سرعت آرينا هم خيلي خوبه...چون جاوا هستن...به سي پي يو قوي احتياج ندارن...اونم 800 مگا...مگر اينكه سامسونگ فكر و خيالاتي داشته باشه...نقل قول:
Printable View
سرعت آرينا هم خيلي خوبه...چون جاوا هستن...به سي پي يو قوي احتياج ندارن...اونم 800 مگا...مگر اينكه سامسونگ فكر و خيالاتي داشته باشه...نقل قول:
با سلام
اساتید محترم میتونند در مورد روشن کردن دوربین دوم یکم توضیح بدند چون من اصلا منویی در این مورد پیدا نکردم
اگه از اساتید محترم کسی هستکه بتونه بیشتر نحوه کار کردن با این گوشی رو توضیح بده ممنون میشم
دوربين دوم فقط براي مكالمه تصويريه...نميشه ازش به عنوان يك دوربين عكس برداري استفاده كرد...نقل قول:
لطفا نگین اینو! خود من 5800 دارم داداشم جت، از نظر بلندی صدا 5800 خیلی قوی تره. از لحاظ کیفیت نمیشه چیزی گفت، به هد فونی که استفاده می کنید بستگی دارهنقل قول:
من هدفونو نگفتم ، منظور من بلندگو های خود گوشی بود ، ولی خوب از لحاظ هدفونم Jet اگه چیزی از 5800 بیشتر نداشته باشه کمتر ندارهنقل قول:
لطفا نگین اینو! خود من 5800 دارم داداشم جت، از نظر بلندی صدا 5800 خیلی قوی تره. از لحاظ کیفیت نمیشه چیزی گفت، به هد فونی که استفاده می کنید بستگی داره
سلام
شما بین آرینا و ویووتی اسمارت و جت کدوم رو پیشنها میکنین؟
دوربین 8 مگی ویووتی بدجوری آدمو وسوسه میکنه.اگه امکان داره یه تاپیک هم واسه مقایسه جت و ویووتی یا آرینا درست
کنین.اگر هم امکان داره از هر کدوم یه عکس و یه ویدئو بر ای مقایسه بزارین.چون من هر چی تو انجمن سرچ کردم چیز به درد
بخوری نتونستم پیدا کنم.
با تشکر
با سلام خدمت همه
من بین این گوشی و s8300 موندم
من از گوشیم:
دوربین خوب
صدای خوب
نصب یدونه دیکشنری
و سرعت خوب میخولم
نظر شما چیه؟
نقل قول:
دوربین خوب 8300
صدای خوب اسپیکر جت هدفون فرقی نباید داشته باشه ...
نصب دیکشنری هر 2 مثل هم هستش
سرعت هم جت بهتره...
با سلام
کسی هست بدونه که چه برنامه ای برای این گوشی هست که بتونه مکالماتو ظبط کنه راستش خیلی سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم چون باید برنامش تحت جاوا باشه
سلام به همگی:
من امروز از wi fi کردم.
واقعا اینترنت گوشی خوب جواب میده.
در قسمت google map نقشه دقیق و کامل تهران وجود داره که جایی که شما هستین رو نشون میده.:5:
در قسمت دانلود هم می تونین چند widget از جمله cnn رو به widget هاتون اضافه کنین.:5:
در ضمن میتونین 5 صفحه اینترنت رو هم زمان باز کنین:18:
خلاصه واقعا دیروز فهمیدم پولی که دادم کاملا ارزشو داشته:46:
لطفن یکی دو تا عکس بزارین ببینیم کیفیت دوربینش چجوریاس.
سلام دوستان
من مشخصات جت رو که خوندم فقط یه قسمتی از اون رو نفهمیدم که خروجی تلویزیون داره یا نه ؟
اگه ممکنه راهنماییم کنین
نه نداره..نقل قول:
تو توضیحاتش که نوشته خروجی تلویزیون داره ولی کابلش داخل جعبه نیستش
من این گوشی رو به تازگی خریدم و دو مسئله داره به شدت آزارم میده
یکی باطری این گوشی هستش که به یک باره خالی میکنه مثلا با گوشی شب کار میکنم و 4 خط شارژ داره صبح که پا میشم میبینم باطری خالی شده و گوشی خاموش کرده
مورد بعدی فیلمبرداری این گوشی هستش در روز و بیرون از خونه خیلی خوب فیلم میگیره ولی در شب که نور کمه افتضاح فیلم میگیره خیلی کند فیلم میگیره به نظر من که 30 فریم فیلم نمیگیره
اسپیکر این گوشی هم اونطوری که دوستان تعریف میکنن صدای بلندی نداره
برای همه دوستان این مشکلات وجود داره؟
کدهایی وجود داره که وارد منوی مخفی گوشی شد؟
مطمئنی داری در مورد جت میگی؟ فیلمبرداری که زیاد به شب و روز ربطی نداره اگه شب باشه تتاریک میگیره ! اون عکسبرداریه که کیفیتش کم میشه ...
رو چه گزینه ای فیلم میگیری که کنده ؟ یک نگاه بکن cpu 800 رم 1 گیگکند فیلم میگیره بعد 8300 که ضعیفتره خوب فیلم میگیره .. حتما گوشیت نیم سوزه ببر درست کنن
من نگفتم با کیفیت بدی در شب میگیرهنقل قول:
من میگم که در شب با فریم ریت پایین تری نسبت به روز میگیره کاملا این مسئله مشهوده
بعدش در تنظیمات فیلمبرداری این گزینه هایی که شما میگی اصلا وجود نداره فقط گزینه سایز داره که روی 720 هستش و دیگری هم کیفیت هستش که روی fine هستش و گزینه های دیگر هم ربطی به کیفیت فیلمبرداری ندارن
اتفاقا عکس برداری با فلش هم در شب وقتی فاصلت با جایی که می خوای عکس بگیری زیاد باشه تعریفی نداره و یه نور قرمز رنگی درست وسط تصویر ظاهر میشه
سلام
میخواستم بدونم عمر باطری و شارژش چه طوریه ؟
با تشکر
دوستان من کل تاپیک رو ندیدم و در گوشیهای بدون سیستم عامل هم تخصصی ندارم ، حالا میخوام بدونم ، که آیا شتاب دهنده ی گرافیکی داره ؟ کلا بازیهاش در چه سطحی هست ؟
ولی گفتی ها ! .. wdr رو فعال کن تو شب بهتر میشه .. با فلش هیچ گوشی تو شب خوب نمیگیره .. حتی دوربینهای حرفه ای هم خوب نمیگیرن ! چه برسه به گوشی .. اگه توقع داری مثل روز بگیره که هیچ وقت این امر محقق نمیشه در هیچ دوربینی ! باید یک دونه از این فلش های جدا که به برق میخوره همراهت باشه .. تو مجالس عروسی استفاده میکنن .. از اونا ...:46:نقل قول:
دوست عزیز خروجی تلویزیون داره ولی کابل نداره و باید به صورت مجزا تهیع کنی که قیمت کابلش هم فکر کنم حدود 3 تومنه.نقل قول:
من با گوشی های زبان فارسی عادت کردم جت منوی فارسی هم داره یعنی میشه زبانشو فارسی کرد .
یه چیز دیگه اینکه میشه اس ام اس رو فارسی تایپ کرد ؟
بله عزیزم هر دو حالتش امکان پذیره.اگر با گارنتی اصلی بخری داره و بعضی از گارانتی متفرقه ها هم دارند ولی اگه هم نداشت میتونی بدی واست بریزند.نقل قول:
یه چیز دیگه که سوکت صوتی 3.5 میلیمتری با جای خروجی تلویزیون یکیه ؟
و اختلاف قیمت2 / 8 گیگ جت چقدره ؟
ممنون
کسانی که این گوشیرو دارن میشه روش به عنوان یه گوشی همه کاره حساب کرد؟
آهنگ
فیلم
دوربین
و...
منم گوشی s8003 رو چند روز قبل از دوبی گرفتم 1350 درهم که حدود 367 هزار تومن میشه فکر کنم تو ارزون ترین مغازه تو دبی بود چون تو بعضی جاها تا 2150 درهم هم قیمت کردم البته میگفت با گارانتی. میخواستم بدونم تو تهران هم با همین قیمت پیدا میشه یا اینکه کلاه رفته سرم .
کسانی که این گوشیرو دارن میشه در مورد این مکعب روی گوشی TouchWiz و نحوه اختصاص دادن شورتکات های مختلف به اون رو توضیح بدن چون الان به غیر ok و change کردن بین پنجره های باز شده کار دیگه ای انجام نمیده
و در مورد gps گوشی؛ چون قبلا گوشیه i8510 داشتم و gps اون سرعت وسیله نقلیه و مسافت طی شده رو میزد اما این گوشی همچین امکاناتی نداده و همچنین میشه روی این گوشی نرم افزاری نصب کرد که مثل گوشی n95 نقشه های شهرهای مختلف رو بصورت آفلاین داشته باشه و به راحتی بتونم از اون استفاده کنم
سلام بچه ها
من دیروز بالاخره این گوشی رو گرفتم بدون گارانتی 380 از علاادین واقعآ گوشی بی نظیری هستش صدای گوشی ، دوربین ، کیفیت نمایش صفحه ، سرعت گوشی واقعآ در حد عالی هستش فقط الان مشگلی که دارم اینه که اولآ بازی و برنامه نمی دونم باید چجوری نصب کنم دومی هم اینه که gps رو چجوری راه اندازی باید کرد؟
ممنونم ازتون
با اجازه اساتید:نقل قول:
1-شما کافی فایل های jar , jad برنامه یا بازیرو بریزی رو گوشی بعدم کلیک کنی همین...(البته قبلا اساتید گفتن)
2-برای gps رو این گوشی GoogleMap نصبه میتونین از اون استفاده کنین...:20::10:
راستی لطفا یه لیست از مزایا و معایبش از نظر خودت بزار ...
اگه با یه گوشی دیگه هم مقایسه کردی نتیجه رو بگو...
من هرچی فکر میکنم میبینم بین Jet و LG Arena همین Jet خیلی بهتره
تنها مزیت Arena نسبت به Jet همون صفحه خازنی مولتی تاچشه
نقل قول:
من به احتمال زیاد روز جمعه یه تاپیک مخصوص این گوشی ، طریقه فعال کردن gps ( که توی این انجمن جاش خالیه ) و ...... میزارم فقط دنبال یه برنامه هستم که بشه از صفحه گوشی عکس بگیره داری چیزی؟
بله میتونی روش حساب باز کنی.خیالت راحت.نقل قول:
بله هردو از یه خروجیه.فکر کنم توی تمام گوشیها هم همینجوریه.نقل قول:
تا دو هفته پیش که 8 گیگش تو بازار نبود و فقط 2 گیگ بود.نمیدونم اصلا اومده یا نه.
آره خوب گرفتی.اینجا فکر نکنم دیگه زیر 380 گیر بیاد.نقل قول:
دوستانی که خریدن میشه بگن جاوا راحت روش نصب میشه ؟
چندتا اس ام اس میگیره ؟
نه چبزی ندارم .... فکر نکنم نیاز به عکس باشه...نقل قول:
راستی کسی میدونه که این گوشی شماره گیری صوتی هم داره یا نه و اگه داره چطوری میشه از اون استفاده کرد چون که من همیشه تو سفرم و از هندفری بیسیم استفاده می کنم برای شماره گیری خیلی احتیاجم میشه.
در مورد پخش فیلم که واقعا عالی عمل میکنه من یه فایل 700 مگی XVID رو بهش دادم به راحتی و بدون کوچکترین مکسی اون رو اجرا کرد و همچنین روی فیلم جلو و عقب بردم مشکلی نداشت در صورتی که همین فایلو به گوشی i8510 دوستم دادم اصلا نتونست اون رو پخش کنه
بچه ها راستی این گوشی تشخیص دستخط فارسی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
...
با عرض سلام خدمت اساتید عزیز
password گوشی S8003 فراموش کردم
راهنماییم کنید
سلام
خواهشا راهنماییم کنید چون گوشی رو می خوام فردا بخرم
درمورد آنتن دهی و عمر باطریش می خواستم ببینم چطوره ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید .
نقل قول:
انتن دهی که بحثش تموم شده حداقل یک سالی هست که دیگه عملا هیچ فرقی برندها با نمیکنن
عمر باطریش با توجه به 8:30 تاک تایم و 430 ساعت اماده خوبه و مشکلی نداره ...