این بازی برای شما هم 4 تا دی وی دی بود؟
چرا گرافیک بازی برای من افتضاح میشه؟به صورت یه حجم سیاه در میام خودم
تصویر هم هزار تا باگ عجیب غریب داره
سیستم من:
Main:GIGA EP41T
CPU:E8400
RAM:4G
VGA:GIGA 4850 DDR3 1GIG
Printable View
این بازی برای شما هم 4 تا دی وی دی بود؟
چرا گرافیک بازی برای من افتضاح میشه؟به صورت یه حجم سیاه در میام خودم
تصویر هم هزار تا باگ عجیب غریب داره
سیستم من:
Main:GIGA EP41T
CPU:E8400
RAM:4G
VGA:GIGA 4850 DDR3 1GIG
والا این بازی واسه اکثر دوستان و منجمله خودم 3 dvd بیشتر نبود..!نقل قول:
سیستم شما هم در ظاهر خیلی خوب و قابل قبوله برای اجرای بازی...!
هیچ اروری نمیده قبل اجرا یا در حین بازی..؟
سلام رفیقنقل قول:
نه هیچ اروری نمیده
منو هم مشکلی نداره اما نمیدونم چرا تصویر این جوری میشه انگار که مشکل کارت گرافیکه
شاید چون کارتم ATI هست از عمد یه کاری کردن بد شه!:)
حال هم ندارم رو لپتاپم نصب کنم انقد طول میکشه
اونم کارتش ATI5650 هست.
نمیدونم چه کنم.
برای کرک اول خود کرک رو باید میریختم
بعد هم دایرکت ایکس رو آپدیت میکردم.
خیلی هم راحت بالا میاد.
سلامنقل قول:
خب شما کارت گرافیکت رو یک آپگرید کن و همینطور نسخه دایرکت رو هم ورژن بالا نصب کن احتمالآ درست میشه...
+
اگر باز هم درست نشد بازی رو روی یک سیستم دیگه هم تست کن..شاید مشکل از بازیتون باشه
بازیش خیلی عجیب غریبه.انگار این بنده خداها رو همین طوری ول کردن که برن بکشن و نپرسن چرا باید بکشیم.نه داستان نه هدف نه چیز خاصی داره.من که حسابی غافلگیر شدم.اول فکر کردم بازی رو اشتباه گرفتم چوناز capcom بعیده همچین فاجعه ای رو تحویل بده.دقیقا یاد بازی های میکرو و سگا میفتم که وقتی بچه بودیم میرفتیم و فقط میکشتیم تا بازی تموم بشه!کنترل و نوع حرکات شخصیت هم خنده داره.با سرعت نور میچرخه به هر طرف!
جالبه...!نقل قول:
همچین فاجعه ای رو تحویل بده
حالا یک داستان مشخص نداره دیگه شد فاجعه..!
عجب...حتمآ میکروهای اون موقع همچین سیستم گرافیکی عالی و گیم پلی روون این بازی رو هم داشتن!!!نقل قول:
دقیقا یاد بازی های میکرو و سگا میفتم
+
سبک بازی در نوع خودش جالبه و متنوع...
قرار نیست همه بازیها از یک گرافیک,گیم پلی و حتمآ داستان داشته باشن..
البته capcom بازیهای چرت زیاد میده بیروننقل قول:
همین dead rising 2 یکی از چرت ترین بازیهایی بود که تو عمرم انجام دادم
بازی ای که توش زامبی داره آدم باید یه نمه ترس به بدنش وارد بشه ولی این بازی هیچ هیجانی به گیمر نمیده
سلام
من این بازی رو امروز تمومش کردم
خیلی باحال بود
از شماره یکش که قشنگ تر بود
لامصب هرچی بازی میکردی تموم بشو نبود
بازی ای که هدف خاصی توش نباشه دقیقا میشه یه چیزی تو مایه یویو بازی.البته این نظر منه.یه چیز تکراری که فقط وقت رو پر میکنه.بعدش این هدف نداشتن فقط یکی از نقاط منفی بازی هست!نقل قول:
میکرو و امثالهم گرافیک و داستان و خلاصه هیچی نداشتن اما چیزی که داشتن این بود که یه تنوع رو به ما نشون دادن و ما با آشغال ترین بازیا تو زمان خودش بیشترین لذت رو میبردیم.به قول معروف تو بیابون یه جرعه آب میشه بزرگ ترین گنج.اما الان دیگه تو اون بیابونه نیستیم! با این همه بازیهای قشنگی که اومده و میاد مبشه گفت این بازی جزء مزخرف ترین بازی های امساله اونم از کمپانی با این سابفه.البته حق با شماس قرار نیست هر بازی ای گرافیک و گیم پلی و داستان داشته باشه چون قرار نیست هر بازی ای خوب باشه!
تکبیر به دوست بالایی نطق بس زیبایی بود مستفیض گشتیم.
منم خواستم این بازی رو بگیرم اینقدر بچه ها چپ و راست تو گوشم خوندن بازی آشغاله که کلا این IP رو به فراموشی سپردم .
البته بنده منکرـه نظارت شخصیه بقیه دوستان که این بازی رو دوست دارن نمیشم . از میانگین امتیازات بازی و فروش اون هم خبر ندارم که بتونم به صورت قاطعانه نظر بدم .
نقل قول:
البته کاش شما اول بازی رو یک تست میزدیو به حرف اون عزیزان گوش نمی کردی که از بازی بد گفتن...بعد از بازی انتقاد می کردی!اگر از پست اول این تاپیک رو خوب ببینید غریب به یقین اکثر دوستان که بازی رو تجربه کردن گفتن بازی درسته داستان مشخصی نداره ولی در کل قابل قبوله تو سبک خودش..
الان سر یک بازی که اتفاقآ خیلی هم معروفه واسه خودش(nfs:hp) کلی بحث بود که چرا داستان نداره!ولی این بحث واسه زمانی بود که 20-30 درصد بچه ها بازی رو انجام داده بودن ولی بعد از اینکه اکثر دوستان بازی رو انجام دادن همه از بازی تعریف و کلی حال کردن با بازی...(مدرکم اگر خواستین برید تو تاپیکش فت و فراوان ریخته نظرات)
+
کلآ مشکل من با حرف این دوستمون این بود که 2تا کلمه که الحق انصاف نیست بخوایم به این بازی نسبت بدیم گفتن:
شما اگر به بازی که کاپ کام ساخته بگی فاجعه دیگه به بازیهای شرکتهای گمنام که اصلآ اسم و رسمی هم نداره چی میگی ...!نقل قول:
فاجعه
!!!نقل قول:
میکرو و سگا
آخه میکرو و سگا رو شما الان داری با این زمان قیاس می کنی...ای بابا.!
+
خوبه همه چیز رو به دید منفی نگاه نکنیم و همیشه جنبه های مثبتش رو اول ببینیم...(تاپیک هری پاتر از پست 1 تا آخر همه انتقاد و از بدیه بازی گفتن..اونجا میشه قبول کرد بازی خراب از آب در اومده ولی سر این بازی من با کسی که الکی از رو بی منطقی انتقاد کوبنده کنه شدیدآ مخالفت میکنم چون تنها نکته این بازی به اینه که تا آخرش باید بری تا متوجه نکات مثبت و منفیش بشی)
+
و نکته آخر اینکه این بازی بیشتر رو جنبه آنلاینش کار شده تا داستان..شما از همون لحظه اول که وارد منوی بازی میشید کاملآ متوجه این خصوصیات بازی میشید
بنده که به شخصه خیلی از این بازی لذت بردم ! درسته که داستانش بد و بی محتوا بود و فقط یه گروه باید برن فلان جارو از فلان موجودات نجات بدن اما گیم پلی نسبتا خوبی داشت و از 10 به بازی من 6.5 میدم . از محدود بازی هایی بود که به دلایلی که خودمم نمیدونم :31:تو ذهنم خاطره ایجاد کرد !! و اونم از خاطرات قشنگ و خوب !
در کل میتونم بگم با اینکه بازیه تراز اولی نبود اما یه بازی متوسط رو به بالا بود که از خیلی بازی هایی که در طول سال منتشر میشن خیلی سر تر بود .
ببینین من این بازی رو تا آخر رفتم و به قول معروف پیش قضاوت نمیکنم و نظرم رو روی هوا نمیگم.بعد اینم میدونم بازی هر چقدرم که بد باشه اما باز یه وقتی از آدم رو پر میکنه مخصوصا 2 3 تومن پول که دیگه این حرفا رو نداره.نقل قول:
اما باید قبول کرد این بازی هایی که امروز میان بیرون توقع رو بردن بالا.شاید اگه این بازی 2 3 سال قبل میومد الان نظر من و اون بچه هایی که از بازی راضی نبودن, این نبود. باید قبول کرد نداشتن داستان و هدف دیگه امروزه نقطه منفی کوچیکی نیست که بشه ازش چشم پوشی کرد.آدم تا آخر بازی همش سر در گم هست.دوس داره سریع مرحله یا چپتر تموم بشه تا ببینه چی پیش میاد اما باز میبینه چپترای بعدی هم باز همین!برای همین گفتم که درست یاد بازی های قدیمی میفتم.
انگار چند نفر خواستن با عجله بازی رو بیرون بدن.
حتی یادمه تو یکی از مراحل یه دمو نشون میده که تو زندان گیر افتادیم و یکی میاد ما رو نجات میده.اصلا معلوم نیست چطور از زندان سر در آوردیم و...اینا همش تا آخر بازی آدم رو اذیت میکنه.بازی بدون داستان= بازی بدون هدف و فقط لذت بردن از کشتن و وقت رو پر کردن.حرف آخر اینکه بازیهایی مثل فوتبال و ماشین و کلا ورزشی استثنا هستن و اگه داستان نداشته باشه ضربه ای به بازی وارد نمیشه.چون تو اونا هدف مشخصه: بردن و قهرمان شدن!
البته من از افراد بسیار مجرب و اهل فن سوال کردم + اینکه نسخه ی 1 رو بازی کرده بودم اصلا خوشم نیمده بود که ظاهرا بین شماره 2 و 1 فرقی نیست و فقط از برف منتقل شده به جنگل . کلا با Styleـه بازی مشکل دارم و صرفا منظورم این نبود که 100% دارم رو هوا و بدون منطق نظر میدم . با توجه به نسخه ی 1 و تریلرهایی که از شماره ی 2 دیدم + نظرات همون دوستان تصمیم بر این شد که بازی رو تهیه نکنم .نقل قول:
البته کاش شما اول بازی رو یک تست میزدیو به حرف اون عزیزان گوش نمی کردی که از بازی بد گفتن...بعد از بازی انتقاد می کردی!اگر از پست اول این تاپیک رو خوب ببینید غریب به یقین اکثر دوستان که بازی رو تجربه کردن گفتن بازی درسته داستان مشخصی نداره ولی در کل قابل قبوله تو سبک خودش..
در مورد اینم میشه بحث کرد . کسی از شرکت های گمنام و بازی هاشون انتظار خلق شاهکار نداره داره ؟ اما من خودم به شخصه از Capcom خیلی انتظار دارم تا بهتر ازینا باشه . مخصوصا بازیه RE5 که به شدت افتضاح بود ( از نظر من دوباره فن های بازی حمله نکنن) این بازی هم همین LP2 فکر نمیکنم میانگین خوب و فروش قابل توجهی داشته بوده باشه البته اطلاع دقیق ندارم ازین آمار .نقل قول:
شما اگر به بازی که کاپ کام ساخته بگی فاجعه دیگه به بازیهای شرکتهای گمنام که اصلآ اسم و رسمی هم نداره چی میگی ...!
دوست عزیز این بازی واسه کنسول 1 ساله که ریلیز شده...من و شما که pc باز هستیم دیر تجربه کردیمنقل قول:
اگه این بازی 2 3 سال قبل میومد الان نظر من و اون بچه هایی که از بازی راضی نبودن, این نبود
قبول دارم ولی آنچنان که شما از بازی بد میگین به خدا درست نیست...باز هم من به شما پیشنهاد می کنم خودت تجربه کنی کلآ نظرت راجب این گفته هات عوض میشه...آخه آدم که نمیتونه بدون تجربه کردن و بی منطق از بدی یا خوبی بازی چیزی بگه!نمیدونم والا..خودتون قضاوت کنید..اصلآ با عقل جور در نمیاد این حرف!مثل این میمونه تو سایت گیم اسپات بگن ac:bh بازی مضخرف و تعطیله شما هم به حرفش گوشی کنی بعد بیای تو تاپیکش همین حرفها رو بزنی...ولی بعد از اینکه خودت بازی کنی میفهمی کلآ اون یه چیزی واسه خودش گفته..نقل قول:
کسی از شرکت های گمنام و بازی هاشون انتظار خلق شاهکار نداره داره ؟
حالا ما باز 2 کلام بحث سالم کردیم شدیم فن بازی..!کاش این طرز فکر دیگه تو ذهن هیچ کدوم از افراد با تجربه تر نبودنقل قول:
( از نظر من دوباره فن های بازی حمله نکنن)
+
من خودم بعد از اینکه بازی رو تمام کردم از نظر خودم نمره 7 دادم که زیاد هم عالی نیست و هیچ وقت از رو تعصب حرفی نزدم...انصافآ درست نیست این طرز فکر
باو RE5 رو گفتم : دینقل قول:
حالا ما باز 2 کلام بحث سالم کردیم شدیم فن بازی..!کاش این طرز فکر دیگه تو ذهن هیچ کدوم از افراد با تجربه تر نبود
آخه من هر موقع ازین بازی ایراد گرفتم چند نفر به صورت انتحاری حمله ور شدن سمت من : دی
باشه آقا یه تستی میزنیم . میگم خوب اچیو میده یا نه ؟ : دی
با سلام
من که نسخه اول بازی رو بازی نکردم حالا اینو گرفتم ببینم چیه
فقط موندم درست وارد بازی میشم من create game رو میزنم مرحله که شروع میشه تو برفه بعد رفیق رفقا میرند بالا کوه من پایین کوه میمونم با چند سیخونک که از تو زمین در اومده هی میگه q رو بزن تا بخونی ما میزنیم فایده ای نداره فقط یه نوشتایی میاد که توش نوشته اگه f رو بزنی ......
باید چی کار کنم ؟کدوم سمت برم ؟اصلا معلوم نیست باید چی کار کرد
ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول:
کسی اینو بازی نکرده یه کلمه به ما بگه چی کار کن ؟؟؟؟
خب دوست من این تاپیک واسه قسمت دوم هستش...
شما میری دنبال رفیقات اونا میرن روی یه تپه مانندی تو هم باید دنبالشون بری...که به وسیله
گیره پتاب کنت که هست قسمتی از اون تپه هارو تو هدف میزاری پرت که کنی گیر می کنه
و شما رو میکشه بالا اون موقع خوب می تونی برسی به دوستات.
اون سیخونک هایی هم میگی باید بری پیشش...و تند تند دکمه مورد نظر گفته رو بزنی تا نقشه واس اپ بشه
این قول پدرسوخته رو من چطوری بکشمش . بزور تونستم فقط نصفه خونشون ببرم . احساس میکنم اون در که توی عکس معلومه باز میشه چون اونطرف یه سری اسلحه های قوی وجود داره چطور برم اون ور ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه رفیق اون طرف در هیچ خبری نیست !:27:شما باید فقط به قسمتهای نارنجی یا قرمز :31:بدنش شلیک کنی - (مخصوصا اون دست بالاییش):31:تا قطع شه و بعد از کلی زدن خشک میشه ! و بعدشم اون در باز باز میشه و ...نقل قول:
آخرش تونستم اوله بازی رو رد کنم باید اولش یه راهنمایی میکرد اما عقلم نرسید برم کنترلر بازی رو نگاه کنم ببینم برا دکمه ها چی تعریف شده
این گیره رو که دیدم یاده just couse 2 افتادم جنگلاشم که دیدم یاده کرایسیس افتادم اما جنگلا کرایسیس خیلی قشنگو خلوت بوده--این تا آخرش جنگلاش همین جوری تو در تو و قاطی پاتیه؟حتی جلومو زوری میبینم خیلی شاخو برگ هست
بازیش طولانیه ؟چند مرحلست ؟من 3 دقیقه بعد از برف بازی کردم یهو نوشت مرحله 1 تموم شد
بازی قشنگه ادامه بدم ؟تاحالاش زیاد نگرفتم-نمیگم بی خوده یا بد چون هنوز پیش نرفتم و نمیتونم اظهار نظر کنم اما اگه تا آخرش همین باشه با این چنگلا هی موجودا عجیب قریب میاد جلو ترجیح میدم بازی نکنم
طولانیه ؟! پدر طولانیو در اورده :27: . الان شما فک کنم یک صدم بازیو رفتی :31:ولی در کل برا سرگرمی خیلی خوبه و به من که نسبتا چسبید و مخصوصا از غول های بازی خیلی خوشم اومد . پسشنهاد میکنم . تا تهش برید !:27:نقل قول:
6 اپیزود داره این بازی
اگر دقت کنید توی قسمت شماره یک هم اولش حوصله ادم سر می رفت بعد که کارکتر تنها شد خیلی لذت بخش بود و تو برف و بوران , میتونستی تو اوج گرمای تابستان , سرما استخوان سوز مرگ اور رو احساس کنی و داستانی داشت که کشش دنبال کردنبازی رو به ادم می داد و هر چند بازی بدون داستانم کافی بود. خداییش شماره اولش که خاطره ایی برای من بود
این بدبخت که هم هیچی نداره .اگر این د استان رو قرار نمی دادند بهتر بود.ادای چی رو می خواستند در بیارند خودشون هم خبر ندارند؟خدا به دانته عزیزمون رحم کنه(امین گویه بلند خدا بیامرزد, )
به قول فردوسی پور این کپ کام چند وقته داره یک کاری می کنه تمام بازی هاش بهم بیایند و اصلا احساس تفاوت توش وجود نداشته نباشه:2::41:
بچه ها موقع ران کردن دایرکت 11 بازی dont send میده دلیل چیه؟
تو اين مرحله بايد چيكار كنيم؟
هر چي تير ميزنم از جونش كم نميشه!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي نبود؟؟
دقیق یادم نمیاد !! اما فک کنم باید با راکث بزنید به قسمت های ققرمز رنگ بدنش :31:نقل قول: