نقل قول:
ای قربانت !!:10:
تا ویستا شب خوش !!!:31:
Printable View
نقل قول:
ای قربانت !!:10:
تا ویستا شب خوش !!!:31:
سلام.اگه بوت لودرش مشکل پیدا کرده که راحت میشه حل کرد.ولی اگه کلا قصدتون فرمته میتونید از برنامه های جانبی مثل Paragon و ... استفاده کنید.راستی از Disk Managment ویندوز هم فرمت نشد؟نقل قول:
سلام دوستان.کسانی که گرافیکشون G105 هست میتونند با این نرم افزار اورکلاک کنند.البته زیاده روی نکنید.خیلی کم اور کنید.
تا حالا که هیچ وقت هیچ مشکلی پیش نیومده ولی باز عواقبش با خودتونه!!!
نقل قول:
کد:http://downloads.guru3d.com/RivaTuner-v2.24-download-163.html
راستی اگر کسی آخرین درایور G105 رو نداره میتونه از لینک زیر دانلود کنه چون قبل استفاده از نرم افزار بالا بهتره درایورتون هم آپدیت باشه.
نقل قول:
کد:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
این ویندوز خراب قسمتی از هاردم رو اشغال کرده میخوام کامل پاک کنم موقع بوت شدن هم دو تا ویندوز برای انتخاب میاد که یکیش همون خرابس یکیشم سالمسنقل قول:
hard managemant کجاست؟
توی Control Panel\Administrative Tools برو به Computer Managment بعد Disk Managment رو بزن.
نه از اونجا هم نشدنقل قول:
ویندوزه خرابو چجوری uninstall میکنن؟
پس از Paragon Partition Manager استفاده کن. راستی اگه بازم نشد بهتره یه تاپیک باز کنی چون ربطی به مباحث اینجا نداره!(ولی 99% با همین Paragon میشه)نقل قول:
چرا تو سایت سازگار همه مدلها رو 30 تومن گرونتر زده مثلا همین مدل 5738 بدون پسوند 699 تومن زدهنقل قول:
شما از کجا خریدین
من که شهرستان هستم بهتره بیام تهران بگیرم
شما برو سايت سازگار ببين كه نمايندگي كردستان كجاست
قيمتي كه سازگار ميزنه مال كل كشور هست
قطعا تهران ارزونتره
ولي به نظرم بهتره حمل و نقل طولاني در شرايطي كه نت بوك صفر كيلومتر هست و اشكالاتش رو نمي دونين نكنين
دوستان قرار شد براي من مدل جي اين لپ تاپ رو بيارن 800,000 تومان-
ولي گارانتيش فكر كنم ايران نوت بوك بود! چطوره, خوبه؟" :20:
فدات گارانتی پدر مادر دار بگیر !نقل قول:
من با گارانتی 13 ماهه سازگار ارقام که گارانتی معتبریه ،تازه تو شهرستان گرفتم 800 فیکس !
سلام.از دوستانی که این نوت بوکو گرفتن یه سوالی داشتم.سیستم عامل دیفالتش چی بود؟ چون تو سایت خودش نوشته لینوکس.اگر لینوکس بوده چه لینوکسی؟
با تشکر
باشه ميگم اون و نميخوام, ميگم برام با گارنتي سازگار ارقام بياره-نقل قول:
دارم بعداز ظهر ميرم تهويل بگيرم, لپ تاپش خوبه ديگه؟" :31: نگيرم پشيمون بشم!
عزیزم انتظار پرواز نداشته باش !!!نقل قول:
تمام خوبیایی که ازین لپ تاپ گفته شد با توجه به قیمتش بود
البته من که راضیم
اینم که میگی نگیرم پشیمون شم، بستگی به خودت داره و انتظارات
خود دانی !
موفق باشی
سلام.اگر گیمری که مطمعن باش پشیمون میشی.اگر رندر کار میکنی بازم پشیمون میشی.اما اگر اینترنت و برنامه نویسی(در حد متوسط مثل کار با VB و ِدلفی) و کلا چیزهایی که به پروسسور و گرافیک قدرتمند نیاز ندارند کار میکنی به نظر من پشیمون که نمیشی هیچ / زیاد هم هست.مخصوصا رمش و هاردش خیلی عالیه.نقل قول:
Linpus linuxنقل قول:
Live Edition-Command prompt only
سلام دوستان.آقا علی شما هنوز ویستا نریختی؟ این چند روز میریزی یا بیخیالش بشم؟
دوستان احتمال داره منم بگیرم! البته ZG شو!
با تشکر
سلام دوست عزیز ،ریختم 64 بیتشو ! اما اعداد و ارقام فرقی نکرد!! نمیدونم مشکل کجاست نمیدونم شایدم اصلا مشکلی هم نباشه!! گیم خفن که نه اما گیمای معمولی که بازی میکنم کاملا رضایت بخشه ،لود گیم ها هم وحشت ناک سریعه اینم که فرمودین مال حمید جان که سری z هست تقریبا 2 برابر مال بنده که سری g هست درومده هنوز برای من جای سوال داره و این شکو دارم که شاید باید کار خاصی انجام بدم که ندادم ! اما تو کارایی من ازش کاملا راضیم موفق باشینقل قول:
سلام.ممنون از جوابتون.شما از آخرین درایور استفاده میکنید؟ آخه Cash Performace که نباید متفاوت باشه!!! واسه من که خیلی جای سواله! البته یه موقع فکر نکنید ایرادی چیزی داره ها!!!نقل قول:
علي جان مطمئني كه در شرايط هاي پرفورمنس چك كرديش؟نقل قول:
اين خيلي مهمه ها:20:
به نظر منم بايد كچ پرفورمنس خيلي متفاوت باشه چون كچ نوت بوك ايشون بيشتر هم هستنقل قول:
قدرت محاسباتي سي پي يو هم بالاتر باشه
چون من دوال كور دارم و ايشون كور تو دو
البته يك نكته اي هست كه اين نرم افزاري كه شما معرفي كردي قطعات رو كامل و صحيح نمي شناسه!!!
مثلا سي پي يو من رو كور تو دو شناخت!!!!
در حاليكه دوال كور هست
خيلي كلا اين نرم افزار بنچ مارك شما قابل اعتماد نيست:13:
خواهش میکنم،والا درایورایی که تو dvdهمراهش بود نصب کردم،باید از حمید بپرسم ببینم همینارونصب کرده یا خودش اپدیت روزشو از سایتش گرفته،راستی1 ساعت پیش با رفیقم رفتیم یه 5738g براش گرفتم !! البته تو پک دوستم یه dvdویندوز xp خود سازگار بود که مال من نداشت !!نقل قول:
سلام ، چطوری حمید جان ؟ والا اگه منظورت همون "های پرمورمنسه" که وقتی میذارمش روش صفحه نورش زیاد میشه ،باید بگم بله راستی درایوراتو از رو خود dvdش نصب کردی یا رفتی از سایتش آپدیتشو گرفتی؟نقل قول:
سلامنقل قول:
علي جان خوبي
اگه نور مانيوتر زياده با كليد Fn
و كليدهاي جهتي چپ و راست كم و زيادش كن (هم كليداف-ان و هم چپ و راست با هم)
بالا وپايين هم مال صدا هست
من درايورها را واسه اكس پي از روي نت گرفتم ولي ويستا هومني هست كه تو دي وي ديش بود
منم ويندوز اكس پي سازگار را نداشتم و مجبور شدم يك ويندوز اكس پي مخصوص ايسر بسازم:46:
سلام حمید جان.در مورد کش راست میگی.تازه من فکر میکردم کش هاشون هم یکیه که گفتم کمه! اگه اینطوره که باید بالاتر باشه در صورتی که مساوی هم نیست!!!نقل قول:
راستی در مورد این بنچ مارک نمیتونم بگم دقیقه ولی کلا بنچ مارک خوبیه.اگه بخواین دقیقتر باشه که باید از Sandra استفاده کنید.فکر کنم حجمش حدود 20 مگ اینا باشه.میخواین لینکشو بدم؟
علی آقا شما یه کاری کن.برو آخرین درایورها رو بگیر.بعد همه برنامههای اضافی رو ببند.تم رو هم بهتره رو بیسیک بزاری.دوباره تست بگیر ببینیم چی میشه!
سلامنقل قول:
من فكر مي كنم يك برنامه اي داره در پس زمينه خودكار كار مي كنه و باعث افت نتايج ميشه
اينكه چي هست نمي دونم
:13:
من سيسافت سندرا هم دارم
سلام دوستان اینم لینک مستقیم دانلود SiSoftware Sandra Engineer 2009.5.15.99 SP3c که به نظر من واقا جایی برای بحث نداره و اعدادی که به سخت افزار میده هم کاملا مطمعن هست
کد:http://---------.com/Files/Software/SiSoftware_Sandra_Engineer_2009.5.15.99_SP3c_---------.com.exe
پسورد فایل :کد:www.---------.com
سرپرايزر جان بيا من برات يك دل پرسيژن مي خرم 4 ميليون دست از سر اين بنچ ماركينگ بردارنقل قول:
:31:
با اين حال چشم ببينم چي ميشه
واقا راضی به زحمت نبودم ولی حالا که اصرار میکنی آدرس میدم بفرست.فقط گارانتیش معتبر باشه ها:31::31::31:نقل قول:
ولی کلا وقتی آدم میخواد 700 تومن پول بده حداقل از خریدش ناراضی نباشه.
راستی این بنچ مارک رو بیشتر گزاشتم چون از تفاوت امتیاز کش شال شما و آقا علی یکم گیج شدم:13:
ولی کلا اگه تونستید تست بگیرید که خیلی خیلی ممنون میشم گر نه که بیخیالش!:8:
علاوه بر كچ به طور كلی هم كارایی باید خیلی متفاوت باشه كه كمترهنقل قول:
این خیلی عجیبه
به نظر من یك برنامه داره در پس زمینه كار می كنه
البته این علی اقای ما هم از عوامل كاهش كارایی كچ هست :31:
ما دوست داریم علی اقا:40::11:
ما بیشتر حمید خان !!:11:نقل قول:
والا در مورد کارایی مال من که خدایی عالیه !!
با یه برند معروف (حالا اسم نمیارم غیبت شه !!) تو لود گیم و کیفیت تصویر و صدا و .. کل انداختیم ! سوسک که چه عرض کنم ، ازین پشه پا بلندا شد !!!:31:
طفلک 1200 هم مایه داده بود !!
بگو حداقل بقیه بدونننقل قول:
اشكالی نداره
اقلا یكی نمیخره كمتر ضرر می كنه:20:
به نظرم این کار درست نیست،چون ممکنه یکی با دیدن این، از خریدنش پشیمون بشه در حالی که ما همه چیزوبه قول خودمون کل ننداختیم !!نقل قول:
طرف خودش یه پیشنهاد داد ،خودشم پشیمون شد !!
اگه از همه لحاظ با هم مقاسه میکردیم و 5738g برنده میشد ،شاید میشد اسم آورد اماالان زوده
اگه جرات کرددوباره بیارش دعوا !! یه 2-3 ساعتی میدیمیشون تو کت هم !!:31:
سلام رفقا.منم احتمالا میخوام بخرم فقط بین G و ZG موندم کدومو انتخاب کنم! اینا رو ببینین مال بنچ مارک CPU هست:
کد:http://www.cpubenchmark.net/cpu_list.php
رفقا این آخرین درخواستمه!!! یه زحمتی بکشین با این بنچ مارک آخری که گزاشتم یه تست بگیرین تفاوتو بهتر حس کنم!!!کد:http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=Intel+Core2+Duo+T6400+%40+2.00GHz
سندرا را تصبیدمنقل قول:
بخش گرافیك خاموشه و میگه مدول با سیستم شما سازگار نیست!!!
ببین اختلاف دوال كور با كورتودو بیشتر در مورد حجم كچ و مصرف انرژی كمتر هست.:11:
نقل قول:
سلام فدا
والا من امشب اومدم خونه مادر بزرگم،اینترنتم زغالیه!!،اگه عجله نداری بذار فردا میگیرم مینصبم ،جوابشو میذارم
موفق باشی
حمید جان خواستی روشن کنی با اون دکمه بزرگ بالاییه (بالامنتها الیه سمت چپ !!) روشن کن !!!:31:نقل قول:
راستی امروز رفتم به اون بابایی که مال دوستمو ازش خریدیم(مال خدمم از همین گرفته بودم) گفتم: بی تربیت! چرا مال دوستم 2 تاDVD داره ،اما مال من یکی داشت؟،پس اون DVDکه مال خود شرکت سازگاره و ویندوز XP , درایوراش توشه رو مال من نبود؟!!:13:
خدمتمان عرض کرد !! : بخشید قربان !
مال شما هم داشت جا مونده ،دست کرد تو کشو و بهم دادش !
بی ادب !
سلام.خیلی ممنون.هیچ عجله ای هم ندارم!نقل قول:
با تشکر
سلام
من هم مدل Z رو گرفتم
البته داداشم از تهران گرفته قراره بیاره .
659 تومن .... 30 تومن کیف .... 12 تومن موس تخت farasoo mof-800 .....
با گارانتی سازگار
دوستان دو تا سوال
1 _ داداشم میگه روش نوشته بلوری , اخرش نفهمیدم داره یا نداره شما میگین نداره اگه نداره پس چرا زدن داره ؟
2 _ این قضیه تاچ اسکرین چیه داداشم میگه ؟ ( البته یکی فک کنم اشاره کرده بود ولی کسی جواب نداده بود . )
متشکر