خدا رو شكر مشكل يك نفر ديگه هم حل شد ...
من رسيدم به تورنمنت هاي زير 50 سختي بازي خوب شد ولي وسط يكيشون بودم كه يه نفر رو هم به سختي بردم ( دونفره ) كه تو بازي آخر خود به خود پريد بيرون . فكر كنم اين مشكل براي شماها هم اتفاق افتاده بود !
Printable View
خدا رو شكر مشكل يك نفر ديگه هم حل شد ...
من رسيدم به تورنمنت هاي زير 50 سختي بازي خوب شد ولي وسط يكيشون بودم كه يه نفر رو هم به سختي بردم ( دونفره ) كه تو بازي آخر خود به خود پريد بيرون . فكر كنم اين مشكل براي شماها هم اتفاق افتاده بود !
اره برای من اتفاق میوفته ولی دوباره که میرم تو بازی مشکلی نداره دیگه
بازي بدجوري منو ميكشونه طرف خودش ، الان 7 ساعت تو سه روز بازي كردم اينم حساب كنيد كه بازيهاي ديگه هم هستن!
راستي پيشنهاد ميكنم در قسمت Play بخش Games رو بازي كنيد چند تا ميني گيم ديگه هم هستن كه فكر كنم جلو تر براي قسمت World Tour هم باز بشن و همم قسمت Arcade رو روي Hard بريد . من يه بار از پنج مسابقه يدونه بردم و تو دوميش به نادال خوردم و 2 بر 1 باختم به بار هم دو تا بازي رو بردم و به فررو هم 2 بر 1 باختم .
در ضمن من هنوز هم نميتونم بعضي از قسمت هاي Tennis Academy رو برم ، هر كدوم رو اگر كس ميدونه لطفا جواب بده :
1. ضربه ي cross-court چطوري زده ميشه ؟
2. ضربه ي slice چطوري زده ميشه ؟ دكمش x هست ولي من ميزنم Fail ميده .
3. اينكه ميگه از پشت baseline امتياز بگير چطوريه ؟ يعني baseline كدومه ؟
4. drop shot چطوري زده ميشه و به چي ميگن ؟
5. win the point on a volley رو چطوري Success بشم ؟
ممنون از پاسخ دهنده ها ، اطلاعات فني تنيس تو database من كم پيدا ميشه!
1. باید اگر سمت راست هستی به چپ و اگه طرف چپ هستی به راست.نقل قول:
2. اسلایس با x هست. شرایط دیگه رو امتحان کن (مثلا با جهت های راست و چپ)
3. دورترین خط از تور رو میگن. همون خطی که ازش سرویس می زنی، باید پشت اون واستی.)
4. اسلایس یعنی x را با جهتپایین بزن. اونقدر بزن تا موفق شی.
5. باید بیای جلوی تور توپ رو بزنی یعنی قبل از اینکه توپ به زمین بخوره اونو بزنی که میگن والی.
ضربات ترکیبی فقط با r1 میشه . اگر شما r1 رو با دکمه 1 یا 3 بزنید ضربات اروم و فنی رو میزنه که من با همین ضربات تونستم دوک و کینگ رو ببرم
میثم جان در مورد این بیشتر توضیح میدی کی باید دکمه 3 زده بشه ؟ دکمه اسلایسو میگی دیگه نه ؟نقل قول:
راستی ضربه اسمش دکمه خاصی نداره ؟ راستش برای من با هر دکمه ای این ضربه زده میشه .
من الان رتبه 116 حرفیام بازی سخت تر از اینم میشه یا نه ؟
چجوری میشه بازیکنایی که قفلن رو باز کرد؟
آقا من هر كاري ميكنم نميتونم با جوي استيك دو نفره بازي كنم
با زدن دكمه دوم بالاي سمت راست جوي استيك نفر دوم انتخاب ميشه ولي نميتونم وارد بازي بشم.
من ميخوام بدون كيبورد و فقط با جوي استيك دو نفره بازي كنم آيا امكانش هست ؟؟؟؟؟؟
ما سه نفری هم بازی کردیم چجوری دو نفری نمیشه نمیدونم؟؟؟؟
شاید باید بری توی ستینگ دسته رو روی گیم پد بذاری
برای من هنوز مشکل داره تو لودینگ می پره بیرون و dont send میده
از پردیس گیم پرسیدم گفت باید درایور جدید مخصوص کارت گرافیک رو از سایتnvidia بگیری گفت هر کس مشکل داشته با این کار مشکلش حل شده کسی امتحان کرده؟
من كردم با اون كار درست نشده . فعلا سه تا راه گزارش شده كه اين مشكل رو برطرف ميكنه شما اين كارها رو انجام دادي ؟
1. Disable كردن Unimodem كه بارها به صورت كامل گفته شده و مشكل بعضي ها رفع شده .
2. تعويض ويندوز ترجيحا سرويس پك 3 باشه كه مشكل من به اين صورت حل شد .
3. نصب كردن بازي تو درايو C كه مشكل يكي ديگه از دوستان اينطوري حل شده .
در ضمن تو مسابقات دو نفره براي كنترل كردن Partnerمون تو PC ميشه از كليد شيفت چپ استفاده كرد كه سه حالت داره
netplay كه ميره جلوي تور .
normal كه حالت عاديه و وسط ميمونه .
baseline كه همون طور كه از اسمش معلومه ميره روي خط بيس لاين وايميسته .
دوست عزيز اينجا برو كه خودم توضيح دادم و 100% هم جواب ميدهنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4033464&postcount=199
hoseincode2008 ببين من كلي روش امتحان كردم
من چند روز پيش ويندوز عوض كردم و همون اول كه وين نصب كردم هيچي برنامه نداشت و فقط يه چنتا برنامه براي تكميل ويندوز از جمله ++Net framwork 3.5 , windows installer , Sun java , C و قيره و درجا اين بازي رو نصب كردم و ديدم راحت تو بازي رفت و منم به خيال اينكه ديگه تو بازي ميره و اومدم برنامه هاي جانبي جت اوديا ؛ فتوشاپ و ازجمله اينا رو نصب كردم و بعد رفتم تو بازي ديدم بالا نمي ياد :41:
حالا بازم يه بار ديگه وين عوض كردم و حالا همه برنامه هاي جانبي تو درايو D هست و فقط اين بازي تو درايو C هست و الان هم 30GiG فضا خالي داره و راحت اجرا مي شه!
راستي تا وقتي ميرم يه برنامه سنگين تو C نصب مي كنم ديگه بالا نمياد و dont send ميده
حالا فك كنم واسه همه ي دوستان واضح شده. حالا امكان داره رو بعضي سيستم ها اين طور نباشه ؛ كساني كه مثه من اين مشكل رو دارن همين كار من رو بكنن كه خدا كنه جواب بده.
حالا اگر نمي دونين چي كنين اينجا برين :
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4033464&postcount=199
سلام
من بازی رو نصب کردم
ولی یه ارور عجیب میده
من روی سیستمم برنامه ویژوال استادیو 2005 و 2008 رو داشتم وقتی بازی اجرا میشد مینوشت میخواد دیباگ کنه برنامه رو
من هر چی صبر میکردم هیچ اتفاقی نمیفتاد
تا اینکه برنامه ها رو پاک کردم حالا دیگه وقتی نیاد بالا ارور میده که باز مربوط به همون برنامه ویژوال استادیو هست
چه کنم؟
ممنون
حتماً باید 30 گیگ خالی باشه؟
من دیروز اومدم درایو ویندوزمو که حجم کلش 20 گیگ بود را با برنامه Partition Magic و چند تا برنامه دیگه حجمشو ببرم بالا(از یه درایو دیگه بگیرم)نشد که نشد می گفت ماکزیمم فضای درایو C(ویندوز)20 میتونه باشه.فکر کنم باید ویندوز عوض کنم و قبلش فضای C را بالا ببرم.
سلامنقل قول:
ببين حالا 30ْگيگ نه شما وين عوض كن و اول بازي رو نصب كن و ببين شايد بالا بياد.
اگه نشد تنها راه همونه كه حجم داريوتو بالا ببري
(خدا رو شكر كه تا حالا يه بار مشكل نداشه و از بازي بيرون نپريده )
آقا کسی نیست کامل ما را راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟نقل قول:
امروز يه بازي افتاد با رقيب اسرائيلي منم انصراف دادم !!!!!!!!!!!!!!!!
حتما خودتو به ستاد انصراف دهندگان ایرانی در مقابل اسرائیلی ها معرفی کن !نقل قول:
:31:نقل قول:
ایول برگردی ایران بهت مدال میدن.حالا خدایی اگه بازی می کردی میزدیش یا شانس آوردی؟؟ :31:
مدال چيه بابا ؟ مليون مليون پول ميدن . همه ي اينهايي كه اعزام ميشن به مسابقات از اول تا آخر دعا ميكنن اي خدا كاش با يه رقيب اسرائيلي بيوفتم
من رنك 14 آماتورها هستم هنوز ولي بازيم خيلي خوبه با نادال فدرر رو زدم تو Hard
R1 جوی استیک؟ این که دکمه ی پاوس هست!نقل قول:
آقا من الان رنك 8 شدم و ميتونم تو مسابقه اي كه اواخر فصل هست شركت كنم . اگه تو اون مسابقه اول بشم رنكم ميشه 1 ؟ و اينكه فصل بعدي ديگه Pro ميشه ؟
آره دیگه تو اون 8 تایی ها قهرمان بشی میری pro !نقل قول:
پس يه 20 هفته اي مونده تا اون مسابقه برم همش استراحت كنم ! فكر كنم اين Fancy Cup هم سودي نداره چون فصل قبل توش اول شدم اتفاقي نيوفتاد .
اي واي خاك بر سرم شد
همش يه هفته يه هفته استراحت كردم بعد رسيدم به هفته ي مورد نظر اما چون بازي نكرده بودم رنكم شد 10
حالا بايد يه فصل كامل ديگه خونه نشين بشم و باز با اين اماتور ها و اسرائيلي ها بازي كنم !!!
ويرايش : همون ديشب رسيدم Pro . هفت هشت بار سيومو بك آپ گرفتم!
بالاخره من هم موفق شدم این بازی را اجرا کنم اما به قیمت عوض کردن ویندوز.
من سرویس پک 3 نصب کردم و بازی را هم رو درایو ویندوز که کلاً حجمش 20 بود نصب کردم.الآن اجرا میشه ولی بعضی مواقع یه تیکهایی داره البته خیلی کم.
راستی بازی چقدر گرافیکش پایینه به نسبت بازیهای این دوران.
تنظيمات گرافيكيش تو پوشه ي نصب بازي با نام Config هست اونارم ببر بالا .
سلام
من تازه وارد قسمت World Tour شدم.
این ضربات با کیبورد چه جوریه ؟_under Arm Serv_Drop Shot_Slices
برای زدن ضربه قدرتمند باید کدوم کلید رو بزنم.
کسی می دونه این underarm Serv چیه؟(تو تنیس آکادمی) راستی من هم رفتم لیگ پرو.
واسه من درست بود بدون مشکل اجرا میشد من Season 2 بودم ورنکینگ 14 اماتورها تا حالا یه باختم نداشتم
دیروز یهو خواستم برم تو بازی دیدم میپره بیرون و dont send میده اینطوریشو ندیده بودم!
ذوباره برین تو بازی.
مشکلی نیست برای من هم یکبار شد
تا الان که بازی برام خسته کنندست. بازی های آسون و یکنواخت.رنک هم 81 هست.
تا کی اینطوریه ؟
کسی بلد نیست ؟نقل قول:
سلام این بازی گزینه Lan نداره ولی میگفتن داره.ایا این بازی رو میشه با LAN بازی کرد یا نه.
تو پرو بازی های 2 نفره خیلی بده. کنترل بازی دستم نیست و خیلی وقت ها می بازم اما تک نفره رو همیشه می برم ، 112 پرو هستم.
اگر بازيتون خوبه تا رنك 1 همينطوريه ولي بهتر ميشه اما هنوز هم آسونه ولي وقتي بياي پرو قضيه فرق ميكنه . پيشنهاد ميكنم فقط قسمت World Tour رو بازي نكني . برو تو قسمت Play و بخش Arcade اونجا بذار رو هارد ببين ميتوني چند نفر رو ببري :46:نقل قول:
چند نفر از دوستان هم گفتن بازيهاي دو نفره سخته ولي نميدونم واسه من چرا از همه آسون ترش همين بازي هاي دو نفره هست . من با شيفت چپ Partner رو ميبرم عقب هميشه و خودم جلو همشو ميزنم .نقل قول:
سلام
میشه این بازی رو با کیبورد و دسته 2نفره بازی کرد؟
سلام
من چندتا راكت خريدم ولي وقتي براي انتخاب ميرم نميتونم عوض كنم....!
كسي ميدونه بايد چيكار كنم؟
روشون بايد اينتر بزني تا يه علامت هفت شكل روش بيوفته .