من هنوز نخریده ام اما نوشته این فرمتها رو پخش میکنه:نقل قول:
MPEG1/2/4, WMV9, AVI (MPEG4, Xvid, AVC), H.264, MKV, MOV (MPEG4, H.264),
MTS, TP, TS
Printable View
من هنوز نخریده ام اما نوشته این فرمتها رو پخش میکنه:نقل قول:
MPEG1/2/4, WMV9, AVI (MPEG4, Xvid, AVC), H.264, MKV, MOV (MPEG4, H.264),
MTS, TP, TS
راستش منم خیلی دنبال همین مساله بودم.فکر کنم مدل لایو شبکه رو داره (که توی ایران واسه ما بی استفاده است).رنگش طوسی است و خط و خش برنمی داره (برخلاف مدل مشکی معمولی اش) و اینکه فرمت صدای DTS رو ساپورت میکنه.نقل قول:
به نظرم همین فرق باشه.
اینهم تفاوت پشتشون:
کد:http://www.desktopreview.com/shared/picture.asp?f=4966
نقل قول:
مي دونم اين فرمت ها رو ساپورت مي کنه
بيشتر سوالم واسه فرمت rm و wmv هست
گفتم که فيلم هاي ايراني که تو اينترنته مي خوام بينم روي اين دستگاه پخش مي کنه يا نه
خودم گوشي n86 دارم مثلا بايد wmv رو پخش بکنه اما اين فيلم هايي که از اينترنت مي گيرم با فرمت wmv رو نمي تونه پخش بکنه
براي اين مي پرسم
من وارد سايت رسمي wd شدم در قسمت مشخصات براي مدل معمولي هم در قسمت audio نوشته كه dts را ساپورت مي كند پس اين نمي تواند وجه تفاوت معمولي با لايو باشد
من مدل لايو رو امروز خريدم ...قبلا هم مدل معموليش رو داشتم از لحاظ سرعت كه خيلي بهتر شده و سرعتش بيشتر شده .....امروز تونستم مستند planet erth 1080 رو كه مدل قبلي نميتونست پخش كنه ببينم در ضمن يه قسمت هم براي فايل منيجر اضافه شده كه فكر كنم مربوط به حذف و كپي و ...........هست البته فكر كنم از لحاظ نرم افزاري كامل نشده يا من نتونستم باهاش كار كنم و روي جعبه اون در قسمت فايلهاي قابل پخش wmv9 رو زده كه فكر كنم فرمت مورد نظر شماست البته اينو امتحان نكردم در ضمن ساخت چين هست
live رو چند گرفتي؟نقل قول:
از فروشگاه اينترنتي خريدم 170
خود سازگار داره 155 میده لایو رو
حق با شماست.الان سایت رسمی شون رو نگاه کردم.تنها تفاوت رو توی امکان شبکه کردن و استفاده از اینترنت ذکر کرده.حالا یکی از دوستان در مورد توانایی خوندن فایل مستند زمین هم یه مطلبی نوشته که نمی دونم چرا اینطور هست.نقل قول:
من فکر می کنم اگر فقط بخاطر پورت شبکه آدم قراره 30 تومن بیشتر بده نمی ارزه مگر اینکه تفاوتهای بیشتری داشته باشند که سایت رسمی اش اشاره نکرده.
نقل قول:سلام دوست عزیز MohsenStar من با شما موافقم خواهش میکنم دوستان از امضای من برای در خواست پشتیبانی از زبان انگلیسی رای بدن ضمنا تا اونجا که میتونید این لینک رو تبلیغ کنید تا به نتیجه برسیم:31:نقل قول:
wd tv live منکه فریمورش اپدیت شده خیلی راحت انواع 1080p رو نشون میدهنقل قول:
تاپیک استیکی شد .
موفق باشید .
آپدیت جدید برای مدل معمولی WD اومده ؟
سلام
در wd براي اينكه زيرنويس را نشان دهد آيا مثل كنترل دي وي دي داراي دكمه subtitle هست و مثلا اگر فيلم داراي چند زيرنويس باشد چگونه بين آنها سوويچ مي شود؟
نقل قول:
آقایون کسی نیست جواب بده ؟:41:
دوستان عزیز من چند وقتی هست دارم با این دستگاه کلنجار میرم. در رابطه با نمایش زیرنویس روی این دستگاه به این نتیجه رسیدم تنها راهی که شما می تونید بدون مشکل زیرنویس را با فیلم ببینید اینه که از زیرنویس های با فرمت sub/idx استفاده کنید.
این نوع زیرنویس بدون هیچ مشکلی نمایش داده میشه. فرقی هم نمیکنه فارسی باشه، عربی باشه، یونانی باشه، عبری باشه.
همه را پخش میکنه.
اگه سوالی در رابطه با پخش زیرنویس در این دستگاه هست بنده در خدمتم.
برای آقا/خانم Nikonian هم باید عرض کنم آخرین نگارشی که برای Generation 1 این دستگاه اومده یا به قول شما مدل معمولی همون ورژن 1.03 هست که تو سپتامبر از سایت عرضه شده.
انصافاً دستگاه معرکه ای هست.:40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز؛
این دستگاه قابلیت پخش stream های مربوط به Real Media مثل RM یا RA را نداره. RMVB هم پخش نمیکنه.
اما در رابطه با فرمت wmv باید به شما این خبر خوش را بدم که این دستگاه wmv را پشتیبانی میکنه.
البته در رابطه با همه فرمتهایی که تا به حال پخش کرده میتوان استثنا در عدم پخش را هم ذکر کرد. چراکه فایلهای ویدئویی را نمیتوان تنها از نظر فرمت یا پسوند فایلشون مثل wmv با هم مقایسه کرد چون فایلهای ویدئویی دارای bitrate های متفاوتی هستند که در بعضی مواقع مانع از پخش مناسب می شوند.
با تشکر
دکمه منحصر به فردی که روش نوشته شده باشه subtitle وجود نداره اما میشه بین زیر نویس های مختلف موجود در فیلم از طریق یکی از دکمه های 4 جهته (دکمه راست) انتخاب دلخواه رو انجام داد.نقل قول:
دوستان عزیز
یه سوال:
فیلمی را که به صورت DVD هست (یعنی بر روی DVD رایت شده) و دو پوشه Video و Audio داره را چطوری میشه روی دستگاه پخش کرد؟ برای زیرنویس های داخل آن چطوری میشه اونها را انتخاب کرد؟
میتونی با برنامه Ultra Iso به حالت ایمیج دی وی دی یا همون ایزو دربیاری.نقل قول:
یه سووال اگه فایل تصویری در چند زیرشاخه باشد به راحتی پیدا و پخش می شود؟ یا باید آن رابه ریشه درایو منتقل کنیم؟
من wdtv live دارم با آخرین فریم تو سایتش آپدیت کردم دوستان گفته بودند که منوی زبان عربی هم اضافه میشه ولی اضافه نشد فقط تو قسمت نوع دکودینگ زیر نویس عربی اومده که اونهم از قبل بود حالا به نظر شما کار درست انجام شده ؟
ضمن اینکه من موقع آپدیت یک لحظه دستگاه رو ترک کردم و پروگرس بار آپگریت رو ندیدم
لطفا راهنمایی کنید
این دستگاه قابلیت پخش disck نداره..اما اگه فایل dvd روی مموری یا هارد باشه (که حاویه 2 پوشهvideo ,audio میباشد) با کلیک بر رروی هر کدام از فایلهای داخل پوشه video فیلم dvd با امکان مشاهده هر کدام از زیرنویس های موجود در فیلم پخش میشودنقل قول:
[QUOTE=heidary_sh;4608165]یه سووال اگه فایل تصویری در چند زیرشاخه باشد به راحتی پیدا و پخش می شود؟ یا باید آن رابه ریشه درایو منتقل کنیم؟[/QUOT
امکان مشاهده فیلم در زیر شاخه ها هست و نیازی به کپی کردن فیلمها در root نیست
update فریمور دستگاهت درسته. زبان عربی فقط در قسمت زیر نویس به کدینگ ها اضافه میشه که ظاهرا مال شما از قبل اونو داشت. اما یه نکته خیلی مهم...:نقل قول:
سعی کنین تا اونجایی که ممکنه مستقیما دستگاه رو از طریق اینترنت اپدیت نکنید چون ممکنه هنگ بکنه و بمونه رو دستتون.
پس بهتره فایل های اپدیت فریمور رو پس از دانلود از اینترنت بریزین رو مموری و سپس از طریق usb دستگاهتونو update کنین.
منم همین کار رو کردم چون سرعته دنلودم که افتضاحه
دوستان کسی تجربه استفاده از کارت شبکه مدل لایو رو داره؟
من هر کاری کردم بصورت محلی شبکه اش کنم نشد.تست من با ویندوز ویستا بود.آی پی رو میشناسه اما دی ان اس رو نمی شناسه.بدون دی ان اس هم امتحان کردم نشد.
از اینها استفاده کردم:
ip address:192.168.1.6
subnet mask: 255.255.255.0
default gateway: 192.168.1.1
DNS: 192.168.1.1
قبول دارم لازم نبود دی ان اس بدم اما با خالی گذاشتن فیلد دی ان اس مشکل حل نشد.
دوستان کسی تجربه استفاده از کارت شبکه مدل لایو رو داره؟
من هر کاری کردم بصورت محلی شبکه اش کنم نشد.تست من با ویندوز ویستا بود.آی پی رو میشناسه اما دی ان اس رو نمی شناسه.بدون دی ان اس هم امتحان کردم نشد.
از اینها استفاده کردم:
ip address:192.168.1.6
subnet mask: 255.255.255.0
default gateway: 192.168.1.1
DNS: 192.168.1.1
قبول دارم لازم نبود دی ان اس بدم اما با خالی گذاشتن فیلد دی ان اس مشکل حل نشد.
نمی دونم چرا دو تا پست شد؟! لطفا مدیران این دو تا پست اضافی رو پاک کنند.
بله درسته دیسک نمیخونه.ولی اگه دی وی دی رو با فرمت ایزو رو مموری یا هارد ذخیره کنی بازش میکنه.نقل قول:
تعدادی از دوستان که برای ساپورت زیرنویس فارسی در سایت wdtv.uservoice.com کامنت گذاشته اند احتمالا فراموش کرده اند رای (vote) بدهند و لطف کنید از آدرس ذیل رای 3 را اانتخاب کنند:
[HTML]http://wdtv.uservoice.com/pages/17442-general/suggestions/433296-add-persian-subtitle-support[/HTML]
دوستان من این مدل لایو رو خریدم ولی تصویرش کمی سیاهه یعنی تصاویر زیاد دینامیک نیست یک فیلمیو که میزارم تو سینما خونگیم روشن تر و واقعی تر از این هست
لطفا راهنمایی کنید
آقا خواهشنا يه نفر يه فيلم با صداي dts را در مدل معمولي با كابل hdmi و يه نفر با مدل لايو بده به lcd ببينيم اين درسته كه ميگن مدل لايو صداي dts را خودش پروسس ميكنه وميده به tv ولي مدل معمولي اين كارو نمي كنه؟
بله خيالت راهت باشه LIVE و اين سري جديدا معمولي اين كارو انجام ميدهنقل قول:
اين سري جديد يعني generation2?
اگر جواب مثبت است چطور بفهميم generation 2 است؟
روش نوشه 1080p dts 2.0 output
برای اضافه کردن پشتیبانی زیرنویس با زبان فارسی لطفا برین اینجا و گزینه 3 رو بزنین.شاید یه نگاهی کردن.
کد:http://wdtv.uservoice.com/forums/17442-general/suggestions/433296-add-persian-subtitle-support?ref=title
معرفی دستگاه ProVision MS-1000HD
• Full HD Multimedia Recorder & Play
• HDMI 1080i/1080P
• Network Ethernet 10/100M
• WIFI(optional): By external USB doungle
• Audio Format: MP3, WMA, OGG, AC3, AAC, FLAC, WAV, LPCM, ADPCM
• Video Format : .AVI, .MP4, .MOV, .ISO (DVD VIDEO), .ASF, .WMV, .FLV, .MKV, .RM, .RMVB, .TS, .DAT, .MPG, .VOB
• Subtitle : SRT, SSA, SMI, IDX+SUB
• Photo Format : JPG/JPEG, BMP, GIF, PNG, TIFF
• Schedule recording and one button recording with Timeshift function
• Music Slideshow and Zoom
کد:http://provision.ir
آقا من می خوام یه پلیر برا خونه بگیرم..موندم dvd بگیرم یا hd ..من افلاین دارم و فیلم hd هم زیاد می گیرم..
دی وی دی هم سونی می گن خوبه..ابن اچ دی درایو دی وی دی نداره درسته؟
نقل قول:
دوستان متخصص یه نظری بدن و سری هم به سایت بزن اینجور که در مشخصات نوشته وروی ----T داره
سلام دوستان من 2 سوال داشتم من چند روزی که یک wd hd player گرفتم وقتی با کابل hdmi به تلویزیون وصل می کنم و خروجی تصویر رو به hdmi تغیر میدم تصویری نمیاد و پیاپی صفحه تغییر میکنه جوری که انگار تلویزیون داره جون میکنه تا تصویر رو باره اما نمی تونه و هرزچند گاهی تصویر منو میاد و دوباره قطع میشه البته این رو تو حالت 480p 50 hz تست میکنم با اپشنهای دیگه وضعیت خرابتر هم میشه تلویزیونم هم lcd 42 ICO هستش برای همین روی یه تلویزیون دیگه ( پلاسما 42 اینچ پاناسونیک ) تست کردم در روی اون تلویزیون وقتی خروجی تصویر روی hdmi قرار میدم بعد از 10 ثانیه اروری میاد مبنی بر اینکه رزولوشن تصویر رو تغیر بدم و قبل از هر عکس العملی محو میشه و دوباره خروجی رو حالات کامپوزیت قرار میگیره برای همین با گارانتی سازگار تماس گرفتم تا راهنمائیم کنن اما مثل اینکه اونها هم چیزی بارشون نیست و گفتن دستگاه رو بیار گارانتی !!!!
حالا از شما دوستان ممنون میشم اگر راهنمائی کنید و مشکلم رو حل کنید