چند وقته اومده بازار ایران ؟ قیمتش چرا از آرنا ارزون تره؟
و اینکه کیفیت عکسش چطوره نسبت به سایر 8 ها ، جی اس ام آرنا که فقط بد گفته ازش
:27::27::27::27::27::27:نقل قول:
حساسیت به هوای شرجی رو هم من نمیدونم یکی از افراد باسابقه در یکی از انجمن ها به نام مها بگم گفته
بله ما هم منظورمون ایشون هست که توی فروم پی سی هم یوزری با همین نام دارن....خوب شما صحبت های من و جناب محمد رضا (pulp) رو نخوندید....(برید چند صفحه عقبتر بخونید) تو کل دنیا در مورد هوای شرجی و پایداری گوشی صحبت نشده نمی دونم این آقای با سابقه (که حتی با این گوشی هم کار نکرده) چه جوری اکتشاف نمودند این گوشی حساسه! دقیقا مثل شکننده بودن گوشی s8300 و...
در رابطه با سرعت هم اصلا بحث نکنید با وجود 800 مگا هرتز سی پی یو!
همونطور که پیش بینی می کردم، شما هم گول این ارقام رو خوردید! من مثال براتون زیاد دارم، فقط این یه مثال رو بزنم: ببینم Core i7 920 با کلاک 2.8 بهتره یا فنوم 965 با کلاک 3.2؟!؟! حتما فنوم، آره؟! :27::27:
برادر من هیچ چیزی جای تجربه رو نمی تونه بگیره....شما با هر دو گوشی کار کن بعد بیا انتقاد کن....بازهم میگم، فرقی توی سرعت این گوشی ها حس نمیشه.....حالا شنبه میرم با ویوتی 2 کار میکنم، اگه شد جت هم جور میکنم کار میکنم.....
اقای Michael Ropy PC Synchronization رو همه دارند؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!با چیز دیگه ای اشتب نزدی؟
شاید شما با چیز دیگه اشتب زدی! PC Synchronization امکانی برای ارتباط گوشی با کامپیوتر برای یکی کردن و انتقال فایل های گوشی و PC هست.....مثلا انتقال کانتک ها، همزمان سازی یک سند Doc و... این برنامه توی سی دی همراه با گوشی توی جعبه هست، اکثر گوشی های USB دار این قابلیت رو دارند...... باز هم اگه شک داری، این لینک رو ببین، صفحه ی پشتیبانی ویوتی 2 در سایت الجی که توش برنامه PC Synch رو برای دانلود گذاشته (واسه کسانی که ندارن یا گم کردن و....):
کد:http://www.lge.com/uk/support/product/support-product-profile-mobile-redux.jsp?customerModelCode=GC900&initialTab=documents&targetPage=support-product-profile
یه چند وقتی میشه، زیاد نیست.....قیمت فقط به خاطر خل بازی های کامتله! :دی آرینا در اصل 280 تومنه ویوتی 2 هم حدود 320 فکر کنم.....نقل قول:
کیفیت عکسش درسته نسبت به بقیه ی 8 مگی ها به خاطر نویز خیلی زیادش کمتره.....
دوستان اين بنده ي خدا (Mahmoodtaker) حالا يه چيزي گفت؛ شما نزنيد داغونش كنيد، به جوانيش رحم كنيد:31:
والا تو برنر های تبلیغاتی جت هی ذکر میشد با قابلیت PC Synchronization خب من با خودم گفتم حتما یه امکان اختصاصیه!!!!!
شرمنده
ولی سر حرفم روی کیفیت عکس برداری و سرعت هستم!
MEHA رو میگی که مدیر بخش مشاوره ی انجمن IR-TCI هست دیگه نه؟!!
ای بابا این جماعتی رو گذاشته سر کار !!! به قول یکی از بچه ها هر چی که میگه برعکسش درسته!
پس نتیجه میگیریم که این گوشی علاوه بر اینکه به رطوبت حساس نیست ضد رطوبت هم هست!
"دوست عزیزی که گوشی رو خریده بودن چی شد پس قرار بود چنتا عکس بزارید شما با دوربین دیجیتال مقایسش کردین . . بعدشم صدای این گوشی تو اسپیکر نصفه 5800 هست اگه باشه که خوبه .
راستی خداییش جایی عنوان شده که این گوشی ضد اب و ضد ضربه هست؟
تو جی اس ام ارنا چیزی در این رابطه ننوشته که
ویونی 2 رو دقیق نمی دونم ولی آرینا رو مطمئنم، چون تست استرس اون تو سایت mobile.mail.ru هست که مثلا توی یه لیوان پر از شراب گذاشته، یا گل مالی کردن و زدن زمین و.....نقل قول:
راستی خداییش جایی عنوان شده که این گوشی ضد اب و ضد ضربه هست؟
تو جی اس ام ارنا چیزی در این رابطه ننوشته که
منظورت از اون عکس چیه؟!
کیفیت تصویر ویوتی 2 یه مقداری از آرینا بهتره....:دینقل قول:
منظورت از اون عکس چیه؟!
با اجازه اساتید فکر کنم اشتباه میکنید ..
اگه خوب توجه کنید میبینید یه منبع نور سمت چپ آرنا قرار داره .. و این باعث شده صفحه آرنا کم
نور تر به نظر بیاد .. وگرنه بچه هایی که با هردو کار کردن گفتن کیفیت صفحشون عین همه :46:
برادران سلام! :20:
امروز رفتم برای خرید گوشی برای کسی، همونجا تو علاءالدین با ویوتی 2 و آرینا و کریستال کار کردم، الان اینجوریم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا این اینترفیس اس کلاس دیوانه کنندست.....البته نسخه ای که روی کریستال هست یکم خوشگلتره (چون پس زمینه سفید هست و به صورت حبابیه)، سرعتش عالی!!!! تاچ عالی!!!!تو زیبایی....... :42::42::42::42::42::42::42::42:
خوشبختانه فرصتی شد با جت هم کار کنم! :27::27::27: حتی اگه کوچکترین شکی هم داشتم دیگه الان مطمئنم، این نظراتم در مقایسه گوشی جت با آرینا (که مقایسه آرینا برای ویوتی 2 و کریستال هم صدق میکنه). البته بدون تعصب هم میگم! (قول میدم :31:):
تاچ جت اونجور که میگن حساس نیست، واقعا میگم استار من که حساس تر بود! :18::18::18: من اولش باورم نشد، اینهمه تعریف و تمجید از این تکنولوژی AR آخرش این بود؟!!؟ تاچ آرینا فوق العادست، مالتی تاچ رو هم تست کردم......کلا تاچش بی نقصه....
اینترفیس اصلا اصلا قابل مقایسه نیست!!!!!!!! شاید بعضی ها مخالف باشن ولی حداقل برای من تاچ ویز جت هیچ جذابیتی نداشت.....اس کلاس یک کلام فوق العادست باید کار کنید تا بفهمید چی میگم......معکب جت با اینکه 6 وجه داره ولی اصلا به زیبایی همون چهار وجه اس کلاس نیست! مکعب اس کلاس خیلی زیبا، چشم نواز، روون و جذابتر هستش.....
سرعت منو هیچ تفاوتی احساس نکردم که هیچ! خیلی جاها جت قاط میزد! :دی جدا میگم یکم قاطی داشت، باید بگم سامسونگ بدجور خرابکاری کرده با این (مثلا) جتش.....:27:
کیفیت صفحه اس کلاس ها (اون سه تا) محشر بود، با اینکه TFT هستن ولی من که از کنتراست و تضاد رنگ اون سه خیلی بیشتر خوشم اومد تا جت.....(حالا زیر نور آفتاب رو کار ندارم) ولی توی محیط سربسته واقعا کیفیت صفحشون توپ بود....:5:
دیگه چی بگم.......:دی من الان حالم خوب نیست........گیجم! :18::18::18:
ولی من کلا یه چند دقیقه ای با جت کار کردم اصلا خوشم نیومد، در عوض، دوباره (قبل و بعد از خرید گوشی) با آرینا و کریستال و ویوتی 2 اینقدر کار کردم که دیگه نزدیک بود یارو شاکی بشه....:27::27: سرتون رو درد نیارم، من یکی که دیگه کلا دور سامی و تاچ ویز رو خط کشیدم (با این تجربه ای که فعلا از استار دارم)، کاری به بقیه ی دوستان ندارم فقط نظرم خودم هست.....خدا یه پولی به ما بده بریم یکی از این سه گوشی رو بگیریم...:31:
پی نوشت: توی دکه الجی تحمل نیاوردم با :40: ام کار کردم! :دی منظورم کوکیه...:27: توی دکه سامسونگ هم با امنیا اچ دی و بیت دی جی هم کار کردم......امنیا اچ دی خیلی بزرگ و سنگین بود.....بیت دی جی هم اینترفیسش خیلی سنگین (Laggy) بود، یعنی گیر داشت.....اینترفیس جفتشون هم که همون ماله جت بود دیگه...:31:
دوربین؟!:دی
توی خود ال سی دی گوشی که عالییییییییییییییی بود! ولی خوب باید توی پی سی چک بشه که نتونستم با خودم بیارم......اینترفیس دوربین هم محشر بود....نقل قول:
الان دیگه با کار کردن با این گوشی ها منم میگم که تفاوتی ندیدم.....نقل قول:
با اجازه اساتید فکر کنم اشتباه میکنید ..
اگه خوب توجه کنید میبینید یه منبع نور سمت چپ آرنا قرار داره .. و این باعث شده صفحه آرنا کم
نور تر به نظر بیاد .. وگرنه بچه هایی که با هردو کار کردن گفتن کیفیت صفحشون عین همه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون حسین
همه رو روشن کردی :5:
بفرما .. من چقد میگفتم s-class خیلی خفنه ... قابل رقابت با مال اپله و ... اونوقت بعضی دوستان میومدن
cpu جت رو وسط میکشیدن .. البته اگه باز هم سر حرفشون هستن بهتره خودشون تست کنن:5:
سلام
ممنون میشم آخرین قیمت این گوشی رو به من بدید ...
با سلام
خواستم بپرسم این گوشی که جاواست آیا gps به درد میخوره ؟آخه من تاحالا برنامه gps واسه جاوا ندیدم پس به چه درددی میخوره یعنی آیا این هم گارمین و اسمارت کام که نوکیا داره رو دااره ؟؟؟
با گوگل مپ یا برنامه هایی مثل TrekkBody میشه.....نقل قول:
خواستم بپرسم این گوشی که جاواست آیا gps به درد میخوره ؟آخه من تاحالا برنامه gps واسه جاوا ندیدم پس به چه درددی میخوره یعنی آیا این هم گارمین و اسمارت کام که نوکیا داره رو دااره ؟؟؟
حسابی دهن ما رو اب انداختی!با این تعاریفی که تو کردی پس عجب چیزی باید باشه این اس کلاس!راستی ویوتی اسمارت رو تو دستت گرفتی محکم بود؟اخه ارنا بدنه ی فلزی داره و ویوتی اسمارت تمام پلاستیک!
راستی این تعاریف از هر 3 مدل بود ؟
بین ارنا و ویوتی اسمارت کدوم رو برتر دیدی؟
ای کاش عکس هایی که با ویوتی اسمارت گرفتی رو بلوتوس میکردی تو موبایل خودت بعد میریختی تو کامپیوتر تا بفهمیم دوربینش چند مرده حلاجه
:دی آره خیلی چیز جذابیه....نقل قول:
حسابی دهن ما رو اب انداختی!با این تعاریفی که تو کردی پس عجب چیزی باید باشه این اس کلاس!
بله، البته همونجور که گفتم، کریستال که تفاوت کوچولو داشت که منوش به صورت پس زمینه سفید و آیکون ها حبابی (یا کریستال) هستند که جذابتر از اون دو تاست....نقل قول:
راستی این تعاریف از هر 3 مدل بود ؟
بین این دو، تو قیافه، آرینا رو پسندیدم (البته ویوتی 2 خیلی خوشگله ولی به خاطر دکمه پایینش میگم)! :دی تو اینترفیس که هیچ تفاوتی ندارن، تو امکانات هم که تفاوت های سخت افزاریه مثل دوربین 8 و حافظه و... البته در کل با کریستال بیشتر حال کردم (از آواتارم باید حدس میزدید!) :دی به خاطر منوی خوشگلتر، کیپدی که میشه به عنوان موس و... استفاده کرد، میانبر حرکتی باهوشش (من توی کیپد سریع مینوشتم M میرفت تو موزیک پلیر، ولی استار خودم خیلی احمقه، به زور میفهمه! :دی). تنها مشکلش نبود GPS هست که یکم انتخاب رو برام سخت میکنه....:41: با این اوصاف، خودمم نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم! :10:نقل قول:
بین ارنا و ویوتی اسمارت کدوم رو برتر دیدی؟
راستی سه دکمه پایین آرینا و کریستال + کیپد کریستال حساس به لمسند.....
خواستم اینکارو بکنم گفتم شاید یارو گیر بده! :دی انشالله دفه بعد....نقل قول:
ای کاش عکس هایی که با ویوتی اسمارت گرفتی رو بلوتوس میکردی تو موبایل خودت بعد میریختی تو کامپیوتر تا بفهمیم دوربینش چند مرده حلاجه
آرینا که خیلی محکم بود، واقعا عالی کار شده بود، البته ویوتی 2 هم مستحکم بود ولی کلا آرینا به نظر محکم تر میومد....نقل قول:
راستی ویوتی اسمارت رو تو دستت گرفتی محکم بود؟اخه ارنا بدنه ی فلزی داره و ویوتی اسمارت تمام پلاستیک!
پی نوشت: همچنان در کف...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا گوگل مپ و TrekkBody در حد smartcom سیمبین و یا ozi ویندوز هست؟؟؟
پشت ویوتی اسمارت که نوشته face tracking منظور چیه؟
یعنی همون تشخیص چهره، که البته ویوتی 2 تا سه چهره هم به صورت همزمان میتونه تشخیص بده.....نقل قول:
پشت ویوتی اسمارت که نوشته face tracking منظور چیه؟
من با هیچ کدوم (جز گوگل مپ) کار نکردم......ولی فکر نکنم در حد اون دوتا که شما گفتی باشند چون بالاخره برای سیستم عامل دار ها برنامه های GPS خیلی بهتری ارائه میشه تا جاوا ها....نقل قول:
امروز رفتم نمایندگی کامتل تو گیلان،ویوتی اسمارت رو میگت 390000 تومن.واقعا که به شدت دودلم
به نظر شما خرید همچین گوشی با این قیمت ریسک نیست؟!!!
چون با 10000 تومن بیشتر میشه یه n86 گرفت،دوربین سرتر،کرایی سرتر،دارای سیستم عامل و .....
خوب ویوتی 2 تاچ خازنی + مالتی تاچ با صفحه 3 اینچ هستش که اینترفیسشم قابل مقایسه با کل نوکیا ها نیست! بستگی داره شما چی میخواید، من باشم ویوتی 2 میگیرم:نقل قول:
به نظر شما خرید همچین گوشی با این قیمت ریسک نیست؟!!!
1. چون اصلا با سیمبین حال نمی کنم (مخصوصا اینترفیسش).
2. صفحه تاچ میخوام.
3. قیافه گوشی برام مهمه که با قیافه گوشی های نوکیا حال نمی کنم.
4. سیستم عامل فقط اگه وین موبایل یا لینوکس (مثل آندروید) باشه میگیرم.
سلام.
یه سوال.
درسته دوربین این گوشی با اینکه 8 هست اما کیفیتش از 5 جت کمتره ؟
و درسته که عکساش نویز دارن ؟
کیفیتش تو 8 مگاپیکسلی ها کمتره چون نویزش زیاده......:41:نقل قول:
درسته دوربین این گوشی با اینکه 8 هست اما کیفیتش از 5 جت کمتره ؟
و درسته که عکساش نویز دارن ؟
یعنی از 5 سامسونگ جت هم پایین تره ؟نقل قول:
ببینید یه عکس از چند لحاظ بررسی میشه، مثلا رزلوشن، نویز، ترکیب رنگ و....نقل قول:
یعنی از 5 سامسونگ جت هم پایین تره ؟
ویوتی اسمارت فقط نویزش از جت بیشتره.....در کل جت بهتره چون عکس نویز دار رو کسی نمی پسنده.....اگه دنبال 8 خوب میگردید، برید سراغ رنوار....
مرسی که پاسخ میدید.
آخه من گوشی می خوام که تاچش خوب باشه(مثل ویوتی 2) و مولتی تاچ با کیفیت خوب باشه و دوربینش خوب باشه.
رنوار دوربینش خوبه اما اینترفیسو تاچش به پای ویوتی 2 نمیرسه.
می دونم اینجا جاش نیست اما ارینا چطوره ؟
ارینا بگیر خیالت تخت!
کاملا قدرت رقابت با جت رو داره.
همون چیزی هست که میخوای
شما ویوتی 2 بگیر به نظر من
ببین هنوز هیچ کس این گوشیو نگرفته و همه از رو یه ریویو میگن دوربینش بده ... از کجا معلوم شاید درست شده باشه تو ورژن نهایی
شما بگیرشو به شبهات پایان بده :دی
به احتمال زیاد دوربینش نباید بد باشه ... حداقل از آرنا بهتره ... ولی اگه میخای از دوربین خیالت راحت باشه جت بگیر
نه دیگه دوربین ویوتی اسمارت از جت بهتره
اشنایدر رو دست كم نگیرین:دی
ای بابا
منم نظرم رو ویوتی 2 هست....با قیمت 370 (شایدم کمتر شده!) خیلی میرزه.....
دوربین رو من تخصصی بهش گیر دادم وگرنه در حالت عادی عکسهاش خیلی خوبه.....ما هم به این چیزا توجه نمی کنیم تو عکس های عادی چون هیچ موقع عکس رو زوم 100 درصد نمی کنیم....شما این عکس رو از ویوتی 2 به صورت عادی (بدون زوم صد در صد) با رزولوشن مثلا 1024 در 768 ببین، واقعا بی کیفیته؟!
کد:http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/lg-gc900-viewty-smart-review/camera/gsmarena_009.jpg
اینم یه عکس و توضیح از تست استرس ویوتی اسمارت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
At the beach we deliberately dropped the phone several times in the sand and water, which he passed with honor