همچین سخت هم نبود متن هاش! در کل خیلی وقتها یه ریتم زیبا می تونه بیشتر از متن آدمو جذب کنه...آهنگاش واقعا ریتم بخصوص و باحالی داشتنقل قول:
Printable View
همچین سخت هم نبود متن هاش! در کل خیلی وقتها یه ریتم زیبا می تونه بیشتر از متن آدمو جذب کنه...آهنگاش واقعا ریتم بخصوص و باحالی داشتنقل قول:
من اون اهنگش که مرده ها زنده میشدن رو خیلی دوست داشتم:18::41::19:
میشه یه بزاری من دانلود کنم البته با معنینقل قول:
همچین سخت هم نبود متن هاش! در کل خیلی وقتها یه ریتم زیبا می تونه بیشتر از متن آدمو جذب کنه...آهنگاش واقعا ریتم بخصوص و باحالی داشت
افتخاري ديگر براي ايرانيان
ميتوانيد از طريق لینک زیر شاهد هنرنمايي "شاهين جعفرقلي" خواننده 12 سالهاي كه اصليتي ايراني دارد باشيد. شاهين كه چندي پيش در مسابقات استعداديابي انگلستان به عنوان يكي از استعدادهاي درخشان آينده از او ياد شد در مراسم بزرگداشت مايكل جكسون اجرايي فوقالعاده داشت.
در بزرگداشتی که روحانیت و شکوهش بی نظیر بود نوجوان خوش چهره و پر استعداد ایرانی شاهین جعفر قلی که هم اکنون در ویلز بریتانیا زندگی می کند (از پدری ایرانی) با آوازش دوستداران مایکل جکسون را منقلب کرد و تحسین همگان را برانگیخت. شاهین تنها خواننده نوجوان مراسم بود و در میان خوانندگی همچون لایونل ریشی، آشر، مرایا کلی، جنیفر هادسن خواند.
بعد از آواز خواندن او همچنان در صحنه ماند و اورتگا به حضار گفت که دلیل حضور شاهین دعوت ویژه ی خود مایکل جکسون از او برای حضور در اجراهای او در لندن بوده است. شاهین جعفر قلی حدود دو ماه قبل در برنامه ی استعدادهای بریتانیا به دنیا شناسانده شد. او در این مراسم یکی از آهنگ های مایکل جکسون را به زیبایی اجرا کرد. ببينيد و لذت ببريد:
کد:http://www.4shared.com/file/116695000/8073f0a9/Shahin_Jafargholi_in_MJ_Memorial.html
از صد تا آهنگ ایرانی ، آهنگاش با معنی تره ... از این آهنگ های قربونت برم فدات بشم لیلا فروهر ها و امثال اونها خیلی آهنگاش با معنی تره ...نقل قول:
اقا شما که اینهم می گین خدا رحمتش کند خدا وکیلی هیچ کدومتون معنی این چیزهای که می خوند بلدین
اگه بلند متن یکی شون بزارید
They Dont Care About Us
Heal The World
Man in The Mirror
Gone Too Soon
و خیلی آهنگ های دیگه
Will You BE There
شما اگه انگلیسی بلد باشی فقط کافیه به آهنگاش گوش کنی تا معنیشو بفهمی چون مایکل همیشه با زبون ساده ناهنجاری ها و نصیحت هاشو تو آهنگاش میگفت.نقل قول:
اقا شما که اینهم می گین خدا رحمتش کند خدا وکیلی هیچ کدومتون معنی این چیزهای که می خوند بلدین
اگه بلند متن یکی شون بزارید
مثلا شما اینارو متوجه نمیشی؟
I'm starting with the man in the mirror
I'm asking him to change his ways
and no message could have been any clearer
If you wanna make the world a better place
take a look at yourself, and then make a change
Heal the world
Make it a better place
For you and for me and the entire human race
there are people dying
If you care enough for the living
Make a better place for you and for me
کسی میتونه مطلبی درباره رقصاش بزاره؟ مخصوصا Anti Gravity
من تا همین حد می دونم که یه پیر مرد حدود 60 70 ساله، رقص مایکل رو تنظیم می کرده.نقل قول:
بچه ها از مراسم خاکسپاریعکسی فیلمی ندارین.چه طرف دارای بی حالی هستین
bbc مستقیم پخش کرد...یعنی شما جزو اون 1 میلیارد بیننده تلویزیونی نبودی؟ 1 جاش که دخترش گریه می کنه خیلی اعصاب خرد کن بود :(نقل قول:
حرکت Anti gravity رو به وسیله کفش انجام میداد. یه کفش اختراع کرده بود که تهش یه سوراخ داشت و اونو روی یه پیچ که روی زمین بود قرار میداد و میتونست خم بشه.نقل قول:
کسی میتونه مطلبی درباره رقصاش بزاره؟ مخصوصا Anti Gravity
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما خونه نبودیم بعدشم ماهواره خراب بودنمیدونم پارازیت چیه اصلا هیچ شبکه ای نمیگیرهنقل قول:
bbc مستقیم پخش کرد...یعنی شما جزو اون 1 میلیارد بیننده تلویزیونی نبودی؟ 1 جاش که دخترش گریه می کنه خیلی اعصاب خرد کن بود :(
چرا به هم ديگه تيكه ميندازيد....
خوب منم نديدم...
دليل نميشه كه ميدونستم و نديدم...
داشتم كار 3d ميكردم و نميدونستم اون روز قرار مراسمشو نشون بده...
حالا اگه كسي لينكشو داره بده
اگه لينكاي فيلم مون واكر هم بديد لينكارو يكي ميكنم و با لينك مستقيم براي دانلود ميزارم...
ممنون
متاسفانه بنده م موفق نشدم اين برنامه فوق العاده با هنذنمائي شاهين جعفرقلي رو ببينم
هيچ كانالي ديگه اين برنامه رو مجدد پخش نمي كنه؟؟؟
خواهش مي كنم اگر كسي مي دونه بگه كه ما هم ببينيم
من از شبکه bbc wolrd news دیدم...شاید تو آرشیو سایتش داشته باشه؟
mbc 4 هم پخش کرد !
خیلی قشنگ بود فقط چرا تابوتو بردن بعد دوباره اوردن ! ! ! ! ! !
MJF
Michel Jackson Forever
نه، دوست عزیز متوجه نشدید، ایشون می گویند که چه طرف دارهای بی حالی هستید. خب اگه ایشون طرف داره پر و پا قرص مایکل هستند نباید این حرف رو بزنند.نقل قول:
مایکل هم رفت..... تا اون موقع که زنده بود اسمش رو هم نمی آوردند......حالا که رفت دیگه........
تقديم به تمام دوستداران عزيز مايك:
جی کاکز در مارس سال 1984 در مجله ی تایمز نوشت:
صنعت موسیقی، معصومیت را تنها زمانی میپذیرد که بتواند دیگران را تحت تأثیر قرار دهد. ویران کردن دنیای خیالی جکسون با استفاده از شایعات بی اساس و کینه جویانه، آسان تر از فهمیدن آن توأم با همدردی است
گوش بديد و لذت ببريد:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1976788&postcount=1346
واقعا جاي تسليت داره امريكا سلطان پاپ رو از دست داد. يعني كسي جاشو ميگيره؟ نه هرگز:41:
خب من بهتر می بینم برای کسانی که مایکل رو نمی شناختن و با خوندن شایعات در مورد اون قضاوت می کنند یک توضیحاتی بدم :
کسی که موقع فروش اولین البوم هاش درآمد میلیونیش رو به خیریه اهدا کرد.
طبق برآورد کارشناسان مایکل از 500 میلیون دلار درآمد زندگیش 300 میلیون دلار صرف خیریه کرد.
شاید اسم نورلند رو شنیده باشید :
جکسن بنیاد Heal The World (دنیا را شفا بده) را در ۱۹۹۲ بنیانگذاری کرد. سازمان خیریهای که کودکان بی بضاعت را به ملک جکسن میآورد، تا از پارک تفریحی که جکسن بعد از خرید ملک در آنجا ساخته بود بطور رایگان استفاده کنند.
پولی که با زحمت خودش در آورده بود.
شاید شنیده باشید که گفته شده وی در اطاق اکسیژن می خوابید .
در اوایل ، مایکل به شایعات توجهی نمی کرد و همین باعث گسترش اون میشد که بعدا خودش مقابل این موضوع ایستاد ، زمانی که خیلی دیر شده بود و رسانه ها عادت به شایعه پردازی کردن.
ماجرای اطلاق اکسیژن هم همینه ، مایکل برای فیلم خودش مشغول آماده سازی بود بعد ، خواست یک عکسی بگیره که توش مثلا فضایی به نظر بیاد و این عکس دست شایعه پردازان افتاد . و در اصل اطاقی اکسیژنی در کار نبود.
مایکل توی یکی از رقص هاش بینیش شکسته شد. بعد از عمل جراحی ، متوجه شد که به درستی نمی تونه تنفس کنه و عمل های جراحی بعدی رو انجام داد که در آخر بینیش به همین صورت شد.
وی به چند بیماری پوستی مبتلا شد که یکیش سرطان پوست بود . یکی از این بیماری ها رنگ دانه های پوست رو از بین می برد و کلا اون رو سفید می کرد و یکی دیگش ، موجب ایجاد لکه های پوستی بود که مایکل از لوازم آرایشی برای یک دست کردن رنگ پوستش برای جلوگیری از نشون دادن این لکه ها استفاده می کرد که این موجب سفیدتر بودن پوستش میشد.
به دلیل شایعات بی اساسی که هیچ کدوم در آخر اثبات هم نشد مایکل میل به غداش رو از دست داد و به دلایل عصبی دچار بیماری هایی شد و کم کم لاغر شد و بیماری های قبلیش نیز تاثیر جدی تری روی صورتش و همچنین اندامش گذاشت.
شاید یک فرورفتگی در بین چونه مایکل دیده باشید. اون توی یک تبلیغات شرکت کرده بود و به همین منظور برای طبیعی تر شدن این تبلیغ و کاری که می خواست انجام بده ، این فرورفتگی رو روی چونش گذاشت.
در کل شایعات بی اساس تر از این هم هست که همه رو رسانه ها و... ساختن و هیچ پایه و اساسی نداره.
ایشون کسی بود که کلی بنیاد خیریه افتتاح کرد و کلی به بچه های فقیر کمک کرد. جایگاه سیاه پوستان رو بهبود بخشید. کسی که توی یک خانواده فقیر زندگی می کرد و هفتمین برادر بود در یک خانواده با 10 فرزند. یک خانواده کارگری.
این شخص الکی به این همه شهرت نرسید ، کلی تلاش کرد و سختی کشید .
توی یکی از تبلیغاتی که مایکل برای یک شرکت انجام میداد هنگامی که از صحنه خارج می شد ، به دلیل انجام غیر اصولی عملیات آتش بازی ، موهای اون آتیش گرفت و وقتی مردم به دادش رسیدن که دیرشده بود. طبق اعلام بیمارستان ، وی دچار سوختگی درجه 3 شده بود. بهتره بدونید کل پولی رو که از شرکتی که براش تبلیغ می کرد بابت این سوختگی گرفت به موسسه سوختگی که خودش تاسیس کرده بود برای اهداف خیرخواهانه ، اهدا کرد.
یکی از مهم ترین دلیل هایی که این شایعات ساخته میشد این هست که مایکل اشعار سیاسی می خوند.
و حال میگم قضاوت با شماست ، واقعا کسانی که این همه شایعات بی پایه و بی اساس برای همچین فرد بزرگی می سازن و شرم نمی کنن چگونه انسان هایی هستند؟!!
این بخش کوچکی از زندگی بزرگ مایکل و کمک هاش و... بود.
شایعات هر چند بعضی وقتها بزرگ بودند اما مایکل همیشه خیلی بزرگتر از اونها بود.
روحش شاد.
خیلی حیف شد مرد
خیلی ناراحت شدم
ا ه ه ه ه
king of pop
پس چرا خاکش نمی کنن بد بختو ؟!؟!
میت رو زمین مونده :دی 50 روز از فوتش میگذره ولی هنوز خاکش نکردن ... :41:
قراره نزدیک مادربزرگش دفنش کنن ولی هنوز نکردن
جان ؟ خاکش نکرند ؟
من خودم به صورت زنده مراسم رو دنبال کردم تو خود سایت مایکل هم برو میتونی ببینی عکس های بالای این صفحه هم مربوط به این مراسم هست .
اون که مراسم یادبودش بود
خاک کردنش رو که نشون ندادن
فقط یاد بود بود..
فکر نکنم خاکش کرده باشن....
یعنی جسدش مگه توی تابوت نبود ؟ ... (اره اینکه خاکش کنن نه) ولی توی اون تابوت یعنی خالی بود :دی
........................
البته فکر نکنم چیزی ازش مونده باشه دیگه زدن تیکه پارش کردند بدبخت رو !!!
من کی گفتم جسدش تو تابوت نبود؟
من گفتم مثل اینکه تا زمانی نتایچ کالبد شکافی نیاد خاکش نمیکنن!
خب برای نتایج کالبد شکافی که جسد رو نگه نمی دارن ، برای اینکار نمونه برداری می کنن روی اون کار می کنن و جسد رو می فرستن ... نیازی بهش ندارن.
دیگه من دکتر نیستم:دی
تا این حد میدونم:دی
حالا بنده خدا مرده چرا تاپیکش بالا میارین؟ :31:
آره خاطرش زندس ! : دی
جو جکسون (پدر مایکل) :مایکل جکسون روز تولدش (29 آگوست) به خاک سپرده میشود.
منبع:
Michael Jackson will be buried in Forest Lawn Cemetery in Los Angeles at 10 a.m. on Aug. 29 on what wouldکد:http://www.nydailynews.com/gossip/2009/08/17/2009-08-17_michael_jackson_to_be_buried_on_birthday_king_of_pops_father_says.html
have been the King of Pop's 51st birthday
الان پیکرش فریز است.
امروز تولدشه !
من خوندم مرگ مایکل قتل تشخیص داده شده!
البته يه احتمال ديگه هم هست...:31:
شايد مايكل مارو فيلم كرده و الانم تو يه جزيره درحال خوش گذراني هستش...!:31:
البته این احتمال برای 2pac هم هست ... ولی هیچکی توپاک نمیشه !!! پس مایکل نباید اسکی کنه از توپاک :دی :دی
مرگش رو که گفتن بخاطر اون داریویی بوده که میخورده توضیح هم دادند 100 تا کالبد شکافی هم کردند ... دیگه چی مونده ازش ؟ الان ببینیمش همش تیکه تیکه شده بیچاره کل ریه هاشو باز کردند ... یه قسمت از مغز و ... اینا همش راسته توی اخبار سایتش نوشته بود ....
خدا رحمتش کنه ...