یه چیز عجیب...هدفون های فابریکش خیلی بیس میده ولی هدفونی که خودم خریدم بیس زیادی نمیده!!!!!:18:
Printable View
یه چیز عجیب...هدفون های فابریکش خیلی بیس میده ولی هدفونی که خودم خریدم بیس زیادی نمیده!!!!!:18:
فكر كنم بخاطر دالبی باشه:)نقل قول:
یه چیز عجیب...هدفون های فابریکش خیلی بیس میده ولی هدفونی که خودم خریدم بیس زیادی نمیده!!!!!
امروز که رفتم برای خرید ویوتی اسمارت، چندباری BL40 رو دیدم، وحشتناک زیبا بود! :دی به نظرم خییییییییییییییییییلی کلاس داره، سایزش هم اونقدر دراز نیست، تو عکس دراز نشون میده....
تایید میشه..........نقل قول:
سایزش هم اونقدر دراز نیست، تو عکس دراز نشون میده....
همین که هیچ دکمه ای نداره خیلی توپه..........خوش دست هم هست......
در قسمتی که ساعت کوک میکنی تا زنگ بزنه خیلی زیبا طراحی شده...در ساعات شب هوا رو تاریک نشون میده و صبح هم هوا رو روشن نشون میده...
هنگامی که در گالری فیلم پخش میکنی در پایین صفحه فیلم رو به چند قسمت تقسیم میکنه و سریعا میتونی به قسمت مورد نظر فیلم دست پیدا کنی.
خب...رسیدیم به قسمت فیلم ساز که افکت ها و اسلاید های بسیار زیبایی از تصاویر می سازه...افکت هایی که نمونه هاش رو فقط در نرم افزار های کامپیوتری میشه دید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش تصویر هم بسیار کامل هست و سر تصاویر هر بلایی بخواید میتونید بیارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوربین هم حالتی به نام بیرون از فوکوس داره که محل فوکوس رو شفاف و پشت شخص رو مات میکنه...مثل عکاسی ها...این قسمتش هم بسیار جالبه...تنظیمات دوربینش اینقدر زیاده که آدم گیج میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان کسی هست که یه بازی جاوا بده که روی ال جی های قبلی جواب نداده تا من روی این تست کنم؟نقل قول:
اینم مثل بقیه ال جی ها محدودیت جاوا تا 3 مگ رو داره ؟
بازی های فابریکش که خیلی روان اجرا میشه و سریع هم لود میشه.
توی بررسی های ویدیویی میگفت که فیلم های غیر واید رو نمیشه تمام صفحه کرد اما امروز یه گزینه پیدا کردم که همه نوع فیلم رو تمام صفحه میکنه:31:
خب...تا امروز هر چی بازی و نرم افزار جاوا نصب کردم مشکلی وجود نداشته و همه رو اجرا کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...و اما در موزیک پلیر در قسمت اکولایزر گزینه های بسیاری وجود داره فکر کنم حدود 15 تا 20 مدل باشه که هر کدوم به آهنگ افکت خاصی میدن اما حالت دالبی در موزیک پلیر پهناوری استریو رو در موسیقی از بین می بره...امیدوارم این مورد در آپدیت بعدی حل بشه.
قسمت ویرایش فیلم هم خیلی پر محتوا هست...جدا کردن قطعه از فیلم ...گذاشتن نوشته یا تصویر...اضافه کردن اسلاید به فیلم...حتی میتونید فیلم رو دوبله کنید!!! یا آهنگ روش بذارین و سرعتش رو کم یا زیاد کنید.
دوست عزیز یعنی جاوا بالای 3 مگ رو نصب کرد؟ پس ببین DIVX و XVID رو هم بدون تبدیل میخونه ؟ کیفیت فیلمش چطوره در حد N95هست (چون گوشی معروفی هست و دمه دست همه هست گفتم با اون مقایسه کنی)
الان پس بزرگترین مشکل اندازشه، مثلا ببینید، توی جیب شلوار جا میشه؟! آخه من یکی عادت ندارم مدام گوشیمو بگیرم دستم، همیشه هم سبک و با لباس راحت میگردم، کت و اینا ندارم... دیگه الان چند ساله توی جیب شلوار حمل میکنیم! یه چیز دیگه، نرم افزار پخش موسیقی این توی حالت افقی انگار با آرنا فرق داره؟ یه عکس دیدم شکل یه ریل آهنگا رو چیده بود... هوووم؟
ببخشید پشت سر هم میپرسم، من ویدئوی نمونه ای که با این گوشی گرفته شده بود رو از Gsmarena دانلود کردم و مال km900 رو هم دانلود کردم، خیلی کیفیت این یکی افتضاح بود، اما آرنا وقعا محضشر گرفته بود، میشه لطفا تست کنید، واقعا اینقدر اسفناکه...؟ مساله ی دیگه هم باطری هست، یعنی برای استفاده ی عادی میشه روی یک روز کامل حساب کرد؟!
آره...توی جیب شلوار جا میشه...تازه یه کیف تو جیبی هم هدیه داره...من الان خودم توی جیب شلوار میذارم...فقط کمی سنگینی گوشی رو حس میکنید...نقل قول:
پخش کننده ی موسیقی در حالت افقی کاملا با آرنا فرق میکنه.
من که هنوز جاوای بالای سه مگ پیدا نکردم...گفتم که اگر دوستان چنین نرم افزار یا بازی بالای سه مگ دارن بدهند تا تست کنم...من اهل خرید فیلم های دایویکس نیستم و توی سیستمم فیلم دایویکس پیدا نمیشه!!!:31:...تا به حال هر چی فیلم با نرم افزار ارائه شده روی گوشی تبدیل کردم مشکلی نبوده...یک فیلم هم با سایز 480x368 با یک نرم افزار غیره تبدیل کردم که باز هم مشکلی در اجرا نبود.:31:نقل قول:
یه کلیپ کوتاه دایویکس برام بفرستید تا روش تست کنم...خودم هم خیلی مشتاقم تا ببینم کار میکنه یا نه ولی فیلم دایویکس ندارم.:41:
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------
از نظر باتری مطمئن باشید یه روز کامل میشه روش حساب کرد ولی تنها یک روز!!!نقل قول:
چشم بزودی یه کلیپ فیلمبرداری شده با گوشی قرار میدم.:10:
امروز گوشی رو آپدیت کردم به ورژن V10H FINAL و یه عکس و یه فیلم با ورژن آپدیت شده گرفتم...اینم تقدیم شما:11:
کد:http://www.fileden.com/files/2009/5/1/2425393/other/test.zip
عکسی که گرفتید خیلی نویز داره، تو نسخه جی اس ام آرینا، عکساش خیلی با کیفیت بودن....:41:
فیلم هم باز مثل اینکه بهتر شده نسبت به قبل ولی هنوز به پای رنوار و... نمی رسه....
واقعا ممنون از زحمتی که کشیدی.نه، حال نکردم با دوربینش - انگار باید از سر خیز خوشگلی این گوشی گذشت - چرا همچین کردن دوربین بیچاره رو؟!
دلیلش اینه که عکس ها زیر نور آفتاب گرفته شده...معمولا اکثر دوربینها زیر نور آفتاب عکس های خوبی میگیرند...کیفیت دوربین زمانی نشون داده میشه که در نور کم عکس هایی با نویز کمتر بگیره...برای کاهش نویز هم راهی وجود داره...این عکسی که الان گرفتم فکر کنم ایزو 200 یا 400 بود اما اگر همین عکس ررو با ایزوی 100 بگیرم نویز کمتری تولید میشه.نقل قول:
من که کیفیت دوربین آرنا رو ندیدم اما دوستان میگن حتما بهتره...بهر حال هر گوشی ای مشکلاتی داره مهم اینه که هدف از خرید چی باشه...سه برتری باعث شد که من شکلات رو انتخاب کنم
1.صفحه نمایش بزرگتر با دید بهتر زیر نور خورشید
2.سیستم عامل بهتر و زیباتر
3.زیبایی و منحصر بفرد بودن گوشی
در مورد جاوا هم دوتا نرم افزار و یک بازی رو با هم اجرا کردم و جواب داد اما چهارمی رو خطای حافظه داد...من که هنوز محدودیتی در جاوای این گوشی حس نکردم:20:
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
نصب کننده ی جاوا با فونت فارسی مشکل داشت و درهم مینوشت اما با ابن آپدیت مسئله حل شد.
صدای دالبی هم با آپدیت جذاب تر شده.
تغییرات کوچک دیگه ای هم صورت گرفته که ارزش گفتن نداره...بهر حال هر کس این گوشی رو داره حتما آپدیت کنه تا این مشکلاتی که گفتم حل بشه.
بچه ها bl20 الان قیمتش چنده؟
توی مشهد 250 میگفتننقل قول:
این گوشی خیلی روی فیلم مانور داده
میخام بدونم زیرنویس رو هم میتونه با فیلم پخش کنه یا همچنان باید در آرزوی اومدن چنین گوشی باشیم؟
اگه زیرنویس رو پخش میکنه لطف کنید بگید کدوم فرمت هایی رو نشون میده
خوب من از تهران میخوام بخرم و حتما همین حدوداست. نظر شخصی خودتون در مورد این گوشی چیه ؟نقل قول:
به نظر من اگر زیبایی براتون مهم هست این گوشی رو خریداری کنید...چون با این قیمت گوشی بهتری میتونید بگیرید...تنها مشکلی که من در این گوشی می بینم که به قیمتش نمیاد صفحه نمایش 262K هستش...چون با 200 تومن شما میتونید ویوتی رو با صفحه نمایش بزرگتر خریداری کنید...بهرحال من این گوشی رو پیشنهاد نمیکنم چون به قیمتش نمی ارزه.نقل قول:
ببخشید این گوشی 16m هستش ها: دی
کد:http://img.mobile.mail.ru/images/review/LG/BL40r/ph/img_1148.jpg
کد:http://img.mobile.mail.ru/images/review/LG/BL40r/ph/IMG_1467.JPG
من BL 20 رو گفتم 262 هست.نقل قول:
:دینقل قول:
من BL 20 رو گفتم 262 هست.
والا ال سی دی bl20 هم همون ال سی دی bl40 هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس gsmarena چی گفته؟؟؟:18:نقل قول:
من طراحی زیبا خیلی برام مهمه همینطور کیفیت پخش موزیک و هندزفری .نقل قول:
منظورتون اینه که صفحه نمایش کوچیکی داره ؟ تو همین رنج قیمت گوشی خوب چی هست ؟
چرا همه میگن ال جی زود خراب میشه؟
زود خراب میشه؟؟؟...شاید منظورشون زمانی که به زمین بخوره بوده...از نظر من در طراحی ال جی اوله...اما کیفیت پخش موسیقی در رنج قیمت 250 گوشی ای در ال جی یافت نمی کنید که کیفیت پخش موسیقی خوبی داشته باشه...میمونه سونی اریکسون...گوشی yari سونی اریکسون هم زیباست هم به گفته ی gsmarena کیفیت پخش موسیقی خوبی داره و قیمتش هم همین حدود هست.نقل قول:
کسانی که این گوشی رو دارند حتما حالت لاتین اکولایزر رو امتحان کنند...خیلی لذتبخش هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .میشه من رو راهنمایی کنید بین 3 گوشی آرنا اچ تی سی دیاموند2 و .چاکلت40 موندم کدوم رو بخرم؟
شما چه قابلیتهایی براتون مهمه؟نقل قول:
اینجا جواب سوالت رو نمیگیرینقل قول:
برو اینجا
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=173
يه رنوار بخر،خيالتو راحت كن:27:نقل قول:
---------- Post added at 01:45 AM ---------- Previous post was at 01:41 AM ----------
بچه ها!
خداييش بي قواره گي اين گوشي همچين زنندش نكرده؟ شايد برا كلاس گذاشتن خوب باشه ولي برا استفاده همچين به چشم بخور نيست:2:
حالا نظر شخصيه:8:
یك سوال!
این عكس جلوی BL40 هستش یا پشتش؟: دی
.
.
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
یك سوال!
این عكس جلوی BL40 هستش یا پشتش؟: دی
.
.
به جز قسمت آخر حرفتون که گفتید "نظر شخصیه" با بقیه اش مخالفم :دینقل قول:
بچه ها!
خداييش بي قواره گي اين گوشي همچين زنندش نكرده؟ شايد برا كلاس گذاشتن خوب باشه ولي برا استفاده همچين به چشم بخور نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نظر شخصيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یک طرح جدیده و من رو هم بطور کامل به خودش جذب کرده، درسته که شاید عموم مردم نسپندن این شکل و طراحی گوشی رو ، ولی بعضی ها هم مثل بنده هستند که عاشقش میشن! والا ، برای استفاده فکر نکنم سخت تر از GW990 باشه! :دی
اگه فردی که از این گوشی استفاده می کنه ، یک خانم یا با جثه و قواره کوچیک باشه و در نتیجه دستش کوچیک باشه ، سخت باشه ولی برای افرادی که دست گنده و بزرگی دارند(مثل بنده!) به شدت مجذوب کننده است! :دی
در ضمن امیررضا جان ، مشخصه که نمای جلوی گوشی هست، چون اسپیکرش جلوشه و دوربین دوم هم جلوشه !
آفرین میخواستم همینو بگم....:دی ولی این امیررضا منظورش چیز دیگه بود: زیبایی منحصر به فرد گوشی در طراحیش.....در مورد قسمت اول حرفت هم کاملا موافقم....من که از نزدیک دیدمش خیلی حال کردم!!! به نظرم اگه این گوشی دراز نبود اصلا کلاس نداشت!!!!نقل قول:
در ضمن امیررضا جان ، مشخصه که نمای جلوی گوشی هست، چون اسپیکرش جلوشه و دوربین دوم هم جلوشه !
من که هنوز دارم باهاش حال میکنم....مخصوصا با صدای لاتین موسیقیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دفعه هم میرم سر کار...میذارم بغل رادیو (البته رادیومون خیلی داغونه ولی از هیچی بهتره) و با فرستنده آهنگامو گوش میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها تاچ این گوشی با توجه به خازنی بودنش مثل ایفون هست یا نه
من آیفون رو تست نکردم ولی این گوشی مالتی تاچ رو پشتیبانی میکنه و عملکرد لمسیش هم خیلی خوبه فقط باید برای انجام شدن هر دستور کمی صبر داشتنقل قول: