بابا نشینید این دری وری های دروغ و سیما را ببینید
Printable View
بابا نشینید این دری وری های دروغ و سیما را ببینید
نقل قول:
مصداق بارز ( به قول شريفي ) مجبور شدن برا خريد سريالاي کره اي : جومونگ ، آي خنديدم اونجا که رادش گفت دارم جووووووموووووونگ ميبينم:31:
حالا خوبه اين رو بعد ماه رمضون بچسبونن به کار مهران مديري : شباي برره 3 :31:نقل قول:
کار خرزو شايد باشه
يه نكته رو دوستان دقت كرديد ؟؟
چرا بازيگران زن اين سريال همشون انقدر بدلباس هستن از اون فقيرشون گرفته تا اون مايه داره ؟!
من يادم بود سريال نرگس بهتر از اين كار شده بود ! واقعا طراحي لباس خانمها افتضاح و شرم آوره لباسها داره به تن زار ميزنه !
البته براي آقايون خيلي بهتره ولي براي خانم ها واقعا كار نشده و ضعيفه !
بودجه ميگيرن و بعد بخور بخوره ميشه : طراحي لباس ؟؟!!
نه بابا قرار نیست که منو شما برآمدگی های بدن زنها رو ببینیم .قراره؟
بچه ها به نظر شما این احمد رضا به هوش میاد یا نه ؟من که میگم به هوش میاد شما چی میگید ؟
به نظر من به هوش نمیآد اعضای بدنشو اهدا میکنن.نقل قول:
به هوش میاد ........
اگه به هوش بیآد دوباره فیلم هندی میشه.
ام 1 احتمال هم هست که روزی که بچه خجسته به دنیا میآد اونم به هوش بیآد.
یا نرگس بمیره و اون به هوش بیآد.
هنوز خودشونم نمیدونن به خاطر همین بین مرگ و زندگی قرار دادنش تا با توجه به عکس العمل بینندهها تصمیم بگیرن بمیره یا زنده بمونه .نقل قول:
خودمم فکر نکنم به هوش بیاد آخه آقای مقدم گفته انتظار پایان خوش از این سریال نداشته باشید .(شایدم به هوش بیاد.)
ولی خودم حدس میزنم مرگ مغزی میشه و اعضا ی بدنشو اهدا میکینن.
این دکتره که جدید اومده(همون که پلیس چهرشو شناسایی کرد) چه قیافه باحالی داره!
قیافش خیلی مرموز و وحشتناکه!
شبیه جان لاک نیست؟!:31:
خوب حدس زدی آفرین !!نقل قول:
ولی خودم حدس میزنم مرگ مغزی میشه و اعضا ی بدنشو اهدا میکینن.
به نظر من به هوش میاد و قضیه کامل روشن میشه ......
این دکتره خیلی مشکوک میزنه چیکار میخواد بکنه خدا میدونه .........
آره باهات موافقم این مگه همون چیز نیست ...چی بود ؟؟ اسمشو یادم رفت:31:نقل قول:
شایسته شبیه سام فیشر هست !!!
:31:ماشالا شما ذهنتون چقدر فعال تشریف داره.....خسته نشی عزیزم ؟؟:31:نقل قول:
نقل قول:
هر چی شما بگید:31:
آخه فيلم ايرانيا هميشه ته اون اينجوزي ميشهنقل قول:
یه چیزی که هست
توجه کردین تو دیالوگ هاشون هرچی میگن این کلمه که باهاشه
که اینجوری شد و که اونجوری شد و ... :دی
همزمان با پخش؛
تصويربرداري «رستگاران» تا 20 روز ديگر ادامه دارد
خبرگزاري فارس: تصويربرداري مجموعه تلويزيوني «رستگاران» به كارگرداني «سيروس مقدم» تا 20 روز ديگر ادامه دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، تصويربرداري مجموعه تلويزيوني «رستگاران» در حال حاضر در لوكيشني واقع در دزاشيب ادامه دارد و سيروس مقدم همچنان مشغول تصويربرداري قسمتهاي پاياني سريال است.
اين مجموعه از شنبه 30 خردادماه هر شب ساعت 22: 20 از شبكه سه سيما پخش ميشود و در اين مدت توانسته مخاطبان بسياري را به خود جذب كند.
بنابراين گزارش، نگارش داستان اين سريال توسط «سعيد نعمت الله» صورت گرفته و «محمد اصفهاني» نيز خواننده تيتراژ اين مجموعه تلويزيوني است.
اين سريال در 52 قسمت 45 دقيقهاي براي پخش هرشبي در ايام تابستان ساخته شده و از شبكه سه سيما به روي آنتن ميرود.
سريال «رستگاران» به كارگرداني «سيروس مقدم» و تهيه كنندگي «محمد رضا شفيعي» براي پخش در تابستان 88 از شبكه سه سيما در حال توليد است. اين سريال كه مضموني اجتماعي دارد، زندگي دختري به نام خجسته را روايت ميكند كه در پي ناپديد شدن شوهرش احمدرضا روانه تهران شده تا خبري از او بهدست آورد...
در اين سريال بازيگراني چون آتيلا پسياني، پوريا پورسرخ، روناك يونسي، صبا كمالي، عباس اميري، كاوه خداشناس،ليدا كياني، محمد حسين عمراني، آناهيتا افشار، زهره صفوي، شهرام عبدلي، مريم سلطاني، اسماعيل سلطانيان، حشمت آرميده، مليحه نيكجومند، آرش مجيدي، عباس غزالي و شهربانو موسوي و ... به ايفاي نقش ميپردازند.
عوامل اصلي اين پروژه عبارتند از: مدير توليد: سيد حسين يعقوبي، مشاور كارگردان: الهام غفوري، دستيار اول كارگردان: افشين سنگ چاپ، دستيار اول كارگردان: حبيب قليزاده، برنامهريز: علي اكبر صابري، دستيار سوم: فرزين فتحي، مديرتصويربرداري: امير معقولي، طراح صحنه و لباس: فرهاد عزيزي، جانشين توليد: رسول حاتمي، صدابردار: فرشيد احمدي، طراح گريم:حسين صالحيان، عكاس: مهدي حيدري، منشي صحنه: فهيمه كمالي، مدير فني: سعيد پرويني، مدير مالي: جواد تهراني، مشاور فيلمنامه: محمد رضا شجاعي و موسسه فرهنگي هنري وصف صبا مجري طرح آن است.
اگه یه نیم درصد از مرموزیه لاک رو داشت که چیزی کم نداشت:31:نقل قول:
این دکتره که جدید اومده(همون که پلیس چهرشو شناسایی کرد) چه قیافه باحالی داره!
قیافش خیلی مرموز و وحشتناکه!
شبیه جان لاک نیست؟!:31:
من موندم این دخترا(به قول پلیسه:27:)چرا مثلا قیافه ی یارو رو ندیدن؟مگه اصلحه داشته که ترسیدن برگرده؟:27:....دلشون خوشه کارگردانن:31:
من یه حدسی زدم:31:
حس میکنم که چونه هم این وسط یه کاره ایی هست...چه حالی میده آخر سریال مشخص بشه همه چی زیر سر پونس:27:
كدوم دكتره ؟
ها پونه؟
من متوجه نشدم این سوئیچ ماشین رو داد به اون یارو (افشین سنگ چاپ)؟؟؟؟
شایدم واقعا سر پونه هست :دی
دو حالت داره :نقل قول:
يا ميخواسته شناساييش كنه .
يا با توجه به ديدگاهش (كه بايد از پولدارا بدزدي) خواسته به اونا كمك كنه .
شناسایی که نمیتونست بکنه...چون هم شب بود و هم اون پشت دیوار قایم شده بودنقل قول:
دو حالت داره :
يا ميخواسته شناساييش كنه .
يا با توجه به ديدگاهش (كه بايد از پولدارا بدزدي) خواسته به اونا كمك كنه .
من به اینکه جفتشون خندیدن شک کردم
يه سوالي:
حالا كه بازيگر نقش زن داداش سارا مرده سكانسايي رو كه بايد باشه چيكار ميكنن ؟
چرا هميشه وسط فيلماي آقاي مقدم يه نفر ميميره؟(البته نه هميشه هميشه ):31:
نقش خیلی خوفی نداشته که نتونن کاریش کنن:31:نقل قول:
يه سوالي:
حالا كه بازيگر نقش زن داداش سارا مرده سكانسايي رو كه بايد باشه چيكار ميكنن ؟
چرا هميشه وسط فيلماي آقاي مقدم يه نفر ميميره؟(البته نه هميشه هميشه ):31:
خود مقدم گفته یا سکانساشو یه جوری حذف میکنیم یا اینکه یکیو جایگزین میکنیم
مثل پوپک گلدره ی بیچاره:37:
:41: خدا بیامرزتش
خداییش هیچکدوم از سریالهای طنزی که این شبا پخش میشه ادم رو به اندازه ی رستگاران نمیخندونه
مخصوصا وقتی یارو کچه امپول گرفته بود دستش داشتم از خنده روده بر میشدم
دقیقا:27:نقل قول:
مخصوصا وقتی یارو کچه امپول گرفته بود دستش داشتم از خنده روده بر میشدم
کچله صحنه آهسته هست بعد بیرون اتاق همه چیز عادیه....تازه عرق هم میکنه:27:
یه چیز دیگه هم سوتی بود...تو چند قسمت قبل یارو تو اتاق حرف زد و خجسته شنید...چرا امشب که خجسته تو اتاق بود و زن داداشش رو دید صداش نیومد بیرون:27:
ولی نامردی نکنم امشب کاوه واقعا قشنگ بازی کرد.....کیف کردم:31:
سلام
حالا واقعا همه این مشکلات کار کیه؟؟؟؟؟؟؟
اقا کاوه که می خواد از شایسته انتقام بگیره اونم با ازدواج با رؤیاخانوم....... این وسط هم که شوهر پاک خجسته خانوم از برداشتن پول ها از طرف خیلی ها بی گناه شناخته شده که از جمله این افراد:زنش،سروان صادقی و خیلی های دیگه.......حالا این وسط کی پول ها رو(شمش ها) را برداشته؟
راستی تو یکی از قسمت ها که کاوه اون پسره تو مرغداریو با همون یارو که کلیدشو تو ماشین پونه جا گذاشته بود رو دید لبخندی زد ،این یعنی سرو سری با هم دارند؟
آره دیشب کاوه خوب بازی کرد:دی
نمیدونمنقل قول:
راستی تو یکی از قسمت ها که کاوه اون پسره تو مرغداریو با همون یارو که کلیدشو تو ماشین پونه جا گذاشته بود رو دید لبخندی زد ،این یعنی سرو سری با هم دارند؟
حالا کلید کجا بود اونم معلوم نیس
این پونه هم مشکوکه
به نظر من پولا کار پسرعمه شونهنقل قول:
کاوه جدیدا فیلم هاش رو خوب بازی می کنه فیلم روز سوم رو عالی بازی کرده بود فیلم ماه رمضان هم خوب بودنقل قول:
آره دیشب کاوه خوب بازی کرد:دی
تازه داره گره های سریال وا میشه
1 . پرده یاقوت یه موبایل به پونه داد چون میدونست پونه هم همکارشه تا با هم ارتباط برقرار کنن
2 . کاوه توی چندین قسمت قبل از توی ماشین یه لبخد به پرده یاقوت زد و این همه چیو اثبات میکنه که پرده یاقوت و کاوه دستشوت توی یه کاسه هست
3 . کاوه توی یه دیالوگ گفته بود که شایسته بدبختش کرده ، حالا همه ی پولاشو از دست داده و فقط یه چی براش مونده و اون فقط دخترشه که اونم ازش میگیرم
از نظر من دیشب کاوه خیلی قشنگ بازی کرد .... واقعا آدم لذت میبرد
آره به نظره منم کاوه ديشب خيلی خوب نقشو بازی کرد.نقل قول:
سريال نرگس قوي تر بود كاش اين همه شخصيت تو فيلم نبودن و حول يك موضوع مي چرخيد.
نقل قول:
1 . پرده یاقوت یه موبایل به پونه داد چون میدونست پونه هم همکارشه تا با هم ارتباط برقرار کنن
2 . کاوه توی چندین قسمت قبل از توی ماشین یه لبخد به پرده یاقوت زد و این همه چیو اثبات میکنه که پرده یاقوت و کاوه دستشوت توی یه کاسه هست
3 . کاوه توی یه دیالوگ گفته بود که شایسته بدبختش کرده ، حالا همه ی پولاشو از دست داده و فقط یه چی براش مونده و اون فقط دخترشه که اونم ازش میگیرم
بعضی چیزاش تایید میشه...
من اون نظریمو رد میکنم...پونه تاحالا دستی تو کار نداشته ولی وقتی میفهمه شمش ها دست اوناس به فکرش زده همدست اونا بشه برای همین واسه اینکه حسن نیتشو نشون بده کلیدرو گذاشت رو ماشین:31:
کاوه هم الکی لبخند زد به پرده یاقوت و به نظرم چیزی جز رد گم کنی نبوده:27:
به نظر من دیشب دیالوگ های کاوه همه ی اتهامارو ازش رد کرد...چون خیلی عاطفی حرف میزد...من میگم اون از اول هم به رویا علاقه داشته ولی چون کینه داشته حس میکرده که باید از رویا هم انتقام بگیره ولی پشیمون شده و همه چیو لو داده...چون اگه چیزی زیر سرش بود همه چیو لو نمیداد و بیشتر شایسته رو میچزوند:27:
کی میگه یه لبخند ساده بوده !!! سرشون رو به حالت اوکی تکون دادن ... خوب یادت نیستنقل قول:
سزيال ديشب حداقل از شب هاي ديگه اش قشنگ تر بود.يكم مقدم مغزشو به كار انداخته بود.
اتفاقا خوب یادمه که میگم رد گم کنی بوده...اگه توجه کرده باشید پیچیدن جلوی همدیگه و سرشونو تکون دادن...یعنی مثلا شما بفرمایید:27:...بعد یه چیز دیگه هم هست که کاوه شخصیت مظلوم هست و نمیشه آدم بده بشه که یا آرخش بمیره یا بره زنداننقل قول:
کی میگه یه لبخند ساده بوده !!! سرشون رو به حالت اوکی تکون دادن ... خوب یادت نیست