کسی برنامه ی دور موتور الکترونیکی می خواد در خدمتیم
Printable View
کسی برنامه ی دور موتور الکترونیکی می خواد در خدمتیم
سلام دوستان من بعضي وقت ها با پروتوس مشكل پيدا مي كنم
يعني ديگه كار نمي كنه چه كار كنم ؟باز هم كه نصبش كنم همين مشكل هست
amirrobotic
سلام دوستان من يك پروژه ارتباط سريال ميكرو دارم كه ان را اينجا براتون مي گذارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8052.rar
با سلام
من پروژه ای با عنوان "نوشتن اعدا بر روی یک ماتریس 8*8 Led" با 8051 دارم، که منابعی که پیدا کردم همه با میکروهایی به جز 8051 اند ، ممنون می شم اگر کسی بتونه منبع یا راهنمایی ای در رابطه با این پروژه به من بکنه.
با سلام
من پروژه ای با عنوان "نوشتن اعدا بر روی یک ماتریس 8*8 Led" با 8051 دارم، که منابعی که پیدا کردم همه با میکروهایی به جز 8051 اند ، ممنون می شم اگر کسی بتونه منبع یا راهنمایی ای در رابطه با این پروژه به من بکنه.
نقل قول:
من مي دانم كه چه طور مي شود اين كار را انجام داد فقط به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يك ايميل بزن تا بشد بگم
اگر مشكلي راجع به ارتباط سريال هنوز دارين اين مطلب را مطالعه كنيد
در ارتباط سريال بايد به چند مورد توجه كافي داشته باشيم تا مدار ما خروجي مناسبي بدهد
1) بايد به طرز درست بسته شدن مدار ميكرو توجه كنيم
2) بايد به طرز درست بسته شدن مدار اي سي max 232 و طريقه ارتباط ان با كامپيوتر و ميكرو توجه كنيم مثلا نبايد عكس پورت ها مارا به اشتباه بيندازند
3) بايد به فركانس كريستالي كه به ميكرو متصل است توجه شود كه ايا اين كريستال براي baud rate مورد نظر ما مناسب است يا خير .مثلا ما برنامه اي نوشته ايم كه در اين برنامه ميكرو با كريستال 11.0592mhz و باود ريت 1200bps خروجي سريال دهد اما ما اشتباها كريستال 24mhz متصل نموده ايم كه اين خود در برنامه اشكال ايجاد ميكند
4) بايد توجه كنيم كه ايا مي توان با كريستال انتخابي ما baud rate مورد نظر را توليد كرد يا خير
5) ايا برنامه اي كه روي سيستم مقيم است و ما براي ارتباط از ان استفاده مي كنيم باود ريت ها و فونت هاي ان درست تعريف شده
6) ايا تايمر درست برنامه ريزي شده
7) ايا وقفه ها درست تعريف شده اند
8) ايا كابل مورد استفاده ما سالم است
amirrobotic
چرا پروژه 3 دانلود نميشه
من يک برنامه به زبان سي براي 8051 نوشتم
برنامه من کاملآ درست است
ولي وقتي توي نرم افزار
protus
مي برم اجرا نمي شه و مي گه حجم برنامه شما بيشتر از
1024 bytes
است چکار کنم که بتونم برنامه بيشتري توش جا بدم
----
مگه توي ميکرو تا 4 کيلوبايت جا نمي گيره
سلام همه دوستان
دوست عزيز : pooneh_ce
شما بريد به اين سايتو بعد به قسمت 8051 بريد. اونجا در تاپيك فايلهاي آموزشي 8051 يك فايل هست كه آقاي اميد طالبي نوشتن و توش اين موضوع هست.کد:www.eca.ir
-----------------------------------------------
دوست عزيز : 8052
اون پروژه هايي كه اولاي تاپيك هست همش پريده. يكي دو صفحه قبل لينك همه اون پروژه ها موجوده. در ضمن تو همون سايت eca هم پر پروژه است.
-------------------------------------------------
دوست عزيز: raminsol
مشكل شما هم احتمالاً به خاطر محدود بودن ورژن پروتيوسي هست كه استفاده ميكنيد.
شما بايد دنبال ورژن كرك شده يا لايسنس دار اون بگرديد.
تو همين سايت eca.ir و در قسمت دانلود نرم افزار هاي تخصصي برق و الكترونيك ميتونيد پيداش كنيد.
----------------------
همگي موفق باشيد
سلام خدمت دوستان عزيز از اينكه 8051 را اينجا پيدا مي كنم خيلي خوشحالم
اقا فرق 8952و8951 چیه؟؟؟؟
فرق خاصي ندارن فقط 8952 داراي منابع بيشتري از جمله RAM و ROM بيشتر هست.
مثلاً RAM آيسي 8952 دو برابر 8951 هست.
موفق باشيد
کد:www.eca.ir
سلام
من چند وقت بود كه داشتم با يك تابلوي روان دست و پنجه نرم مي كردم اما آخر هم نتونستم .
موردي كه اين ميو هست اينه كه من فقط از ميكرو 8051 استفاده كردم بي واسطه يعني چون از 8*8 ال اي دي
استفاده كردم 8 تا سطر را به يك پورت و 8 تا ستون را به پورت ديگر ميكرو دادم.
يه نفر به من گفت چون خروجي ميكرو 8051 ضعيف تر از avr هستش واسه همين نميتوني با 8051 اين كار را بكني .
ميخواهم بدونم كه ايا مدار من مشكل داره ؟
راهنماييم كنيد ممنون ميشم.
love is a flower that is made to bloom by two gardener
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام امير جان
نگفتي مشكلت با مدار چيه. صفحه ات اصلاً روشن نميشه يا تصوير نامعتبر نشون ميده؟
به هر حال اون دوستت درست گفته. پورتهاي 8051 توانايي جرياندهي بالا رو ندارند و حتماً بايد از بافر و تقويت كننده استفاده كني.
اگه بتوني LED ها رو روشن كني و برنامت هم مشكلي نداشته باشه مدارت كار خواهد كرد.
در هر صورت اگر در مورد استفاده از تقويت كننده ها و برنامه نويسي مشكلي داشتي ميتوني به انجمن زير مراجعه كني.
موفق باشي.کد:http://www.eca.ir/forum2/
سلام دوستان من هم تازه دارم برنامه ریزی به آی سی رو یاد میگیرم.میگن علم روزه.امیدوارم وقتی یاد گرفتم بیام کمکتون
جونه مادرتون یکمی در مورد 8051بگید اصلا چی هست و چگونه کار میکند قادر به چه کارهایی است
thanks
در کل همتون خسته نباسید امیدوارم جوابمو بدین
سلام
من یک محیط برای برنامه نویسی میکرو کنترلر 8051 به زبان اسمبلی نوشته ام (مال زمان جوونی هامه :31:)
این برنامه ضمن اسمبل کردن و باینری کردن برنامه اشکالاتی که اسمبلر گزارش میده را هم نمایش میده با همه ویندوزها غیر از ویستا هم تستش کردم (با دلفی نوشته نشده) یک راهنمای دستورات اسمبلی 8051 هم داره (البته به فارسی) اما نمیدونم چطوری میتونم اونو در اختیار همه قرار بدهم راهنماییم کنید:20:
میکروی 8051 ساخت شرکت AVR و یکی از قدرتمند ترین میکروها برای کارهای سبک و متوسط است
برای بکار گرفتنش باید ابتدا برنامه شو بزبا C یا Basic نوشته و توسط کامپایلر مخصوص مثل Basecom یا codevision کامپایل کنید سپس باید میکرو را از طریق مدار پروگرامر برنامه ریزی کنید و پس از آن بعنوان پردازشگر در مدارتان بکار ببرید اینم سایت شرکت سازنده
کد:www.avr.com
سلام دلستر جان برنامه تو توی یه مرکز آپلود مجانی آپلود کن و لینکشو بزار تو این تاپیک بچه ها دانلود میکنن و بهتم اشکالاتشو میگن تا کامل ترش کنی
من پروژههايي به زبان اسمبلي كه خفن هم باشه براي ميكرو 8051 ميخواهم. از تمامي عزيزاني كه اين لطف رو برام انجام بدن سپاس گذارم.
من میخواهم یک ارتباط سریال نیم دو طرفه(half duplex)بین دو میکروی AT89S51را به صورت بی سیم و از طریق امواج رادیویی برقرار کنم.من توانستم بین این دو میکرو ارتباط سریال بی سیم را به صورت یک طرفه(simplex) برقرار کنم اما در حالتی که می خواهم ارتباط half duplex داشته باشم نمی توانم ACK داده های ارسالی را از سمت میکروی گیرنده دریافت کنم.آیا نرسیدن ACK از سمت گیرنده میتواند به خاطر تداخل فرکانسی ماژول های RF باشد؟اگر دوستان پیشنهادی برای رفع مشکل من دارند بسیار خوشحال میشوم تا نظراتشان را دریافت کنم.برای روشن تر شدن مشخصات ارتباط سریال من در زیر یک سری اطلاعات اضافی را ذکر میکنم:
ماژولهای RF مورد استفاده:فرستنده مدل TXO-010U وگیرنده مدل RMO-010U
نوع مدولاسیون:ASKوOOK
محدوده ی فرکانسی:یک جفت(فرستنده و گیرنده)433MHZ وجفت دوم315MHZ
نرخ انتقال داده حداقل ممکن:1200bps
در ضمن من برای داشتن ارتباط سریال از پایه های TXوRX میکروها استفاده کرده ام.
و این هم فایل اموزش میکرو 8051 فارسی
کد:http://unlock-mail.persiangig.ir/document/microcontroller.pdf
من یه پروژه تحقیقاتی می خام موضوعش فرقی نمی کنه فقط راجع به 8051و عناوین موجود در کتاب مزیدی باشه ممنون لطف می کنید اگه کمکم کنید:11:
بزای یادگیری 8051 باید از کجا شروع کرد.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
با سلام من یه سوال دارم شاید سوالم خیلی پیش پا افتاده باشه
ببخشید دانلود کردن تویه این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدلیاس؟من اصلا از این سایت سر در نمی آرم. :13:
شما اول باید با اصول و مبانی و سپس قطعات الکترونیک آشنا بشیننقل قول:
بعد ریز پردازنده ها و بعدش هم 8051
توی وسطهای صفحه روی لینک download file کلیک کنیننقل قول:
من وقتی downlode file رو می زنم و بعدشم downlodeرو می زنم وبعد از اون runش که می کنم وقتی saveشد و می خوام بازش کنم یا error[the archive is either in unknown format or damaged می ده و بعضی های دیگشم که باز می شه password می خواد اگهpassword خاصی داره لطف کنید بهم بگید و کلا راهنماییم کنید اگه اشتباه می کنمنقل قول:
ارور اول برای اینه که در هین فشرده سازی اطلاعات خراب شده و پسورد را هم برای فایلهای مختلف فرق میکنه معمولا همون سایتی که برنامه را معرفی میکنه پسوردش را هم میگه
اگه اصول و مبانی رو بلدی میتونی از کتاب "میکرو کنترلر 8051" نوشته مزیدی استفاده کنی.نقل قول:
با سلام می شه توضیحی ابتدایی در مورد نحوه اتصال آی سی به کامپیوتر رو بگین
8051 منظورتونه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط Mohammad.ghoddousi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از میکرو 8051 چقدر می دونی ؟ ارتباطات سریالشو بلدی ؟
باید مشخص کنی که چه اطلاعاتی داری ..
من رشتم الکترونیکه و به زور میکروپروسسور رو پاس کردم
الان گفتن ورودی ها 85 به بعد باید میکروکنتلر پاس کنند ....
من هیچ چیزی در این مورد نمی دونم ؟
البته درسو این ترم گرفتم 5 نفر بودیم حذف شد !!!!!
سخته؟برنامه نویسیه؟چیه؟
سلام ..نقل قول:
نه .. چندان سخت نیست . البته بستگی به خودت داره .
برنامه نویسی اسمبلی داره که تا حدودی شبیه همون برنامه نویسی اسمبلی میکروپروسسور هست . ( با کمی تفاوت در کد نوسی و ساختار اجرایی میکرو )
البته ممکنه C هم بهتون درس بدن که بستگی به استادتون داره ..
===================================
سلام دوستان آقا من می خوام یه برنامه که تو آیسیم پروگرام شده رو به اسمبلی بر گردونم چی کار باید بکنم
اگه كسي مي تونه يه كمكي براي نوشتن اين برنامه بكنه
مي خوام با يه سنسور سطح مخزن اب رو اندازه بگيرم بعد با 8051اون رو روي سون سگمنت نمايش بدم
:41:salam, man be barname ye DAMA SANJ ehtiaj daram, lotfan komakam konid. TANX
salam,man be barname ye DAMA SANJ niaz e fori daram, Plz
لطفا فارسی بنویسید.
قوانین گفتگو در انجمن موضوعات علمی:
کد:http://forum.p30world.com/announcement.php?f=137&a=84