دوسته عزيز زحمتش رو براي منم بكش
IMEI:359320024293309
NOKIA:N96
دستت در نكنه
Printable View
دوسته عزيز زحمتش رو براي منم بكش
IMEI:359320024293309
NOKIA:N96
دستت در نكنه
چه خبره ؟؟؟
اینجا چرا همه دارن در خواست میدن ؟؟؟
سلام دوستان
آقا اگه تاپیک درخواست شده ما هم در خواست بدیم. فکر کنم اینجوری خوب نباشه تاپیک بسته میشه.
یه چیز دیگه فایلای من آماده شد ولی بعد از این که cer رو گرفتم اومدم key رو بگیرم میگه op تموم شده. نکنه مال اینه که چند بار روش کلیک کردم؟
حالا هیچ کاری نمیشه کرد؟
تازه من به یه چیزاییم دست یافتم. اگه بخوام بدون op دانلود کنم یه برنامه هایی چینی نصب می کنه یکیشون thunder ولی همش چینیه من هیچی نمی فهمم. یه مدل دانلود منیجره. بعد از طریق اون لینکی که op نمی خواد. لینک آبی. وقتی میزنی برا دانلود این برنامه میاد بالا ولی فایلی که شناسایی می کنه یه فایله به اسم plugin.php که فکر نکنم اصلن به درد بخوره.
کلن گیجیدم. حالا با cer خالی نمیشه کار کرد؟
دوســــتان اينجا كســـي درخواســــت نده تايپك آموزش هستـــــش ...
به درخواست ها جواب داده نميشــــه :41:
موفق باشيد!:40:
نقل قول:
کسی میتونه کمکم کنه؟
ممنون
دوستان زيادي همچين مشكلي دارن به درصــد زياد Cert & Key مجاز نيســـت من خودم امتحان نكردم !!!نقل قول:
موفق باشيد!:40:
دوستانی که این مشکل رو دارند با برنامه Xpress Signer مشکلشون حل می شه.نقل قول:
فایل زیپ رو باز و برنامه رو نصب کنید.کد:http://www.4shared.com/file/102750375/bc89c6a3/XSigner_full_eng.html?s=1
فایل cer و key و sis مورد نظر رو تو فولدر خود برنامه که به طور پیش فرض C:\Signer هست قرار بدید.
XpressSigner_eng.exe رو از جایی که برنامه رو نصب کردید اجرا کنید و آدرس فایل های cer و key و sis و که تو فولدر برنامه کپی کرده بودید رو بدید.
GO را بزنید و صبر کنید تا فایلتون آماده شه.
ممنون
چی طوری می شه توی این سایت سکه گرفت؟
من فایل cer را گرفتم ولی فایل key که می خوام بگیرم لینک نداره!مثل اینکه باید سکه داشته باشی.چی کار کنم؟
من در opda ثبت نام کردم. اما ایمیل فعالسازی واسم نیومد...
درضمن در قسمت زیر وقتی ایمیل رو وارد میکنم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد apply رو میزنم با این ارور مواجه میشم:
میشه من رو راهنمایی کنین؟
پ.خ : از درست وارد کردن ایمیل در همه مراحل مطمئنم.
سلام. من چند وقت پیش فایل cer, key رو از opda گرفته بودم ، ولی هر نرم افزاری رو که باهاش ساین می کنم ، در زمان نصب این ارور رو می ده:unable ti install consertarted by certificated!! حالا باید چه کار کنم؟
1- دوستان حتما از صفحه چینی استفاده کنید نه انگلیسی !نقل قول:
زیرا در این صورت باید به جای شماره تلفن ایمیل بدید که هر ایمیلی بدید قبول نمیکنه(مانند تصویر زیر)
نقل قول:Message: Unable to install. Constrained by the certificate.
This message pops up when you attempt to install developer certificate in the unsupported device. The developer certificate from Symbian Signed can only be used in a limited number of devices. Remember that you have to send your IMEIs to Symbian Signed when requesting certificate. You cannot use the certificate in other devices that is not in your IMEIs list
معنی این ایرور این هست که فایل cert ,key من اشتباست و باید یکی دیگه بگیرم؟نقل قول:
توی قسمت دانلود لینکی نیست چی طوری میتونم فایل ها را دانلود کنم؟
معنیش دقیقا میشه اینکه شما دارید فایل sign شده را روی گوشی می ریزید که برای IMEI گوشی شما sign نشده ! شما نمی تونید فایلی را که برای یه گوشی دیگه ساین شده روی گوشی خودتون نصب کنید !!نقل قول:
و اون هم 2 دلیل دارد: اول این که برنامه با سریال گوشی دیگری ثبت شده است. یعنی شما اقدام به نصب برنامه ای کرده اید که سریال ثبت شده در آن با سریال گوشی شما تفاوت دارد. دوم اینکه مدت اعتبار فایل ثبت شده شما گذشته است و باید دوباره آن را ثبت کنید. هر فایل ثبت کننده ای دارای یک تاریخ مصرفی است. شما برای دیدن تاریخ و مدت زمان فایلهای ثبت خودتان ابتدا بر روی فایل Cer خود کلیک کرده تا باز شود. در صفحه ای که برای شما باز خواهد شد قسمتی را ملاحظه خواهید کرد به نام Valid from که همان تاریخ مصرف فایل شما است.
سلام. خیلی ممنون ، در هر صورت باید یک بار دیگه از opda ، cert, key بگیرم! و واقعأ کار سختبه!! :dنقل قول:
سلام چرا موقع دانلود فايل cer&kayاز opdaخود بخود يك نرم افزار دانلود ميشه كه ميره توي يك سايت وفايل كي دانلود نميشه
سلام
من زیاد از هک و ساین حالیم نیست.اما طبق دستورات این تاپیک تونستم فایل های cer و key رو از سایت imobile بگیرم.برنامه ی Bindpa رو هم گرفتم.
یه توضیحی بدید که باید اینارو چکار کنم؟؟؟
نیازی به هک هست؟ چون میخوام ngage رو هم نصب کنم. مرسی
من در opda ثبت نام کردم و درخواست هم دادم و فایل هم آماده شد ولی برای دانلود نیاز به op دارم ونمی دانم که کجا باید تاپیک بزنم تا op بدست بیارم .خواهش میکنم کمک کنید نیاز شدیدی به فایل cer دارم .
پیشاپیش از زحمات شما تشکر می کنم
سلام. فایل cer , key من توopda آمادست ، ولی یک بار دریت دانلود نشد و حالا دوباره نمی زاره دانلود کنم !!! باید چه کار کنم؟
من فایل هام رو دانلود کردم.
با برنامه genial sis کار میکنم. اما وقتی دکمه ساین فایل رو میزنم unknown error میده... از دوستان کسی هست کمکی کنه؟
سلامنقل قول:
برنامه های دیگه رو امتحان کنید دوست من. اگر با هیچکدوم از برنامه های زیر هم موفق نشدید فایل مورد نظرتون رو ساین کنید، مشکل از فایل cer یا key شماست.
Signsis
Xpress Signerکد:http://amini.parsaspace.com/sjgner.rar
کد:http://www.4shared.com/file/102750375/bc89c6a3/XSigner_full_eng.html?s=1
با سلام به همگی
من با کمک شما دوستان عزیز از سایت imobile فایلهای cer & key رو دانلود کردم...خواستم بدونم فرقش با opda در چیه؟ ...آخه مثل اینکه بیشتر دوستان تمایل دارن از ایت سایت فایلهاشون رو دریافت کنن!
با تشکر:11:
من با کمک شما دوستان عزیز از سایت imobile فایلهای cer & key رو دانلود کردم. برنامه که باهاش بشه با توجه به این سایت فایلها رو ساین کرد رو میخوام و یه توضیح کوچک ممنون
وهمچنین برنامهای که از که از این سایت بشه برنامه ها رو ساین کرد opda
هر دو برنامه رو برام اگه بزارید ممنون میشم هم ااز سایت imobile و هم از سایت opda که کار کنه با تشکر
شما اگه یه بار گوشیتون رو هک کنید دیگه احتیاج به ساین کردن ندارید. در ضمن فایلهای سر و کی که سایت Opda و Imobile می دن فرقی با هم ندارن.نقل قول:
نکته: تمام برنامه هایی که آخر اسمشون کلمه Unsigned قید شده احتیاج به ساین دارن ولی از من می شنوی گوشیتو هک کن:
نوکیا : هک کلیه گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
فرقش اینه که راحت تره و فکر کنم محدودیت نداشته باشه.نقل قول:
با سلام به همگی
من با کمک شما دوستان عزیز از سایت imobile فایلهای cer & key رو دانلود کردم...خواستم بدونم فرقش با opda در چیه؟ ...آخه مثل اینکه بیشتر دوستان تمایل دارن از ایت سایت فایلهاشون رو دریافت کنن!
با تشکر
آقا من تو این سایت دیروز عضو شدم امروز آماده شد رفتم دانلود کنم 11 کیلو بایت بیشتر نیست ووقتی میخوام از حالت زیپخارج کنم تو زیپش فایلی نیست.
چی کار کنم؟
اصلا لازم هست هک کنم؟
به ګوشی صدمه نمیزنه؟
من دارم دوباره پست میدم.چرا کسی جواب منو نمیده؟؟؟؟؟؟
من فایل های cer وkey رو از imobile گرفتم.میخوام بازی های Ngage رو نصب کنم.مخصوصا فوتبالش که به صورت triale.یه راهنمایی کنین چی کار کنم؟
سلام
من زیاد از هک و ساین حالیم نیست.اما طبق دستورات این تاپیک تونستم فایل های cer و key رو از سایت imobile بگیرم.برنامه ی Bindpa رو هم گرفتم.
یه توضیحی بدید که باید اینارو چکار کنم؟؟؟
نیازی به هک هست؟ چون میخوام ngage رو هم نصب کنم. مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داش یونس توی صفحه ی 1 عکسی که گداشتی key و cer کنار همن ان ولی الان اینجوری نیست من مال آبی ارو وردارم یا قرمزرو؟
======
بعد از ویرایش:
آقا من امتحان کردم آبی دانلود نمی شه وقتی میزنی روی key و cer یه پیامی میده که از 100 حرفیکه نوشته 80 تاش چینی اینه که اصلا هیچی نفهمیدم ولی اون قرمره دانلود شد(الان درسته؟ حل همشچی دیگه)
واسته تست هم marblemaze رو ساین کردم جواب داد
فقط یک سوال باقی می مونه این فایل ها 100% تا 3 سال کار می کنن؟؟؟
و نوشته ی قرمز توش یدونه عدد 1 داشت ولی ابی یک عدد 5 اونا چی ان؟ (نکنه اعتبار فایلهاست؟)
عالی بود یونس جان
من همین الان ثبت نام کردم و 2 تا شماره سریال با یک آیدی ثبت کردم ...
حالا نمیدونم برای هر جفتش بهم مجوز دانلود میدن یا نه
بهرحال ازت ممنونیم رفیق
با سلام خدمت دوست عزیز
الان حدود سه روز هست که تو سایت imobile ثبت نام کردم وسریال گوشی را وارد کردم ولی جوابی نگرفتم و هروقت به قسمت مربوطه سر میزنم میبینم نوشته دوروز دیگه آماده میشه ولی بازخبری نیست .356398024210179 با تشکر
دوستان دانلود رایگان از opda .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
به آدرس زیر برین.آموزش +عکس+نرم افزار
حالشو ببر !؟!؟!؟!؟:27::27::27:
کد:http://www.4shared.com/file/118934510/ccc6b54f/free_download_from_opda__mziper4546_.html
m.ziper4546:pasword
منم الان چند روزي ميشه كه يه imei را داده امنقل قول:
ولي خبري نشده
بايستي چيكار كنيم؟
من برای دو گوشی امتحان کردم با دو پروفیال.یکیش 12 ساعته اومد.یکیش 4 روزه!!! عجله نکن.میاد
اوووووووونقل قول:
چي گفتي؟ :18:
من قبلا كه ثبت كرده بودم يكي دو روزه اومده بود
پس راهي هست
چون ديگه فكر ميكردم نمياد
اي بابا اين s60 عجب چيزيه روش هك هم جواب نداد نميدونم چرا
فعلا چاره نيست منتظر ميمونيم
سلام دوستان
این imobile چه جالبه! زمان تحویل فایل که نزدیک می شه، 1 روز تاریخ تحویل رو می اندازه عقب! اول قرار بود 19 july آماده کنه مال من رو. بعد شد 20 الان هم 21 ... تا کی سر کاریم خدا می دونه!
اینا فایل ها رو بر چه اساسی می سازند؟ مگه بر حسب الگوریتم خاصی نیست؟ چطوریه که برنامه ای برای درست کردن این 2 تا فایل موجود نیست؟ یعنی این سایت ها چه اطلاعات خاصی نسبت به بقیه دارند که فقط اینا می تونند این فایل ها رو درست کنند؟
ممنون
سلام من دوستان من مثل شماها زیاد از اینترنت حالیم نیست من نمی دونم چه طوری با عدد 18 رو وارد کنم یعنی 1809173826788رو روارد کنم
دوستان من در iMobilE درخواست دادم ... آماده هم شده دانلود هم میشه .... ولی هر کاری میکنم از حالت فشرده خارج نمیشه :( ............. کسی هست که من یوز و پسوردمو بهش بدم برام دانلودش کنه و در یک جای ئیگه آپلودش کنه ؟ :42:
در opda هم درخواست دادم این رو میگه :
每次下载 cer 和 key
分別收取 1 个OP币
您的OP币不足
کسی میفهمه ؟ ..............
سلام دوست عزیزنقل قول:
لطفا imei گوشیتون رو بگید