اقا 13 روز از اخرین ابدیت میگذره
لطفا اگه کسی از قیمت های XBOX و PS3 یه لطفی کنه بذاره ؟
اقا 13 روز از اخرین ابدیت میگذره
لطفا اگه کسی از قیمت های XBOX و PS3 یه لطفی کنه بذاره ؟
جدیدترین قیمت Xbox 360 Arcade جاسپر امروز توی توپخونه 300 تا 310 بوده ! پیش بینی میشه تا هفته ی آینده به 270 تا 280 برسه !
نقل قول:مجتمع کامپیوتری طالقانی هم داره ... + بازی رایگان : 3000 رو قیمت کردم 220 تومن ...نقل قول:
فکر می کنم مجتمع پارک گرون بفروشه >>> iPod Touch 2G 8GB رو میگه 300 تومن ... در حالی که این قیمت 16GB هست !
البته PSP رو خیلی جا ها دیدم ! حتی بعضی از لوازم صوتی تصویری ها رو هم دیدم که PSP می فروشن ... ولی iPod Touch رو ندیدم :|
دوستان اصفهانی نمی دونن iPod Touch توی اصفهان کجا داره ؟ پگاه هم رفتم ! فقط یه مغازه اون جا بود که اونم هی گفت امروز فردا امروز فردا و یه 5-6 تا قیمت بهم داد که اصلا بیخیالش شدم ... البته همین جوری پرسیدم ! چون احتمالا صبر کنم برا 3G ! ولی خب یه جایی باشه برای لوازم جانبیش( Invisable Sheild و این صوبتا ) خوبه ...
من بازار طالقانی را سراغ ندارم.نقل قول:
ترجیح میدم کنسول را از کسی بخرم که کارش فقط کنسول باشه نه چیز دیگه ای.
من حدود 3 هفته پیش از کارن 3000 را قیمت کردم میداد 215 تومن.
iPod Touch را متاسفانه نمیدونم کجا دارن اما Invisable Sheild را میدونم اصفهان سل و چند تا دیگه از موبایل فروش های فردوسی دارند.
برای یکی از دوستان که iphone 3gs داشت از اینجا خریدیم.
علی جون من یه PSP 3004 و یک بازیه ی Orginal و یک Memory Stick Duo 4GB خریدم 250 !!!
چطوره ؟؟؟
راستی از یگانه خریدم .
سعید جون خوب خریدی.نقل قول:
مموری 4 گیگ اصل حدود 28-30 تومن هست.قیمت بازی هم بستگی به بازی داره.ما در نظر میگیریم 20 تومن
خود دستگاه را هم حدود 200 گرفتی.
که قیمت های همگی معقول هست.
این فروشگاهی که من میگم فقط کنسول + pmp می فروشه ... البته اون لوازم صوتی تصویریی هایی رو هم که گفتم اکثرا فقط محصولات sony رو دارن به خاطر همینه که PSP رو هم دازن ×نقل قول:
نقل قول:
همانطور که علی جان گفتن بهترین جا برای خرید کنسول جایی هست که فقط کارش و حرفه اش کنسول های بازی باشه !!
تا هم شما خیالت راحت تر باشه و هم اینکه از خدمات بهتری نسیت به جاهای دیگه بر خوردار بشی.
مثلا من وقتی PSP رو خریدم یه کیف PSP همراه با 7 تا بازی کپی رو اشانتیون بهم داد.
یه نظری هم به پست ما بندازید.نقل قول:
ممنون.
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11:
این صوتی تصویری ها که شما میگی که اکثرا محصولات سونی را میفروشند نمایندگی های سونی هستننقل قول:
(Sony Center) که هم psp دارن و هم ps3 اما اطلاعاتشون ناقص هست و لوازم جانبی هم کم دارند.بازی هم که اصلا چیزی ندارند.
یکی از دوستان خودم از یکی از همین sony center ها psp خریده بود.بعد از خرید فروشنده گفته بود برای کپی خور کردن و به یکی از این 2 فروشگاه مراجعه کن.(همین کارن و پاسکال را گفته بود)
چون نمایندگی نمیتونه دستگاه کپی و بازی کپی بفروشه.
دقیقا حرف آقا سعید درسته.نقل قول:
من مثلا خودم از فروشگاه کارن خریدم.
کلی چیز ازش اشانتیون گرفتم+بازی رایگان مادام العمر (البته دیگه خودم adsl گرفتم و بازی ها را دانلود میکنم.بعضی از بازی های جدید هم خودم به کارن میدم.)
در حال حاظر همانطور که خودتون در صفحه ی اول میبینید قیمت ها بسیار بسیار بسیار نجومی هست !!!نقل قول:
یعنی طبق مقایسه ای که با قیمت جهانی میشه اینطور به نظر میرسه !!
الان Elite Jasper رو تو اروپا و آمریکا میدن 300 $ ولی هنوز در ایران با قیمت هایی نظیر 480-500-530-550 و ...
که این قیمت ها هر کدوم برای یک فروشگاه دزد هست !!
خب کامل ترین پک Xbox360 در حال حاظر پک Xbox360 Elite با مادربورد Jasper و هارد 250GB هست که تا چند وقت دیگه وارد بازار میشه
و قیمتش 397 $ گفته شده.
الان پکی که فعلا کامل هست همین Elite Jasper هست که با هارد 120GB عرضه میشه و قیمتش هم در صفحه ی اول ذکر شده.
ولی باز بستگی به خودتون داره که بخواین هارد بشتری داشته باشین یا نه چون perimium Jasper هم جزو پرفروش ترین پک ها هست.
بچه ها می خوام بدونم که توی دبی و عربستان میشه همین 300 $ گیر اورد یا اونها هم مثل اینجا به قول دوستمون دزد هستن ؟
اگه میشه بستگان که دارن می رن می گیم بیارن ....
:19:آره درسته همینطوره که شما میگی متسفانه ما توی دنیا البته ولا نسبت شما آدم نیستیم باید خیلینقل قول:
گرانتر از از قیمت اصلیش بخریم فقط چون ما نمایندگی نداریم :19: من خیلی دنبال همون پک کاملش
که شما معرفی کردین هستم اما فعلا شنیدم گیر نمیاد حالا تا کی صبر کنیم وارد بازار بشه و قیمتها
هم یک تکونی بخوره :10:
سلام ... ببخشید بچه ها ps3 الان چنده ... ؟؟
من تو سایتش خوندم 299 دلار ... تو ایران هم میشه تو این حدود پیدا کرد ... ؟؟
خیلی ممنون
دوستان قیمت پی اس پی گو چنده الان؟
ممنون
مگه اومده؟:18:نقل قول:
اول اکتبر ریلیز میشه.
299 برا خودشونه.من 80gig قیمت کردم 470-480 تومن.نقل قول:
من تو سایتش خوندم 299 دلار ... تو ایران هم میشه تو این حدود پیدا کرد ... ؟؟
اَاَاَااااااااااااااااا...: 18:نقل قول:
مگه سونی تو ایران نمایندگی نداره ....؟:41:
شاید خود اونجا ارزون تر بدن ... شما کی پرسیدین ؟؟؟
شاید تا الان ارزون شده باشه ... :45:
خیلی ممنون ...
دوست عزیز
این قیمت برای مدل 120 گیگ یا همون slim هست که هنوز وارد ایران نشده
اگه بیاد قطعا قیمت این کنسول دوروبره 320 تا 330 خواهد بود
سلام...این چیزی از بقیه کم داره که ارزون تره؟؟نقل قول:
ما تا کی باید صبر کنیم تا بیاد ... ؟
خیلی ممنون.
سلام بچه ها. میخواستم بدونم ارزون ترین قیمت 360 تا حالا تو بازار ایران چقدر بوده (همه ی مدلها) و اینکه احتمال داره به همون قیمت برسه دوباره؟
این هاردی که میگین به چه دردی میخوره؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چه بازی هایی تو این کنسول هست که واسه pc نیومده؟؟؟؟؟؟؟
با این کنسول میشه بازی های ps2 رو هم اجرا کرد؟؟؟؟؟؟؟
قيمت دسته ي سياه بي سيم الان جقدره
این نسخه نسخه کوچک شده این کنسول هستنقل قول:
که مطمنا مثل ps2 slim از نظر هزینه ساخت کمتر خرج داره و قیمتش هم کمتره
نه چیزی کم نداره که هیچ هارد 120 هم داره
دسته سفید الان 44 تومانه تو کمترین حالتنقل قول:
سیاه اگه پیدا بشه دوروبره 55 هست
سلام دوستان :11:
میشه لیست قیمتهای به روز کنسول ها رو برام بزارید.
باتشکر:20:
پست اول به روزه.نقل قول:
میشه لیست قیمتهای به روز کنسول ها رو برام بزارید.
باتشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان 2 تا سوال داشتم
1-مموری کارتی که تو جعبه آرکید هست یا مموری کارتی که به ایکس باکس بخوره میتونم از بیرون تهیه کنم و اگر آره قیمتش چقدره؟
2-ایکس باکس الیت فالکون 2008 یک ماه کارکرده در حد نو چقر خوبه که بفروشم؟
سلام دوستان
من دیروز الایت جاسپر رو از یه جایی قیمت گرفتم گفت 550 تومان و ارکید جاسپر رو هم 380 تومان.
خوبه یا بده؟
در ضمن الایت به صرفه تره یا پرمیوم؟
ممنون
در حال حاضر Perimium خوبه ولی چند وقت دیگه که NATAL بیاد و سیری از Patch ها و آپدیت ها رو سر Xbox360 خراب بشه اونوقتنقل قول:
میخواین چیکار کنین !!!؟؟؟
مخصوصا اینکه کم کم داره بازی های چند DVD بیشتر میشه و مطمئنا در آینده با کمبود جا مواجه خواهید شد.
پیشنهاد من Elite هست .
PSP 3000 کپی خور؟
190 تا 205 تومن خود دستگاهنقل قول:
30 تا 35 تومن هم یک Memory Stick Duo 4GB اورجینال .
کسی جواب ما رو نمیده؟
سلام دوستان 2 تا سوال داشتم
1-مموری کارتی که تو جعبه آرکید هست یا مموری کارتی که به ایکس باکس بخوره میتونم از بیرون تهیه کنم و اگر آره قیمتش چقدره؟
2-ایکس باکس الیت فالکون 2008 یک ماه کارکرده در حد نو چقر خوبه که بفروشم؟
قیمت هایی که تو پست اول گذاشتید مال چند هفته پیشه !نقل قول:
الان آرکید جاسپر 310 هست ! الایت هم 450 ! :46:
نقل قول:
1_چون مموری ایکس باکس زیاد نیست قیمتش زیاده و اصلا به صرفه نیست!:31:
2_320-350 (نظر شخصی خودمه)
ما که آرکید داریم چه کنیم:41:نقل قول:
تا اون موقع هارد 250 میاد؟
والا همین الان هم هارد های هک شده ی 250 و 300 و 320 هم هست ولی بدرد نمیخوره.نقل قول:
آره وقتی کنسول Elite با هارد 250 وارد بازار بشه حتما بعدش هارد های جدا با ظرفیت 250 وارد بازار میشن ولی با کمی تاخیر.
قیمت 190 تا 205 مال کدوم پکش هست؟ CORE - Entertainment ؟نقل قول:
30 تا 35 تومن هم یک Memory Stick Duo 4GB اورجینال .
مموری 8 گیگ و 16 گیگ اصل چنده؟
سلام
کسی قیمت های nextgen رو داره؟؟؟
قیمت مدل الیت با 100 دلار کاهش به 300 دلار و مدل پرو با 50 دلار کاهش به 250 دلار رسید. مدل پرو دیگر تولید نمی شود و قیمت مدل آرکید تغییری نکرده است.
منبع: شماره 251 کلیک
می خوام مدل الیت بگیرم. 300 دلار می شه 270 هزار تومن ایران. الان تو بازار با چه قیمتی فروخته می شه و این کاهش قیمت چقدر طول می کشه تا در بازار ایران اعمال بشه؟
قیمت تو ایران 420 تا 550 تومان و اعمال کاهش قیمت بستگی به دزد بودن یا نبودن فروشنده داره!!!!!!!!نقل قول: