2 تا 4 ژوئن یعنی 2 هفته دیگه!نقل قول:
حالا این e3 کی هست؟
Printable View
2 تا 4 ژوئن یعنی 2 هفته دیگه!نقل قول:
حالا این e3 کی هست؟
خیلی از بچه ها تو تاپیک دیدم میگن که مثلا دلیلی که PES طرفداران بیشتری نسب به FIFA داره اینه که تو FIFA باگ های غیر عادی دیده میشه
اولا که طبق رای گیری هایی که شده FIFA کاملا جلو زده از PES
دوما شما باگهای PES رو مثل اینکه ندیدیا من میتونم برات حدود 20 تا ویدیو از باگ های PES 2009 رو آپلود کنم که واقعا خندت بگیره
---
تمامی صحبت هایی که من تو این تاپیک میکنم برای FIFA کنسول هست و با PC کاری ندارم
اخه یک این کار یک ذره اشتباه به نظر میرسه چون ورزش فوتبال تو آمریکا زیاد تحویل گرفته نمیشه......بر خلاف اروپا!!نقل قول:
چرا تفاقا بازی تو E3 2009 نمایش داده خواهد شد ان رو خود David Rutter میگه
حالا هم بازی را برای E3 نگه دارند..........نمیدونم بلاخره خودشون بهتر صلاحشون را میدونن!!
اگه FIFA 10 برای E3 رو نمایی بشه امیدوارم کونامی هم Pes 2010 را رو کنه!
اولا سلام.نقل قول:
ه عشق FIFA 10 میخوام 4 ماه دیگه X360 بگیرم فقط و فقط به خاطر این بازی فوق العاده
اونایی که نشتسن تو PC بازی کنن به نظر من نصف عمرشون بر فناس
من از FIFA 2000 دارم تو PC بازی میکنم هر سال بدتر از سال قبل میدن بیرون
اما تو کنسول مخصوصا X360 این بازی یکی از بهترین بازی های ورزشی هست و واقعا هرچی بگم کم گفتم
منتظر این بازی میمونم خبر جدیدی هم منتشر شد دوستان دریغ نکنن همون لحظه بزارن در جریان کار قرار بگیریم
شعار خودم:FIFA 10 زیباتر از همیشه :D (خطاب به بازی FIFA در کنسول PS3 و Xbox360)
دوما صبر کن شاید دیدی که امسال فیفا10 رو pc هم نکست شد و دیگه اصلا نمیخواد کنسول بخری.
آخر اون گروه سازنده ی نسخه ی pc معلوم شد؟؟؟؟؟
نه هنوز معلوم نیست که کی داره روی نسخه PC کار میکنه!نقل قول:
آخر اون گروه سازنده ی نسخه ی pc معلوم شد؟؟؟؟؟
فقط پائول هوساک دیگه با فیفا کاری نداره و دست از سر این بازی بر داشته : دی
داداش صبر بی خودی دیگه هیچ فایده ای ندارهنقل قول:
FIFA تو PC بهتر از این نمیشه و همینشم کاربران PC راضی هستن
بی خود منتظر موندن فایده نداره
پس برو X360 رو بگیر که بعدم پشیمون نشی:21:
والا این فیفا نکست هم واقعا دیگه خیلی سخته من که همه ی بازی هامو با کسایه دیگه انجام میدم با تفاضل یک یا دو گل میبرم کلا بازیهامون از 5 تا گل بیشتر نمیشه!!!!!!!
یکم فیفا توی دفاع قوی عمل کرده و خیلی سخت کرده کار رو!!!
به جاش PES هم اینقدر ضعیف کار کرده که با دو تا پاس تک به تک میشه آدم !
شصتت درد نکنه ولی من خودم دارم.ولب وقتی من گرفتم فیفا نکست نشده بود رو pc.ولی الان میتونی کمی صبور باشی شاید فیفا نکست شد.نقل قول:
داداش صبر بی خودی دیگه هیچ فایده ای نداره
FIFA تو PC بهتر از این نمیشه و همینشم کاربران PC راضی هستن
بی خود منتظر موندن فایده نداره
پس برو X360 رو بگیر که بعدم پشیمون نشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه بار 7-0 نومانسیا رو زدم(رو legendry)تو رو این درجه ها چند چند میکنی؟؟؟؟نقل قول:
والا این فیفا نکست هم واقعا دیگه خیلی سخته من که همه ی بازی هامو با کسایه دیگه انجام میدم با تفاضل یک یا دو گل میبرم کلا بازیهامون از 5 تا گل بیشتر نمیشه!!!!!!!
یکم فیفا توی دفاع قوی عمل کرده و خیلی سخت کرده کار رو!!!
راستی من هر وقت بازی میکنم دفاع هام راحت جا میمونن.یعنی سرعتشون به حریف نمیرسه و خیلی تک به تک به ضرر من میشه.برا دیگرانم اینطور هست؟؟؟؟(رو درجه سختی آخر)
دوستان یه خبر خوب بدم به علاقه مندان
امروز تو سایت EA انگلستان(فرومش) داشتم میگشتم و نوشته بود که در E3 امسال پیش نمایشی از FIFA 10 نشون داده خواهد شد
در لینک زیر لیست بازیهای که EA در نمایشگاه E3 نمایش میده رو ببینید:
کد:http://www.i4u.com/article24832.html
با سلام.....
Ea Sports سایت Fifa 10 را راه اندازی کرد....لینک زیر!!
[HTML] http://fifa.easports.com/home.action[/HTML]
نکته عجیب اینه که PC را در بخش پلتفرمهاش قرار ندادند و نام و نشانی از PC دیده نمیشه!!
مرسینقل قول:
با سلام.....
Ea Sports سایت Fifa 10 را راه اندازی کرد....لینک زیر!!
HTML کد:
نکته عجیب اینه که PC را در بخش پلتفرمهاش قرار ندادند و نام و نشانی از PC دیده نمیشه!!کد:http://fifa.easports.com/home.action
آره خیلی عجیبه این!
پارسال که EA بیشتر عنوان های ورزشی رو کنسل کرد به غیر همین فیفا!
امسالم بقیه کنسل شدن و مثه اینکه فیفا نسخه PC هم داره این اتفاق براش میوفته!
امیدوارم برای PC کنسل بشه
چون به هرکی میگی FIFA مسخره میکنه چون نسخه PC مسخرش رو بازی کرده
بزار ندن یا اگر میخوان بدن مثل کنسول بدن
فکر کنم EA هم میخواد اول که خوب فروش کرد بازی هاش بعد برای PC هم بده !
همون کاری که برای GTA و RE5 و ... صورت گرفت !
فکر نکنم بازی شبیه ساز فوتبال خیلی با gta فرق داره فیفا اگه دیر بده فایده ی نداره براش ...
وقتی تو سایت رسمیش اسمی از پیسی نیست ین ea فیفای پیسی رم واسه پیسی تعطیل کرده....
وارد لینک زیر بشین:نقل قول:
اگه دقت کنین در بخش Pre-Order On انتشار بازی برای PC رو میبینین ولی نه به صورت همیشگی بلکه این بار به صورت دانلود (PC Download) که فعلا تاریخ انتشارش هم مانند بقیه پلتفرم ها مشخص نیست.کد:http://www.ea.com/games/fifa-soccer
پس PC بازا نگران نباشن!
ویرایش: اگه لوگوی PC DVD-ROM در لینکی که joey jordison عنوان کرد می بود, پس بازی برای PC به صورت DVD باید منتشر بشه. در نتیجه به خاطر دانلود بودن قضیه این لوگو نیست.
خوبه من به جز pc کنسوله psp رو هم دارم که اگه کنسل شد با اون بازی کنم .
باور کنید فیفا روی psp خیلی بیشتر حال میده تا روی pc ( با اینکه از نظر گرافیکی به pc هم نمیرسه )
درسته اینکه برای PC میاد بسیار روشن هست!
سلام مهران جان:10:نقل قول:
ولی به نظر من بهتره واسه pc نیاد چون واقعا یه ابرو ریزی واسه pc هست همیشه این ea میاد فیفا رو روی pc کارنت میده حالا اگه میخواد دوباره کارنت بده همون بهتر که نده چون نسخه pc زیادم براش سود نداره که همون روز اول کرکش میاد
اگه امسالم قراره کارنت باشه پس همون بهتره که امسال نیاد ولی از سال بعد نکست بزنه !
ببخشید میخواستم بدونم این بازی برای ps2 چگونه هست؟
دوست عزیز برا ps2 کارنت هست اونم از نوع خیلی بد.چون اگه قرار بود برا ps2 هم نکست باشه دیگه کنسول های نکست برا چی ساخته شدن؟؟؟
سلام
خدا کنه برای PC یه چیز درست حسابی بده من الان دارم رو PS3 بازی می کنم 09 رو خداییش خودم خیلی حال میکنم بازی کن ها که کاملا شبیه خودشون هستن وقتی مپلا می خوای پنالت بزنی چمن زمین یا شرت بازیکن و دروازبان به صورت خیلی دیدنی و طبیعی تکون می خوره البته فک کنم همه اینا به خاطر اینه که Nex Gen هستش ولی به هر کی که می گی 09 که با PC بازی می کنه همه ناراضی هستن من خودم تو عمرم فقط فیفا بازی کردم و اصلا pes بازی نکردم و نمی کنم ولی شنیدم اون خیلی بهتر از fifa ستش ولی خداکنه واس کامپیوتر هم عین Playstation کنن که همه حال کنن
پوریا جان سلام!نقل قول:
سلام مهران جان
ولی به نظر من بهتره واسه pc نیاد چون واقعا یه ابرو ریزی واسه pc هست همیشه این ea میاد فیفا رو روی pc کارنت میده حالا اگه میخواد دوباره کارنت بده همون بهتر که نده چون نسخه pc زیادم براش سود نداره که همون روز اول کرکش میاد
درسته فیفا روی PC فاجعه هست!و بهتر که با این وضع ادامه نداشته باش.......
البته فعلا منتظر بمونیم تا جزئیات بازی برای PC هم منتشر بشه!!به نظر میرسه امسال واسه PC هم چیز خوبی خواهد بود!!
من موندم هیچ نقصی تو 09 واسه نسخه نکست جنریشن ندیدم همه چیش هم عالی بود می خوام ببینم EA می خواد چه تغعیری تو نسخه اش برای PS3 بده اگیه کسی میدونه به من بگه
ببینیم و تعریف کنیم البته من که دیگه از فیفا قطع امید کردمنقل قول:
با سلام به همه دوستان فوتبالی........
خوب آقا بنده داشتم تو فروم خود فیفا میگشتم به یک مطلب برخورد کردم گفتم شما را هم در جریان بگذارم......
همون جور که اشاره شده بود قیمت Fifa 09 سال قبل روی Pc و Ps2 چیزی حدود £24.99 بوده لازم به ذکر هست که دو تا بازی روی این پلتفرمها به صورت Cg عرضه شده بود..........اما قیمت فیفا 09 سال قبل روی PS3 در حدود $49.95 بوده.........بگید خوب.....
تفاوت قیمت را مشاهده بکنید بین ورژن کارنت که روی PC گذاشته شده و PS3 و اینکه فیفا روی PC با Ps2 برابر هست.....
اما
اما چی.....
حالا قیمت فیفا 10 روی Pc حدود FIFA10 PC - $49.95 هست.....اما قیمت FIFA10 PS2 - $29.95 هست .......تفاوت عمده را بین قیمت دیدید این در حالی هست که قیمت Fifa 10 برای PS3 در حدود FIFA10 PS3 - $59.95 هست.......
احتمالا ما یا روی PC بازی را به صورت کاملا Next Gen خواهیم دید یا اینکه با پیشرفتهای بسیار بسیار زیاد روی Pc بازی را انجام خواهیم داد......
ممنون
ولی این رو یادت رفت که ps3 بازیهاش بروی blueray عرضه می کنه که همین قیمت رو بالا می بره
در صورتی که روی pc روی dvd معمولی عرضه میشه
هر چقدر میخواد باشه.فقط نکست باشه.اینجا که کپی رایت فراوونه.فرقی نمیکنه(به حال من)
امیر حسین جان راست میگه فقط نکست باشه قیمتو هرچه قدر میخوان بدن:31:نقل قول:
البته دقت کنید من زیاد روی Ps3 کار ندارم.......شما قیمت نسخه Ps 2 که 100 % به صورت کارنت عرضه خواهد شد و نسخه Pc که فعلا مشخص نیست را ببینید.....هیچ وقت نسخه کارنت قیمتش با نسخه نکست فیفا 09 برابر نمیشه که.....
در ضمن بهزاد جان نسخه Xbox 360 هم همون قیمت نسخه PS3 هست پس نمیتونه بلو ری ربطی داشته باشه!!
فقط خداکنه نسخه pc هم نکست باشه
نه این که یک چیزی بین نکست و کارنت باشه
من که اگه چیزی غیر از نکست باشه اصلا طرفش نمیرم
آقایون . بالاخره این یکی برای pc نکست هست یا نه ؟
نه هنوز مشخص نیست!نقل قول:
آقایون . بالاخره این یکی برای pc نکست هست یا نه ؟
باید تا 4 ژوئن صبر و منتظر اطلاعات بازی بئد!
مگه 4 ژوئن اطلاعات و عکس های بازی رو میدن ؟نقل قول:
آره طبق اونچه که تو سایت خود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش, 4 ژوئن یعنی 10 روز دیگه اطلاعاتی از بازی منتشر میشه! چیز دیگه ای در مورد بازی گفته نشده!نقل قول:
مگه 4 ژوئن اطلاعات و عکس های بازی رو میدن ؟
یعنی میشه آخرین روزه E3 !
البته اگر E3 همون 3 روز باشه !
سلام؛
حالا دیگی تنها تنها تاپیک می زنید؟ منم اومدم!
دوستانی که میگن احتمال داره بازی برای PC منتشر نشه باید اینجا رو یه نگاه بکنن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر دقت کنید پلتفرم PC رو در پایین سایت FIFA10 میبینید.
این عکس اصلیه سایته فیفاست.اونو از کجا آوردی؟؟
بر طبق گفته خودتون "از سایت فیفا":21:نقل قول:
جالبه وقتی تصویر رو سیو می کنید سر و کله PC هم پیده میشه:8:
این EA هم گندشو در آورده:2:
این صفحه سایت فیفا:
همینطور که میبینید PC نیست ولی وقتی سیو میشه میشه این:
کافی خودتون امتحان کنید و با راست کلیک روی پلفرم ها و Save Background As... شاهد ان قضیه باشید.
EAباید بتونه در این زمینه توضیح خوبی بده. شاید EA می خواد امسال هم مثل سال های دیگه PC بازها رو دور بزنه. البته من که خوشبینم. شما هم بهتره اینو فقط یک اشتباه از طرف طراح سایت FIFA10 بدونید.:27: