تو قفس فکر نکنم چون کاسکو پرنده ای اجتماعیهنقل قول:
من شنیدم کاسکو به اندازه یک بچه 6 ساله فهم و شعور داره :18:
Printable View
تو قفس فکر نکنم چون کاسکو پرنده ای اجتماعیهنقل قول:
من شنیدم کاسکو به اندازه یک بچه 6 ساله فهم و شعور داره :18:
ویرایش: لطفا پاک شود./
کبوتر نر و ماده رو چطوری میشه از هم تشخیص داد؟
توی اتوبان کیلومتر 4 خلیج یه مرکز واسه پرنده فروش ها درست کردند که دامپزشک هم داره
یه جفت مرغ عشق با قفس و همه ی امکاناتش الان چنده؟
ریزش بیش از حد پر کبوتر تو این فصل طبیعیه؟
سلام فرشيد جاننقل قول:
بستگي به امكانات قفس داره
جفت مرغ عشق از 15 تومن شروع ميشه تا 25 تومن . قفس هم از 5 تومن تا 10 تومن .
پيشنهاد ميكنم يه 10 تومن ديگه هم بزاري رو پولت و قناري بگيري :)
هنگام خريدن قفس دقت كن كه قفس مناسب انتخاب كني چون تحرك و آواز پرنده ها ارتباط زيادي با قفس داره
میخواستم یک مرغ مینا بگیرم قیمت جوجه اش چنده؟
اون رنگ سفیدش از چه نژادی هستن ؟
رنگ سفيدش رو نديدم من والانقل قول:
ولي معموليش قيمتش بين 90 الي 100 هست .
------
با توجه به اينكه پست قراره بره به تاپيك پرندگان ؛ اينجا جوابتون رو دادم
ممنون عمو محسننقل قول:
یه توضیح در مورد امکانات توی قفس میدی؟ مثلا لونه باید لاکی باشه یا چوبی؟ یا ظرف آب یا ...(واسه مرغ عشق) ( و قناری )
.
.
.
نقل قول:
رفتم بگیرم گفت جوجه اش 20 تومن تعجب کردم قضیه اش چیه ؟شما که میگی 100 تومن:18:
تشخیص فنچ نر و ماده چجوریه؟
نژاد رنگارنگ با نژاد سفید جفت میشه؟
نرخ خرید کاسکو 3-6 ماهه چقدره؟
کاسکوی خاکستری + دم قرمز؟؟
سنجاب چطور؟ و اینکه عمر سنجاب چقدره؟
منظورت از لوله رو نفهميدم . اگر منظورت نرده هاي قفس هست در مورد پرنده ها زياد فرق نميكنه چون اصلا تمايل به آسيب زدن به قفس يا جويدنش ندارن ( چون عرضش رو هم ندارن :27: ) . منظورم امكانات كافي از نظر فضا و جاي دون و فضاي خصوصي براي زن و شوهري براي عشق بازي پرنده ها بود :31:نقل قول:
مرغ عشق و قناري فرق ندارن از نظر امكانات لازم براي قفس ؛ فقط نوع تغذيشون فرق ميكنه .
فضا : قفس مرغ عشق و قناري بهتره در حداقل در ابعاد 70*70*70 باشه . بايد مجهز به اين ها باشه :
سيني زير : ( فوق العاده لازم و مهم هست ) يه صفحه سيني ماننده كه زير قفس مياد و ميره در واقه همه مدفوع و ساير فضولات پرندگان وقتي ميريزه داخل قفس ؛ روي اون ريخته ميشه و خيلي آسان ميشه درش آورد . در اين حالت ميشه در كمتر از 5 دقيقه زير قفس رو به طور كامل زير اب شست و ضدعفوني كرد
آشيانه : يه آشيانه كه هيچ ديدي به بيرون نداشته باشه و در اندازه هاي 20*20*20 باشه و بالاش توري باشه و اطرافش هم چوبي باشه درست كن و طوري كه يه سوراخ براي رفت وآمد پرنده ها براي خواب داشته باشه وصلش كن به قفس . براي اينكه فضاي قفس كمتر نشه بهتره فقط در وروديش داخل قفس باشه و بقيش بيرون قفس باشه . داخلش رو با چيز هاي نرم و چوب هاي خشك نازك پر كن تا پرنده ها برن اون تو بخوابن . ( اين موضوع توي علاقشون براي توليد مثل و احساس امنيتشون تاثير زياي داره )
بهتره در آشيانه رو فقط شب ها و چند ساعت بعد از غروب خورشيد باز كني تا برن اون تو بخوابن و در طول روز اون تو نرن و داخل قفس باشن .
ظرف دون و آب : بهتره ظرف دون طوري باشه كه سه يا چهار نوع دون توش به طور تفكيك شده باشن و يكي از دون ها هم حتما ارزن باشه :)
آب هم بايد دوتا باشه يكيش در كنار ظرف دون ها و اندازه همون ظرف با عمق كم . يكيش هم در مقابل اون در اين سمت قفس با عمس زياد . ( پرنده ها هم آب تني دوست دارن ديگه :31: )
حواست هم باشه كه قناري و مرغ عشق به هيچ وجه نبايد چشمشون به گربه و سگ و ... بيافته چون هم قدرت آواز خوندن از دست ميدن هم استرسشون باعث ميشه نتونن توليد مثل كنن .
اگه سوال خاصي هم بود در خدمتم
خودمم شاخ در آوردم در حد ماجراي كشف انرژي هسته اي توسط دختر 16 ساله !نقل قول:
نميدونم چه چيزي ذهنم رو مشغول كرده بود كه گفتم 90 الي 100 تومن :31: اصلا هيچ پرنده در اين در اين رنج قيمت سراغ ندارم .
مرغ مينا قيمتش مشابه قناري هست حدود همون 20 تومن .
از شما معذرت ميخوام به خاطر اشتباهم :)
كاسكو قيمتش از 200 شروع ميشه . فقط حواستون باشه كه به هيچ وجه جفت نگيرين .نقل قول:
سنجاب دستي ( غير وحشي كه گاز نگيره ) قيمتش از 30 شروع ميشه . من خودم 60 گرفتم . ( البته اينجا گرونه ) از خيابان مولوي تهران بگيرين ارزونتره .
حواستون باشه كه اگه سنجاب جفت نميگيرين ؛ سنجاب نر بگيرين كه هم شيرخوارگيش رو كامل تو طبيعت تموم كرده باشه هم سنش كم باشه
عمر سنجاب نر حدود 5-6 سال سنجاب ماده حدود 4-5 سال هست .
بحث سنجاب و سایر حیوانات رو ( به غیر از پرندگان ) در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دنبال کنید /
ممنون .
نقل قول:
ممنون عمو محسن جان
نگفتم لوله ، گفتم لــــــو نـــــــــــــه( همون آشیانه که گفتی )
من شنیده بودم اینا چوب رو میخورن، یعنی اگه آشیانه چوبی باشه ، کم کم میخورنش!
قبلا هم داشتم ، ولی ماده هه یه پاش شکسته بود ، هرچی جوجه هم در میومد ، یه پاش لنگ میزد! (نفهمیدم چرا ) شاید تو لو نه روش لگد میکردن!
ردش کردم رفت...
.
چشمشون نیفته یعنی چی؟ اگر پرنده توی قفس باشه باز هم اتفاقی میفته؟نقل قول:
بله . اينها چشمشون به حيوانات شكاري بيافته احساس امنيتشون رو از دست ميدن و رو زندگيشون تاثير منفي ميزاره و اصلا نميتونن تخم كنن . نبايد گذاشت كه اينها حيواناتي مثل گربه و سگ رو مشاهده كنن ( به هر طريقي )نقل قول:
چشمشون نیفته یعنی چی؟ اگر پرنده توی قفس باشه باز هم اتفاقی میفته؟
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
طبيعيه هر حيواني به قفسش نوك بزنه ولي نه در اون حد كه ميله هاي قفس رو بتونه از بين ببره . فقط سنجاب اين قابليت رو داره ( سنجاب من حتي ميله فلزي رو هم جلوي چشمام يا دندوناش شكست )نقل قول:
ميگم فرشيد جان تو كه قبلا از اين پرنده ها داشتي براي تنوع ؛ مرغ مينا بگير . با 30 تومن ميتوني يه مرغ مينا خوشگل بگيري و سخنگو كنيش . عمرش هم خيلي بيشتره . نگهداري ازش هم به مراتب راحت تره آدم رو هم سرگرم ميكنه در اوقات فراغت :)
به قفس بله ولی جایی که میرن توش میخوابن اگه چوبی باشه میخورن چوبشو!!نقل قول:
-------------------------
مرغ مینا میتونه تک باشه ؟ نباید جفت باشه ؟ خوندنش چطوریه ؟ عربده که نمیکشه؟
غذاش چیه؟ اینو چطوری باید نگه داشت؟ قفسش چطور باید باشه؟
.
نه بابا تو توي آشيانه واسشون چوب شاخه هاي نازك درخت و پارچه و ... بزاري سرشون گرم اون ميشه و نميتونن چوب رو بخورن . ضمن اينكه توي آشيانه فقط براي خواب ميرن . در طول روز و در ساعت هاي اكتيو بودنشون بايد در آشيانه بسته باشه .نقل قول:
ممنوننقل قول:
راجع بع مرغ مینا هم پرسیده بودم !!
بچه ها ما یه قنازی داریم هر شب تو خواب از روی چوبش میفته پایین ! ( وسط خوابش ) کسی میدونه علتش چیه ؟ ( موقعی که میفته جیغم میزنه ! )
اینم عکسش : :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرش کسی بهم نگفت تشخیص فنچ نر و ماده چجوریه...
از رو نوکشوننقل قول:
هر چی پر رنگ تر باشه نره :
سلام خدمت تمامی دوستان و دوستران پرندگان زینتی من 5سال که شروع به جمع آوری مرغ خروس زینتی کردم
اطلات خوبی هم در مورد کلیه پرندگان (مخصوصا مرغ خروس های زینتی) دارم وخوش حال مشم اگه کاری داشتین ویا سوال در مورد محل نگهدار -نوع تغذیه -بیماری ها -جوجه کشی طبیعی -جوجه کشی باماشین های جوجه - ساخت ماشین های جوجه کشی و فروش آن وخرید فروش مرغ زینتی وتخم نفدار کلیه نژاد ها موجود می باشد
در خدمت گذاری حاظرم
دوستان من هم یه طوطی برزیلی دارم ماده هم هست
الان فکر کنم حدود 6 سال هست پرهای شکمش ریخته (پرخوره ) چیکار مطمئنی میتونم انجام بدم که خوب بشه
راستی حرف نمیزنه این مدل ؟؟؟؟
قیافش شبیه اون وسطی هست
تنها هم هست
مرغ مینا و همه پرندگانی که برای سخنگو شدن تربیت میدین باید و باید تنها باشن . نه جفت و نه حتی جفت همجنسنقل قول:
چون اگه جفتی توی قفس باشه سرش مشغول حرف زدن با اون میشه نه گوش دادن به حرفای شما :31:
دوستان کسی راجع به توکا اطلاعاتی داره ؟ به خصوص از لحاظ قیمتی ؟
منم اینو شنیدم اما باور کنین راجع به فنچ های ایرانی اثر نداره ظاهرا همشون نوکاشون یه جوره راه دیگه ای نیست؟نقل قول:
مثلا صدا یا نوع پا
من یه جفت دارم الان تحم هم گذاشتن اما کاملا کپی هم هستن از لحاظ نوک
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
من 4 تا کبوتر دارم دو تا ماده دو تا نر با هم جفت شدن اما تخم نمیذارن
چون نژاد خوبی هستن نمیذارم پرواز کنن این میتونه علتش باشه؟
در اینگونه موارد بهتره یک عدد نر باشه و بقیه ماده باشن که اینکه دوتا نر تو قفس باشه !نقل قول:
من 4 تا کبوتر دارم دو تا ماده دو تا نر با هم جفت شدن اما تخم نمیذارن
چون نژاد خوبی هستن نمیذارم پرواز کنن این میتونه علتش باشه؟
چدا شون کن و هر جفت رو توی یه قفس جدا نگهداری کن
با هم دعوا هم میکنن ؟ استرسشون در چه حدی هست ؟
یه قفس بزرگ
نصف منطقه رو یه جفت مالک شدن یه جفت رو یکی دیگه
میشه در مورد استرس توضیح بدین؟
اینجور پرنده ها از سروصدای زیاد و مخصوصا از انگولک شدن توسط انسان ها خوششون نمیاد .
از مشاهده گربه سانان هم وحشت دارن .
اینا نمونه هایی از موارد استرس زا هست .
غذای کافی بهشون دادی ؟ غذا شامل ویتامین ها و پروتئین باید باشه . نور آفتاب هم خیلی لازم دارن حداقل روزی یه ساعت
در ضمن چوب های نازک و شاخه های نازک گذاشتی تو قفس برای اینکه لونه بسازن واسه خودشون ؟
هر چند احتمالش کمتره که با وجود 2 تا نر توی قفس تخم کنن ولی اینا رو رعایت کنی بهتره
خوب پس استرس ندارن...
غذای کامل بهشون میدم البته هر چند روز یه بار غذاشون رو عوض میکنم
سبزی خورد شده
گندم خورد شده با پوست
ارزن
نون خورد شده
دو روز در میون کپسول مولتی ویتامین تو غذاشون وا میکنم
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
صدای زوزه مانند کبوتر نر تو شب چه علتی داره؟
درباره زاغ های زینتی کسی اطلاعات داره؟
کسی نیست راهنمایی کنه؟نقل قول:
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------
کبوترا و فنچ های من نون خورد کرده و نون باگت خیلی دوس دارن شنیدم طولانی مدت واسشون ضرر داره درسته؟
فرق بین فنچ های قهوهای با فنچ های سفید چیه؟
کودوم نژاد بهتره؟
توکا قیمتش 3.5 به بالا هست.دیروز از مرکز پرنده فروش ها توی کیلومتر 4 اتوبان خلیج پرسیدمنقل قول:
---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:53 PM ----------
من پرسیدم گفتند که هر 3 مدل اینها صحبت میکنند.اینکه پرهای شکمش ریخته شاید پر کنی داره.با یه دامپزشک یا پرنده فروش صحبت کن.فکر کنم اگر یک جفت برایش بگیری خوب بشهنقل قول:
سلام دوستان
ما یک کاسکو 9 ماهه خریدیم 400 تومان
از همون ساعت اول تا حالا هرکسی میبیندش یه چیزی میگه.بعضی ها گفتند چون زیاد قار میزنه خوب نیست.بعد هم میگویند سنش زیاد هست.من سرچ کردم کاسکو تا 1 سالگی حرف نمیزنه پس چرا میگویند سنش زیاد هست؟کلا نسبت به قیمتش و سنش و رفتارش به نظر شما چجوری هست؟
روز اول به شدت قار میزد واقعا روز وحشتناکی بود ولی کم کم تا شب اروم شد.الان 3 روز گذشته اگر دست کنی داخل قفسش فقط غار میزنه.کلا سمت قفسش میرویم و... ساکت هست.حسابی هم شیطان شده یا میخواهد در قفس را باز کند یا ظرف ابش را بریزد.
مثلا چی میگه ؟نقل قول:
رنگ چشمای کاسکو چه رنگیه ؟
کلا بهتر بود یه کاسکوی بالای دو سال می خریدید که امکان تلفاتش کمتر بود
قار کشیدن هم فکر کنم طبیعیه اخه به محیط جدید وارد شده
از کجا خریدی ؟
دمش چه رنگیه ؟