نقل قول:نقل قول:دوستان من پي990 را نسبت به تاچ ويوا برتر ميدونم چون تاچ ويوا ان چنان چيزه خوبي نيست......نقل قول:
هر کسي يه نظري داره همچنين کارکرد خاصي هم مد نظرشه.
نظره شما هم محترم.من نسبت به خودمن اين نظرو دادم.
Printable View
نقل قول:نقل قول:دوستان من پي990 را نسبت به تاچ ويوا برتر ميدونم چون تاچ ويوا ان چنان چيزه خوبي نيست......نقل قول:
هر کسي يه نظري داره همچنين کارکرد خاصي هم مد نظرشه.
نظره شما هم محترم.من نسبت به خودمن اين نظرو دادم.
سلام
ببخشید میشه شما که میگین پی 990 برتر از ویواست مزایاشو بگین،اینو میپرسم چون میخوام برای کسی بگیرم ویوا اگه ببینم 990 بهتره اونو بگیرم.ممنون.
چون اولش يه سوني اريكسون داره پس p990 بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
ببخشید میشه شما که میگین پی 990 برتر از ویواست مزایاشو بگین،اینو میپرسم چون میخوام برای کسی بگیرم ویوا اگه ببینم 990 بهتره اونو بگیرم.ممنون.
مال منم قلم اضافه نداره باید داشته باشه یا نه ؟نقل قول:
من هم p990 داشتم خیلی هم باهاش حال می کردم ولی الان دیگه هم قدیمی و دموده شده هم اینکه دسته همه هست اما htc هم کلاسش بالا تره هم دسته کسی نیست پس خز نیست البته واسه من خز نبودن وسیله ای که استفاده میکنم خیلی مهمه شاید واسه یه نفر دیگه این مهم نباشه ضمن اینکه ویندوز موبایل رو هم نباید فراموش کرد ( پیشنهاد من اینه که viva خیلی بهتره نسبت به p990 )نقل قول:
نقل قول:
سلام.
قلمشو طبقه زیر زمین علاءدین میتونی بخری نهایتا" 4تومن 5 تومنه.اما در مورد ویندوز من تا حالا تو CD هیچ پاکت پی سی ویندوزش رو ندیدم.
بابا ایول داری، مبارک باشه، از کجا گرفتی حالا ( آدرس ) ؟ :11:نقل قول:
نقل قول:
:18::18::18::18::18::18:
با گارانتی تعویض یه ساله 15000 تومن .نقل قول:
مرسی راستش من تهران نیستم شهرستانم ازنمایندگیش توی کرمان خریدم :31:نقل قول:
4 یا 8 ؟نقل قول:
:23:
شما نرم افزار چی ریختی روش ؟
نرم افزار های خوب رو معرفی منید منم نصب کنم مرسی
منم يکي از دوستام حدوده 10 روزه تاچ ويوا گرفته و راضيه.
دوستان من که گفتم پي990 نسبت به تاچ ويوا بهتره به اين دليله که من استفاده ي زيادي از کيبرد دارم و از گوشي هاي بدون کيبرد خوشم نمياد و به اين اعتقاد دارم که بودن کيبرد بهتر از نبودنشه.
اينا نظرات من بود که به کيبرد نيازه اساسي دارم.
ولي تاچ ويوا هم جديدتره هم از يه سري جهات از پي990 بهتره مثل سرعت و رم بالاتر.
نظره کليمم بين انتخاب پي990 و تاچ ويوا اينه که گرفتن تاچ ويوا بهتره چون پي990 خيلي قديمي شده و شايد اصلن نو گير نياد.
درضمن به نظره من يکي از بهترين خوبي هاي تاچ ويوا اينه که دارندگان اين گوشي از ان راضي هستن.
من خودم شخصا یک فارسی ساز ریختم که بتونم اس ام اس فارسی بگیرم و بفرستم و یک نقشه شهر تهران و یک نقشه متروی تهران رو ریختم رو گوشی و تعدادی هم در دست دانلود دارم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش برنامه های پاکت پی سیش برنامه های خوبی رو قرار دادهنقل قول:
درسته من واقعا از این گوشی راضی هستم و به هرکس هم نشون دادم عاشقش شده واقعا میگم من به سه نفر نشون دادم هر 3 نفر عاشقش شدن و گفتن گوشیهامون رو بفروشیم از این بگیریمنقل قول:
خوبی ای که داری سیستم عاملشه که خیی گسترده هستش و صفحه لمسی فوق حساسی داره
Tuch Pro 2 اگه بیاد اولش یکم گرونه مسلما ولی بعد از مدتی که ارزونتر بشه حتما میخرمش چون کیبرد داره زیرش مثل N97 و خیلی جالبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین صفحه لمسی که من کارکردم a1200 بوده حساسیتش به 1200 میرسه؟
htc touch که سری اول اومده بود افتضاح بود این viva چطوره؟
به نظر من تاچش عالیه درسته اولین تجربه ویندوز موبایلمه ولی گوشی تاچ قبلا داشتم و viva واقعا تاچش قویه دوستان دیگه هم که دارن استفاده می کنن میتونن نظر بدننقل قول:
نقل قول:
سلام ، نه سعید جان قلم اضافه تو جعبه نداره .
سلام
میشه بگین تاچش با تاچ ویوتی چقدر فرق داره یا کوکی کسی امتحان کرده؟
نقل قول:
سلام . دوست من ویوتی اصلا قابل مقایسه با ویوا نیست به نظر من . چون داداشم داره و باهاش کار کردم دارم میگم . به نظر من که ویوا یکی از بهترین تاج ها رو بین گوشی های تاچ اسکرین داره .
تایید میشه :26:نقل قول:
من دیروز رفتم مجتمع علائدین تهران نمایندگی htc و یک کیف براش خریدم کیفش پک بود و بسته بندی و خیلی باحال چرم با مارک معروف جهانی Capdase [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بسته بندی خیلی شکیلی هم داشت
10 تومن واسش پیاده شدیم(جای یک سیم کارت و دومموری اضافه هم توی کیفش طراحی شده)
در مورد هندزفری هم ازش سوال کردم گفت دو هفته دیگه با ما تماس بگیر میاریم
سلام
ببخشید برادرم می خواد کار کرده این گوشیو بگیره چند تا سوال بود لطف می کنید جواب بدین ممنون میشم.
آقا گارانتی پرشین تلکام بدرد میخوره یا نه؟
3 ماه کارکرده این گوشی تمیز مشکلی نداره!
میشه بگین چیا داره گوشی با خودش یعنی تو جعبه متعلقاتش؟
ممنون
کاش چندتا عکس ازش میزاشتی . من از نمایندگی یاس کیف فابریک Touch رو گرفتن 20000 تومن . اصلا هم جنسش خوب نیست . تازه بالای گوشی بیرونه ، چند بار از دستم افتاد یه ذره خط افتاد روش . :41:نقل قول:
نقل قول:
1- آره یکی از 2 گارانتی اصلی HTC هستش
2- چه مشکلی می خواد داشته باشه . سخت افزاریش رو چک کن
3- کارت گارانتی - سی دی گوشی - دفترچه گوشی - کابل USB - دو شاخه ی شارژر که به USB وصل میشه
یک مدلی هم بودقبلا 20 تومن میداد من نگرفتم یک هفته بعدش که رفتم مدل های 10 تومنی اورده بودنقل قول:
حتما عکس میگیرم فردا میزارم همینجا
ممنون از راهنماییتون.
ویروس نداره ویندوز موبایل یا بهتره بگم آنتی ویروس باید داشته باشه گوشی یا نه؟
میشه این win 6.1 رو ارتقا داد آخه من دیدم مثال امنیا 6.5 داره منظورم اینه که نمیشه ماله اونارو استفاده کرد یا یه چیز تو این مایه ها؟
بازم سلام . چرا دوست من . هر سیستم عاملی ویروس مسگیره . برای پاکت پی سی هم ویروس های کامپیوتر ، البته بعضی هاشون اذیت می کنه . ولی از بین بردنش اصلا کاری نداره . برای این که ممین بشی یه بار گوشی رو هارد ریست کن . یعنی گوشی میره به حالت کارخونه و ویندوز دوباره نصب میشه و بالا میاد . راستی برای ویوا هم ویندوز 6.5 اومده که البته هنوز برای هیچ پاکت پی سی به طور رسمی معرفی نشده ، اما غیر رسمیش هست
سلام دوستان
1. تو کارتن گارانتی یاس چه چیزایی هست؟
2. آخرین قیمت با گارانتی یاس چنده؟
3. تو قسمت تقویم این ویندوز موبایل جدید گوشی میشه شروع هفته رو شنبه کرد یا مثل ویندوز موبایل 5 مشکل داره؟
خیلی ممنون،این هارد ریست تمام برنامه های نصب روی گوشیو پاک میکنه،یا سافت ریست این کارو میکنه،خوب اگه آنتی ویروس نصب کنی با وای فای آپدیت کنی به نظرتون بهتر نیست؟نقل قول:
تا حالا با وای فایش کانکت شدین؟
ممنون از لطفتون
lمن تو یه سایتی این پست رو : Windows Mobile 6.5 Beta V10 FOR HTC VIVA دیدم نظرتون چیه؟
البته گفتن بتا ولی خوب بازم شما بهتر میدونید تو تاپیک ویوا بود!
این لینک دانلودشه:
| 59048 KBکد:http://rapidshare.com/files/207010491/VIVA__WM6.5__1_27_707_10__B21169.rar
این هم یک عکس که ازش گرفتمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون پشت درش هست که جای یک سیم کارت دو کارت حافظه رو هم داره و کیفش چرمی هم هست
گارانتی یاس من من از خود نمایندگی htc خریدم و viva گارانتی یاس نداشت پرشین تله کام بودم بهمراه یکسال بیمه نامه خسارت بدنی و فیزیکی قیمت 255 ولی یکسری ها بودن میگفتند گارانتی یاس بهت میدیم ولی نمایندگی نبودن اون ها 310 هم قیمت دادن ولی خوب ارزش نداره بخاطر گارانتی یاس انقدر پول بد رشین تله کام هم گارانتی اصلی htc هستش و هیچ مشکلی هم ندارهنقل قول:
ممنون. تو قسمت تقویم میشه شنبه رو روز اول هفته تعیین کرد؟ یادمه ویندوز موبایل 5 این امکان رو نداشت و کلی کلافه کننده بود.نقل قول:
دوستانی که با گارانتی یاس جدیدا خرید کردند لطف میکنند بگن تو جعبه دقیقا چه ملحقاتی هست؟
اون کارت هدیه به چه دردی میخوره؟ سی دی برنامه که یاس رو گوشیاش میزاره بروز هست یا قدیمیه؟
برنامه های قابل استفاده هستند یا نه؟
یه خبر که به بحث تاپیک ربطی نداره
بچه ها البوم جدید و فوق العاده شادمهر اومد به همه عاشقای شادمهر تبریک میگم :31:
شنبه رونمیشه ولی زده یکشنبه دوشنبه میتونی یکیش رو انتخاب کنینقل قول:
سلام دوستان
با توجه به تجربياتي كه دارين TOUCH VIVA رو پيشنهادا مي كنين يا TOUCH 3G؟
از لحاظ كارايي
كيفيت
تجهيزات
قيمت
و ...
ممنون
معلومه که viva با توجه به قیمت فوق العاده مناسبی که داره پیشنهاد میشه اگه بخوای 3g رو بگیری به مقدار بیشتر هزینه کنی diamond خیلی بهتر از 3g هست :31:نقل قول:
دوستان در مورد ترفند های wm کسی اگه اطلاعاتی داره در اختیار ما هم بزاره ممنون میشم
نقل قول:کاملا تایید میکنم من هم tuch viva خریدم و هم tuch 3g وبه نصبت قیمتviva خیلی بهتره چون 150 تومن ارزونتره و فرقشون چیه اون یک شبکه 3g و یک دوربین 3.2 داره همین وگرنه بقیه مشخصاتش تقریبا یکیه چه بسا که میگن vivaباطری بهتری هم دارهنقل قول:
نقل قول:
سلام.
آقا این چه حرفیه؟!!!!
3G علاوه بر اون چیزی که گفتید یک GPS و AGPS و یک سی پی یو با تقریبا" سه برابر سرعت و یک رام با 64 مگابایت ظرفیت بیشتر و یک با طری قوی تر و وزن کمتر و...رو داره که با این اوصاف به نظر من اگر 2تا ویوا بدی یک 3G بگیری بازم سر طرف مقابل رو کلاه گذاشتی 150 تومن که فقط قیمت همون GPS ش هست.
تایید میشه....3g بهتره ... ولی باز هم بستگی به استفاده طرف داره... و البته 150 تومن واسه اکثر افراد پول کمی نیست... شما ماشا الله مایه داری آخهنقل قول: