بین این دوتا امنیا پرو به خاطر کیبورد بهتره از نظر مننقل قول:
اگه برات کیبرد مهمه پرو اگه نه امنیا 2 چون صفحش بزرگتره .... مموری داخلی داره .... فیلم برداریش یکم بهتره
بین این دوتا امنیا پرو به خاطر کیبورد بهتره از نظر مننقل قول:
اگه برات کیبرد مهمه پرو اگه نه امنیا 2 چون صفحش بزرگتره .... مموری داخلی داره .... فیلم برداریش یکم بهتره
سلام
ایا ویندوز موبایلها زبان فارسی رو ساپورت میکنن یا فایلی برای نصب زبان فارسی دارن؟
بله دوست عزیزنقل قول:
پرو از نظر داشتن کیبورد و خروجی TV بر امنیا 2 برتری داره. همچنین کمی ارزان تر هم هست.نقل قول:
از طرف دیگه هم امنیا دو به دلیل نداشتن کیبورد، باریک تر و سبک تر هست، طراحی بهتری داره ، صفحه نمایش بزرگتر و فیلم برداری بهتر هم داره که ممکنه پرو با دستکاری نرم افزاری به امنیا 2 برسه از این نظر.
امنيا 2 هم خروجي TV داره...:46:نقل قول:
نقل قول:
پرو از نظر داشتن کیبورد
بالاخره کدوم یکی بهتر و برتری حساب میشه ؟!نقل قول:
امنیا دو به دلیل نداشتن کیبورد،
براي كسي كه كيبورد لازم داره اولي...براي كسي كه كيبورد لازم نداره دومي...نقل قول:
به نظر من كيبور باعث كلفتر شدن و سنگين تر شدن گوشي ميشه...چه كاري ميشه با كيبورد سخت افزاري انجام داد كه با كيبورد مجازي نميشه؟...
موضوعي كه هست مربوط به اس ام اس نوشتنهنقل قول:
اگه گوشي ات مولتي تاچ نباشه مثل آيفون
سرعتت واسه تايپ كردن مياد پايين
چون بايد عمليات لمس يه نقطه تموم بشه تا جاي ديگه برسه به زمان پاسخگويي
ودر آن واحد نمي توني 2 تا جا رو لمس كني
واسه همينه كه اكثر گوشي هايي كه تاچ خازني ندارن و مولتي تاچ نيستن
اكثرا كيبورد دارن مثل 97
kasi mitone filmaye yuotube ro bara man link danlodesho bezare
mamnon misham:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادرس yuotube بدون فیلتر
تو قسمت سرچ omnia ii سرچ کن اگه دانلود منیجر یا نرم افزاری برای دانلود نصب کنی بالای قسمت ویدیو گزینه دانلود ویدیو میاد.
lotfan mishe esm in barnameha ro begidنقل قول:
{be englishi}
mamnon misham
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
خیر دوست عزیز، البته ایران موجود نیست که شاخصا تجربه کنیم، ولی همونطور که قرار بوده گویا این function براش ایجاد نشده.نقل قول:
گرچه از نظر سخت افزاری این امکان کاملا براش وجود داره (پین ها و پرت های لازم رو داره) ، منتها به دلایل تجاری خروجی TV فعال نشده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرچه با توجه به ساپورت سخت افزاری، احتمال اینکه بروبچه های توسعه دهنده این مشکل رو حل کنند زیاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتی امکان usb host هم دور از ذهن نیست.
خوب مشخصه ، هرکدوم که به درد شما بخوره بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پرو بیشتر یک محصول برای business هست و امنیا 2 برای مالتی مدیا و استفاده ی عمومی.
امنیا 2 با اون باریکی به راحتی توی جیب قرار میگیره و برآمدگی خاصی رو هم ایجاد نمیکنه ، درصورتیکه امنیا پرو رو نمیشه جیبی محسوب کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی خوب اگر روزانه بیش از 60-70 sms تایپ میکنید احتمالا داشتن کیبورد خیلی به نفعتون خواهد بود
ولی تو gsmarena نوشته tv-out داره ...نقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_i8000_omnia_ii-2836.php
نقل قول:دوست عزیز من از دانلود منیجر استفاده می کنم و اوربیت هم استفاده کردم همین خاصیتو داشتنقل قول:
اینم لینک دانلود فایل دانلود منیجر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
man internet download manager ro rikhtan vali downloadesh nayomad:41:
من نمیدونم چرا نمیاد ولی میتونم ادرس سیوه هر کدوم که میخوای رو برات بزارم فقط ادرس صفحه ی ویدیو رو بزارنقل قول:
شما که می خواهید از یوتوب دانلود کنید اول آدرس بزنید pwn و بعد میره تو صفحه دیگه و یک کیفیت رو می زنی تا دانلود شه
مثلاکد:www.pwnyotube.com/hfhf
از برنامه youtubedownload استفاده کنید
:10::46:dast dostan ba gheyrat dard nakone:20::11:
man aval kalameye {{pwnyoutube}} ro to google search kardam va sait zir ro peyda kardam
:40::40::40:bad raftam be sait {{youtube}} va omnia ll ro serch kardam bad ro yeki az filma kilik kardam bad adress saytao to ghesmat downlod video sait bala past kardam bad ham danwnlod kardamکد:http://deturl.com
bebakhshed ke englishe neveshtam akhe windowzam farsi nadara:41::41::41:
سلام دوستان امروز داشتم با پسر عموم که تو آلمانه حرف می زدم می گفت این گوشی مشکلات نرم افزاری داره و می گه اینو خیلیا گفتن .
آیا این موضوع صحت داره ؟ شما تو سایتی چیزی خوندید ؟
:دینقل قول:
مشکلات نرم افزاری
نرم افزاااااااااااااااار؟؟
من که تاحالا نشنیدم .... اگه درست باشه با یه آپدیت حل میشهنقل قول:
چیزیو اشتباه گفتم ؟ :20:نقل قول:
نه آخه تا حالا سخت افزار سامسونگو ایراد میگرفتن الان شده نرم افزار اونم نرم افزار هم باشه مشکل از سامسونگ نمیتونه باشه
ولی در کل مطمین باش اگر مشکل حادی تو گوشیها باشه قبلش GSM اعلام میکنه چون همیشه گوشیهارو تست میکنه
حالا تا بیاد ایران باید دید
بچه ها خبری از این گوشی نشد:46:
نه هنوز.......نقل قول:
2 تا شد...پاك بشه...:11:
معلو نیست کی میاد ؟
من تو یکی از فروم های فارسی زبان خوندم تو پایتخت اومده به قیمت 620000 تومان . راست و دروغش با خودشون . کسی خواست بگه تا لینک فروم رو بدم . .
لینک PLZ!! من یه هفته پیش علاالدین + پایتخت رو واسه این زیرو رو کردم خبری نبود
براتون پیغام خصوصی کردم . چون فکر کنم اینجا لینک به انجمن دیگه خلاف قوانیه .نقل قول:
دوستان من یه سوال پیش و پا افتاده داشتم.
نوع صفحه نمایش این گوشی چیه؟؟؟و اینکه قضیه چیه که این گوشی با اینکه 65000 رنگ رو نمایش میده،کیفیت تصویر بالایی داره؟؟؟
amoled
هستش
65000 رنگ به خاطر ویندوز موبایل هستش یعنی به خاطر سیستم عاملش هستش که اینقدر ساپورت میکنه
در ضمن کیفیتش خیلی بالاست با اینکه اینقدر ساپورت میکنه
کیفیتش اونقدر هستش که کفت ببره :دی
قبلا تو سایت gsm نوشته بود 16 میلیون رنگ ولی الان نوشته 65000 هزار چند تا سایت دیگه هم که رفتم همینجوری شده .. منبعی ندارید که نوشته باشه 16 میلیون رو جواب میده اما بخاطر ویندوز هستش که 65 نوشتن
با اينكه 65 هزار تاست...ولي كيفيتش واقعا بالاست...توي اين لينكم صفحش با اچ دي مقايسه شده...چيزي كم نداره...
[HTML]http://64.15.120.233/watch?v=k7Or9JqqwnI[/HTML]
من واست 10 تا نوکیای 16 میلیون و 10 تا 65 هزار رنگ 800 در 480 میارم ببین کدوم بهتره !
معلومه به خاطر رزولوشن بالا اینا بهترن
یه نکته دیگه : تفاوت 16 میلیون و 65 هزر رنگ رو بدون چشم مسلح نمیشه تشخیص داد
در ضمن همین کلی در مصرف باتری صرفه جوییه
نه ببین چشم انسان 7 میلیون رنگو نشون میده منم قبلا فک رمیکردم 65 هزارتاست ولی 7 میلیون سلول تشخیص رنگ رنگ داره .. و تاثیر داره مخصوصا زیر نور افتاب ... حالا امنیا 2 65000 هزار تاست یا 16 میلیون
بعید می دونم ویندوز 6.1 بیشتر از 65000 تا ساپورت کنه.به نظرم هر جا نوشته 16 میلیون اشتباه نوشته.
نه رایان ... 65000 هزار وین 6 ساپورت میکنه ولی انگاری مثل امنی پرو قابلیت اینو داره به 16 میلیون برسه ... و این خوشدو زمانی که اپدیت بشه به وین 7 نشون میده ... حالا میخوام مطمئن بشم ایا این گوشی این قابلیت رو مثل پرو داره یا نه
سلام عزیزان من همین الان عضو شدم و این اولین پستمه .یک خبر خوشحال کننده دارم و اون اینکه امنیا 2 هم مثل امنیا پرو قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ رو داره که فعلا به علت محدودیت های ویندوز موبایل قابل استفاده نیست اما آینده نگری سامسونگ در ورژن های بعدی ویندوز معلوم خواهد شد .
راستی عزیزان من بدجور در انتخاب بین امنیا اچ دی و امنیا 2 موندم.همه چیز امنیا اچ دی فوق العاده است اما چرا ویندوز موبایل نیست!!! صفحه نمایششم gsm arena صراحتا اعلام کرده که scartch residant ولی تو امنیا 2 نگفته
راستی از دوستانی که امنیا 2 دارن آیا دوربینش به انداز ه ی 5 پیکسلی های عالی بازار هست ؟ مثل n85 ؟
یه چیز دیگه هر دو گوشی قابلیت نشون دادن زیر نویس های فیلم رو دارند ؟چون امنیا اچ دی win mob نیست برا همین می پرسم که میشه ؟ و آیا صدای head set یا headphone های این دو تا گوشی مناسب هست ؟
و اینکه کیفیت ضیط صدای کدام خیلی خوبه ؟ یا هیچ کدام ؟ آیا از 8510i بهتر هستد یا بدتر ؟ چون شنیدم که امنیا اچ دی انگاری اصلا خوب نه ضبط صدا می کنه نه صدای فیلم برداریش چنگی به دل می زنه.این وین دوز موبایل نبودن 8910i بدجوری داره رای منو میزنه اما بازم نمی تونم ازش دل بکنم و به خاطر همین می خوام امنیا 2 رو انتخاب کنم اما از کیفیت دوربینش خبر ندارم.ضمنا من تا حالا win mob نداشتم اما از اونجایی که می گن برنامه هاش خیلی زیاده و تنوع قابل توجه زیادی داره نسبت به سیمبین انعطافش بیشتره و گستره ی بیشتریو شامل میشه
سرتون رو حسابی بدرد آوردم همگی خوش باشید .