آره اصل هستن...نقل قول:
ولی لوازم مریدا یکم بهتره. اما هر کدوم خودتون میپسندین. خیلی فرقی نمیکنن.
Printable View
آره اصل هستن...نقل قول:
ولی لوازم مریدا یکم بهتره. اما هر کدوم خودتون میپسندین. خیلی فرقی نمیکنن.
کسی اینجا نیست که بتونه رو مبانی علمی جواب سوال بده نه از روی نظر ....
شرمنده علمی نبوده دیگه... تا جایی که اطلاع داشتم سعی کردم به سوالات جواب بدم.نقل قول:
میتونین برین همین سایتی که تو امضام هست یا TT. اونجا افراد بیشتری وجود دارن. ولی حقیقت اینه که تفاوت فاحشی مثلا بین مریدا تی اف اس 100 و اسکات اسپکت 30 نیست... یعنی برای یه شخص آماتور یا نیمه حرفه ای تقریبا هیج تفاوتی احساس نمیشه. بیشترش بر میگرده به سلیقه و حرف ها و گفته های تبلیغاتی...
باسلام دوچرخه اسکات مدل aspect 30-d رو دوهفته ای هست گرفتم من ازاین خریدم خیلی راضیم و دوچرخه خیلی خوبیه قطعاتشم دقیقا همونیه که توسایتش زده
ممنوننقل قول:
حالا یه سوال !!
تو تنه های مریدا چه مشخصه ای باعث میشه که مریدا 5 سال ضمانت بده ولی جاینت 3 سال
hfs تو مریدا یعنی چی؟
tfs یعنی چی؟
جاینت تو یه سری مدلاش زده xtc اون یعنی چی؟
تو کل پستا زدم دیدم که caocao بیشتر از همه پست داده و جواب میده الان کجاس؟ تو پیغاماشم جواب نمیده
گارانتی که بستگی به وارد کننده داره. ولی من الان خودم مریدا دارم و گارانتی ای نمیبینم.. :41: :13:نقل قول:
hfs & tfs دو تکنولوژی ساخت تنه هستن که تقریبا همه فکر میکنن مال مریداست اما شرکت های دیگه هم از hfs استفاده میکنن...
اون رده ی xtc مربوط به یک سری از دوچرخه های کراس کانتری جاینت هست. فکر نمیکنم معنای خاصی داشته باشه اسم تجاریشونه.
برادر caocao اینجا با مدیر ها به مشکل خورد. سایتشون همین امضای منه اگه سوال داشتین اونجا بپرسین.
اینم نقل قول از یکی از کاربرا(moienGOli) تو TT.نقل قول:
تکنولوژی HFS/TFS که باز هم طبق گفته سایت مریدا این تکنولوژی ها به نوعی تریدمارک (عنوان تجاری) برای تنه های مریدا محسوب میشن، به طور اجمالی اگه بگم تکنولوژی HFS یا هیدروفرمینگ، با استفاده از فشار مایع داغ لوله های آلومنیومی(و نه ورق های آلومنیومی) رو که باز هم طبق گفته سایت خود شرکت مریدا با تکنولوژی های خاصی (که بهش اشاره نکرده) فرآوری کرده، شکل دهی می کنه و از این روش تنه های زیباتر و مقاوم تر و سبک تر ایجاد می کنه، دقیق نمی دونم چی باعث می شه تنه های فرم دهی شده با این تکنولوژی محکم تر و سبک تر بشن، این رو باید دقیق تر و علمی تر جستجو کرد. در مورد تکنولوژی TFS که برای قسمت های خاصی از دوچرخه به کار میره و از ضربه و فشار برای فرم دهی استفاده میکنه و لازمه اون اینه که ورق آلومنیومی کمی ضخیم تر باشه در او نقاط، که این ضخامت باعث افزایش ناچیزی در وزن میشه
ممنوننقل قول:
تا اونجا که تو اون سایتی که معرفی کرده بودین خوندم
xtc یعنی دوچرخه سواری برای مصافتهای زیاد هست که بقیه شرکت ها هم تولید دارن وای ذکر نمیکنن مثل اسکات و...
برای hfs هم اونجا گفته شده که شکل دهی با فشار روعن هست چون از ابزاری استفاده نمیشه و به مولوکولا فشار وارد نمیشه باعث مقاومت بیشتر میشه
و اینکه هیچ موقع ضخامت الیاژ باعث مقاوت اون نمیشه بلکه نوع اون مقاومش میکنه مثل 6061 که نازکتره ولی خیای مقاومتر از سری 7000 هست که ضخیمتره
ممنوننقل قول:
تا اونجا که تو اون سایتی که معرفی کرده بودین خوندم
xtc یعنی دوچرخه سواری برای مصافتهای زیاد هست که بقیه شرکت ها هم تولید دارن وای ذکر نمیکنن مثل اسکات و...
برای hfs هم اونجا گفته شده که شکل دهی با فشار روعن هست چون از ابزاری استفاده نمیشه و به مولوکولا فشار وارد نمیشه باعث مقاومت بیشتر میشه
و اینکه هیچ موقع ضخامت الیاژ باعث مقاوت اون نمیشه بلکه نوع اون مقاومش میکنه مثل 6061 که نازکتره ولی خیای مقاومتر از سری 7000 هست که ضخیمتره
xc یعنی اون چیزی که شما میفرمایید xtc یه سری از تولیدات جاینت هست:نقل قول:
در ضمن چجوری ضخامت باعث تقویت نمیشه؟؟ منظورش این نبوده که کل بدنه ضخیم میشه... یعنی جاهایی که نیروی زیادتری بهش وارد میشه یکم کلفت تر میشه => مقاومتش بیشتر میشه... مثلا محل اتصال دوشاخ و دو میل تنه یه هم یکم ضخیم تر میشه.کد:http://www.giant-bicycles.com/en-in/bikes/model/xtc.1/7556/46923/
ببین دوست من اگه شما میگی xtc ماله جاینته فقط پس کراس هم ماله جاینته چون تو استورماش نوشته بود xtcنقل قول:
و اینکه اونجایی از تنه کلفت تر میشه پس نمیتونه منتصی باشه اصول منتقیش اینکه میان اون قسمت که احتمال اسیب دیدنش هست رو با یه تیکه اضافه تقویت میکنن یا یه تیکه بیشتر جوش میدن که الان تو همه چرخها هست
البته جاینت اومده یه تیکه رو با فشا کشش کشیده و اون جوش اضافه رو حذف کرده تو یه سری محصولاتش
درسته؟
ببین دوست من اگه شما میگی xtc ماله جاینته فقط پس کراس هم ماله جاینته چون تو استورماش نوشته بود xtcنقل قول:
و اینکه اونجایی از تنه کلفت تر میشه پس نمیتونه منتصی باشه اصول منتقیش اینکه میان اون قسمت که احتمال اسیب دیدنش هست رو با یه تیکه اضافه تقویت میکنن یا یه تیکه بیشتر جوش میدن که الان تو همه چرخها هست
البته جاینت اومده یه تیکه رو با فشا کشش کشیده و اون جوش اضافه رو حذف کرده تو یه سری محصولاتش
درسته؟
سلام دوستان
یه دوچرخه میخوام بخرم بین 150 تا 200 تومان به نظر شما چی بخرم؟؟؟؟
دوچرخه های ویوا چند هستن؟؟؟؟
سلام به همه دوستان
من میخواستم یه دورچرخه انتخاب کنم
قدم 181 و وزنم 95 کیلو هست
می خواستم این دورچرخه محکم و با دوام و جون دار باشه و وقتی باهاش از یه مانع 20 سانتی رد بشم نشکنه (قبلنا یه دوچرخه چینی داشتم به بار از 40 سانتی افتادم میله های تایرش خم شد :41:)
قیمتش هم دوره بره 350 تا 400 باشه
من کل نوشته ها را خوندم .
اما خیلی سردرگم شدم.:18:
اگه می شه برند و مدل مناسبی برای استفاده ی معمول با حد اکثر قیمت 375 تومان به من معرفی کنید.
اگه جیانت و مریدا باشه چه بهتر :46:
ممنون
من کلا تو شهر خودمون تحقیق کردم
مریدا که اصلا نبود
جاینت همه 500 به بالا بود
8 مدل ویوا داشتن و دوچرخه های شرکت کراس (که فروشنده میگفتن مونتاژ داخلن) و یه مدل Connondell
هم بود قیمتش 380 بود نمیدونم اصل بود یا نه
کلا از این cross ها خوشم اومد نمیدونم از ویوا ها بهترن یا نه ؟
نقل قول:
viva دوچرخه های خیلی خوبی نیستن
canondell مارک تقلبی هست درستش canondeal هست
cross دوچرخه نسبتا بهتری هست از دو مدل قبلی
با این بودجه چند مدل جیتان هم می تونی بگیری که خوب هستن
---------- Post added at 06:49 AM ---------- Previous post was at 06:46 AM ----------
اگه مریدا mat10 مدل 2010 پیدا کنین با این بودجه می تونین بخریننقل قول:
جیتان 10t یا zt هم با این بودجه می تونین بخرین
هر دو مدل دوچرخه های خوبی هستن
---------- Post added at 06:51 AM ---------- Previous post was at 06:49 AM ----------
اگه بودجتون بیشتر کنید گزینه های بهتری دارید با این بودجه ویوا هم به سختی گیر بیادنقل قول:
خیلی ممنون از پاسخنقل قول:
اسمش همون canondeal بود فکر کنم پست قبلی اشتباه نوشتم
من به سایت این شرکت رفتم دوچرخه هاش خیلی حرفه ای هستن بعید به نظر میاد مدلی زیر 380 داشته باشن
پس شما کراس رو ترجیح میدید به ویوا ؟
100% کراس بهتره توی همیه شهرها نمایندگی داره و دوچرخه هاش با گارانتی ارائه میدهنقل قول:
وقتی روی یه دوچرخه 300هزار تومانی viva سیستم دنده از نوع deore shimano زده که حدود 200 هزار تومان قیمت داره چه اطمینانی بهش هست قطعا سیستم دنده تقلبی و الکی اسم شیمانو روش زدن
امروز رفتم دوچرخه بخرم
از اول همه مدل هارو مرور کردم
ویوا به نظر شکستنی میومد
کراس ها هم زیر 400 تا به دلم ننشست اون مدلی که خوشم اومد 2 برابر بودجه ام قیمت داشت :2:
بالاخره یکی از مدل های ارزون gitane رو دیدم (fitzroy 10 ) و اونو رو خریدم
تو مشخصات که نوشته تا 120 کیلو و 350 هزار ضربه شدید تست شده :18:
امروز یه 10 کیلومتری باهاش رفتم به نظر که از ویوا ها خیلی بهتر بود
مبارکهنقل قول:
gitane 10t یا10 ؟ 10t کمک جلو داره
چه قیمتی خریدین؟
منم جیتان دارم واقعا دوچرخه های عالیی هستن مطمئن باش خیلی ازش خوشت میاد انرژی زیادی از آدم نمی گره خیلی دوچرخه های نرمی هستن
مدلش رو این نوشتهنقل قول:
gitane fitzroy 10 اما کمک جلو هم داره :31:
قیمتش رو زده بود 392 هزار منم 390 خریدم
اینم عکس مشخصات فنی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حق با شما ست من اشتباه کردم اون مدل z و zt هست که یکی کمک داره اون نداره
سلام تو بندر عباس قیمت دوچرخه ارزون تر از تهران هستش؟دوچرخه زیر 420 چی هست برای خرید برای کارای شخصی میخوام که قطعاتش خوب باشند؟قیمت matts 60v رو هم میخواستم با تشکر:31:
کسی جواب سوالات ما رو نمیدونه؟:41:
در مورد قیمت دوچرخه توی بندر عباس اطلاع دقیقی ندارم ولی خیلی تفاوتی نباید داشته باشه اگه تهران هستید از همون تهران بخرید چون تنوع محصول خیلی زیاد تر از بندر عباس هستنقل قول:
زیر 420 می تونید
مریدا matts 10 یا جیتان 10 بگیرید
مریدا matts 60 از 650 بیشتره
اگه می شه عکس و مشخصات اون مدال هارو بزارید ممنون می شم :11:نقل قول:
اگه مریدا mat10 مدل 2010 پیدا کنین با این بودجه می تونین بخرین
جیتان 10t یا zt هم با این بودجه می تونین بخرین
هر دو مدل دوچرخه های خوبی هستن
مدل های جیتاننقل قول:
کد:http://zanjaneverest.com/fa/document/docview-155.aspx
اینم مریدا البته مدل 2011 این مدل با 2010 از نظر شکل و قیافه فرقی نداره فقط رنگ بندی متفاوتی دارنکد:http://zanjaneverest.com/fa/document/docview-156.aspx
کد:http://www.merida-bikes.com/en_int/bike/2011/58/MTB+Hardtail/MATTS+10-V
اقا یه توضیح برای اینا بدین :
life style
free ride
cross country
کراس کانتری( XC ):
این رشته به سربالائی رو بودن مشهور است و جز یکی از پر طرفدارارترین مدلها دوچرخه کوهستان می باشد از ویژگیهای منحصر به فرد آنها سبکی و دارا بودن کمک فنر در جلو دوچرخه و زین باریک و دنده های زیاد می باشد که به راحتی شیبها را طی کرده و زین باریک در مسافتهای طولانی موجب اذیت فرد نشود و کمک جلو ضربها را بگیرد البته کمک وسط سبب اتلاف انرژی فرد در سریالای می شود ولی برای سر پائین فوق العاده است به تازگی کمکهای وسطی آمده که قابلیت قفل شدن دارد که می توان در سربالائی قفل و در سرپائینی باز کرد ولی قیمتش کمتر از صد هزار تومان نمی باشد . این مدل کاربردهای شهری نیز داشته و می توان در شهر برای انجام کارها و روزهای تعطیل در کوهستان استفاده کنیم . به تازگی ترمزهای دیسک سبک نیز برای آنها طراحی شده تا بعد از هر صعود برای فرود بتوان از سر پایئنی لذت بیشتر ی برد ، البته دیسک روغنی هم سبکتر و دارای عملکرد قوی تر از ترمزهای دیسک سیمی آن می باشد .
دانهیل ( DH ) :
این رشته به سرپاینی رو بودن مشهور است و ویژگیها خاص دوچرخه های این رشته مقاوم بودن و در نتیجه سنگین بودن آنها است که در سراشیبی ها کنترل آن به سبب سبک بودن از دست فرد خارج نشود و ترمزها قوی دیسک روغن که سریع متوقف شود و لاستیکها پهن که سطح اصطکاک بالا برود و معمولا تک طبق می باشد چون جهت بالا رفتن طراحی نشده و کمک در وسط دوچرخه و جلو دوچرخه با قابلیت بازی بالا که در فرودها چند متری قابلیت داشته باشد و از همه مهمتر تنه محکم که بر اثر سرعت بالا و فرودها چند متری نشکند . با این دوچرخه ها از سر بالای نمی توان بالا رفت و باید پیاده یا با ماشین به بالای کوه رفته و لذت سرعت در سرپاینی ها و عبور از موانع و سنگلاخها را ببرید . این رشته برای کسانی که جسارت بالا داشته و عشق سرعت و یا حضور در مسابقات را دارند مناسب است و در سرعت به اسکی شبیه می باشد البته لباسها ی خاص خود را دارد که به سبب زمین خوردن فرد آسیب نبیند . به سبب استحکام کلی ای دوچرخه ها باید از جنسها مرغوب استفاده شده باشد بنابراین قیمت بالای دارند از هشتصد هزار تومان به بالاتا 4 یا 6 میلیون تومان هم می رسد.
فری راید (Freeride ):
ما بین کراس کانتری و دانهیل است و مناسب تورها و گشت گذار در طبیعت دارای دو کمک فنر در و جلو وسط دوچرخه می باشد و وزنی کمی سنگین تر از کراس کانتری می باشد . و کاربردهای دو مدل را به طور متوسط دارا می باشد .
1-بین ای سه تا شما کدوم را توصیه می کنید؟:13:نقل قول:
مدل های جیتان
کد:
http://zanjaneverest.com/fa/document/docview-155.aspx
کد:
http://zanjaneverest.com/fa/document/docview-156.aspx
اینم مریدا البته مدل 2011 این مدل با 2010 از نظر شکل و قیافه فرقی نداره فقط رنگ بندی متفاوتی دارن
کد:
http://www.merida-bikes.com/en_int/bike/2011/58/MTB+Hardtail/MATTS+10-V
2-رو همه اینا شیمانوی ژاپنه؟
3-بهترین و اخرین مدل شیمانو چیست ؟(خواهشا با مشخصات)
ممنون:11:
مرسی.....حالا به نظر شما من چه دوچرخه ای بگیرم که واسه ی من خوب باشه ؟
19 سال و 179 cm قد و 80 کیلو وزن
از 600 تا 1 ملیون پیشنهاد بدید...مرسی
شما مشخص کن برای چه کاری دوچرخه می خواهی برای سواری توی شهر, جنگل یا حتی حرکات نمایشینقل قول:
اینا یه اختلاف قیمتی حدود 70 تا 80 دارن مثلا جیتانzt حدود 360 باید باشه ولی matts10 حدود 440نقل قول:
ولی از بین این مدل ها جیتان 10 و مریدا متس 10 دارای سیستم دنده یکسان هستند هر دو سیستم دنده سریtourney با شانژمان altus دارن سری tourney پایین ترین سری شیمانو هست و altus سری بعدی
شیمانو یه برند ژاپنی این دو سری هر قطعش توی یه کشور ساخته شده مثلا دسته رکاب ساخت سنگاپوره و چرخ دنده ها چینی
بدنه جیتان آلیاژ 7005 و مریدا 6061 نمی دونم کدوم بهتره ولی رویه اکثر چرخ های بدنه آومینیوم 6061 به کار رفته اگه جیتان 20 بگیری که اون از بدنه با آلیاژ 6061 هست
سیستم ترمز هر دو تا یکی هست
کمک مریدا از مدل های جیتان بهتره
بهترین سری شیمانو سری xtr هست ,و deore xt در رده بعدی هست که روی دوچرخه های 800 به بالا وجود دارن
واسه ی شهر میخوام...میخوام وسیله ی نقلیم باشه دیگه :دینقل قول:
خسته کننده و سنگین نباشه....باهاش راحت باشم :8:
شما بازه وسیعی از لحاظ قیمت گفتید دوچرخه های زیدی توی این بازه هستنقل قول:
دوچرخه های شهری مارک های معتبر اکثرا ترک و گلگیر دارن که فکر نکم خوشتون بیاد ولی چند مدل که برای شهر مناسب هستن وتا حدوددی کوهستان معرفی میکنم
ولی حدود 850 مدل ایگوانا دیسک جیانت مدل خوبی هست مدل 2010
وحدود 750 مدل بدون ترمز دیسکش که مدل 2009 هست ولی نسبت به مدل قبلی تایر های پهن تری داره این 1.95 هست تایرش ایگوانا مدل 2010 1.5کد:http://www.giant-bicycles.com/en-IN/bikes/model/iguana.disc/5801/34764/
از مدل های crossway مریدا هم اگه انتخاب کنید انتخاب خوبیه قیمتاش نمی دونم ولی از 600 به بالا هستن
که ارزون ترین مدلش قطعا اینه
GIANT TALONکد:http://www.merida-bikes.com/en_int/bike/2011/226/Cross+Bike/CROSSWAY+TFS+100-V
ترمز ها شیمانو دیسکی و هیدرولیک هست و شانژمان deor lx داره
واسه ی کراس کانتری و ورزش شهری هم مناسبه
قیمت دقیقش رو الان ندارم ولی باید همین حدود700 باشه
البته شما با توجه به کیفیت بالای خیابان های شهرها از مدل های کراس کانتری هم انتخاب کنید ضرر نکریدن
پس بازم پیشنهاد بدید :46:
پس با این شرایط می تونین از مدل هی مریدا mattt هم انتخاب کنین مدل های matt دو تا کلاس داره sub و tfsنقل قول:
sub شهری تره و قطعات ارزون تر و قیمت پایین تری داره
tfs تکنولوژِ ساخت بدنه بالاتر قطعات با کیفیت تر و توی کوهستان قوی تر و البته گرون تر
ارزون ترین مدل مریدا mattsub 10 که حدود 450 هست
ارزون ترین مدل کلاس tfs matt tfs 100 که 600 قیمت داره و خیلی هم دوچرخه محبوبیه
البته از مدل های کوهستان جیتان هم می تونین انتخاب کنید مثل جینتان fitzroye 40 باقیمتی حدود 570
دوچرخه های جیتان هم عالی هستن من خودم 20 دارم که هم توی شهر استفاده می کنم هم توی جنگل که واقعا راضی هستم
مرسی .....tfs 200 چنده ؟
از قیمت این مدا اطلاعی ندارمنقل قول:
ولی tfs 500 می دونم حدود 1 میلیون