سلام دوست عزیز اون صدای و ویبره که نداره یا باید فعال بشه؟ بعد اون تم خوشکلت و از کجا گرفتی اگه میشه ادرسش وبنویس. با تشکرنقل قول:
سلام دوست عزیز اون صدای و ویبره که نداره یا باید فعال بشه؟ بعد اون تم خوشکلت و از کجا گرفتی اگه میشه ادرسش وبنویس. با تشکرنقل قول:
سلام دوست عزیز تو تنظیماتش نگاه کردم صدا و ویبره ندیدم که فعالش کنـــم :41:نقل قول:
این عکس از گوشی خودم نیســـت بخش تم دوستان تم های قشنگی گذاشتن :11:
موفق باشید!:40:
سلام
ممنون بدون هیچ مشکلی نصب شد.
دستت درد نکنه
بازم ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از نصب، دو آیکون با نام های X-Plore (کرک شده) و X-PUNRG (کرک نشده) بوجد میاد . موقعی که فایل کرک شده از کار افتاد، X-PUNRG رو یکبار اجرا کرده و ببندید. حالا میتونید از نسخه ی کرک شده مجدد استفاده کنید :46:
موفق باشید!:40:نقل قول:
LCG X-plore v1.42 SymbianOS9.x Signed Cr@cked-Symbian GangClub
X-plore is a file manager for mobile devices, with a wide range of functions on the phone's file system.
Versions:
1.35 - Image preview - small thumbnail in file list
1.40 - More kinetic scrolling, some fixes
1.41 - Small fixes
1.42 - Improved file search function (wildcards), small fixes
Installation Guide:
1. Install LCG X-plore v1.42
2. Install Cr@ck
3. Install Patch
This patch will create a new icon named "X-PUNRG" in menu.
When cr@cked version crashes, just open "X-PUNRG" once.
Then you can use cr@cked version.
Big Thanks to Gangclub.
مشكل inbox تو اين ورژن حل شده ؟؟؟
ممنون .
سلام تو ورژن های قبل مگه مشکل داشـــت ؟نقل قول:
مشکلی برای من نداره همه قسمت ها خوب کار میکنن :20:
Inbox چه مشکلی داشــت ?
سلام
امیدوارم تکراری نباشه
ورژن جدید با زبان فارسی وکرک شده
دانلود:
برای تعریف زبان فارسی بعد از باز شدن برنامه عدد صفر را بزنید و در قسمت زبان فارسی را انتخاب کنید البته قبل از این کار گزینهکد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://montazeran.persiangig.com/mobile/software/LCG%20X-plore.v1.42%20%20FARSI.zip
use system font را تیک بزنید!
فعلا...
سلام
بابا یکی به ما بگه بذار عرق ما واسه نصب نسخه قدیمی
خشک بشه بعد نسخه جدید بذارید !!!!!:46:
باز هم دم تموم بر و بچ گرم و آتشین
مثل کرانچی آتشین (آخه بهش علاقه دارم!کرانچی رو می گم):31:
بازم ممنون
گرفتم می رم نصب کنم.
تو ورژن هاي 1/40 و 1/41 مشكل داشت .دكمه # نميتونست mark كنه . توي inbox كه مي رفتي نميتونستي فايل move كني . توي ورژن جديد رفع شده . . . .:40:نقل قول:
برای من اینجوری نبـــود راحت میتونستم Mark و Move کنـــم الان هم ورژن 1.41 رو گوشیم نصبــه :11:نقل قول:
خسته نباشید از این که ورژن های جدید رو میذارید فقط میخواستم بدونم تومنوtoolsگزینهrestar deviceحذف شده آخه واسه من نمیاد:11:
آره restart از اين ورژن حذف شده . چراشو نميدونم . . . .
اگه منظورت از مشکل اینه که فایل ها بعد از Move تو Inbox می موند، آره حل شده و دیگه هنگام کپی کردن از برنامه بیرون نمیاد. واسه من که اینطوریه.نقل قول:
البته بود و نبود restart برای من که فرقی نداره چون وقتی هم که بود کار نمی کرد پس همون بهتر که حذف شده.نقل قول:
آقا تو رو خدا يكي كمك كنه من هر ورژني از برنامه x-plore رو كه نصب مي كنم ارور bad texts(380) 3 رو مي ده اعصابم داغون شده من بايد چيكار كنم:19:
اولین باره که همچین اروری رو میبینـــم :31:نقل قول:
مدل گوشیتون چیــه ؟
نقل قول:
من واسه همین نداشتن Restart دوباره 1.35 رو نصبیدم.
مگه واسه شما restart کار میکنه؟!! من که میزنم از برنامه میاد بیرون!!!:10:نقل قول:
نقل قول:
اره، خیلی خوبم کار میکرد...
ورژن 1.42 یه مشکل دیگه هم داشت. تو ورژن 1.35 وقتی گزینه Show system files/folders رو تیک میزدیم، تمام فلیل های سیستمی رو نشون میداد(بدون نیاز به روشن کردن Turn Plat. Security با SecMAN. اما این 1.42 شده مثل ورژن هاش تو سالهای قبل از منیلاد مسیح. 1.42 خیلی مسخره هست از نظر من. به نظرم 1.35 تا الان کاملترین ورژن هست. همون که تو امضای amini.bio عزیز هست. البته میشه بدون پایتون هم با یه تکنیک باهاش کار کرد.
به نقل از baharan_2122
LCG X-plore v1.43 S60v3 S60v5 SymbianOS9.x Unsigned Cracked Eagle
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
X-plore is a file manager for mobile devices, with a wide range of functions on the phone's file system.
- View all drives / folders / files on phone in tree view
- Integrated text and image viewer
- View file details
- Edit file attributes (hidden, read-only, etc)
- Rename and delete files
- Create or edit text files
- Create folders
- Multi-selection
- Copy or move files and folders
- Send files via Bluetooth or infrared
- Extract files from Zip, Rar, Jar archives
- Pack files to Zip archive
- View Word documents
- Hardware device info
- View processes and tasks
- Built-in program updater
- Viewing, saving files in messaging folders
- Hex viewer and editor
- Search files
- Folder hotkeys
- Simple audio player
- Simple video player
What is New
1.40 - More kinetic scrolling
1.41 - Small fixes
1.43 - Fixed Zip creation, Bulgarian language
Note
After installation it become two icons
کد:http://www.uploadiran.com/files/1270882467/LCG X-plore v1.43 S60v3 S60v5 SymbianOS9.x Unsigned Cracked Eagle.rar
ابتدا نسخه X-plore V.1.43 S60v3+v5 رو نصب کنید.
سپس نسخه X-plore V.1.43-Crack For Hacked System رو نصب کنید.
بعد از نصب دو آیکون خواهید داشت، یکی تریل و دیگری کرک شده!
وقتی که کرک شده دیگه باز نشد با یه بار باز کردن نسخه تریل دوباره کرک فعال میشه.
نکته : این نسخه برای گوشیهای حک! شده است.
شاد باشید:40:
یونس جان شما این کرکش رو تست کردید و مطمئنید که مشکل نداره؟!!
در ضمن اگه می تونی نسخه رسمی 1.43 رو واسمون قرار بده.
ممنون
بستگی داره منظور شما از مشکل چی باشه؟ من از نسخه 1.34 تا الان از نسخه این کرک کننده استفاده میکنم و مشکلی هم نداشتم!نقل قول:
چند وقت یه بار برنامه اصلی بالا نمیاد که با باز کردن نسخه تریل برای یه بار دوباره کرکش فعال میشه!
شاد باشی:40:
خب یکی از بهترین کرک ها کرک GAMA هستش که 3 تا برنامه از این کرک را براتون میذارم:
اولی فایل اصلی خود gama هستش که دو آیکونست.
دومی کرک تک آیکونه تحت پایتون هست
و سومی همون کرک دوم فقط تحت استایل vista هست.
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
LCG X-plore v1.43 S60v3 S60v5 SymbianOS9.x Unsigned Cracked GAMA
ورژن جدید بهترین مدیر فایل کرک شد !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- View all drives / folders / files on phone in tree view
- Integrated text and image viewer
- View file details
- Edit file attributes (hidden, read-only, etc)
- Rename and delete files
- Create or edit text files
- Create folders
- Multi-selection
- Copy or move files and folders
- Send files via Bluetooth or infrared
- Extract files from Zip, Rar, Jar archives
- Pack files to Zip archive
- View Word documents
- Hardware device info
- View processes and tasks
- Built-in program updater
- Viewing, saving files in messaging folders
- Hex viewer and editor
- Search files
- Folder hotkeys
- Simple audio player
- Simple video player
What is New
1.40 - More kinetic scrolling
1.41 - Small fixes
1.43 - Fixed Zip creation, Bulgarian language
کد:http://parsaspace.com/files/1735528884/lcg_x-plore_v1.43_s60v3_s60v5_symbianos9.x_unsigned_cracked_gama.rar.html
کرک فول و تک آیکونه از ورژن جدید X-Plore V1.43:توضیحات :
برای نصب و اجرای کامل برنامه باید پایتون روی گوشیتون نصب کرده باشید.
حتما اکسپلور و پایتون رو هر دو در درایو c گوشیتون نصب کنید.
کد:http://parsaspace.com/files/0735528884/x-plore_cracked_by_gama-python.rar.html
کرک فول و تک آیکونه از ورژن جدید X-Plore V1.43توضیحات :
اینبار x-plore v1.43 با استایل Aero Vista
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای نصب و اجرای کامل برنامه باید پایتون روی گوشیتون نصب کرده باشید.
حتما اکسپلور و پایتون رو هر دو در درایو c گوشیتون نصب کنید.
کد:http://parsaspace.com/files/2735528884/x-plore_v1.43_by_hm!d.rar.html
دوستان من از نسخه 1.35 به بالا با این برنامه خیلی مشکل دارم. و به نظر من باگ های برنامه بیشتر شده.
مثلا من توی نسخه 1.43 و بقیه نسخه های بالاتر از 1.35 هنگامی که می خواهم hidden کنم ارور میده؟!!
آیا واسه شما هم همینطوریه؟؟؟
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------
این نسخه که من دان کردم فقط یه آیکون داره!!!:31::31::31:نقل قول:
اون نسخه احتمالا" نسخه ای هست که به پایتون نیاز داره! نسخه ای که اول همین صفحه هست رو نصب کن..من خودم دارم استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم!نقل قول:
همین برنامه اول همین صفحه رو وقتی نصب میکنم فقط یه آیکون میاد. و پس از مدتی که از کار افتاد دیگه اون آیکون دوم نیست که بازش کنم و درست شه.نقل قول:
در ضمن اگه میتونی برنامه پایتون رو به صورت کامل همینجا قرار بده، چون اینطور که میگی X-Plore هم به پایتون نیاز داره.:40::27:
چجوری 1 آیکونه؟! من نصب کردم 2 آیکونه!نقل قول:
پایتون رو هم سرچ کنی تاپیک داره..
بعد از نصب پایتون مشکل hidden کردن برطرف شد ولی متاسانه فقط یه آیکون میاد.
گوشیم 6220 و با روش helloOX 2 حک شده.
تو این ورژن Restart هست؟ اگه Show System files/folders رو بزنم مثل -- شده نشون میده؟
Restart حذف شده ولی مخفی ها رو نشون میده...نقل قول:
اگه منظورت ورژن 1.43 است، نه در این ورژن Restart وجود نداره و اگه Show System files/folders رو بزنی بله مثل حالت حک نشون میده ولی برای تغییر در اون پوشه ها قبلش باید گوشیت رو در حالت حک قرار بدی.نقل قول:
چرا restart حذف شد اخه؟
من نمیدونم چرا شما انقدر با این برنامه مشکل دارین
اصلا پایتون و این حرفا چیه؟(من که نمیدونم یعنی چی)
من با همین ایرانسل هر چند وقتی آپدیت میکنم و نسخه جدیدش رو میگیرم.و همونطور که گفتید ریستارت حذف شده.
من تو دومین پست همین تاپیک پرسیدم فرق کرک نشده این نرم افزار با کرک شده اش فقط تو 3 ثانیه مکث اولش هست ؟ یا نه؟
اما تا الان فکر نکنم کسی جوابشو داده باشه:دی حالا فرقش چیه؟
سلام آره عزيـــز فرقشون همينه كه سه ثانيه اول نداره و راحتتره و اعصاب خورد كن نيســت براي بعضــي ها :31:نقل قول:
من تو دومین پست همین تاپیک پرسیدم فرق کرک نشده این نرم افزار با کرک شده اش فقط تو 3 ثانیه مکث اولش هست ؟ یا نه؟
اما تا الان فکر نکنم کسی جوابشو داده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا فرقش چیه؟
موفق باشيد!:40:
من که جدیدا اعصاب این نسخه های کرک شده رو ندارم و دوباره کوچ کردم به همون نسخه 1.33 رسمی و بیخیال اون 3 ثانیه شدم.
3 ثانیه که چیزی نیست، خدا رو شکر کنید که 30 ثانیه نیست.
در ضمن کسی نسخه 1.43 رسمی رو نداره؟!!
موفق باشید:40:
نه. من از 1.42 کرک شده دارم استفاده میکنم. کرکش هم سالمه و هیچوقت هم از کار نمیفته. الان تقریبا 1 ماهه که من فقط دارم مرتب از اکسپلور استفاده میکنم اما از کار نیفتاده. اون سه ثانیه هم که میگین تو این کرک نداره......نقل قول:
بابا با ایرانسل عین آب خوردن میشه نسخه جدیدشو گرفت.
نسخه رسمی یعنی چی؟ خوب اگه آپدیت کنی همون نسخه رسمی رو میگیری دیگه.
یعنی موبایل شما اینترنت نداره؟؟
فقط اون سه ثانیش میمونه که اصلا چیز مهمی نیست.اگه مدت داشت خوب بود(مثلا 5 روز)
یا اینکه به جای 3 ثانیه 30 ثانیه بود
شما اون 1.42 که استفاده می کنی اگه میتونی لینکش رو بذار.نقل قول:
در ضمن من 1.34 به بالا با hidden مشکل دارم. البته یه بار 1.43 برام hidden می کرد و مشکلی نداشت که من فکر می کردم به خاطر پایتون هست که با تست نسخه های دیگر 1.43 متوجه شدم که ربطی به پایتون نداره.
موفق باشید:40:
نقل قول:
ببخشید از نسخه 1.40 دارم استفاده میکنم. فکر میکردم 1.42 هست...:20:
دو آیکونه هم هست که بعد از از کار افتادنش روی اون یکی آیکونش یه بار کلیک میکنم و دوباره فعال میشه....:40:
اینم لینکش ( فکر کنم بچه ها گذاشته بودن اینو ):
برای من به خوبی داره کار میکنه هیدن ها. اینم اسکرین شات از فایل های هیدن مموری گوشی ام...:11:کد:http://www.uploadiran.com/files/1272129526/X-Plore.v1.40.Cracked.by.MTOi [For Hacked System].rar