هم بهشون نمیاد یه خانواده باشن؛ شقایق دهقان هم همیشه نقش دخترایی میشه که از مادرشون بزرگتر به نظر میان.نقل قول:
به نظر من اگه این سریال جا بیفته واقعا تحول عظیمی در عرصه ی طنز اتفاق خواهد افتاد
سلام دوستان
به نظر من بهتر ما برای گفتن نظراتمون در رابطه با اینکه این فیلم چقدر موفق یا نه از مقایسه ی طنز ها با همدیگه خود داری کنیم چراکه:
1.موضوع هر طنز جداگانه است...
2.کارگردانی هر طنزی جداگانه است...
3.هر طنز در برهه زمانی جداگانه ای است...
4.بازیگران هر طنز مختص به همان طنز است...
5. ....... .
ودر کل این سریال توانسته نظرات بیننده را به سمت خود معطوف کند ونوعی واکنش و هم حسی را در فرد بیننده ایجاد کند.
راستی به نظر من شهاب بسیار بازی جالبی از خود به نمایش گذاشته است.
سریال تازه داره قشنگ میشه
هرچی که جلوتر میره جذابیتش بیشتره میشه ... واقعا کار رادش تحسین داره .... بهرام هم خیلی خوب بازی میکنه
عوامل خیلی از سریالای طنز به خصوص نویسنده هاشون [ و همچنین خیلی از بازیگرانشون] در این چند سال اخیر مشترک بودن؛ موضوعات خیلیهاشونم مشابه بوده که این دفعه مسافران با موضوع نسبتا متفاوت تری ساخته شده (هر چند که در اجرا باز هم شباهتهایی اجتناب ناپذیر با طنزهای قبلی داره.)نقل قول:
ضمنا اگه مقایسه ای بین آثار طنز تولید شده از یه کارگردان یا آثار چند کارگردان نداشته باشیم؛ چه طوری بفهمیم کدوم بهتره؟
و از این مقایسه ها اتفاقا سلیقه اکثریت هم مشخص میشه؛ یعنی راه آثاری که موفق تر بودن ادامه داده میشه (البته خطر کلیشه شدن هم وجود داره) و آثاری هم که برای بیشتر مخاطبها دافعه داشتن، کلا کنار گذاشته میشن.
در مورد اون سومی هم باید گفت که ما آثار طنز زیادی داشتیم که از زمان خودشونم جلوتر بودن و دیدنشون هنوزم برای بیننده ها جذابه؛ یه اثر خوب میتونه تاریخ مصرف نداشته باشه.
آقا اما در کل سریال داره قشنگ میشه
1-اون شالگردن مسافر کوچولو
2-سکانس های عاطفی خوبیم دارن فیلمبرداری میکنن دیشب 1 دونه داشت-زمانی که فرید برای پسرش کادو برده بود.
3-خاله زنک شدن فضایی ها
زن بهرام اسمش چیه ؟از حق نگذریم قشنگ بازی میکنه چون در یک جا هم جدی میشه و هم دوست داشتنی
تایید میشه .... واقعا کار زن بهرام حرف ندارهنقل قول:
اون سومی که تقریبا همه سریالهای ایرانی رو تحت الشعاع خودش قرار داده تا بحال:27:نقل قول:
خاله زنک شدن فضایی ها
اسم واقعيش "سحر دولتشاهي" هستش، اسمش تو فيلم هم كه ناهيد ه.نقل قول:
زن بهرام اسمش چیه ؟
كاملا باهات موافقم .نقل قول:
از حق نگذریم قشنگ بازی میکنه چون در یک جا هم جدی میشه و هم دوست داشتنی .
راستي به اسماشون دقت كرديد؟
ناهيد(اسم سياره)
بهرام(اسم سياره)
شهاب
ستاره
همشون اسم اجرام آسمونيه .
من که اصلا از این فیلم خوشم نیومد.
فیلمهای مدیری کجا و این کجا:41:
امشبم پخش نمیشه
برای چی پخش نمیکنن ؟
چرا پخش نشد؟؟
وقتی داشت کانال 3 اون تله فیلمشو ساعت 9 و خرده ای نشون میداد زیرنویس کرد که من فقط آخر زیرنویسشو دیدم که نوشته مسافران امشب پخش نمی شود دلیلشو دیگه نفهمیدم.
فیلم در پیتیه!! واقعا بی مزه!! انقدر بی مزه است که آدم خندش می گیره!!! ولی خداییش تو هر قسمتش یکی دو تیکه خیلی باحال داره!! ولی در کل خیلی لوسه مخصوصا رادش که واقعا تو بعضی صحنه ها سبب شده من تلوزیون رو خاموش کنم!!!
نگو که اینو تازه فهمیدی!:31:نقل قول:
راستي به اسماشون دقت كرديد؟
ناهيد(اسم سياره)
بهرام(اسم سياره)
شهاب
ستاره
همشون اسم اجرام آسمونيه .
پ ن:آقا پست قبلی من تو این تاپیک پاک شده! نکنه بی جنبه بازی در آوردین فوش کشی راه افتاد؟:27:
امشب نشون ندادند حالمون رو گرفتند کسی نمیدونه چرا؟
سلام علیکمنقل قول:
من هم تازه واردم نمیدونم چرا هرچی پست میدم تایید نمیشه
سلام علیکمنقل قول:
عیبی نداره جوون خودتو ناراحت نکن :41:من هم 2ساعت تموم منتظر موندم تا شروع بشه :46:
من میگم شاید این قسمتش حاضر نبود.شاید!!!
خدا نگهدار
آخه می خواستن دادگاه اون آقا هه رو نشون بدن گفتن یه زمانی که ملت نشستن پای تلوزیون بذارنش!(گذاشتنش جای برنامه طنز که پر بیننده ست!)
امشب نشون میدن؟
سلام ... دوستان دیشب اصلا نشون داد ؟؟؟
آخه ساعت 12 تکرار نکردش
امشب هم نشون نمیدن ؟
الآن که داره پخش میشه تیتراز رفت ما که رفتیم ببینیم.
داره نشون میده ... !! Hooray