این دیگه بستگی به بقیه داره چطوری زدن ...نقل قول:
از رو درصد که نمیشه حساب کرد!
Printable View
این دیگه بستگی به بقیه داره چطوری زدن ...نقل قول:
از رو درصد که نمیشه حساب کرد!
براي اطلاع از قبولي انتخاب هاي بعدي (دوم به بعد) بايد به كدوم دانشگاه مراجعه كنيم؟
انتخاب اول يا همون دانشگاه؟
من پزشکی تنکابن قبول شدم امسال.ببین به دردت می خوره؟اگه بشه جامو می دم به تو.البته ...
اصلا نفهمیدم دوست عزیز شما تجربی هستی امسال این انتخاب ها رو داری که اگه نخواستی سال دیگه میری نرم افزار یا آی تی مگه تجربی هم نرم افزار و آی تی زده جدیدا من به خدا گیج شدم به هر حال امساله رو میخوای بمونی و یه سال وقتت رو تلف کنی که سال دیگه بری آزاد مگه خر کلتو گاز گرفته(با عرض پوزش) اگه وضعت خوبه و میتونی از پس شهریه آزاد بر بیای همین امسال همون آزاد تهران رو برو (البته اگه ساکن تهران هستی)نقل قول:
IT دانشگاه آزادرو ميتونم بزنم ربطي به رشتم نداره .نقل قول:
رشته امسالمو نميخوام برم چون علاقه اي ندارم كي اعصاب 6واحد كالبد شكافي رو داره؟ .:2:
اميدم به اينه كه انتخاب 4 قبول شده باشم .
تنكابن كجا هست ؟:5:نقل قول:
البته ....
سلام دوستان
میخواستم اگه ممکنه اینو توضیح بدین خیلی ضروریه!!
ممنون.
سال سومی هستی؟
نه سال سوم که بودم زد قبولی آزمایشی
ولی امسال تو نتیجه کلی نوشته قبولی گزینش متغیر.
قبولی گزینش متغیر در مقابل قبولی قطعی قرار می گیره.این به دلیل اعلام پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت هر رشته دانشگاه آزاده.معمولا دانشگاه آزاد حدود 3 برابر ظرفیت هر رشته رو قبول اعلام می کنه که چون خیلی ها دانشگاه آزاد نمی رن افراد با رتبه های پایین تر می تونن در اون رشته بشینن. مثلا یه رشته 50 نفر ظرفیت داره و طبیعتا تا رتبه 50 می تونه اون رشته بره ولی دانشگاه آزاد حدود 150 نفر پذیرفته شده اعلام می کنه و شخصی با رتبه 20 قبول قطعی و شخصی با رتبه 120 قبول گزینش متغیر نامیده می شه که در صورت پر نشدن ظرفیت اون رشته با رتبه های بهترر اون شخص می تونه به اون رشته بره.
"قبول انتخاب دانشگاه" یعنی چی ؟
یعنی انتخاب هفتم دیگه
اینو در کارنامه پاره وقت یکی از دوستان دیدم ، انتخاب اولشم بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عجب امسال شهریه ثابتا تغییر نکرد.پارسال شهریه ثابت برق 269500 بود امسال 296500.البته خیلی اختلاف ندارن!فقط جای 6 و 9 عوض شده!
واقعا که مسخره س...
من تو یه دانشگاه با ظرفیت 50 رتبم 175 شده یعنی کلا شانسی ندارم؟نقل قول:
يعني دوباره اسامي اين كساني كه گزينش متغير آوردن اعلام ميشه ؟ كي اعلام ميشه ؟:20:
سلام دوستان!
میخواستم بدونم این قضیه ای که اگه تو دانشگاه آزاد شاگرد اول بشی ازت شهریه نمی گیرن چقدر صحت داره؟
یه چیز دیگه ام اینکه مگه شهریه ثابتا برا همه رشته ها یکی نیست؟
ترمی 1 میلیونو افتادی!:41:نقل قول:
سلام به همگي،
اگه خواستيد يه سري به سايت مركز مطالعات سازمان سنجش بزنيد چيزاي بدرد بخور زياد داره شايد مشكل خيليا حل بشه.....
لينك:اون قسمت سمت راست صفحه داخل منو ها همه چيز هست مثلا توي قسمت پژوهشي و بخش نرم افزارهاش ميتونيد درخواست خريد نرم افزاراي گنجينه رو بديد كه فكر كنم مشكل خيليا رو حل كنه چون براي كارشناسي ارشد تمام رشته ها حتي اونايي كه زير هزار نفر شركت كننده داره هم سوال و كليد داره. (تبليغ نيست چيزيشم به من نميرسه! :20:)کد:http://motaleat.sanjesh.org
يه قسمت هم داره پايگاههاي اطلاعاتي، كه از معرفي رشته ها و دانشگاه ها بگذريم يه قسمت سرفصل ها داره. كه توش سرفصل هاي مصوب شوراي فرهنگيه ميتونيد بر اساس درس و رشته فيل_تر كنيد ببينيد. البته خيلي قديميه ولي تا اونجايي كه من ميدونم هنوزم همين سرفصل هاست و چيز جديدي براشوم تصويب نشده. اين سرفصل ها هم ملاك اساتيد براي طراحي سوالات كنكوره.... يه بدي كه داره كيفيتاش خوب نيست ولي كار راه بندازه.
اميد وارم بدرد بخوره :5:
سلام دوست عزیزم
من امسال از مهندسی شهرسازی بناب قبول شدم .
میخواستم یه مقدار اطلاعات ازتون بگیرم در مورد دانشگاه و شهریه هاشو رشته ای که قبول شدم
فدات شم اگه ممکنه با من تماس بگیر برای ثبتنام وقتی نمونده
این شمارمه 09144131031
سلام دوست عزیزم
من امسال از مهندسی شهرسازی بناب قبول شدم .
میخواستم یه مقدار اطلاعات ازتون بگیرم در مورد دانشگاه و شهریه هاشو رشته ای که قبول شدم
فدات شم اگه ممکنه با من تماس بگیر برای ثبتنام وقتی نمونده
این شمارمه 09144131031
دوست عزیز بهتر در این جور مواقع شماره تلفن ندید و در این جور مواقع از پیغام خصوصی استفاده کنیدنقل قول:
اگه واسه تکمیا ظرفیت میخوای برو به این آدرس: (آخر صفحه لینک صفحه بعد وجود دارد)
کد:http://www2.sanjesh.org/Sarasari/1387/870706_01.php
ثبت نام آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد (كارداني به كارشناسي) سال 87 از روز دوشنبه 15 مهر آغاز ميشود
:8:
با سلام
جواب های کنکور کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد نیمسال اول سال 87-88 که هفته پیش اعلام شد.
ولی متاسفانه توی هیچ سایتی به بچه های فنی و حرفه ای جوابی داده نمیشه که اطلاعاتی راجع به این گونه آزمون ها می خواهند.
من خودم یک سوالی دارم که سوال خیلی ها هست.
این تاپیک رو زدم تا دوستان واقعا کمک کنند به هم نوعان خودشون تو این رشته چون هم چین تاپیکی هیچ کجای اینترنت نیست.
دوستان نیم سال اول که جواب ها اومد
کنکور نیمسال دوم کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد امسال برگزار میشه؟
آیا شانس قبولی توی نیم سال دوم مثل نیم سال اول هست؟
حدودا چند نفر شرکت میکنند؟
چند نفر قبول میشوند؟
کسانی که نیم سال اول شرکت کردند و قبول شدند ولی به دلیل مناسب نبودن محل دانشگاه ثبت نام نکردند میتونند نیم سال دوم شرکت کنند؟
میگن اگر برای ثبت نام نریم تا یک سال اسم شخص توی اون دانشگاه هست و میتونه ثبت نام کنه؟ صحت داره؟
و کلا کلیه بحث های این گونه راجع به کنکور کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد
ميشه بگيد شهريه براي مهندسي تكنولوژي نرم افزار ترمي چند در مياد؟
فکر کنم ترمی 600نقل قول:
میخواستم بدونم چه درسهایی برای کنکور 88 کاردانی به کارشناسی کامپیوتر قرار بیاد.
یا اینکه هنوز مشخص نیست|؟
یکی از دوستام همین سوالو از من کرد که کنکور نیمسال دوم کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد امسال برگزار میشه ؟
ثبت نامش کی هست ؟
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگه میدونید کمکم کنید!
من امسال اتخاب رشته دانشگاه آزاد رو خیلی بد انجام دادم طوری که با همین تراز من تهران مرکز یا جنوب قبول میشدم ولی زدم شمال و یکم تراز کم آوردم و اتخاب سومم تاکستان قبول شدم !! به امید تکمیل ظرفیت بودم که اونم امسال تعطیل شد!!
میگم حالا که از ثبتنام ها هم گذشته و ممکنه بعضیا نرفته باشن و جاشون خالی بمونه, امکان نداره که من که نمرم به اون دانشگاها هم میخوره بتونم ثبتنام کنم(حتی کرج)؟؟
یه موضوع دیگه اینکه دوستم مکانیک تهران مرکز قبول شده و من مکانیک تاکستان,اون آزاد رو نمیره و میره سراسری! آیا میشه به طریقی بتونم جامو با اون عوض کنم؟؟
بهترین کار اینه فردا پاشی بری دانشگاه ازاد مثلا تهران مرکز از خود اونها سوال کنی ببین جابه جایی هست نیست اونجا بهتر جوابتو میدن و راهنماییت میکنند
منم قضیم عین تو ولی من سراسری بوشهر قبول شدم و آزاد لراستان خودمم بچه کرج هیچکدومم نرفتم دوستمم که کرج سراسری رفت وآزاد رو نرفت انتقالی ندادن
آره منم امرو رفتم آزاد تهران مرکز گفت اصلا جابجایی و انتقال نداریم!!! گفتم پس اینایی که نیومدن ثبتنام کنن چی؟؟ گفت ما اونقدر اضافه گرفتیم که................
اینم نشد!!
فقط مونده این تکمیل ظرفیت سراسری...
کاردانی - کامپیوتر چند می شه ؟ !
حدودا ترمی -700600نقل قول:
بستگی به درس هایی که بر میداری
عملی یا تئوری یا ازمایشگاه
بالای 800 هزار تومننقل قول:
درصورتی که هیچ واحد کارگاهی و عملی و پروژه نداشته باشی بازم به 600 به زور میرسهنقل قول:
اونم بالای 800 تومننقل قول:
تایید میشهنقل قول:
بستگی به واحدهایی که بر میداری داره
ممکنه تا 1 میلیون هم برسه!!
فکر کنم اواخر ابان یا اواخر اذر باشه اونطور که من میدونم.
دوستان به نظرتون بعد شهریه و سایر مشکلاتش به اعتبار مدرکش می ارزه؟
دوست عزیز فکر می کنم بهترین راه این باشه که از طریق سایتش یا هفته نامش شماره تلفن یا آدرسشو گیر بیاری و بعد یا تلفنی و یا حضوری بری و ازشون تاریخ، شرایط ثبت نام و ... رو بپرسی. ضمنا خودت هم از طریق دوستان و هفته نامش و سایتش پیگیر باش. به همین راحتی.