سلام!
امشب بازی رو گرفتم و از اون چیزی که فکر می کردم فراتر بود!
گرافیک و گیم پلی در حد بسیار عالی بود!
گیم اسپات هم به بازی نمره عالی 9.5 از 10 رو داد!
Printable View
سلام!
امشب بازی رو گرفتم و از اون چیزی که فکر می کردم فراتر بود!
گرافیک و گیم پلی در حد بسیار عالی بود!
گیم اسپات هم به بازی نمره عالی 9.5 از 10 رو داد!
درسته gt روی ماشینهاش خوب کار کرده به خوبی .. ولی محیط اطرافش خوب نیست ...این حتی توی دمو هم دیده میشه..نقل قول:
سلام:
به عکسا خودتون توجه کنید.
استیل ماشینها توی gt و نوع نور پردازی واقعا عالیه.
سنگینی ماشینها توی gt واقعا حس میشه.
چند تا تریلر هم از بازی نگاه کنید.حرکات ماشینها کاملا واقعی کار شده.
تریلری نمونده که نگرفته باشمنقل قول:
اما در مورد 3 خط اول پستتون خوب کاملا مشخص شد که شما اصلا به کل با تعریف structure elements مشکل دارید و این بحثش جداست
ترجیح میدم ادامه ندم چون فکر کنم وقت طلفیه
دیگه هر کسی با همین 2 عکس میفهمه چی به چیه
حامد جان در این که مدل ها تو gt عالی طراحی شدن شکی نیستنقل قول:
بی دلیل نیست که همیشه رقیب خوبی برای fm بوده
اما وقتی جریان the best of history میشه به قول معروف :
it's another story
:31: فکر کنم حسن ختام باحالی بود برای صحبت های من در این تاپیک :31:
همگی موفق باشید
سیستم damage کاملا قدیمی هست،خودتون هم میدونید.og????نقل قول:
ماشینها از نمای داخل خوب کار نشدن،کاملا واضحه.
محیط ها کاملا با fm2 یکی هستن،خیلی فرقی نداره.
نور پردازی خیلی ضعیفه:وقتی از زیر سایه درختا یا ساختمانها رد میشید انگار نه انگار،آدم متوجه انعکاس نور نمیشه.
از داخل تونل که رد میشید،از هر طرف تونل که برید نور سقف تونل وسط ماشین میافته.
تازه روی دوربین سوم از نمای کاپوت ماشین که بزنید نور چراغ تونل روی کاپوت نمیافته.:13:
اینا همه تاثیر دارن،و بازی رو خیلی خراب میکنند.:5:
خوب من نتونستم شماره های قبلیو بازی کنم واسه همین فقط در این شماره بازی کردم ...اون هم در حد کم.نقل قول:
ماشینها از نمای داخل خوب کار نشدن،کاملا واضحه.
محیط ها کاملا با fm2 یکی هستن،خیلی فرقی نداره.
ممنون بابت توضیحاتت....
پسر اگه این ماشینو داشتم الان کجا بودم.:19::19::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حامد جان من هی میخوام پست ندم میبینم یک سری گمراه دارن یک سری دیگه رو هم گمراه میکنننقل قول:
این دیگه خنده دار ترین و مزحکترین حرفی بود که شنیدم
بازی که بیشتر از 2 سال turn 10 داشته روش کار میکرده حالا با شماره قبلیش فرقی نداره ؟ :31:
لازمه بگم این بازی از هر جهتی که فکر رو کنی پیشرفت فوق اساسی داشته
حتی شماره قبلی این بازی هم از gt سر تر بود
این که جای خود دارد
مثل اینکه ما حالا حالا ها تو این تاپیک موندگاریم :31:
سلام آقای پدرام:
من حرفامو بالا زدم،اگه میگی غیر از اینه ثابت کن.:31:
جواب حرفای منو بده.:13:
اینم یه عکس از gameplay:
انگار نه انگار ماشینه شیشه داره.
از نمای داخل چه مزخرفه.
نقل قول:
کد:http://www.megapic.ir/images/c9q89c5na4u6nxckdo.jpg
پست های شما اینقدر بی محتوی و خلاف حقیقته که اصلا ارزش پاسخ دادن و بحث کردن نداشت از اون اولنقل قول:
با این حال من جواب تک تک حرف هات رو با سند و مدرک و image و comment و review دادم
با این حساب باز هم کوتاه نمیای
خوب فکر کنم هدفت اصلا چیز دیگس
کاملا مشخصه که واقعیت 100 درصد با حرف هاتون در تضاده
پس من به یه نتیجه میرسم.نقل قول:
احتمالا من fm3 رو نخریدم و به جاش fm1 به من دادن.:27:
نمیدونم چند تا از شما مدرک ایشون رو مبنی بر برتری نسخه GT ایشونه به FM3 دیدید
اما یکی به من میتونه بگه کسی اثری از همون ادعای ایشون تو قسمت دوم این تصویری که من میزارم میبینه یا نه ؟
کیفیت اسف بار جاده رو حالا تخفیف میدیم و محسوب نمیکنیم "
نه عزیز شما همون شماره 3 این masterpiece رو خریدیدنقل قول:
منتهی مساله اینه که از technical graphics چیزی نمیدونید
و دست رو بد بازی هم گذاشتید
اینم کار جالبی که یکی از دوستان انجام داده روی ماشین رنو در بازی که خودش سندی بر خدا بودن این game در زمینه customize کردن هم هست
البته چون با digital camera از tv گرفته شده یک مقداری افت کیفیت داره :
سخنی از IGN :
IGN : Forza MotoSport 3 The Best Racing Game Of This Generaiton
حامد جون این عکس از خود بازیه!!!!!نقل قول:
اگه اینجوره که از نظر گرافیک شاهکاره!!!
دیگه به قول دوستمون دست واقعیت رو از پشت بسته:18::18:
مهدی جون این عکس دقیق از وسط بازی هست
و میتونی این ماشین رو انتخاب کنی
این عکس هم در حالت photo mode هست
بابا چرا اینقدر الکی بحث می کنید!
بازییکه مو لا درزش نمیره رو چرا الکی بهش گیر میدید؟!؟
یکم برین مقاله های سایت های دیگه (gamespot,ign و .. ) رو بخونید و ببینین ااونا چی گفتن!
آخه چطوری میشه به گرافیک این بازی ایراد گرفت!؟!؟
گیم پلی بازی که بارز تر از گرافیکش هست و بعد از اینا جذابیت فوق العاده بازی هستش!
مین بازی پیشرفتی نکرده ولی IGN میگه!نقل قول:
Forza 3 is a big step forward for sim racing games.
اصلا اینا به کنار آدم وقتی بازی کنه خودش متوجه میشه که بازی چطور شده!!
شاید یکی رو PS3 تعصب داره الکی میاد این بازی رو می خواد خراب کنه ولی Forza 3 بازیی هستش که نه انتقادی ارزشش رو کم میکنه و تعریفی ارزشش رو بیشتر میکنه! بازی خودش کاملا گویای همه چیز هستش!
خواهشا این بحث رو هم ادامه ندید!
ممنون!
در مورد نمای داخل ماشین دیگه چیزی نگید که عمرا fm3 بهتر باشه.:19:نقل قول:
در ضمن نمای داخل ماشین audi r8 نسبت به ماشینای دیگه بیشتر شده،اصلا روی audi r8 بیشتر کار شده.
سرعت ماشینه توی gt5 200km هست در صورتی که داخل fm3 60km هست /توجه داشته باشید/
مسعود جان خودت که داری میبینی اوضاع رونقل قول:
خنده داره که یک نفر که ادعای gamer بودن میکنه اینقدر اطلاعاتش سطح پایین باشه که با این فاکتور ها بسنجه بازی رو
سلام
دوستان دیشب اونقدر همه گفتن این طوریه ..نمی دونم بده خوبه ....از این حرفا ...پیش خودم گفتم برم تو کف بازی ببینم
چیه کلا برسم به تهش....دیشب دیسک بازیو گذاشتم ... منو این حرفا رفتم carrer ..رفتیم تو بازی ...
من از وقتی که این دسته ها بیسیم شده هنوز عادت نکرده بودم بهشون چون هی فک می کنم این سیمه مثل کنسولهای قبلی
می پیچه به دست.وپام ...واسه همین توی این دسته ها هم با وجود این که سیم نداره ولی باز هی دستمو چپو راست میکنم که
سیمی نباشه (خلاصه عادته) به هر حال می خوام اینو بگم اینو بگم باور کنید همون طور که دراز کشیده بودم موندم تو بازی
دیگه طوری چشمام خیره شده بود که متوجه وجود سیم هم نشدم. اصلا نفهمیدم این ساعت کی گذشت زمان کی رفت جلو..فقط فهمیدم دارن اذان صبح رو میگنو ..
من هنوز دارم بازی میکنم ....دیگه صبح که شد بابام داشت میرفت سره کار اومد یه سری بهم زد ..گفت یا تو پشت این تشکیلاتت
مفقود میشی یا بازم تو با اون تشکیلاتت مفقود خواهی شد.
هیچی در مورد گرافیک بازی نمی گم بهتره اصلا نگم ..چون بعضی مواقع فک می کردم دارم یک مسابقه واقعی رانندگی تماشا
می کنم . یک جوری رفته بودم تو کف مسابقه که حرکات انگشتانم دست خودم نبود فقط داشتم تماشا می کردم .و تماشا میکردم
هوش مصنوعی بازی هم خیلی خوب هستش ... باور کنید مسابقات طوری نفسگیر شد که کم کم عرق کردم .
هر چی در مورد هوش مصنوعی بگم کم گفتم. توی شیفت اصلا حسی برای ادامه مسابقه نیست ..ولی اینجا
وقتی حریفت ازت جلو میزنه هزار تا فوش ناسزا بارش می کردم.:13:
باور کنید جو بازیو با یک موزیک متال هم که با گوشیم گذاشته بودم 10 برابر کردم.
دوستان توی یکی از مسابقه ها درست یه دور کامل سپر به سپر نفر جلویی بودم . هی پیش خودم می گفتم جوجه بزن کنار
بزار باد بیاد ...بهش می خندیدم . ..یکدفه نامرد خیلی سریع پیچید ..نگو جلو من یه دره هستش رفتم ته دره .:18::18:..همین باعث شد تا
من این کارو با یکی دیگه کردم رفت ته دره مسابقه رو ول کرده بودم جلو عقب می کردم شاید بتونم متلاشی شدنشه ببینم حال وده.:27::27:
اینم. پاهامو اینقدربه زمین به جای گاز فشار داده بودم که که فرش جمع شده بود .:31:
یکی هم بگم ...دوستان باور کنید توی یکی از دورها که همه با سرعت به یکی از پیچها رسیدیم یکی از ماشینها چپ کرد
از اینه که نگاه میکردم . ماشین رو هوا بود افتاد روی یکی از ماشینهای دیگه اونم خورد به کنار پیست ..
ماشینش شد . اوراق غلتون غلتون سرعتش از من زیاد بود ...یه دود ترمزی اونجا افتاده بود که نگو وسط پیست پر شده بود از تایرورینگو نمی دونم تیکه ماشینو ازاین جور حرفا :18:
...فیزیک بازی خیلی بالاست خیلی وقتا تایر ماشین جلویی که
نمی دونم چی شده بود ..وول می خورد .. خوده رانندش هم عصبانی بود از داخل ماشین من دیده میشد
من برم چند ساعتی بخوابم و دیشب هم یکی از بهترین شبهای من بود چون واقعا فاز داد.:8:
نظرات همه دوستان هم قابل احترام هستش این فقط برداشت من بود.
.........................
خیلی دلم می خواد یه نقد کامل براش بنویسم ..ولی 2 تا سوال دارم ....
1- من چطوری میتونم ترمز اتوماتیکشو غیر فعال کنم..چون گاهی فکر می کردم خود به خود ترمز می کرد.؟
2- یکی این که مگه این بازی قابلیت برگرداندن زمان نداشت پس حالا چجوریاست ...؟
وای با سرعت داره یه بازی به این بزرگی رو زیره سوال میبره !!! واقعا دیگه اخری شما !!!تا اونجا که یادمه ماشین رو تقویت کنی سرعتش هم بیشتر میشه .... واقعا این همه ادعات میشد و این تاپیک رو شلوغ کردی که اخر این رو بگی ؟؟؟نقل قول:
در مورد نمای داخل ماشین دیگه چیزی نگید که عمرا fm3 بهتر باشه.
در ضمن نمای داخل ماشین audi r8 نسبت به ماشینای دیگه بیشتر شده،اصلا روی audi r8 بیشتر کار شده.
سرعت ماشینه توی gt5 200km هست در صورتی که داخل fm3 60km هست /توجه داشته باشید/
میدونم دردت چیه اما دیگه اینجور جاها تعصب روی کنسول ها و بازیا کارساز نیست (همه خوب میدونم دردت اینه که ps رو میخوای کلا بکشی بالا )...
شما بشین ماریو پارتی بازی کن اینجور بازیا واس یکی هست که بازی کردن و نقد کردن بلد باشه !!
سلام:نقل قول:
من سرعت ماشین رو در رابطه با آسفالت بازی مطرح کردم، نه نمای داخل ماشین.:5:
بعدشم نمیخواد در گوشی حرف بزنی.:13:
بهتره همینجا این بحثو تموم کنیم.
سازندگان بازی ها هیچ وقت به این که ما و بازیبازها یا فن ها چی میگن توجه نمی کنند .
اونها فقط به سود خودشون توجه دارند ... پس بهتره بحث رو تموم کنیم چون ممکنه به حاشیه بکشه.
با تشکر از همه دوستان.
حامد جون اینجاست که میگننقل قول:
نرود میخ اهنین در سنگ
مشکل اینه که اینقدر ms لطف داشته و کنسول هاش رو ارزون کرده و از اون سمت هم هکر ها لطف کردن و کپی خورش کردن
که هر amature دیگه یک دونش رو خریده و خزش کرده
وقتی بعضی ها حتی ابتدایی ترین اداب برخورد در forum رو بلد نیستن و با چیز های کذایی مقیاس میبندن به یک ابر اثر
انسان جز سکوت چیزی رو جایز نمیبینه
اگه حتی خود مسولین polyphony هم بیان و بگن این بازی برتر از محصول ماست ( که بار ها اعلام شد )
بعضی ها ادامه میدن به توهماتشون
به قول یکی از دوستان عزیز و قدیمی :
اینم راهیه واسه پست بالا بردن در سایت
بیخیال پدرام جون ! این حرفا که زدن نداره !
!
راستی بازی رو امــروز گرفتم ! خیلی جالبه ! درسته تلویزیون اتاقم HD نیست ولی واقعا" فکر کردم تو ماشین واقعی نشستم !
!
راستی اگه این بازی Natal رو ساپورت می کرد دیگه چی میشد ؟:دی
اره میلاد جون :31:نقل قول:
راستی اونوقت دقیقا چطوری با natal باهاش بازی میکردی ؟ :31:
دست ها رو میزاری رو فرمان نامرئی بعد بازی میکنی! برای گاز و تـــرمز هم بعدا یه فکری می کنیم :دینقل قول:
سلام:
آقای پدرام،محمد جان،و layken عزیز من میخوام یه اعتراف کنم.
من در مورد forza واقعا زیاده روی کردم. /خواهشا نگید ترسید یا کم آورد/.چون من توی این جور بحثا عمرا کم بیارم.
من خیلی زود و نسنجیده قضاوت کردم. قبلا هم در مورد pgr 4 تجربه این کار رو داشتم.
روزی که من forza رو گرفتم،یکشنبه هفته قبل، خیلی عجله داشتم و میخواستم برم دانشگاه.برا همین زیاد به بازی توجه نکردم.
2 روز پیش هم با انرژی کاملا منفی forza بازی کردم و غیر از چند عیب کوچولو که خودم نمیدونم چرا ،بزرگش کردمو حالم از بازی به هم خورد.
تا امروز که هنوز با شما بحث داشتم. امروز ساعت 4 نشستم پای forza اما نه با انرژی منفی.انرژی مثبت.
و روی hard بازی کردم.forza رو با دقت بسیار زیاد بازی کردم. و کاملا از گفته های خودم پشیمون شدم.
در حین بازی به خودم گفتم :چرا اینجوری کردی.واقعا هم خراب کردم.
بازی فوق العاده زیبا ،با گرافیک،جذاب،عالی بود. اونقدر از بازی لذت برده بودم،و به خودم گفتم حالا چطوری جواب بچه های p30world رو بدم.
بچه ها من واقعا عذر میخوام.روم سیاه به خدا.بیخودی باشما بحث کردم.
منو ببخشید.چند تا غیبت کوچولو هم پشت سرتون کردم./به رفیقم گفتم هیچی حالیشون نیست/
در کل آقا pedram ببخشید،با شما زیاد بحث کردم.ببخش داداشی.
آقا layken شما هم ببخشید.
و
آقا محمد شما:واقعا شرمنده.خیلی بد باهاتون حرف زدم.روم سیاه.بابت حرفم عذر میخوام.ببخشید.
اگه با کسی هم بد حرف زدم ببخشید.:41:
تقدیم به شما دوستان خوب p30world بهترین فروم دنیا/قبلا هم گفتم/:11:
در ضمن یه چیزی:من نیازی به پستهای اینجا ندارم.
به قول معروف :
And that is the way the story ends
خیلی راحتنقل قول:
1- من چطوری میتونم ترمز اتوماتیکشو غیر فعال کنم..چون گاهی فکر می کردم خود به خود ترمز می کرد.؟
تو قسمت تنظیمات سختی بازی میتونی ترمز اتوماتیک و همین طور سیستم های کمکی راننده از جمله ABS و CTS و...غیر فعال کنی
این جوری بازی خیلی قشنگ تر و جذاب تر میشه
مثلا اگه ABS فعال نباشه نوع ترمز گیری و زمان اون کاملا عوض میشه و....
این کار با دکمه BACK انجام میشهنقل قول:
2- یکی این که مگه این بازی قابلیت برگرداندن زمان نداشت پس حالا چجوریاست ...؟
ولی به نظرم اگه ازش استفاده نکنی بهتره
میگم ما که هارد نداریم DVD 2 بازی رو روش نصب کنیم باید چکار کنیم؟
قراره که فردا ظهر دوستام xbox هاشون رو بیارن اون موقع میشه 3 تا کنسول ...با هم کانکت میکنیم.
روی سه تا lcd تمام hd من که فک می کنم خیلی خوب میشه...
تماما همه چی میاد دستمون. چون میگن اینطوری هر Lcd یک جای ماشینو نشون میده.
مگه کنسولت بدون هارد هستش اینطوری که زجر اوره ...منم قبلا xbox ارکید که داشتم بدون هارد بود لودش 20نقل قول:
میگم ما که هارد نداریم DVD 2 بازی رو روش نصب کنیم باید چکار کنیم؟
طول می کشید ...ولی چون بردش از جنس خوبی نبود 1 ماهه 3 چراغه شد خیلی اصلا اطلاعات خوبی در مورد
این جنسا ندارم.
-----------------------------------------------------------------------------------
سلام بروبچ
گرافیکش از دیرت 2 چقدر بیشتره؟
قضیه 2 dvd چیه؟
خوب مسعود جان برای همینه که همراه بازی هارد 250 گیگ هم وارد بازار شد :31:نقل قول:
اگه dvd 2 رو میخواهید از محتویاتش بهره مند شید نیاز به نصب تو هارد داره
خوب چطوری قراره اون 2 تا tv رو هم بیارن خونتون ؟ :31:نقل قول:
یا نکنه تو خونتون 3 تا hd tv دارین ؟ :18:
بابا مایه دار :31:
نمیشه گفت شدیدا بیشترهنقل قول:
ولی میشه گفت سر و گردنی عظیم بالاتره سروش جون :31:
dvd 2 هم شامل یک سری از track ها و ماشین هاست که با نصب تو هارد اضافه میشه به بازی
خدا برکت بده پسر خاله هارو از من دیونه تر game هستن سه تا پسر خاله هستیمنقل قول:
خوب چطوری قراره اون 2 تا tv رو هم بیارن خونتون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا نکنه تو خونتون 3 تا hd tv دارین ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا مایه دار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هممون هم عشق بازی نمی دونی سره این forza چه دعوایی که نمی کنند ..(البته اون 2 تا)
اونا هم قراره tv هاشون رو بیارن یه امتحانی بکنیم .
ولی خدا کنه بتونیم چون من شخصا اولین بارمه زیاد وارد نیستم . چطوری به هم کانکت می کنند .
سلام:
من چطوری میتونم از نمای داخل ماشین عکس بگیرم؟
یک سری تنظیمات برای این بازی به نقل قول از یکی از دوستان از BC :
================================================== =====
در مورد Cockpit هم که چند صفحه قبل توضیح دادم که میتونید نمای دوربین رو عوض کنید ! روشش رو هم توضیح دادم ! الان دوباره میذارم ! دیگه به Cockpit بازی ایراد نگیرید !
هم جزئیات خوبی داره ( به نظر خودم عالی ) و هم نور پردازی و هم زاویه درست !
این روش کار هستش . سه تا مرحله اول رو انجام بدید نتیجه رو ببینید :
نقل قول:
Turn multiscreen on.
Turn host on
Set screen to center
Set POV to 90 degrees.
باید برید قسمت اپشن و بعد قسمت تنظیمات multiscreen !! که این شکلیه !
کسایی که عشق کاکپیت هستن حال کنن ! میتونن با این زاویه دوربین هم Forza 3 رو تجربه کنن ! منتهی بدون چرخش سر !
تو خود سایت forza 3 هم به نقل از تئو گاف گفتن بین 30 تا 90 خوبه ! که خب برای هر ماشینی فرق داره فک کنم ! ولی تاثیرش روی زاویه بیرون هم خیلی نیست و فضای پیرامونتون رو بیشتر نشون میده !
مثلاً تو این عکس ماشین ثابته ولی میشه دید که عمق دوربین و زاویه دید فرق کرده ! ولی اختلالی ایجاد نمیکنه خوشبختانه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برای 90 درجست !
این یکی برای 30 درجه !
یکی از دوستان هم چند صفحه قبل گفت بهترین زاویه 76 درجست که من هم امتحان کردم و باید بگم درست میگه !
پدرام دستت درد نکنه... دنبال همین نمای کاک پیت بودم..
این بازی فوق العاده است... عطش من رو کم کم داره سیراب میکنه!
ماشین های استثنایی فراری و لامبورگینی مورد علاقه ی شدید من هستند. :40:
خیلی ماشین های خوبی هستند ..ولی من عاشق Audi شدم مثل اینکه Forza بازی برای audi هستش.نقل قول:
پدرام دستت درد نکنه... دنبال همین نمای کاک پیت بودم..
این بازی فوق العاده است... عطش من رو کم کم داره سیراب میکنه!
ماشین های استثنایی فراری و لامبورگینی مورد علاقه ی شدید من هستند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام:
pedram دستت درد نکنه.این زاویه دوربین خیلی خفنه.
خوش به حالت روی pelasma بازی میکنی.
منم قراره مانیتور hd بخرم ،ولی بابام هی امروز و فردا میکنه.
یه چیزه دیگه:من چقدر بازی کنم که 5 میلیون گیرم بیاد،آخه میخوام کامیون fh15 رو بخرم،خیلی خفنه.