هم آره هم نهنقل قول:
جزوه ندارم!از رو کتاب اشکال داره؟!
بهتره از جزوه بخونی یا برو گام به گام بخر یا یه کپی از بقیه بگیر
Printable View
هم آره هم نهنقل قول:
جزوه ندارم!از رو کتاب اشکال داره؟!
بهتره از جزوه بخونی یا برو گام به گام بخر یا یه کپی از بقیه بگیر
چیزای خوبی می گفت مثلا می گفت امسال شانس این که حدیث ثقلین رو بدن زیاده ، کلا ایات درس 6 رو بخونید ( همشو حتی اونایی که معنی ایاتش نوشته شده توسط کتاب و حفظ کردنش الزامی نیست ) حدیث جابر ، اولی امر ، ایه ی تطهیر و... کلا گفت که این درس رو کاملا حفظ کنیدنقل قول:
اصطلاحات فقیه ، تقیه ، نفقه ، تفقه خیلی مهم هستن ، شرایط مرجعیت و ولی فقیه ( گفت اینا پای ثابت سوالای امتحان نهایی هستن ) درس 13 هم که گفت کرامت نفس خیلی مهمه و همچنین اون پاراگراف هایی که زیر ایات نوشته شده
درس 9 هم که گفت نواب اربعه ، سال تولد حضرت مهدی ( عج ) ، غیبت صغری و غیبت کبری از چه موقعی اغاز شد ، و ویژگی های یاران امام عصر
من همینا رو یادمه فکر کنم همه چیز رو کامل توضیح دادم
بایدببینم ...
راستی برای دینی شما چطور می خونید؟ سوالهایی که معلم طرح کرده رو می خونید؟یا که کله متن رو می خونید؟
سلام ادوان کل متنو میخونم چون معلممون سوال متنشو نمیگفت :41:نقل قول:
ولی اگه میگفت بازم برای امتحان نهایی کلشو میخوندم
نقل قول:
سینا دستت طلا خیلی حال دادی
حتی اگه یکیشک بیاد بازم کارت ارزش داشت
این برنامه چه ساعتی میزاره ؟؟؟؟؟؟
از بچه های دیگه هم خواهش میکنم اگه جایی بوده که معلمشون گفته مثلا همیشه سوال امتحان نهایی بوده بگن تا بقیه هم استفاده کنن
راحت میتونیم سوال ها مهم رو پیدا کنیم
با همکاری هم
من تا حالا برای حسابان(کلا ریاضی) جزوه درست حسابی نداشتم ، چجوریه؟ توش توضیح میدن یا تمرین میگن؟
به نظر من اصلا در این درس جزوه لازم نیست تازه من فیزیک رو هم خیلی کم از جزوه می خونم...
شیمی هم که اصلا جزوه نمیگه:31:فقط کتاب درسی و بهمن بازرگان
نهایی دین و زندگی به همراه پاسخ تشریحی:
این سوالات مربوط به تاپیک"18 دوره امتحانات نهائی سال سوم دبیرستان رشته ریاضی فیزیک با پاسخ تشریحی" + "امتحان نهایی های سایت گزینه 2" می باشد و فقط شامل درس دین و زندگی می باشد (مخصوص Dial Up ییها)کد:http://amin841.persiangig.com/EmtehanNahaei/Dini.rar
حجم: MB 2.77
البته سوالها که کل متن رو گرفته....امتحانات پارسال رو می خونیم حله...
بچه ها اینم بارم بندی دینی سوم : (عکسه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم یه دور کل کتاب رو بخونید!
بعد به سوالای نهایی جواب بدید خیلی مفیده!
===========================
مطمئنی؟نقل قول:
همشو حتی اونایی که معنی ایاتش نوشته شده توسط کتاب و حفظ کردنش الزامی نیست )
با این عکس بالا در تناقضه!فرض حکم باطل و اینا:31:
حالا واقعا باید همرو حفظ کنیم؟!!!!
ممد اشتباه میکنی تو عکسم نوشته اونایی که کتاب معنی کرده نمیخواد اینم همینو میگهنقل قول:
دقت کن پسرم :13:
تا حالا کی یه دورش تموم شده ؟
سلام راستی دوستان انسانی کسی هم هست ؟؟؟؟ یا فقط ریاضی و تجربی هستیم ؟
یه دور ؟!من که هنوز نصف هم نشده چند درس خوندید ؟
زیاد در گیر نششین فقط سعی کنین تا فردا ساعت 3 تموم باشین که نمونه سوال حل کنین
که اگه مشکل داشتین بتونین جبران کنین
:27:نقل قول:
:27:نقل قول:
دل خوشی داری محمودااا...من تازه تصمیم گرفتم شروع کنم تا به مرحله اجرا برسه فردا میشه فک کنم:31:نقل قول:
نه جان من ، نوشتم فقط درس 6 این طوری بخونیدش ، اخه حتما یه سوال ایه مخصوص درس 6 میاد :46:نقل قول:
در کل همه منظورمو بد متوجه شدن:31:نقل قول:
من چاکرتم :20: اقا فقط این خود عالی خود دانی هم بخونید یادم رفته بود بنویسمشنقل قول:
از این کارها برای امتحان های دیگه هم بکن دستت درد نکنه :11:نقل قول:
فقط چرا نصف سوالاش از استان همدان بود ؟! بالاخره می دونید که سوال امتحان خرداد یه چیز دیگس
باز هم ممنون :11:
من انسانی هستم .نقل قول:
حدود 8 درس هم خوندم ..... فردا بقیش رو میخونم .
شماها تا کجا خوندین ؟؟
ببخشید مگه انسانی دینی و زندگی با ریاضی یکیه ؟؟نقل قول:
چه جالبه
چه درسای دیگه مشترک دارن ؟
منم تا درس 6 خوندم
همه مباحثشون یکیه دینی ؟
به نام خدا!نقل قول:
من ریاضی هستم شما؟!:31:
4 -5 درس!!
آره .. یکیه .نقل قول:
دینی این 3 تا رشته مثل هم هستن .... برنامه رو هم اگه نگاه بکنی ریاضی و تجربی و انسانی همه 5 شنبه دینی دارن.
همین الان تمام کردم خدا رو شکر
سخنها رو باید همه رو حفظ کیم dg؟
:18:
:18::18:
:31:
aghayoone sarkh:19:sh shomaha chetory dars mikhoonin?!??!:18:l!!!!l
anyway !
yeki javabe in soalo baram bezare ta saat 11...:41: " lotfan !"soale 1 safheye 196 az " az yad bordane khod che manayee darad ...:41:
سلامنقل قول:
جواب:
یعنی فراموش کردن ارزش ها و اهداف الهی است که به صورت ارزشهای فطری در نهاد انسان قرار داده شده است و منظور از خود، «خود عالی» می باشد.
ٌٌWow
این تموم نمیشه چرا ؟ ! ! ! !
4 درس اخر مونده هنوز ! ! !
آخیش تموم شد!
ولی خیلی میترسم!
هر سوالی رو جواب میدم ولی....:27:
من تموم کردم اما نمی دونم چرا احساس بهم میگه که خوب نخوندی الانم که دیگه دیر وقته ...میترسم فردا هیچی نتونم جواب بدم:19::41:بعضی از جوابها هم انگار یادم رفته شما از این احساسا ندارید؟
بابا شما چقدر ترسوینن من 2 تا نمونه سوال زدم تو رگ همش مثله همه سوالاشون فقط میخواد سوالا بخونی ساده و آسونه
باید فردا صبح قبل رفتن هم یه چند تا نمونه سوال حل کنید تا قشنگ ببینید چی بارتون و بیشتر ناامید بشید:20:
ardavan مگه بار اولته میخوای امتحان بدی ؟!!!!!! :18:همه وقتی میخوان امتحان بدن همین احساس رو دارن :27:
اما خداییش این رو نمی دونم که چرا درس 16 این قدر از من انرژی گرفت اصلا حوصله ی هیچ کاری رو ندارم 2 ساعت وقت صرفش کردم ( البته میونش یه شامی هم خوردم :27:)
قراره تا فردا صبح این جا بشینید کنار هم هی از امتحان حرف بزنید ؟! برید بخوابید دیگه:46:
بریم بگیریم بخوابیم ببینیم فردا سوالا چه بلیی سرمون می یارن...خدا کنه همش رو بتونیم جواب بدیم...
ایول کلی حال کردم با امتحان
کلی فاز داد بهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی جزوه بنی هاشم داشت همشو جواب میداد
خوب حالا باید بقه رو دید خدا کنه اونا اسون باشن.
حیف شد فکر میکردم بیست میگیرم اما 19 میگیرم :13:
اما بازم خوبه :46:
nafas میگم شما از حوزه ی امتحانی پست دادید ؟! :31:نقل قول:
ایول کلی حال کردم با امتحان
کلی فاز داد بهم
اگه کسی جزوه بنی هاشم داشت همشو جواب میداد
حالا باید ببینیم ardavan چه کرده
فکر کنم مصحح خسته شه از خوندن ورقه ام چون کل کتابو نوشتم :ی اگه آدم باشه و الکی خط نزنه کم کنه 20 میشم
امتحان خیلی خوب بود اولین سالی بود ( بعد از 4 سال ) سوال تکراری داده بودن به غیر از دو سوال :
1- چرا قرآن به تکمیل و ...
2- سوال آخر
یعنی یه نفر اگه سوال های 84 تا 87 رو حفظ می کرد این امتحانو 19 میاورد ..
سلام! ! !
گند زدم ! ! !17 16 میشم ! ! !
ممنون ! ! !
بچه ها تو تصحیح چه جورین؟!سخت گیرن؟!باید عین کتاب باشه؟!
اتفاقا این 2 تا سوال هم توی سوال ها بود من دیدمه بودمشنقل قول:
اصلا سوال جدید توش نبود
نقل قول:
ممد صبر کن تا جوابا بیاد رو سایت اون موقع راحت تره