بچه ها من تبلیغ hop رو دیدم که قراره ظاهرا ماه دیگر میلادی بیاد
شاید دونستنش جالب باشه:46:کد:http://www.imdb.com/title/tt1411704/
Printable View
بچه ها من تبلیغ hop رو دیدم که قراره ظاهرا ماه دیگر میلادی بیاد
شاید دونستنش جالب باشه:46:کد:http://www.imdb.com/title/tt1411704/
سلام دوستان
اینجا بحث انمیشن هست گفتم سوالی را که همیشه توی ذهنم بوده را بپرسم
می خواستم ببینم دوستان می توان از توی اینترنت انمیشن دانلود کرد یعنی کسی
آپلود می کنه یا شما سایت به خصوصی سراغ ندارید ترجیحا زبان اصلی((انگلیسی))
و بدونه سانسور
هست؟
معلومه که میشه؛نقل قول:
خیلی جاها برای دانلود هست، توی همین گوگل هم سرچ کنین کلی پیدا میشه. البته اکثر سایتهای ایرانی، زمان آپلودشون تموم شده و خیلی از سایتهای خارجی هم پولی هستن.
بهترین جاهایی که میشناسم:
وکد:www.letbobwatchthis.com
کد:www.movshare.net
دوست عزیز اینجا فقط انیمیشن هایی که دیدیم رو معرفی میکنیم.نقل قول:
اینجا جوابتونو دادم:
کد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=310140&page=17
و اینک پراید وارد می شود:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضیه چیه؟.......هرچی هست، بابت ورودش باید شیرینی بده، اینجا ما شیرینی زوری میگیریم ! :31:
بچهها من یکی دو سال پیش کانال 4 یه انیمیشن کوتاه (حدوداً 15 دقیقهای) دیدم به نام "مترسک" ...
اون قدر خوب و حرفهای بود داستان و پردازش کار، که تا تهش رو دیدم و همه عوامل تیتراژش رو هم تو note های گوشیم save کردم، به امید اینکه برم دنبالش و پیداش کنم ...
کارگردانش عبدالرضا سعیدنیا بود و تولید سیمای مرکز بوشهر بود !!
داستان یه پیرمردی بود که بالای یه تپه، مزرعه داشت ... بعد از یه مدت کلاغا میان تو مزرعهاش و میشینن رو محصولاتش ... از اون جا به بعد، انواع و اقسام روشها رو برای فراری دادن کلاغها امتحان میکنه و به نتیجهای نمیرسه ...
تا جایی که ... !
وای! خدا کنه یه نفر دیده باشه بدونه چی میگم! چقدر شخصیتها فوقالعاده بودن! شخصیت پیرمرد، شخصیت الاغش، حتی کلاغهای سمجی که به ریشش میخندیدن ... :40:
به سیمای بوشهر ایمیل زدم ببینم گیر میاد ...
هنوز جوابی ندادن :(
نقل قول:
کد:http://www.defc.ir/AnimationDetails.php?animationId=1733
آره عارف جان، دیده بودم این لینکو ...
تو جشنوارهی فیلم کوتاه تهران 84 هم بوده ...
اما فکر نمیکنم بشه به این راحتیا پیداش کرد :(
چرا به خود شبکه چهار نمی گی؟:31:نقل قول:
اینجا رو هم ببین شاید پیدا کردی!
میشه بگی کدوم برنامه شبکه چهار این انیمیشن رو گذاشت؟کد:http://www.artbushehr.ir/Default.aspx?page=12607
ممنون عارف جان، تو این لینک هم چیزی یافت نشد ...نقل قول:
البته اصلاً مال حوزه هنریشون نبود، تولید سیمای اون مرکز بود ...
راستش یادم نمیاد چه برنامهای بود، خیلی زمان میگذره ...
حالا زنگ میزنم به سروش ببینم داره یا نه ...
سلام
كسي لينك دانلود كارتون شير شاه 3 (1.5) رو داره ؟
با دوبله گلوري
لبته جديدا يه تغييراتي توي دوبلش دادن كه اصلا جالب نيستش
اگه كسي لينك داره لطفا واسه من بفرسته
ممنون
سلام دوستان
کسی تا حالا بتن آرمه رو دیده؟
سلام
به آرشیو ایران سیما هم یه سری بزن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Tekkon kinkurîto یا بتون آرمهنقل قول:
قبلا یه چیزایی در موردش نوشتم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم خوشم نمی اومد . پسره ی حمّال !نقل قول:
60 اپیسوود و میلیونها متر پرواز کرد برای پیدا کردن مادرش اما یه جُو معرفت نداشت بگه "بابام کو ؟"
اینقدر آدم نمک نشناس ؟! برو ، بپز ، بشور ، کار کن و بذار جلوش کوفت کنه ، یه یادی از بابای مفلوکش نکرد .
تازه اونهم زنبور های عسل که مردهاشون موقع جفتگیری کشته می شند و ملکه هم دائم پای ماهواره تو کندو نشسته باقی کلفت-نوکراش می رن کار می کنن می ریزن تو حلق این :38:
اصلا تاریخ کارتونها رو که نگاه کنید هیچ کس ککش هم برای یافتن "پدرش" نگزیده .
اون از نِل بود که حتی بدون عقل خودشو و پدربزرگش رو اسیر خودش کرده بود و برادرشم که باددی گارد بود ، که چی ؟ که برن مامانشو تو بهش ببینن . آخر سرم نمُرد بره بهشت پیش مامانش :38:
اون از بَنِر بود
هاچ
سباستین
مامانه پسر شجاع
کارتون رامکال
بچه های آلپ
نه ! نمی گم نقش "مادر" کمه ها ! فقط آرزو بدل می ندم یبار بگن فلانی موقع رفتن دنبال مامانش یادیم از قبر باباش کرد . مثلا بگه : نور بقرب بباره بابا ، اما وقت ندارم باید برم پیش مامان :38:
من تمام قسمتهای علی-کوچولو که نگاه می کردم ، مرتب در تیتراژ می گفت بابای علی رفته بجبهه . من می گفتم : خب حالا منو سَ نَ نَ ! تو هیچ اپیسوودی نیست و خانواده اش هم شادتر از همیشه هستن خونه با باغچه و حیاط بزرگ . علی کوچولو هم که بدون غرولند باباش و کتک های احتمالی صبح تا شب تو کوچه بازی می کرد . پس همون بهتر که رفته جبهه . اینجای شعر رو باید با شادی می خوندن " رفته بجبهه ، پس گور باباش" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم وقتی کسی دنبال باباش بگرده لابد یا پولداره مثله پدر بزرگ "پرین" که مثلا پاشیم بریم تیغش بزنیم . یا یهو باباش می شه "بابا لنگ دراز" ! که هم دنیا و عقبی داره !
اگر مُرده باشه می شه مثلا "سوباسا" که بجای اینکه راه بیافته مثل نِل یه ایل و طایفه رو اسیر و عبیر خودش کنه تنها مشکلش اینکه باباش زود رفت بهش فوتبال یاد نداد .
این کامنت رو جهت مصادف بودن با "روز جهانی مادر" نوشتم . روز مادر مبارک :11:
از معدود کارتونایی که یادمه نقش پدرا یه کم برجسته بود دهکده حیوانات (دراگو اینا)بودش ....یه مشت آدم خل و چل (اون ببر بدنسازه...روباه قرمزه ...یا اون گربه دزده)با اون استیل خاص کتک زدنشون :31: البته پدر ژپتو هم بودش یه آدم علیل مفلوک که هی باید مواظبش بودن.....
پیرمرد جان من که اون موقع طفلی بیش نبودم خودمم یادم خیلی نمیاد اینا رو
ولی ازا ون علی کوچولو هم متنفر بودم ولمون هم نمیکرد! چند سال هیمنطور هی تکرار میکردنش
باز 100 رحمت به حنا دختری در مزرعه و بابا لنگ دراز و اون یکی راکنه اسمش چی بود!
زبل خانم خوب بود ولی یادم نمیاد زیاد اصلا چی بود داستانش
کلا اون موقع هیچ حقه انتخابی نداشتیم باز الان جوونا این همه اینترنت هست دانلود میکنن تلویزیون هم باز بهتر شده اوضاش ماهـــواره و کارتون نتورک و ... هم هست
در هر صورت ممنون برادر تو بحث ما شرکت کردید یه مقدار خاطرات ما هم زنده کردید :10:
یکی از اینا به من برسونهنقل قول:
دوستان من 3-4 تا انیمه ای که به پشنهاد دوستان گرفتم لنگ زیرنویساشونم
کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه
تک تک تو اینور اونور هست ولی پکی باشه خوشمزه تره
انگلیسی ترجیحا فارسی هم خوبه البته اگه خوب ترجمه شده باشه
Death Note
Samurai Champloo
Shigurui
سلامنقل قول:
من خودم برات یه جا آپلود کردم زیرنویس فارسی هر سه تا باهمه
اینم لینکش
==============================کد:http://up.--------.com/images/kqs92e8vgq43w460215m.rar
لینک جداگانه :31:
زیرنویس Death Note
زیرنویس Shiguruiکد:http://forums.animworld.net/thread3248.html
زیرنویس Samurai Champlooکد:http://forums.animworld.net/thread13464.html
کد:http://forums.animworld.net/thread9581.html
دستت درد نکنه برادر
پس این میشه دانلود با اعمال شاقه :دی
چون نه چیزپیان دارم نه عضوم:27:
چرا همیشه چیزای خوب یه جای سختی هستن واقعا؟!×!
درستش کردم براتنقل قول:
هر سه تا رو فشرده کردم و یه جای خوب آپلود کردم
اره این چیزاش جالبه
ترجیح میدم بخرم که یه چیزی هم به طرف برسه برای زحمتی که میکشه همون 500 تومنیه خوبه ولی گفتم رو سفارش های بالای 50 تا بلکه 450 حساب کنه که نمیکنه:31: لیستش رو فعلا دانلود کردم سره فرصت یه چندتایی که معرفی کردن و کردید رو با چند تا دیگه بگیرم
میگم برادر سایت خوب که اطلاعات انیمیشن و رنگینگ و .. رو نشون بده (مثله imdb) چی پیشنهاد میکنی؟ یه چی که اطلاعاتش خالی بندی نباشه بیشتر واقعی باشه:20:
اتفاقا به نظرم بد نیست با اینجور انجمن هایی آشنا بشن بچه ها (البته نفعه پی سی ورلد نیست:27:) ادمینه بنده خداش بدونه چشم داشت و تبلیغی اینهمه هزینه سرور و دامنه و نگهداری و ... داره میکنه
منم تو انجمنه خودم این چیزا رو آزاد گزاشتم هر کی سایت خوبی سراغ داره معرفی کنه وقت کاربرها هم ارزش داره در هر حال، جایی که زودتر به جواب میرسن خوب برن اونجا:31:
حالا بگزریم
از عطای عزیز هم تشکر کنم که زحمت کشیدن اون زیرنویس ها رو آپلود کردن
میگم فقط من تو این زیرنویس فارسی ها خیلی دو دلم! از یه لحاظ خوبه چون زبونه فیلم انگلیسی نیست زیرنویس انگلیسی هم خودش یه مقدار مخ رو میگیره به کار تا تو مغر به فارسی ترجمه شه ping رو میبره بالا:27:
منتها از اینجا که انیمه هست و اکثره طرفداراش کم سن و ساله و از طرفی زبونش انگلیسی نیست که تا یه حدی آدم مقایسه کنه ببینه تا چه حد این ترجمه با گفته های فیلم منطبق هست یا نیس مشکوکم به فارسی ها
مثلا نمونش شرک 3 رو دیروز دیدم زیرنویس هاش رو از subscene گرفتم انگلیسیش 50-60 کیلو بود مسنکه فارسیه 30-40 کیلوبایت
همین حدودا
ماشالله مترجمه عزیز از هر 2 تا کلمه یکی در میون ترجمه کرده بوده بعضی هاشم حال نداشته جهشی زده :27: یکی نیست بگه آخه اینکاره نیستی آزار داری لذت فیلمم خراب میکنی برای اون بنده خدایی که بهت اعتماد کرده و زیرنویست رو دانلود کرده؟
انگار شماره 2 کنگفو پاندا هم اومده کسی دیده؟
اخرین انیمیشنی که من دیدم کورالین بود خیلی جالب بود در مرود یه دختر کوچلو بود که با خانواده اش میان یه جای دیگه اما اون اصلا از جایی که زندگی میکنه همینطور از زندگی خودش زیاد راضی نیست در این اتفاقاتی رخ میده که اون به همون زندگی که دلش میخواد میرسه ولی هنوزم خوشحال نیست دلیلشو توی انیمیش ببینید:31:
27 می پاندای دو خواهد آمد هنوز نیامده.
سلام دوستان
یک سوالی داشتم
فیلم آقای روباه شگفت انگیز جزو دسته انمیشن محسوب میشه یا چیزه دیگه ای بهش میگن؟
راستی شما درباره کدوم سایت حرف میزنید؟
فنتستیک مستر فاکس در دسته ی استاپ موشن طبقه بندی میشه.نقل قول:
استاپ موشن هم از زیرگروه های انیمیشن هست.
ممنوننقل قول:
راجع به استاپ موشن هم یکم توضیح میدی؟
نمایش فریم فریم.نقل قول:
علی کوچولو رو یادتونه؟!
اون استاپ موشن بود.
این عکس هم به خوبی نشون دهنده ی مراحل یه استاپ موشن هست.
منتها شما همین تصاویر رو پشت سر هم میبینید!
والاس و گرومیت از جمله کار های استاپ موشن معروف هست که ساخت نسخه ی اولیه اش که 20 دقیقه بود 4 سال طول کشید!
کد:http://magazine.magix.com/en/wp-content/uploads/2010/09/stop-motion.jpg
کاربر تازه وارد نیستی که توضیح بنویسم . نظر و انتقاد از ادمین فاروم داشتی تو انجمن انتقاداتش بنویسنقل قول:
به نظرم بد نیست با اینجور انجمن هایی آشنا بشن بچه ها (البته نفعه پی سی ورلد نیست) ادمینه بنده خداش بدونه چشم داشت و تبلیغی اینهمه هزینه سرور و دامنه و نگهداری و ... داره میکنه
منم تو انجمنه خودم این چیزا رو آزاد گزاشتم هر کی سایت خوبی سراغ داره معرفی کنه وقت کاربرها هم ارزش داره در هر حال، جایی که زودتر به جواب میرسن خوب برن اونجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
ليست رو ديدم بايد بگم كه من قبلا 4 تا هارد 1.5 ترا اينترنال (يك و نيم ترا) انيمه سفارش داده بودم كه متاسفانه يكي از هاردها خراب شد .
كه بعدا ليست انيمه هاي موجود در هارد رو با ليست فروشنده ديويدي (نميتونم اسمشو بگم تبليغ ميشه !!!) مقايسه كردم الباقي شو سفارش دادم كه چيزي حدود يك ترابايت ديويدي شده !!!
همشو ريختم توي هارد اكسترنالم
خلاصه آرشيو زيادي جمع كردم :31: ولي خيلي برام پرهزينه بود ولي ميارزيد (چندين هارد اينترنال براي خريد انيمه و چندين هارد اكسترنال براي بك آپ)
برادر من که سالهاست اون بخش و ادمین های عزیز رو ماچ کردم گزاشتم رو تاخچهنقل قول:
اینجا یه صحبت خودمونی بینه من و دوستان بود ربطی به ادمین ها و ... نداشت
نظرمون رو گفتیم بینه خودمون
سلامنقل قول:
من برای همین جز موزیک هام آرشیوی رو روی هارد نگه نمیدارم
دی وی دی بهتره به مراتب (البته جنس خوب)
چی ریختی اونهمه شده آخه؟ من هر چی mature و horror بوده انتخاب کردم همینا شد
فکر کنم طرفای 100 تا اینا شده باشه
خوبه ولی ایول
آرشیو جمع کردن خوبه
میگم دستی ازشون لیست درست میکنی یا با برنامه؟ خواستی بگو من سراغ دارم چندتایی خودم با اونا لیست میگیرم از اونایی که حجماشون هم مهمه
آخه فقط انيمه نيست ، فيلم و سريال هم هست جمع انيمه ها حدود 6 تا 6.5 ترا هست بقيه فيلم و سرياله :31: حجم كل آرشيوم 13 ترابايته !!!!!!!!!نقل قول:
واله دوست من از DVD زياد خوشم نمياد
1. چون هم نگهداريش مشكله (جعبه مخصوص ميخواد و پيدا كردن عنوان مورد نظر اگر غير ممكن نباشه خيلي دشواره)
2. DVD خوب به سختي پيدا ميشه من چندتا DVD داشتم (سريال لاست) الان خونده نميشه با وجوديكه خط و خش نيافتاده
ولي در هارد خيلي راحت عنوان رو پيدا ميكني و حجم ذخيره سازي اون خيلي بالاست . من شش تا هارد اكسترنال رو توي كمد كوچك گذاشتم ، خيلي مراقبشم و خيلي دقت ميكنم
عكس هاردام كه توي كمد هست !!!:31: البته بعدا اون LCD روي ميز گزاشتم . عكس كمي قديميه!!! :31:
با نرم افزار visuall cd از هاردها image گرفتم كه ليست فيلم و انيمه هارو برام ليست ميكنه و ديگه لازم نيست براي جستجوي يك عنوان كل هاردهارو روشن كنم
البته نرم افزار ant movie catalog هم استفاده ميكنم كه چون free هست دردسر كرك كردن نداره و اسم فيلم رو ميدي مشخصاتشو از اينترنت ميگيره و ثبت ميكنه ولي با توجه به حجم بالاي آرشيو پدرم دراومد !!! كه هيج تكميل هم نشده !!!
1. بابا جعبه اینا چیه یه کتابخونه بگیر یه چند تا پک کاور زدخش قشنگ کد بزن مرتب یچین حرف نداره، از این داور کشویی ها هم میتونی بگیری براش
دو دقیقه از بالاشون کد رو میبینی و میکشی بیرون
هم از آلبوم بهتره هم عمر دی وی دی ها بیشتر میشه هم اینکه دسترسی راحته به همشون دو ثانیس
2. دی وی دی باید خوب باشه برای ارشیو
نه اینکه گرون و زد خش ها! دی وی دی خوب مثالا الانت با رنج قیمت خوب که خودمم استفاده میکنم emtec هست قبلش ridata میزدم
البته اینا عمر مفیدشون 2-3 سال هست ولی بیشتر هم عمر میکنن! هر چی باشه از هارد به نظرم مطمئن تره به مراتب چون اولا کله دیتا با هم مشکل پیدا نیمشه نهایت چند تا دی وی دی هست و راحت میشه جایگزینشون کرد ثانیا نیاز به ئصل کردن و ترسیدن از نوسان برق و ... نداره
هارد جا کمتر میگیره همونطور که اشاره کردی ولی به نظره من که زیاد قابل اعتماد نیست مخصوصا تو استفاده های زیاد! آدم باید با ترس و لرز وصل کنه و بکشه که نکنه بپکه تازه یه وقت بترکه 1 ترا دیتا کجا 4.5 گیگ کجا
ایول خوبه جمع و جوره
ویژوال سی دی فرمت خروجی ای که میدی چیه؟ حجمش چه طوریه موقع rar شدن؟نقل قول:
با نرم افزار visuall cd از هاردها image گرفتم كه ليست فيلم و انيمه هارو برام ليست ميكنه و ديگه لازم نيست براي جستجوي يك عنوان كل هاردهارو روشن كنم
البته نرم افزار ant movie catalog هم استفاده ميكنم كه چون free هست دردسر كرك كردن نداره و اسم فيلم رو ميدي مشخصاتشو از اينترنت ميگيره و ثبت ميكنه ولي با توجه به حجم بالاي آرشيو پدرم دراومد !!! كه هيج تكميل هم نشده !!!
من پیر استفاده میکنم یه نرم فزار جمع و جوره خروجیشم rtf هست که همه سیستم عامل ها پشتیبانی میکنن از این لحاظ خوبه
من فیلم ها که ارشیوش دسته برادرمه ولیخ ودم دی وی دی اینا نگه نمیدارم
در حده divx و mkv هستن اونم زیاد نه
فیلم ها رو به نظرم لیست excell بزن راحت تره
genre و ... هم نیخواد بابا اسمهاشون معلومه دیگه دو دقیقه تو imdb سرچ میکنه هر کی خواست، پیر میشی اینطوری که:31:
دوستان توجه کنید اینجا بحث آزاد انیمیشن هست ...
برای قرار دادن لیست آرشیوتون از تاپیک زیر استفاده کنید :
تجربیاتتون رو در مورد نگهداری آرشیو در تاپیک زیر مطرح کنید :
نقل قول:نقل قول:انیمیشن "استاپ-موشن" یا به فارسی "ایست-حرکتی" فیلمبرداری فریم به فریم به حالت عکسبرداری است که کاراکتر مورد نظر رو در هر فریم کمی تغییر و یا حرکت میدن به همین موازات صحنه و سایر جزئیات . نهایتا به صورت نمایش پشت سر هم انیمیشن شکل میگیره ...نقل قول:
اما استاپ-موشن خودش انواعی داره :
استاپ موشن خمیری (Claymation) : استفاده از کاراکترهای خمیری قابل انعطاف . مثل آقای فاکس شگفت انگیز که یک نمونه ی کلاسیک استاپ موشن هست یا عروس مرده و coraline که به کمک تکنیک های کامپیوتری بافت و اجرای نرم تری دارند .
پیکسلیشن (Pixillation) : وقتی به جای کاراکترهای عروسکی خمیری و ماکت از انسان زنده استفاده کنیم . مثل "همسایه ها" اثر نورمن مک لارن یا همین "علی کوچولو" !
استاپ موشن سوزنی (Pinscreen Animation) : در این حالت تعداد زیادی سوزن روی یک صفحه داریم که بالا و پایین بودن اونها در کنار زوایه و سایه شون در برابر نور در تغییر هر فریم عکسبرداری میشه. البته این یکی زیاد محدوده ی عملکرد بالایی نداره و با چند اثر از استودیوی National Film Board of Canada مطرح شد ...
در نهایت از استاپ موشن در انیمیشن های گرافیکی مثل کات اوت هم استفاده میشه ( در کات اوت کاراکترها به شکل بریده های کاغذ روی یک زمینه دلخواه پیاده و حرکت داده میشن ) .
سلام دوستان :20:
حدود 9 ماه از اخبار دنیای انیمیشن بی خبرم ( دوری از خونه )
لطف کنید لیست کارتون های کوتاه و بلندی که توی این چند ماه رلیزه یا معرفی شدن رو بزارید ( هالیوودی و غیر هالیوودی )
یه دنیا ممنون ./
سلامنقل قول:
میتونی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در imdb استفاده کنی
مثلا این یه نتیجه ی کلی از این مدت هست که البته میشه محدودترش کرد :
کد:http://www.imdb.com/search/title?genres=animation&release_date=2010-08-01,2011-05-10
من تازه اين تاپيك رو ديدم خيلي بدردم خورد منم انميشن دوست دارم
سلام
کسی میدونه اسم این انیمیشن چیه؟
سلامنقل قول:
تاپیک خودش جواب داده شد.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=196515&page=10
این گمونم یه انیمیشن کوتاه از این کمپانی معروفس
اسمش چی بود
آهان pixar
منم دارم اینا رو میگیرم:
کد:http://www.imdb.com/search/title?genres=animation&title_type=feature&num_votes=1000,&sort=user_rating,desc
دوستان کسی dreams Of Jinsha رو دیده >؟
داستانش چیه ؟
مثه اینکه پر هزینه ترین فیلم تاریخ چینه و جز انمیشن های واجد شرایط برای رقابت در اسکار هم بوده