یک سوال کیفیت هدست بلونتوثش چقدره؟
برای مصارف مدیا گوشی خوبیه؟..
Printable View
یک سوال کیفیت هدست بلونتوثش چقدره؟
توپه. کیفیتش خیلی خوبه. بلندیشم خوبه. مصرف باتریشم(خود هندزفری) خیلی پائینه!
این گوشی برای مصارف مدیا ساخته شده!
دست شما درد نكنه! ديگه شما بخر اگه خوشت نيومد بيا بزن تو سر ما :دینقل قول:
یک سوال دیگه :شتاب سنجش چه طوری؟..یعنی مثل گوشی های دیگه اگه وسط منو بچرخونیش منو میچرخه با هاش؟...
ممنونم
نه تو منو ها نمیچرخه. تو قسمت مدیا سنتر (تاچ و غیرتاچ) برنامه ها، بازی ها و جاهای دیگه که لازم داشته باشه میچرخه
شیراز امروز دیدم450 .به نظرم با وجود اون هندزفری بلوتوث که همراش هست قیمتش نسبتا خوبه.
یک سوال دیگه میشه با صفحه لمسیش بلوتوث کرد یا مثلا کلیپ اورد؟؟؟
وقتی اسلاید گوشی بستس و خواستی یه کلیپ یا عکس یا هرچیزی رو بلوتوث کنی توی آپشنا یه پاکت نامه هست وقتی اونو انتخاب کردی و گزینه بلوتوث رو زدی یه آینو نشون میده که داره باز میشه یعنی بازش کن تا نزدمت:دی بعد که بازش کردی ترنسفر شروع میشه!
سلام کسی اخرین قیمت این گوشی داره
شیراز:
satio:610-20
aino:420-30
سلام دوستان
آقا سعید آیا میشه هدنفری بلوتوثش را باگوشی X1جفت کرد؟
یدونه چپوندیم به برادر حالا هرکاری میکنم هدفریش جفت نمیشه فکرکنم دلش راضی نیست:31:
حسین به همه گوشیا میخوره. ولی باید رجیسترش کنی برای هر گوشی که میخوای بهش وصلش کنی. اینطوری نیست که بلوتوث گوشی رو روشن کنی و آهنگ گوش بدی
اینکارو که میگم بکن.
تو گوشی بلوتوث رو روشن کن بعد سرچ کن
وقتی داشت سرچ میکرد دکمه پاور هندز فری رو بگیر تا روشن بشه ولی ولش نکن تا ledهای هنزفری شروع کنه به چشمک زدن بعد ولش کن. الان دیگه گوشی هندزفری رو پیدا میکنه.
درضمن موقعی که گوشی داره سرچ میکنه هندزفری رو جفت گوشی بزار
تمام مراحل با موفقیت انجام شد ولی صدا ردوبدل نمیشه قربان؟:31:
قیمت جدید از این گوشی کسی داره؟
حسین دوباره امتحان کن اگه نشد وفتی گوشیت هندزفری رو پیدا کرد روی گزینه هندزفری که همون MH100 هست برو و روی آپشن Ok کن ببین چه مرگشه:دینقل قول:
تمام مراحل با موفقیت انجام شد ولی صدا ردوبدل نمیشه قربان؟
عملیات خمچنان ادامه داره:10:نقل قول:
ممنون از راهنماییت:40:
بالاخره موفق مییشم
یه سوال صدارو چطور ببرم بالا؟(لامصب زیادی پیشرفتس:31:)
به قول یکی از بچه ها به سوال خوبی اشاره کردی:دی
حسین ببین اون قسمت صداش یک خطه که + و - داره. هروقت خواستی صدارو زیاد کنی دستتو بزار رو همون قسمت ولومش وبه سمت + بکش. برای کم کردنهم از قسمت مثبت به منفی بکش
حال کن با MH100
خیالم راحت شد فکر کردم من عقبم ولی نه ای پیشرفتست:31:نقل قول:
واقعا کیفیت خوبی داره به قول یارو کیفیتش مرگیه:27:
دوستان من نمی تونم به یه جمع بنده در مورد این گوشی برسم!!
اکثر دوستان توی این تاپیک که گوشی رو خریدن و استفاده می کنن گفتن که راضین و گوشی خوبیه اما یه سری به کامنت های GSMArena زدم دیدم اکثر کامنت ها منفیه و کلی ازش ایراد گرفتن و اغلب گفتن خرید این گوشی انتخاب خوبی نیست!!
می تونید در جهت تنویر افکار عمومی کمک کنید..؟! :31:
كامنت هر گوشي ديگه از جي اسم آرنا را بخوني همين طوريه!
افراطيون هستند اينا :31:
حقیقتش این است که آینو گوشی شیکیه و طراحیش دلرباست واقعا . و کیفیت صدا و نمایش توپی داره .. اونایی که میگن ارزش خرید نداره میان نگاه میکنن به تاچ اسکرینش ..شما باید ببینی میتونی باهاش کنار بیایی برو بگیر حالشو ببر .. در ضمن مبیگن باتریش زیاد مال نیست نه اینکه بد باشه ها ولی زیادم خوب نیست. همه اینا به کنار =این بالایی هم درست میگه یه سری افراطیون و فن بویون هستند که از زمین و زمان ایراد میگیرن . حالا مثلا گوشی آخرته امکانات باشه رایدیو مثلا نداشته باشه هی میخوان نق میزنن که گوشی ناقصه !
قیمتش به نظره بنده زیاد هست و باید بین 350 تا 400 باشه .
آخه یه سری اومدن گفتن که چند ماهه این گوشی رو خریدن و کلی مشکل داره!! مثلا صفحه اش هنگ می کنه و ....نقل قول:
خالی می بندن..؟! :20:
والا منم تو این انجمن ندیدم کسی ایراد اساسی ای بگیره اما آدم کامنت های اونجا رو می خونه تو دلش خالی میشه..!! :31:نقل قول:
کامنت هارو ول کن. نمیگم ایراد نداره ولی اونقدر نیست که عذاب آور باشه
1- اصلی ترین ایرادش باتریشه که اونم نسبت به بقیه گوشیهای SE که باتری خیلی خوبی دارن یه مقدار ضعیف تره.
2- سرعت پائین توی مدیاسنتر. مدیاسنتر تاچ اسکرینش خیلی سرعت خوبی داره. همون معمولیه ستمه:دی
3- رزولوشن پائین صفحه نمایش. با توجه به سایز LCD رزولوشنش کمه
خوبی هاشم بگم؟ بگم؟ میگم:دی
1- کیفیت صفحه نمایش توپ. رنگ بندی و کنتراستش فوقالعادست
2- کیفیت صدای معرکه.
3- خوشدستدر حد لامبورگینی:دی
4- خوشکل در حد SAEED_BARCELONA:5:
5- سرعت خوب
سيستم عملش سيمبينه ؟؟؟؟؟
JAVA هست !!!
نه جاواست ....نقل قول:
یکی هم من اضافه می کنمنقل قول:
کیفیت هدنفری بلوتوثش توپ:8:
بحث سر خود گوشی بود وگرنه هندزفریش که یلیه برا خودش.
سلام/نقل قول:
بین آینو و دبلیو 995 کدام صدای پخش موسیقیش هم در اسپیکر و هم در هدست بلند تره و همین طور کیفیتش
دوستانی که اطلاع دارند لطفا راهنمایی کنند.
بچه ها کلا آینو نسبت به دبلیو 995 چه برتری هایی داره و بر عکس برتری های دبلیو 995 نسبت به آینو چیه؟:11:
دبل995 از سری واکمن هست و کیفیت صدای بی نظیری دارهنقل قول:
بین آینو و دبلیو 995 کدام صدای پخش موسیقیش هم در اسپیکر و هم در هدست بلند تره و همین طور کیفیتش
دوستانی که اطلاع دارند لطفا راهنمایی کنند.
بچه ها کلا آینو نسبت به دبلیو 995 چه برتری هایی داره و بر عکس برتری های دبلیو 995 نسبت به آینو چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته آینو هم خوبه ولی دبل995 یه چیز دیگست
برتری های دبل 995 به آینو صدای بهتر-- داشتن پورت 3.5 -- قیمت مناسب تر و...
آینو هم تاچ خازنی داره ال سی بزرگ تر داره -- فیلم برداری بهتر و دیزاین قشنگ تری داره و...
در کل اگه از نظر قیمتی با آینو مشکلی نداری تو خریدش شک نکن
نقل قول:
سلام
من از نظر قیمت مشکلی ندارم فقط صدای پخش موزیک توی اسپیکر و هدست برام خیلی مهمه ایا از این نظر آینو با دبلیو 995 برابری میکنه؟ چون معمولان گوشیهای قبلی سونی اریکسون ماکزیمم صداشون ضعیف تر بود نسبت به گوشی های نوکیا فقط از این نظر میگم.
حقيقتش اينه كه اسپيكر هاي سوني قرار نيست صداي بلندي به تو بدن! ولي با كيفيت چرا.نقل قول:
من از نظر قیمت مشکلی ندارم فقط صدای پخش موزیک توی اسپیکر و هدست برام خیلی مهمه ایا از این نظر آینو با دبلیو 995 برابری میکنه؟ چون معمولان گوشیهای قبلی سونی اریکسون ماکزیمم صداشون ضعیف تر بود نسبت به گوشی های نوکیا فقط از این نظر میگم.
تو هدفون كه خيالت راحت باشه! كم پيش مياد كه صداي هدفون سوني اريكسون كسي رو راضي نكنه
سلامنقل قول:
پس با این اوصاف نوکیا بخرم بهتره درسته ؟چون صدای اسپیکرش بلندتره؟همین طوره؟؟:11:
سلام عليكم
اينو بايد سعيد بارسا جواب بده كه بلنديه اسپيكر آينو چه قدره
بلنديه اسپيكر اينقدر برات مهمه!؟
من شنیدم صداش خیلی خوب و بلنده.
اگه صدای بلند تو اسپیکر میخوای ان86 صدای خوبی داره البته تو این رنج قیمتنقل قول:
سلام
پس با این اوصاف نوکیا بخرم بهتره درسته ؟چون صدای اسپیکرش بلندتره؟همین طوره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اگه گوشی ای میخوای که به عنوان یه پلیر با صدای خوب و با کیفیت تو هدفون داشته باشی دبل995
کلا تو بین کلیه برندها بهترین کیفیت صدا تو هدفون سری دبلیو سونی اریکسون داره
اگرم میتونی بیشتر هزینه کنی i8910 سامسونگ که صدای نسبتا خوب و بلندی تو اسپیکر داره و کیفیت صداش تو هدفون هم خوبه
صدای کدوم آینو یا دبلیو 995؟:11:نقل قول:
من بین 350 تا 600 هزار تومان برای گوشی گذاشته ام کنار/3 تا فاکتور برام مهمه:نقل قول:
1 صدای بلند موزیک پلیر به خصوص در جاهای شلوغ و همین طور صدای قوی اسپیکر
2 دوربین گوشی
3 استحکام گوشی و حافطه گوشی تا یه حدودی
پیشنهادتون چیه؟
ان86/آینو/دبلیو 995/سامسونگ ای 8910؟:11:
اگه زيبايي برات مهم نيست همون 8910 رو بگير ديگه