يعني شما ميگي رنگ سفيدشو نگيرم..اخه تو سايت gsm در بررسي كه كرده خيلي تعريف رنگ سفيدشو كرده!!! و اينكه به خاطر جنس تفلون دور ان كثيف نميشه!!!
Printable View
يعني شما ميگي رنگ سفيدشو نگيرم..اخه تو سايت gsm در بررسي كه كرده خيلي تعريف رنگ سفيدشو كرده!!! و اينكه به خاطر جنس تفلون دور ان كثيف نميشه!!!
نقل قول از GSM:
این گوشی در دو رنگ قهوهای و سفید در بازار موجود است. رنگ سفید این گوشی پوشش تفلون دارد که ابتدا قرار نیست روی آن آشپزی کنید. بلکه این رنگ باعث میشود اثر انگشت روی آن نماند و زود هم کثیف نشود.
رنگ قهوه-ای دیگر پرداخت تفلون ندارد. مهم نیست کدام رنگ را انتخاب میکنید چون فریم دور صفحه نمایش هر دوی آنها را با شفافیت و براق نشان میدهد.
دوست من اين سايت هاي فارسي رو ول كن !
هر كدوم رو كه دوست داري بگير.
سفيدش هم خيلي خوشكله!
ديروز بالاخره خريدمش...رنگ نقره اي به قيمت 470/000 تومان بدون گارانتي..
تاچش محشره خيلي كار كردن باهاش راحته ...سرعتش تو نت خيلي خوبه...كيفيت صداش زياد بالا نيست ولي واقعا شفافه مثل گوشي 5700 نوكيا
من كه راضي هستم..همزمان با من يه نفر ديگه هم تو مغازه خريد..اصلا مثل اينكه بازار گوشي تاچ داره رونق ميگيره..جون يه نفر هم hd2 خريد..اونم گوشي باحاليع ولي قيمتش بالاست..
خلاصه كه منتظر هستم اپديت جديدش بياد..
راستس كسي ميدونه چطور ميشه فارسيش كرد..چون حتي اس ام اس فارسي هم كه مياد نشون نميده!!
كسي ميدونه چطور ميشه براي اس ام اس مديريت كرد..اخه نه inbox داره نه send داره؟؟؟تنظيمات خاصي داره؟؟
رامي جان اين گوشي نيازي به اين باكس و سنت باكس نداره :31: حالا كم كم خودت ميفهمي
مباركت باشه... از خود اصفهان خريدي؟ راستي رنگ نقره اي ديگه چه صيغه ايه؟
اس ام اس فارسي هم راه حل داره... حالا چند روزي باگوشي كار كن يه چيزايي دستت بياد بد كمكت ميكنيم
بله دوست عزيز از اصفهان خريدم..همون رنگ قهوه اي سوخته را گرفتم.راستي يه سوا چطور ميتون برنامه هايي كه روي صفحه گوشي هست را كم كنم؟مثل آب وهوا و يه صفحه google و ايكون هايي كه پايين صفحه گوشي هست!! هر چي گشتم چيزي پيدا نكردم!!!
دستت رو روي آيكون نگه دار 2 ثانيه بعدش آيكون بلند ميشه بكشش تو قسمت ريموو يا اين كه ميتوني جاش رو عوض كني
بچه ها htc توي اصفهان كجا پيدا ميشه؟ توي فردوسي هست؟ كجا قيمت مناسب تر داره؟
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
نقل قول:
از كجا خريدي؟ hd2 اصفهان چنده؟ ممنون.
نقل قول:
سلام.
داری از اصفهانی ها آدرس میپرسی؟!!!همچین بهت آدرس میدن که سر از علائدین تهران در بیاری.:31::10::11:
اره تو فردوسی خریدم..از نمایندگی خود htc به نام یاس به قیمت 470 تومان
سلام، ببخشید برای کسی که قبلا ویندوزموبایل داشته و تاحالا لینوکس و آندروید استفاده نکرده، هیرو بگیره چه ضدحال های اساسی (چیزهای بدیهی که توی آندروید نیست ولی توی پاکت پی سی هست) توش هست؟
مثلا شنیدم که inbox و sentbox قاطیه و Draft نداره، درسته؟
یا اینکه بعد از خریدن حتما باید یه رام کوک شده روش ریخت تا بلوتوثش درست بشه.
یا اینکه divx رو نمایش نمیده.
بچه ها گارانتی این گوشی خیلی مهمه؟ من بدون گارانتی میخوام بگیرم گفتم مشورت کنم قبلش با شما..
دوست عزيز اين گوشي فقط بي گارانتي توزيع ميشه.
---------- Post added at 09:31 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------
كاري به sentbox و inbox نداري... يه سيستم ديگه ايه كه خيلي بهتره.... به صورت مكالمه اي هست.... ببيني ميفهمي كه بهتره.نقل قول:
مثلا شنیدم که inbox و sentbox قاطیه و Draft نداره، درسته؟
یا اینکه بعد از خریدن حتما باید یه رام کوک شده روش ریخت تا بلوتوثش درست بشه.
یا اینکه divx رو نمایش نمیده.
بلوتوث هم آره بايد رام كوك شده ريخت.... البته تو آندروئيد 2.1 كه 23 همين برج داره مياد خودش داره بلوتوث به احتمال قوي...
دايويكس رو با يه نرم افزار ميشه پخش كرد.... ولي خود گوشي نه.
آقا مشکلی بدون گارانتی نداره پس؟
خب این از این..
سه سوال نیمه تخصصی هم دارم..
این گوشی رو داداشم میخواد بگیره.. تا حالا هم نداشته آندروئید! کارش اینه که میخواد یه گوشی داشته باشه که صفحه نمایش بزرگی داشته باشه تا بتونه گاهی نمونه کارهای انیمیشن یا تیزرهای کوتاه رو خیلی سطحی به یه مشتری نشون بده.. البته میدونم که اونکار مثلا یه لپتاپ میخواد اما منظورم اینه که آیا از فرمتهایی مثل divx یا فرمتهای زیاد کلا پشتیبانی میکنه؟ کیفیت صفحه نمایشش خوب هست؟
زیاد ظریف نیست که بخوره زمین متلاشی بشه؟! (چه سوالیه آخه!)
میخواد gps هم داشته باشه راستی.. داره این؟
سلام مجدد خدمت دوست عزيز
شرلوك :31:
1- من كه خريدم ... دوستان هم خريدن .. به ندرت خراب شدهنقل قول:
1- آقا مشکلی بدون گارانتی نداره پس؟
خب این از این..
سه سوال نیمه تخصصی هم دارم..
این گوشی رو داداشم میخواد بگیره.. تا حالا هم نداشته آندروئید! کارش اینه که میخواد یه گوشی داشته باشه که صفحه نمایش بزرگی داشته باشه تا بتونه گاهی نمونه کارهای انیمیشن یا تیزرهای کوتاه رو خیلی سطحی به یه مشتری نشون بده.. البته میدونم که اونکار مثلا یه لپتاپ میخواد اما منظورم اینه که آیا از فرمتهایی مثل divx یا فرمتهای زیاد کلا پشتیبانی میکنه؟ کیفیت صفحه نمایشش خوب هست؟
زیاد ظریف نیست که بخوره زمین متلاشی بشه؟! (چه سوالیه آخه!)
میخواد gps هم داشته باشه راستی.. داره این؟
من به داداشتون اين گوشي رو پيشنهاد نمي كنم... چرا كه پشتيباني از فيلم اين گوشي و كلا سيستم عامل آندروئيد در حال حاضر اصلا خوب نيست...كيفيت صفحش خوبه ولي خيلي از اين بهتراش تو بازار هست
بنده به داداش گراميتون گوشي ديگه اي پيش نهاد ميكنم.. مثل سوني اريكسون ساتيو ... هم هر فيلمي كه خواسته باشيد پخش ميكنه هم اين كه صفهش بزرگ تره.
هيرو گوشي خوبيه ولي به درد اين كارا نمي خوره.... سنگين هم هست يه خورده بوخوره زمين نفله ميشه.
سلام دوست خوبم...
چه خوب شد اینا رو گفتید...
میرم یه تحقیقی راجع به اون سونی اریکسونه بکنم..
از دوستان كسي آپديت به ورژن 2.1 رو داره؟ اگه لينكي چيزي دارين، بدين در راه خدا. :20:
دوست عزيز آپديت رسمي كه هنوز نيومده!
خاك تو دمب اچ تي سي! 1 سال آزگاره داره وعده ميده هي ميزنه زيرش
حالا دوباره گفته تو ماه جون..
اگه رام كاستوم مي خواي در خدمتيم... گوشيت روت شده ؟ آماده هست/؟
يه بك آپ ناندروئيد بگير و اينو دانلود كن و نصب كن.... اگه بلد باشي بايد فهميده باشي من چي گفتم :31:
کد:http://94.23.18.199/~delphiki/VillainROM/VillainROM5.4.zip
سلام دوستان
خوبین ؟ بدجوری به سرم زده hero بگیرم
که فقط به خاطر آندروید هستش ( چون دیگه اسم سیمبیان میشنوم کهیر میزنم )
البته ویندوز موبایل هم داشتم ولی خوب آندروید یه چیز دیگست
فقط یه چیزی که خیلی منو توی htc آزار میده این رام و روم و ایناست که اصلا ازش سر در نمیارم
حالا سوالام :
آندروید چطوره ؟ راحتی کار باهاش .. دیزاینش .. افکت هاش ؟
این رام و روم برای ریختن برنامه و ... سخته ؟
الان تو بازار قیمتش چنده ؟
ممنوناتیم
سلام.نقل قول:
شما چطور وقتی سوالاتون اینه که اندروید چطوره نتیجه گرفتید که یه چیز دیگه هست؟!!!!
در مورد رم و رام هم تو اندروید مثل همون ویندوز موبایله که خوب قبلا" داشتید و حتما" میدونید کاربردشون چیه.در مورد راحتی کار هم بله راحته البته یکسری قلقهای خاص خودش رو داره که با یکم کار کردن باهاش اونا رو هم عادت میکنی و مشکلی نیست.:11:
دوستان مشکل بلوتوث این گوشی حل شد ؟
خود گوگل تو سوپر مارکت خودش یه برنامه رایگان و قانونی داره که گوشی های 2.1 به پایین با اون می تونن فایل بفرستننقل قول:
دوستان مشکل بلوتوث این گوشی حل شد ؟
هنوز معلوم نیست اپدیت جدید کی میاد...؟؟؟
پدرسوخته ها گفتن اين بار ديگه ماه بعد مياد :31:
يعني ماه جون
ولي شما آپديت نكن .
مثل اين كه ديگه نميشه گوشي رو روت كرد.
سلام من هفته قبل خریدمش.ورژنش رو از کجا بدونم چنده و اینکه اخرین اپگریدش چه ورژنیه و برنامه فارسی سازش وبرامه های دیگه اش رو از کجا میتونم بگیرم.ممنون
جواب شما رو تو پيغام خصوصي كه دادم
هنوز معلوم نیست اپدیت جدید کی میاد...؟؟؟
سلام
من تمام 23 صفحه رو خوندم نتیجه ای که تا حالا گرفتم اینه که
1. مشکل بلوتوث همچنان پابرجاست
2. مشکل اس ام اس فارسی هم داره
3. کیفیت پخش فیل خوبی نداره (پخش با برنامه رو کسی اشاره نکرده)
4. فرمت های زیادی رو ساپورت نمیکنه
5. سرعتش متوسطه و بعضی جا ها کم میاره
6. با منو کسی مشکل نداره
7. ورژن 2.1 گویا اومده ولی کسی نگفت چه مشکلاتی رو حل کرده
در کل به نظرم فرمش جالبه کیفیت بالایی داره و قیمتش مناسب شده
در مقایسه با i8000 چه طوره؟ کدوم سر تره قبلا اشاره شده بود که اون بهتره ولی من به خاطر سامسونگ بودش سراغش نرفتم لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه.
سلام
مورد 1 ,2 حل شده
من قيمت جديد ندارم
ولي فك ميكنم.ايكس 10 خيلي به صرفه تره
مرسی از جواب به موقع توننقل قول:
سعی میکنم در مورد اونم تحقیق کنم ببینم چه طوره
احتمالا مورد 1 و 2 در اون گوشی هم حل شده مورد 3 و 4 هم فکر نمیکنم داشته باشه (حد اقل مورد 3 رو)
مشكل ايكس 10 الان فقط نخوندن فارسي ههست كه اونم چون گوشي روت شده مشكل حله
دوستان من اين گوشي رو دارم ورژنش هم 1.5 هست. ميخوام اپديتش كنم.
آموزشش كجاست؟ ميشه راهنمايي كنيد؟
ممنون
سلام دوستان
اگه کسی چیزی در باره ی تنظیمات gprs این گوشی بلده به من هم یاد بده:19:
ایرانسل میگه گوشی شما در شبکه پشتیبانی نمیشه
من یه جا خوندم نرم افزار های زیادی نسبت به legend روی این گوشی نصب نمیشه آیا درسته؟ وابنکه اگه درسته مشکلش چیه سی پی یوش ضعیفه یا مشکل از ورژن آندرویدشه؟
دوستان کسی قصد فروش یا تعویض داره PM بده من شهرستان هستم
سلام دوستان
من دیروز گوشیمو آپدیت کردم و تمام widget هایی که اونجا بود پاک شد و دیگه نتونستم دانلودشون کنم
می خواستم بدونم راهی هست که بتونم برشون گردونم؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنین
بک اپ گرفتین؟ اگه بله میشه کاری کرد! اگه نه متاسافم!نقل قول:
من دیروز گوشیمو آپدیت کردم و تمام widget هایی که اونجا بود پاک شد و دیگه نتونستم دانلودشون کنم
می خواستم بدونم راهی هست که بتونم برشون گردونم؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنین
هیرو یه گوشی واقعا رویایی بود یه روزی و یه روز تو جایی نشسته بود که الان نکسوس و دیزایر وایسادن!!!اما این گوشی واسه الان،کارایی داره ولی خوب نمیتونه زیاد مناسب باشه چون سخت افزارش ضعیفه!نقل قول:
من یه جا خوندم نرم افزار های زیادی نسبت به legend روی این گوشی نصب نمیشه آیا درسته؟ وابنکه اگه درسته مشکلش چیه سی پی یوش ضعیفه یا مشکل از ورژن آندرویدشه؟
نه بابا اصلا این دو تا گوشی از هر لحاظ یکی هستن و قائدتا نباید مشکلی باشه!! شما اینرو از کجا شنیدین دوست گرامی!! من که بعید میدونم فرقی باشه چون هیچ تفاوت سخت افزاری دیده نمیشه تو این دو گوشی:20:نقل قول:
دوستانی که میخوان Hero شونو بفروشن من میخرم ...واسه یکی از دوستامه خیلی هم واجبه که گوشی مثل روز اول تمیز باشه...خوب قیمت میگما!! Pm بدین