قرنفل:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
قرنفل:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وجدانا اون پرانتز رو فقط از ترس شما باز كردم :31: ميدونستم اگه بازم غلط املايي داشته باشم :18: اين گلرخ خانم پيرهن عثمانش ميكنه و باز تو بوقش ميكنه :21:نقل قول:
يكي ديگه طلبت باشه تا همه شو باهم يه دفعه باهات تسويه كنم :46:
مجبورم از شیوه ازمون و خطا استفاده کنم!
از خانواده میخک نیست؟:13:
هیچ ج.ری نمیتونی راهنمایی کنی؟ مثلا اول اسمش چیه ...یا اینکه کجا روییده میشه یا....
خوب اول اسمش ص هست.به جز اینکه باید گفت گل ص........
نکنه منظورت گل صدتومانیه :46::46:
نهههههههههههههههههه
اینی که موگی کجا عکسی که من گذاشتم کجا.
پخخخخخخخخخخخخخخخ
نام شهرت هم بازی میکردم گل با ص بلد نبودم!:31: گل صابونی
گل صابوني ( بغدادي) Soponaria officinalis
Caryophyllaceae: تيره
از اينرو به آن صابوني ميگويندكه برگهاي آن داراي ماده ساپونيني (Saponin) است و مانند صابون درآب كف ميكند، در بسياري از منابع بعنوان يكي ازگلهاي اصلي باغها ذكر شده است.
ببین خانواده اش رو درست حدس زده بودم!:31: هم خانواده ی میخکه ...
درسته
مرسی.نوبت تو هست.
سلام
من عکس ها رو نموبینم.
فقط یک مربع یه سانتی موبینم
یادم نمیاد عکسای قبلی از چی بود که اینجا گزاشتم!!! حالا بگید این خوشگل خانوم چه گیاهیه؟:31:
خيلي خيلي خوشگله :18:
ولي نميدونم اسمش چيه :41:
راست موگه خوجله
یه جورای مثل آهار هست ولی تفاوت های هم داره
یعنی چی موتونه باشه
خب این خوشگل خانوم از خانواده ایه که مشخصه اصلیشون نا متقارن بودن برگهای خوشگلشونه ....معمولا مخصوص اپارتمانه ..اما این یک نمونه که براتون گذاشتم توی فضای سبز هم استفاده میشه ...البته نه توی ایران ...چون خاک اسیدی و رطوبت 70-80 درصد میخواد ....ازدیادش هم از سریق اندام زیرزمینی و غده ایشه ....:11:
از خانواده میخک هست
اسمش رو نمودونم
برگهاش يه كمي شبيه به بگونياست اما گلهاش متفاوته !!:41:من بگونيا داشتم و متاسفانه گلدونش خراب شد . گلهاي اون خوشه اي بود اما اين گلدون شما متفاوته
افرین اقا خضری ..بگونیاست...بگونیا پیازی :27: tuberous begonia
واقعا خوشگله مگه نه؟ بگونیا انواع زیادی داره و مدل های متفاوت ....وای اگر یه خوشگل خانوم بگونیا رکس نشونتون بدم که دیگه ............
سلام.من فوق العاده تحت تاثیر این عکس قرارگرفتم.خیلی خیلی خوشکله:18:
nina
dianthus
.
درست گفتم شکل اولی رو
پخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
نه پوکه جونم....اخه چه شباهتی به خانواده میخک داره ؟:41:اسمش بگونیا پیازی بود ...اقا خضری تا حدی درست گفت...ایشون سوال بعدی رو میزاره برامون :11:
:13::18:باورم نمی شه ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باسلام وعرض تشكر دررابطه باموضوع شناسايي بوته هاي گندم وجو { شناسايي دراوايل رشد برگ اوليه جو سبزوروشن تراز برگ اوليه گندم بوده وراس (نوك ) برگهاي اوليه جو مدور و پهن مي باشد درمراحل بعدي كه برگهاي ثانويه نمو ميكنند تشخيص بوسيله گوشوارك (استيپول) ( STIPULE ) صورت ميگيرد برگهاي گندم وجو داراي دوقسمت پهنك و غلا ف است گوشوارك دنباله پهنك برگ است واز دو زبانه كوچك تشكيل شده ازدو انتهاي حد فاصل برگ وغلاف خار ج ودور ساقه راتا قسمتي در بر ميگيرد گوشواركها درجو بدون كرك وبلند بوده باندازه اي كه دو طر ف ساقه را كا ملا احاطه ميكند ودر گندم كوتاه } وحتي شخص مبتدي هم با مقايسه اين دو متوجه مي شود همچنين اولين برگ يك بوته جو در مقايسه با برگهاي ديگر ان بوته كوتاهتر پهن تر وبا نوك گردتر وگوشواره كو چكتر است به نقل از جزوه زراعت غلات دانشگاه اروميه
سلام
چیستان بحث خیلی جالب و خوبیه منتها عکس هایی که میذارین خصوصا این عکس آخری باز نمیشه:11: