حرفو شما رو 99% تاييد ميكنمنقل قول:
اون يه درصدشم واسه ايه كه شارپ كيفيت بالاتري داره. امكاناتشم عاليه
حرفو شما رو 99% تاييد ميكنمنقل قول:
اون يه درصدشم واسه ايه كه شارپ كيفيت بالاتري داره. امكاناتشم عاليه
اگه اونی که شما میگید، 42 هست، پس باید این باشه:نقل قول:
این که زده فول اچ دی نیست و HD Ready هست... 1366 در 768.کد:http://www.sanamel.com/index.php?option=com_content&task=view&id=240&Itemid=49
من تاحالا تصویر صنام رو با بقیه برند ها مقایسه نکردم، اما 2000 درصد میدتونم بگم که یک میلیون و دویست و پنجاه نمیرزه این!
الان B580 سامسونگ 40 اینچ حدود 1300 هست، 40V400 سونی حدود 1350 و L42S10 پاناسونیک هم 1250...
ال جی 42LF120 حدود 1200 و 42LH350 هم 1300... که به همراه یه سینما خانگی عرضه میشه...
همگی اینا از لحاظ spec از اون صنام بالاتر هستند....
من که خودم پلاسما رو به ال سی دی ترجیح میدم(در هر شرایطی)... پلاسما هم اصلا مشکل پیکسل سوخته نداره... چون از نظر شیوه تشکیل تصویر در پنل کاملا با ال سی دی متفاوت هست و قرار نیست چون ال سی دی پیکسل میسوزونه، پلاسما هم بسوزونه.نقل قول:
اگه محل قرار گرفتن تی وی جایی هست که نور خورشید مستقیم یا غیر مستقیم به پنل میتابه، ال سی دی انتخاب بهتری هست...
در مورد سه مدل ال سی دی که فرمودید، من به شخصه سونی رو به سامسونگ ترجیح میدم. lh500 هم شنیدم که motion blur زیاد توش به چشم میاد.
پیشنهاد میکنم این دوتا تاپیک رو تا آخر بخونید... جواب سوالتون رو تا حدودی شاید بگیرید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=389518
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=378041
باز اساتید بهتر میتونند راهنمایی کنند...
ضمن تشکر از راهنماییتون
فقط مبخواستم بگم که من تو ذکر مشخصات اشتباه کردمlتلویزیون ها ساخت صنام نیستند و ساخت smart کره هستند و این ال سی دی که میگم توسایت نیست فول اچ دی است و کنتراست 1:15000
فقط ابن مشخصات را داره نمیدونم
MMP-USB
DCDi - BY FRODDCA
CINEMA tm
زاوبیه دید 178
S-IPS
ضمنا به سوال دارم ابنو ازدم قسط یدون اضافه بها ماهی 100 تومان مبدن کل مبلغ 12500 آبا صرف مبکنه بخرم با نه ب
دوستان می خواستم بدونم بین این دو مدل، کیفیت تصویر کدوم بهتره؟ LG LH900 42 inch & Sony X450 40 inch
البته ظاهرا سونی ال سی دی با کیفیت ال ای دی و ساخت ژاپن هست اما ال جی فول ال ای دی و ساخت کره
مهمترین فاکتور برام کیفیت رنگ و تصویره
ممنون میشم کمکم کنین چون عجله دارم:20:
با سلام خدمت دوستان عزیز
من قبلا قصد خرید پلاسمای g10 رو داشتم ولی ظاهرا مشکل افت رنگ مشکی بعد از مدتی کارکرد که توی تاپیک دیگه همین فروم داره بحث میشه اساسیه...:41:
در مورد سامسونگ می خواستم بدونم اختلاف بین تصویر b690 با سری 5 (مثلا b580 یا b570) در چه حدیه؟ یا بیشتر به خاطر امکانات اضافش گرونه؟ من خودم روی کیفیت تصویر (خصوصا motion blurr ) حساسم ولی توی فروشگاه که از نزدیک مقایسه کردم تفاوت محسوسی ندیدم:5:.
آیا ارزش حدود 500 تومان خرج اضافه رو داره؟
(با توجه به اینکه با این پول میشه خیلی امکانات جانبی مثل HD player یا Blueray player اضافه خرید کرد)
ممنون اگه راهنمایی کنید
به نظر من برنده مسلم ال جی خواهد بود خصوصا بخاطر ویژگی هایی که داره
البته سونی هم بد نیست ولی اینو در نظر بگیرید که شما دارید یک ال سی دی رو با یک فول ال ای دی مقایسه میکنید
ممنون از پاسختون اما من شنیدم که کیفیت رنگ ژاپن بهتر از کره هست. اگه بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن ممنون میشم. :46:نقل قول:
سلام
دوستان آیا LG LH900 انتخاب خوبی است؟
در سایت Cent تلویزیون Samsung UN55B8500 را شماره یک بهترین کیفیت را بهش داده ؟ شما این نوع را می شناسید؟ آیا در ایران وجود دارد؟ با چه نامی؟ و چه قیمتی؟آیا ال سی دی است یا ال ای دی؟
ممنون:10:
8500 مدل فول ال ای دی سامسونگه که اصلا وارد ایران نشد چه با گارانتی چه بدون گارانتی
و مدل lh900 ال جی هم تک و توک تو بازار موجوده چون اونهم وارداتش قطع شده و اونایی هم که دارند خرید قدیم شونه
مطمئنا lh900 ال جی یکی از بهترین های بازاره شک نکنید
کسی نیست یه راهنمایی به ما بکنه..................:41:نقل قول:
این ال جی LH900 چند قیمته؟نقل قول:
سلام به دوستان عزیز می خواهم یه تلویزیون LCDبخرم بعد از مشورت و دیدن تلویزیون ها ی زیادی به این نتیجه رسیدم که LG LH500بخرم سایز هم "42ایا به نظر دوستان LCDخوبی بخرم ؟ یا مدل بهتری در نظر دارید ؟
در حال حاضر 2550000 قیمت 40 اینچ و بعید می دونم گیر بیاری.نقل قول:
یسر برو بازار موبایل ایران طبقه سوم نمایندگی ال جی.اون مغازه قرار بود توی این یکی دو هفته بیاره.برو ببین شاید داشته باشه.
دوستان در این لحظه که دارین این پست را میخونین، بهترین lcd موجود (32 اینچ) چه برند و چه مدلی هست؟؟ من 32LH350 ال جی رو خوب میدونم، فقط ایرادش اینه که usb نداره! نظر شما چیه؟
نقل قول:
دوستان لطفا راهنمايي بفرماييد، تا آخر هفته ميخوام خريد کنم... در ضمن اين b580 توي سايت سامسونگ که ميرم همچين مدلي رو نداره قضيه چيه؟؟
اونایی که usb دارن، میشه فیلم هم باهاش دید یا فقط عکس و موزیکه؟نقل قول:
بله فیلم هم میشه دید.تازه خیلی از فرمت ها رو هم ساپورت میکنه که فقط دستگاهای HD پلیر دارن.البته من ال سی دی های سامسونگ رو میگم.در مورد سونی و ال جی هم فکر کنم خیلی هارو بخونه اما به نظرم به پای سامسونگ نمیرسه.نقل قول:
سلام به دوستان عزیز می خواهم LGLH500سایز 42 اینچ بخرم ایا انتخاب خوبی ؟ یا شما نظر بهتر دارد ؟
لطفا نظر دهید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان در این لحظه که دارین این پست را میخونین، بهترین lcd موجود (32 اینچ) چه برند و چه مدلی هست؟؟ من 32LH350 ال جی رو خوب میدونم، فقط ایرادش اینه که usb نداره! نظر شما چیه؟
در ضمن مدل sl 800 جدیدترین lcd ال جی هست که توی سایت مادیران اومده و usb هم داره، این چی طوره و آیا کسی قیمتش رو هم میدونه؟
دوستان من میخوام یه 40 اینچ بگیرم بین b650 ,g10,b550 موندم
استفاده منم فقط گیم و فیلمهای hd هستش در ضمن من لپ تاپ هم دارم که همیشه به tv وصله
سلام دوستان
خسته نباشید
من چند روزی هست توی مغازه ها میچرخم
بین چند تا گزینه موندم
1 - LC-40LE700M
Sony 40 W Series - 2
Panasonic Plasma TH-P42G10 - 3
خودتون میدونین که فروشنده ها چه جوری حرف میزنن هر برندی از محصول خودش تعریف میکنه و بقیه رو میارن پایین !
یکی از دوستان که توی جمهوری هست به من گفت به جای Sony که قطعاتش رو مالزی میزنه و مونتاژ ایران هست ! بیا و Sharp رو بردار هم اینکه سایزش 40 هست و هم LED هست
من کلا گیج شدم
ممنون میشم راهنماییم کنید
اگر گزینه بهتری هم هست محبت کنید بگید
شما توی این گزینه هایی که ذکر کردی هم پلاسما نوشتی و هم ال سی دی و هم ال ای دی.نقل قول:
اول از همه انتخاب بین اینکه پلاسما بگیری و یا ال سی دی و ... باید معلوم بشه چون تصویراشون با هم فرق داره و بعدش توی اون زمینه دنبال مدل بگردی.
ال ای دی شارپ هم به نظر من خیلی خیلی رنگاش غلیظه و چشم رو میزنه.
بچه ها بین سامسونگ 42B460 و ال جی 42pq10 کدوم رو پیشنهاد میکنید هردو زیر 800 تومن هستند. فقط در مورد lg رویوو دیدم در Newegg که همه راضی بودن.بخصوص یکی پیشنها کرد بود برای دیدن محتوای sd
کد:http://www.newegg.com/product/product.aspx?Item=N82E16889005096
سلام دوستان یه سوالی داشتم اینکه آیاصفحه پلاسما های پاناسونیک مثلا جی 10 در برابر ضربه های خارجی مانند برخورد چیزی با آنها مقاوم هستند یا نه ؟؟؟
بلهنقل قول:
بیشترین ضربه گیری رو پلاسماها دارن
چرا کسی s10 رو پیشنهائ نمیکننه؟ یعنی واقعا با خرید hd player هم به حد lcd سامسونگ نمیرسه؟؟؟:19:
نقل قول:
سلام
اون همه پست تو تاپیک های LH500 دادیم شما اونارو خوندی؟
LH500 در تولید رنگ مشکی ضعف داره و اذیتت میکنه.
Panasonic Plasma TH-P42S10 همراه با یک HD player در حدb670 میشه؟ یا از نظر کیفیت تصویر خیلی پائین تر میشه؟?????
کسی نمیدونه کیفیت LG42SL800چه طور؟ایا بخرم خوبه؟
سلام لطفا بنده رو راهنمایی کنید
من خودم بین ال جی 47 sl900 و 46 b8000 سامسونگ نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم
اگه هیچکدوم رو پیشنهاد نمیکنید چی بگیرم؟
یه مشکل ال جی اینه که تصاویر محیط رو صفحه اون منعکس میشه مثل نور لامپ؟ کسی این رو دیده؟ میخام بدونم خیلی تو چشم میزنه و ناجوره؟
لطفا هر کسی که میتونه بنده رو کمک کنه
با تشکر
آقا مهدی لطفا به مدلهای پائین تر هم توجه کنید !این راهنمایی ها برای قشر متوسط مهمتره تا کسایی که3 میلیون میدن و یه tv برای چند ماه میگیرن و بعد هم که دلشون رو زد عوضش میکنن ! توی سایتهای خارجی هم که وضع همینطوره برای همین هم منبع برای مطالعه اظهار نظر اساتید بیشتره! پس ما باید چکار کنیم ؟؟؟؟:2::19:
سلام
میخواستم خواهش کنم برای خرید LCD منو راهنمایی کنین
یه 46 اینچ سونی میخوام تا 2500000
حالا به نظر شما 46w550 گزینه مناسبی هست ؟ یا با همون قیمت 40x450 یا 40z450
40x450 که100HZ هست مثل 46w550 و بعضی ها میگن که w مشکل جا موندن تصویر داره آیا x450 هم همین مشکل رو داره ؟ اصلا این مشکل تو W وجود داره ؟
در مجموع بین این 3 مدل کدوم رو پیشنهاد میکنین ؟
46W550a = 2450000
40X450 = 2450000
40Z450 = 2400000
آیا تفاوت تصویر سری w با X و Z اونقدر هست که ارزش گذشتن از 6 اینچ رو داشته باشه ؟
لطفا منو راهنمایی کنین که از خریدم پشیمون نشم و بعدا نگم ای کاش اون یکی رو میخریدم
مرسی :20:
معمولا چون حسابی تحقیق میکنم اینو نمیگمنقل قول:
امیدوارم ایندفه هم نگم :20:
سلام آقا مهدی
خسته نباشید
من بالاخره مجبورم واسه عید دو تا تلویزیون بخرم . البته یکیش رو برادرم میخره برای خودش
g10 تو سایت سقز شاپ 1150000 زده ( نمایندگی= 1470000) من هم به هیچ عنوان حاضر به خرید ال سی دی نیستم و حتما پلاسما میخام بخرم
اما برادرم ال سی دی میخره 32 اینچ b650 رو سایت سقزشاپ 630000 زده ( نمایندگی 800000 ) و مدل 40 اینچ b550 رو زده 760000 ( نمایندگی= دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم حدود1200000 باشه و میگن با منوی مخفی فعال میشه و فیلمهارو باز میکنه تو usb )
متاسفانه فقط 4 روز فرصت مونده
1- با توجه به افت باز تولید رنگ مشکی من ریسک زیادی دارم میکنم ؟ یعنی اگر در شرایط کنونی جای من بودید بین g10 و 50 اینچ پلاسمای سامسونگ به قیمت 1780000 کدوم رو انتخاب میکردید ؟ چون امن قبلا روی این تلویزیونه زیاد zoom نکرده بودم از وقتی این سایت رو شناختم به تی وی با دقت نگاه میکنم . دو روز پیش نمایندگی پاناسونیک یه ال سی دی 37v10 گذاشته بود ایستادم نگاه کردم زاویه دید فوق العاده و هم چنین کنتراست بسیار عالی به شخصه میگم در هیچ تلویزیونی تو بازار این ویژگی رو ندیدم ولی به محض اینکه آرم پاناسونیک رو در یک زمینه سیاه نشون داد و تقریبا 4 ثانیه ای مکث کرد رنگ سرمه ای ال سی دی در مقابل رنگ مشکی g10 حالمو به هم زد . تو بیشتر ال سی دی ها هم وقتی دقت میکنم این رنگ مشهوده
2-ایا خرید g10 بدون گارانتی به صلاحه( اختلاف قیمت دو تا تلویزیون با کسر کرایه حمل حدود 700000 تومنه )
یکی هم اینکه مطمئن باشید من آدم پر ظرفیتی هستم به همین خاطر میخام نظر شما رو بدونم ولی مطمئن باشید کاملا مستقل فکر خواهم کرد و این فقط میتونه جنبه مشاوره برای من داشته باشه
خیلی لطف می کنید اگه نظرتون را صریح بگید
با تشکر
سلام خدمت همه دوستان
بالاخره بعد از کلی بالا و پایین کردن و چرخیدن در فروم های داخلی و خارجی و خواندن کاتالوگ دستگاه های مختلف بنده تلویزیون پلاسما 42pq10r ال جی را خریدم به قیمت 850 تومن. روی کارتنش با خط جلی چاپ کرده اند حمل و نصب رایگان !!!! اما موقعی که خواستم ببرمش فروشنده گفت که خودتون میبرید یا اینکه ما بیاریمش؟ منم پرسیدم مگه رایگان نیست که فرمودند خیر و خودمون زحمت کشیدیم و آوردیمش تا خونه. و اما برسیم به نصب رایگان!! از اون بابت هم فرمودند 5 هزار تومان هزینه نصبش هست که پرسیدم مگه چیکار میخان بکنن؟ و کلا از خیرش گذشتم و قرار شد خودم نصبش کنم.
راستی برچسبش روش هم سفید رنگه و made by lg electronic داره روش و بارکدش هم 626 هست. با افتخار ساخت ایران
من حدودا 6 ماه میشه که جی 10 دارم...تا به الان افت رنگ مشکی رو ندیدم!!!
دوستان کسی جایی سراغ نداره g10 بدون گارانتی بفروشه؟ مثله اینکه تو بانه هم نایاب شده:41:
سلام آقا مهدی
خسته نباشید
من بالاخره مجبورم واسه عید دو تا تلویزیون بخرم . البته یکیش رو برادرم میخره برای خودش
g10 تو سایت سقز شاپ 1150000 زده ( نمایندگی= 1470000) من هم به هیچ عنوان حاضر به خرید ال سی دی نیستم و حتما پلاسما میخام بخرم
اما برادرم ال سی دی میخره 32 اینچ b650 رو سایت سقزشاپ 630000 زده ( نمایندگی 800000 ) و مدل 40 اینچ b550 رو زده 760000 ( نمایندگی= دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم حدود1200000 باشه و میگن با منوی مخفی فعال میشه و فیلمهارو باز میکنه تو usb )
متاسفانه فقط 4 روز فرصت مونده
1- با توجه به افت باز تولید رنگ مشکی من ریسک زیادی دارم میکنم ؟ یعنی اگر در شرایط کنونی جای من بودید بین g10 و 50 اینچ پلاسمای سامسونگ به قیمت 1780000 کدوم رو انتخاب میکردید ؟ چون امن قبلا روی این تلویزیونه زیاد zoom نکرده بودم از وقتی این سایت رو شناختم به تی وی با دقت نگاه میکنم . دو روز پیش نمایندگی پاناسونیک یه ال سی دی 37v10 گذاشته بود ایستادم نگاه کردم زاویه دید فوق العاده و هم چنین کنتراست بسیار عالی به شخصه میگم در هیچ تلویزیونی تو بازار این ویژگی رو ندیدم ولی به محض اینکه آرم پاناسونیک رو در یک زمینه سیاه نشون داد و تقریبا 4 ثانیه ای مکث کرد رنگ سرمه ای ال سی دی در مقابل رنگ مشکی g10 حالمو به هم زد . تو بیشتر ال سی دی ها هم وقتی دقت میکنم این رنگ مشهوده
2-ایا خرید g10 بدون گارانتی به صلاحه( اختلاف قیمت دو تا تلویزیون با کسر کرایه حمل حدود 700000 تومنه )
یکی هم اینکه مطمئن باشید من آدم پر ظرفیتی هستم به همین خاطر میخام نظر شما رو بدونم ولی مطمئن باشید کاملا مستقل فکر خواهم کرد و این فقط میتونه جنبه مشاوره برای من داشته باشه
خیلی لطف می کنید اگه نظرتون را صریح بگید
با تشکر
هل من ناصر ینصرنی . رامین جان اگه آنلاینی یه نظر بنداز
سلام دوست عزيز راستش يه مشكلي برام پيش اومده فقط ميتونم سر بزنم بعد باز بايد برم:31:نقل قول:
دادا جان راستش من به گفته امير كه پلاسما سامسونگو داشته اونو ضعيف تر از برادرخونده lcd b690 ميدونه.ايشون هر دوتاي اين پنل هارو داشتن و در المان هاي كيفيت تصوير b690 بهتردونستن من امير رو براي اناليز كيفيت پنل ها بخاطر تجربش و اشنايي باهاش حتي از اديتور cnet بيشتر قبول دارم:31: ميدونم از lcd بدت مياد اما من تازگي به ريويو هاي cnet بدبين شدم راستشو بخواي خيلي غلو توشه.جايگاه پلاسما سامسونگ از نظر من پايين تر از اون چيزيه كه اديتور سايت سنت گفتن.
راستش ريسكه افت بلك لول زياده يعني خيلي زياد بنابراين من همون پلاسماي سامسونگو باتوجه به برتري قاطع g10 ترجيح ميدم(حتي با افت بلك لول بازهم از لحاظ كيفي خيلي بهتر از b650 هستش.پنل سامسونگ پنل شيكيه و چون 50" واقعا از نظر اندازه ادمو راضي ميكنه.
lcd هاي panasonic از پنل هاي ips تشكيل شدن كه زاويه ديد بسيار بالا-رنگهاي خيلي واقعي-سرعت پاسخگويي پايين-مشكي عميقتر نسبت به پنل هاي ديگه مثل tf-7 و.. كه از مزيتها و معايب lcd هاي اين برندن هستن.
براي خريد از بانه هم والا من تجربه نداشتم نميتونم نظر بدم دادا جان از افراد باتجربه بپرسي بهتره(راستش براي من تو اين چند روز اخير يه اتفاقي افتاده كه اصلا نميتونم اعتماد كنم پول واريز كنم به حساب كسي)
1- این جوابش سخته چون هنوز کسی تو ایران بررسی صد در صد نکرده ببینه براش رخ داده یا نه.( تست عکسی منم اول عید تو بازه زمانی بین 100 ساعت و 200 ساعت هست....) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی یک چیزی مشخصه اگر تولید 2010 رو بتونی بگیری این مشکل رو نداره چون تا الان تمام گزارش مشکل های سیاهی مال 2009 بوده تا جایی که خبر دارم.
بعد هم اگر مدل های ایران مشکل رو نداشته باشن قطعا سیاهی پاناسونیک بهتر از سامسونگ خواهد بود.( و برعکس اگر مشکل رخ بده سامسونگ بهتر میشه).( گرچه مدل پلاسما سامسونگ رو نگفتی که بتونم دقیقتر بررسی کنم گرچه همین سایز هاشون هم فاصله نشستن و فضای گذاشتنش متفاوت میشه )
( دو راهی هم بد دردی است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
2- اینو من نظری ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون به شرایط خانوادگی و مهارت خودت در کار با تلویزیون و مسائل فنی اش و ..... بستگی داره که ببینی ارزش داره 700 تومن ندی یا نه ( قیمت بهت بدون گارانتی چند دادن؟؟؟؟)