ای فروشنده نا جنس.نقل قول:
منم از چند جا پرسیدم گفتن 5000 تومن.یکی گفت 6000 تومن.
اما از یک جا که فروشندش با انصاف بود گرفتم 2000تومن.اگه می خواستی بهم می گفتی ادرسشو بدم تا علکی 3000 تومن گرون نخری.
Printable View
ای فروشنده نا جنس.نقل قول:
منم از چند جا پرسیدم گفتن 5000 تومن.یکی گفت 6000 تومن.
اما از یک جا که فروشندش با انصاف بود گرفتم 2000تومن.اگه می خواستی بهم می گفتی ادرسشو بدم تا علکی 3000 تومن گرون نخری.
برای اس ام اس فارسی ، انگلیسی و سایر زبون ها(چینی ، انگولایی و...) یک کیبرد مجازی در میاد که باهاش تایپ می کنی.نقل قول:
حالت qwerty هم داره که برای افزایش سرعت تو تایپ بدرد می خوره.
ایم یک نمونه از کیبورد های مجازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت صدا تو اسپیکر و هدفون بی نقصه.نقل قول:
اما بلندیش نسبت به گوشی همردش یعنی کوکی ضعیف تره. اما به نظر من بلندیش قابل قبوله.
به نظر من بزرگترین مشکل استار ، نصب برنامه هست.
از چه نظر نصب برنامه مشکل داره ؟؟نقل قول:
جار که نصب میشه
نصب میشه.اما مشکل بزرگ اینه که باید برنامه رو حتما رو فون مموری نصب کنی.نقل قول:
مثل نوکیا نیست که موقع نصب برنامه 2 تا گزینه فون مموری و مموری کارت دربیاد تا یکیشو انتخاب کنی.
گوشی 80 مگ خالی داره و من 4 تا برنامه نصب کردم رسیده به 50 مگ.اگه میشد تو مموری کارت نصب کرد خیلی خوب میشد.
در ضمن اینم بگم سایر چیزا مثل دوربین ، بلوتوث و اهنگ و فیلمو میشه تو مموری کارت ریخت.تنها مشکل نصب برنامه و بازی هستش.
نقل قول:
البته براي فارسي حالت qwerty نداره. ولي واسه عربي داره.ميتوني از اون استفاده كني
دوستان يه سوالي. ورژن گوشي من s523AJPIE9 هستش.
ميشه ورژن گوشي هاي خودتون رو اينجا بذاريد؟؟
چرا مدلش رو نوشته s523 ?!?!?!?!
چرا ننوشته s5230 يا s5233 ؟؟؟؟
ورژن گوشی من دقیقا مثل شماس.نقل قول:
این s523 هم واسه اینه مثلا: s523 - 3a یا s523-0a یا s523-3b و.......
چون هیچ فرقی بین اینا نیست .تنها فرقشون تو ساپورت زبان های مختلفه.
اینجا تاپیک استار هست اما همش شده قیمت گرفتن و از این چیزا.
من تصمیم دارم بازی یا برنامه های جالبی رو که رو استار نصب کردم و بدون مشکلی اجرا شدن رو برای همه معرفی و لینک دانلودشو بزارم.اگه بقیه دوستانم چیز جالبی که خودشون تست کردنو جواب داد لطفا تو کلوپ استار پست کنن تا بقیه هم استفاده کنن.
برای شروع یک بازی باحال (نقاشی کشیدن روی مه):
منبع: getjar.com
دوستان یه سوالی:
توی قسمت my files و games and more وقتی more رو میزنیم یه گزینه به اسم protection وجود داره که وقتی اون رو انتخاب میکنیم بقل همه فایل ها ، بازی ها و برنامه ها یه عکس قفل ظاهر میشه که میتونیم اون فایل رو قفل یا باز کنیم.
میخواستم بدونم اون چیه و چی کار میکنه؟؟
ممنون.
دوستان ببخشید این گوشی gps داره؟ درضمن کیفیت دوربینش چطوره؟ یه سوال دیگه مقاومتش در برابر ضربه چطوره؟ اگه سریعتر جواب بدین ممنون میشم
gps نداره.نقل قول:
مقاومتش فکر کنم خوب باشه. واسه من یه بار از دستم افتاد زمین چیزیش نشد.
دوربینش هم 3.2 مگاپیکسل هستش. من ازش راضی ام. عکس های با کیفیتی باهاش گرفتم.
اون واسه گذاشتن رمز روی فایل هاست.نقل قول:
اگه رمز بذاری هر دفعه که بخوای وارد اون بخش بشی اول باید رمزو وارد کنی تا بتونی وارد شی.
مثل برنامه file lock یا smart guard هستش.با این تفاوت که خود سامسونگ اونو جزء قابلیت های گوشی گذاشته .تو سایر گوشی ها برای قفل کردن مسیج ، گالری و.. باید یک برنامه جانبی دانلود و نصب کنی.
اما استار خودش چنین برنامه ای رو بصورت پیش فرض داره.
جی پی اس نداره.اما گوگل مپ بصورت پیش فرض نصب شده داره.نقل قول:
دوربینشم دارای کیفیت قابل قبولی هستش.
مقاومت در برابر ضربه رو نمی دنم.اما باید مواظب بود از دست رو زمین بدون فرش نیوفته.
گوشی های تاچ وقتی بخورن زمین احتمال خراب شدن تاچشون کم نیست!!!!
مطمئنی؟؟؟نقل قول:
آخه چه ربطی به رمز داره؟ رمز گذاشتن واسه فایل ها یه جای دیگه انجام میشه. setting--->security
وقتی قفل میکنم با وقتی که قفل نیست هیچ تفاوتی نداره.
درضمن فقط فایل هایی که روی مموری گوشی هستن رو میشه قفل کرد.
میشه بیشتر توضیح بدی و طرز کارش رو هم بگی؟!
ممنون:40:
این که می گی درسته:نقل قول:
رمز گذاشتن واسه فایل ها یه جای دیگه انجام میشه. setting--->security
مثل اینکه منظورمو بد رسوندم.این که عکس قفل در میاد بغل فایل ها واسه استفاده از ویژگیgesture lock
هستش.همون طور که می دونی می تونی واسه حالت gesture lock بک حرفو بعنوان رمز بذاری که با نوشتن اون رمز رو گوشی ، گوشیت قفلش باز میشه.این ویژگی رو واسه سایر فایلها هم میشه استفاده کرد.
با این تفاوت که واسه سایر فایل ها مثل: عکس ، موزیک، فیلم و... مثل یک حالت shortcut عمل می کنه.
یعنی مثلا حرف r رو انتخاب می کنی واسه فایل های صوتیت بعد میری عکس قفلو بغل فایل فعال می کنی.
از این به بعد با نوشتن حرف r روی صفحه اصلی گوشیت ، بلافاصله خو به خود بخش فایل های صوتیت باز میشه.
ببخشید بازم نفهمیدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بدون اون قفل هم که میشه با نوشتن یه حرف قسمت موزیک رو آورد.
پس نقش اون قفل چیه??
یه برنامه جالب پیدا کردم.
همونطور که میدونید با این گوشی نمیشه فایل های jar رو با بلوتوث انتقال داد.
ولی با این برنامه میشه.یه جورایی مثل فایل منیجر میمونه. امکانات دیگه ای هم داره که به درد میخوره مثل زیپ کردن و آنزیپ کردن و...
Freeware(LITE)
Adware(FULL)کد:http://download11.getjar.com/downloads/web/pub/51799/LiteFTP.jar
کد:http://download11.getjar.com/downloads/web/pub/40838/BlueFTP.jar
رو بقیه فایل ها هم می تونی این کا رو بکنی ؟ مثلا رو عکس و موزیک و غیره ؟نقل قول:
احیانا یه تستی بکن ببین وقتی قفله می تونی اون فایل رو پاک کنی یا نه ؟ فکر میکنم این کار باعث میشه از پاک شدن اون فایل جلوگیری کنه (تو دی 900 که اینطوریه :))
آره میشه.نقل قول:
وقتی قفلش میکنم و میخوام delete کنم فقط میگه این فایل protect شده، مطمئنی که میخوای پاکش کنی؟
. بعد yes رو بزنی پاک میشه. تاثیر خاصی نداره.
ببخشید دوستان این گوشی yahoo massenger داره؟
من که هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم.نقل قول:
به احتمال 99% نداره.
ولی فکر کنم برنامه واسش باشه که نصب کنی.
سلام اقا محمد. والا قبلا در جایی خونده بودم که گزینه protection یا همون حفاظت در گوشیهای سامسونگ برای اینه که شما وقتی اونو برای فایل یا عکس یا فیلم و غیره فعال میکنی اونوقت اگر بطور اتفاقی مثلا مموری گوشیتو پاک کنی اون فایل حفاظت شده پاک نمیشه :5:نقل قول:
ا پس واسه اینه.
من فکر می کردم واسه gesture lock هستش.
خوب شد یه چیز جدید یاد گرفتیم.
نه خود گوشی نداره.اما اگه خواستی لینک دانلودشو واست بزارم.نقل قول:
یعنی اگه یه بازی نصب کنیم و قفلش کنیم. وبعدش گوشی رو ریست کنیم اون بازی هم مثل بازی های اورجینال گوشی پاک نمیشه؟!؟!؟!؟!؟!؟نقل قول:
اینم لینک دانلود یاهو مسنجر.خودم تست نکردم اما کسایی که نصب کردن نوشتن کار می کنه.
پی نوشت: اینم واسه چت با همه مسنجرهاست.aol ,msn , yahoo و.....
نه اینجوری نیست یعتی با ریست این هم پاک میشه ..نقل قول:
یعنی اگه یه بازی نصب کنیم و قفلش کنیم. وبعدش گوشی رو ریست کنیم اون بازی هم مثل بازی های اورجینال گوشی پاک نمیشه؟!؟!؟!؟!؟!؟
ولی مثلا وقتی میخوای یه فولدر رو گله ای پاک کنی یه تیک مخصوص اینه که اگه اون تیکه رو بزنی این فایلها هم پاک میشن ولی اگه اگه تیکش رو برداری این فایها پاک نمیشن ...در واقع واسه جلوگیری از پاک ناخواسته پاک شدن یه فایله...
بچه ها ببخشید این گوشی از محافظ های چرمی داره یا میشه بعدا بهش نصب کرد راستش من این گوشی رو خییلی دوس دارم و سر برج یکی انشا الله میخرم فط از همین تاچش میترسم خراب بشه چون من گوشیی میخوام که حداقل 4 سال عمر کنه اگه محافظی چیزی داره بهم خبر بدین تا با خیال راحت یکی بخرم
با تشکر
بله رنگ نقره ایشم موجوده خودم تو علاءدین دیدمنقل قول:
نقل قول:
محافظ چرمی که همراه گوشی نداره ( فکر کنم فقطf480 باشه که تو پکیجش محافظ چرمی داره).
اما شما می تونی جداگانه واسش بخری.محافظ lcd هم می تونی بزنی که خیالت راحت تر شه.
کیف مخصوصش نیومده اما واسه سایر گوشی های تو این سایز هستش که می تونی واسه استار بخری.
خراب شدن تاچ گوشی هم همچین علکی نیستش.بستگی به نگه داری خودتون داره.
یکی از دوستانم 3 ساله p990 داره تاچش تاحالا آخ نگفته.پس شما خیلی ناراحت خرابی تاچ نباش.
دوستان عزيز بريد به اين تاپيك ببينيد گوشيتون اصله يا نه.
واسه من كه جواب نداد نفهميدم چيكار كنم. شما بريد و نتيجه رو بگيد.
ممنون.
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=294130
الان بهترین سایت واسه چک کردن گوشی از طریق imei همون سایت معروف numberingplans هستش.
اما منم گوشیمو چک کردم گفت imei شما تو لیست نیستش.
من فکر کردم واسه من این جوریه اما اون گوشی که تو gsmarena واسه معرفی زده رو imei شو چک کردم ماله اونم همینو گفت.
مثل اینکه با سامسونگ مشکل داره.واسه کوکیو چک کردم جواب داد.
imei گوشی gsmarena اینه:
1/ 002809/ 03 / 352212
دوستان من امروز تو همه ی موبایل فروشی های تبریز هم نقره ای وهم سیاهش رو دیدم باگارانتی
متفرقه 190000
اصل 200000
يه موزيك پلير زيبا با فرمت جاوا تقديم به همه دوستان
کد:http://download11.getjar.com/downloads/web/pub/51221/KD_Player_128x160_EN.jar
اينم يه برنامه واسه تغيير چهره
کد:http://download11.getjar.com/downloads/web/pub/33350/FaceDisaster.jar
با سلام.
دوستان یک سایت گیر آوردم باقلوا.
همه چی واسه گوشی داره(تم ، بازی و..).اما پیشنهاد می کنم 100 در100 بخش رینگتوناشو ببینید.من خودم خیلی مشکل پسندم اما رینگتون های این سایت واقعا عالیه.خوبیش اینه که می تونید آنلاین رینگتونو گوش کنید بعد دانلودش کنید.
اینم آدرس سایت:
دوستان ایا از گوشیشون راضی هستند و ایا جاوا مستقیم نصب میشه یا مثل دی 900 هستش و ایا این رو بخرم یا n78
کسی نبود جوابمو بده؟
سلام دوست عزیز. توی این تایپیک دوستمون اقا محمد و free touch این گوشی رو دارند . ایشالا میان و جواب سوالتونو میدند البته اقای free touch توی تایپیک مشاوره برای خرید گوشی فکر کنم جواب سوالتونو دادند.:5:نقل قول: