آقا این بازی چطوریه ؟!! ...
اکشنه بیشتر یا نقش آفرینی؟
خیلی امتیازات بالایی گرفته!
عجیبه
:18:
Printable View
آقا این بازی چطوریه ؟!! ...
اکشنه بیشتر یا نقش آفرینی؟
خیلی امتیازات بالایی گرفته!
عجیبه
:18:
امتیازاش عجیب نیست.چون یک بازی نقش آفرینی بسیار خوب هستش.مگه حتما باید فقط اکشن باشه تا امتیاز بالا بگیره.البته بازی اکشن هم هست .کالا هر کی هر سبکی دوست داره باید این بازیو انجام بده وگرنه ضرر میکنه.
من از بازهایی که یابد دیالوگ انتخاب کنی و 3 ساعت حرف بزنی زیاد خوشم نمیاد هیجان کمی دار به نظرتون این بازی قابل تحمله؟؟؟ امتیازاش بالاست ولی نمیدونم بگیرم یا نه؟
نقل قول:
شما اگر نسخه یک بازی رو بازی کرده باشی تا حدود زیادی در جریان بازی
هستی با این حال در نسخه دوم همه چیز بهبود بافته مهمترینشم طریقه گیم
پلی و گرافیک بازی در ضمن انتخاب دیالوگها جزئی از بازی هستش کاریش نمیشه
کرد البته اگر زبان انگلیسی تون خوب باشه البته در حد متوسط واقعا لذبخشه
چون که تصمیمات گرفته شده و انتخاب دیالوگها بر روی بازی تاثیر مستقیم داره
که مهمترین قسمتش گرفتن امتیاز هستش راستی حل کردن پازلها و هک کردن
هم در بازی اضافه شده که اون هم در گرفتن امتیاز و آیتم باز هم خالی از لطف نیست.
دوست عزیز atheistboy لطف کردن امتیازات رو گذاشتن دیگه خود دانی.
میانگین امتیازات در 360 : 95.96 %
یازدهمین بازی برتر در تاریخ از این نظر شدش مس افکت 2
تازه دومین بازی از نظر امتیازات شدش بر روی 360
بچه ها من شماره يك اينو بازي نكردم ...حالا ميخوام بدونم اگه شماره دو رو بازي كنم واسم مكشلي پيش مياد؟؟البته شنيدم كه سير داستاني و سيواش از يك ادامه پيدا مي كنه ولي ميخوام بدونم تاثير زيادي ميذاره.....؟؟
سایت گیم اسپات هم بهش امتیاز 9 داد البته این روزها به امتیاز این سایت نمیشه زیاد اعتماد کرد و مثلا اگر بهش 7 میداد نباید تعجب می کردین:31:نکته جالب این هست که امتیاز مردمی این بازی و امتیاز کاربران این سایت میانگین 9.5 داره که خیلی بالا حساب میشه.
کلا به احتمال زیاد از بیشتر سایت ها در پایان سال به عنوان بهترین بازی سبک نقش آفرینی انتخاب میشه و کاندید بهترین بازی سال در کامپیوتر و xbox360 هم حتما هست.
اقا چه جوری باید یک دستگاه هک کرد؟
بازي رو شروع كردم و الان سه ساعته بازي كردم و بدون هيچ گير كردني اومدم جلو
واقعا فوق العاده است بازي
منم زبانم زیاد خوب نیست، البته یه چیزایی می فهمم
ولی رفتن fallout 3 برام سخت بود! به خاطر دیالوگهاش
ولی خیلی امتیاز گرفته نمیشه ازش گذشت
تا حالا تو pc چنین امتیازی ندیده بودم!
به نظرتون بگیرمش؟!
خب من هم امرو بازی رسید دستم باید گفت یک گرافیک بسیار زیبا و طراحی منحصر به فرد بر روی چهره کارکترها داره.
نقل قول:
برای هک کردن شما باید دو شکل مثل هم رو با هم متچ کنید
یعنی اینکه بفهمید دو شکل مثل هم در کجا قرار دارن بعدش بر روی یکی
کلیک کرده و تا زمانی که اشاره گر ماوس به رنگ زرد هستش سریع روی هم شکلش
کلیک کنید تا با هم جور بشن تا الا آخر همین این کار رو ادامه بدین خیلی ساده هستش
در ضمن یک سری کارت هم برای هک کردن در برخی مراحل بازی وجود داره
که باید در بالای صفحه سمت چپ تصویر اون نوشته ای رو که مد نظر هست رو با اون نوشته های
که در صفحه در حال اسکن شدن هستند متچ کنید همین جور چندین تصویر نوشته
نمایان میشه که شما باید سرعت عمل خوبی داشته باشین و خیلی سریع اونها رو
با هم متچ کنید دیگه من به زبان کاملا ساده گفتم دیگه ببخشید.:10:
دوستان من بازی رو خریدم ولی نمی دونم چرا 3 تا دیسک هست؟
سلام
این بازی wave چند هست؟
با اکتیویت دیسکی که اساسین 2 رو اجرا کردیم میشه اینم راه انداخت ؟
اه این بازی شبیه Fallout نیست؟ من که ازش متنفر بودم. یه بازی کاملا چرت و پرت با گرافیکی مذخرف که حرص آدم رو با قدم به قدم صحبت کردن در میاره. آره منظورم خود Fallout 3 هست نه نسخه های پایین تر (اصلا نسخه های پایین تر رو ندیدم)
البته اون بازی که گفتید هم بازی خوبی بود ولی این بازی واقعا عالیه.اگر هر سبکی رو دوست داری حتما باید این بازیو بازی کنی.بهترین بازی نقش آفرینی امسال رو به هیچ وجه از دست نده:46:نقل قول:
واقعا با شما موافقم این بازی خیلی فوق العاده است من که معتادش شدم:31:نقل قول:
به هیچ وجه این بازی رو از دست ندین
راستی امروز تو بازی شفرد مست کرد خیلی با حال بود
بازی تقریبا مثل Fallout 3 هست ولی در فضا اتفاق میوفته ... Fall out 3 کجاش چرت و پرت بود ؟؟ شما از سبک RPG خوشت نمیاد میگی چرت و پرت ... به نظر من که یکی از بهترین بازی های سال بود گرافیک خیلی خوبی هم داشت !نقل قول:
1.نقل قول:
اه این بازی شبیه Fallout نیست؟ من که ازش متنفر بودم. یه بازی کاملا چرت و پرت با گرافیکی مذخرف که حرص آدم رو با قدم به قدم صحبت کردن در میاره. آره منظورم خود Fallout 3 هست نه نسخه های پایین تر (اصلا نسخه های پایین تر رو ندیدم)
گرافیک fallout 3 در تنظیمات بالا بر خلاف حرف شما خیلی هم زیبا و واقعی به نظر میرسه. واقعا سیر و سفر در دنیای پس از جنگ اتمی با وجود ترسناک و مهیب بودنش، لذت بخش نبود؟ و کنجکاوی تون رو بر نیانگیخت؟
2. در بین بازیها، سبک rpg عمیق ترین، غیر خطی ترین و وسیع ترین خط داستانی رو داره. شخصیت و سرنوشت شما و دیگران توسط تصمیمات و کردار شما شکل می گیره و اگه شهامت تصمیمات مهم رو ندارید، بهتره بیخیال این بازیها بشید.
واقعا اين بازي 4 DVD هست؟
من هم این بازی رو تهیه کردم. ولی دو تا مشکل دارم :
1. برنامهی جانبی که تنظیمات گرافیکی بازی و سیو و ... رو تنظیم میکنه، اول وقتی که تنظیمات رو سیو کردم و وارد بازی شدم، هیچ کدوم اعمال نشده بودند و من از تنظیمات محدود درون بازی رزولویشن و چند تا چیز دیگه رو تنظیم کردم. آیا ممکنه بقیه چیزها که در تنظیمات اون برنامه ی جانبی وجود داره، ولی درون تنظیمات بازی وجود نداره، اعمال نشده باشند؟
2. این بازی چرا گزینهای برای تنظیم anti aliasing نداره؟ ( حل شد)
راه حل مورد 2 رو پیدا کردم، اگر مثل من از کارتهای NvIDIA استفاده می کنید باید از تنظیمات درایور، aa رو فعال کنید.
اگر هم از کارت های ATI استفاده می کنید، باید علاوه بر فعال کردن aa در تنظیمات درایور، فایل MassEffect.exe رو به UT3.exe تغییر نام بدید.
دوستان من تو سیو کردن بازی مشکل دارم.چجور باید بازی رو سیو کرد؟
بازي فال آوت در بسياري از سايتا بهترين بازي سال 2007 انتخاب شد.......گرافيكشم واسه زمان خودش خيلي جالب و واقعي بود........ .نقل قول:
حالا چون شما از يه شاهكار خوشت نمياد دليل براين نميشه كه بازي رو بكوبي............ .
من زیاد زبانم قوی نیست نمی دونم چی شد یه چیزی گفتم و شنیدم اون دختره کنارمون تا موقع برگشتن گریه کرد.
خودمم داشتم ناراحت میشدم می خواستم برگردم ببینم چی شده ولی رفتیم دیگه
خیلی جالب بود.:31:
دوستانی که این بازی رو بازی کردند آیا این بازی ارزش خرید رو داره یا نه؟ اگر از لحاظ جذابیت به پای Resident Evil 5 - assassins Creed 2 - Call of duty 6 و ... می رسه تا بخرم؟ ضمنا اینجا خبر از بازی Prison Break نیست؟ کمپانی Activision این بازی رو ساخته و تا یکی دو ماه دیگه میاد . تایپکی اینجا واسش زده شده یا نه؟
دوستان جوابی ندارید؟من هی باید از اول برم چیکار باید بکنم؟نقل قول:
من هم به این مشکل برخورد کردم. راه حلش اینه :نقل قول:
دوستان جوابی ندارید؟من هی باید از اول برم چیکار باید بکنم؟
به دو طریق میشه وارد بازی شد :
1. از طریق فایل MassEffect2.exe واقع در پوشه binaries
2. از طریق فایل MassEffect2Launcher.exe واقع در پوشهی اصلی
در بازی شما برای save کردن کافیه کلید escape رو بزنید و گزینه ی save رو انتخاب کنید و بقیه ی ماجرا...
> اگه بعد از خارج شدن از بازی از طریق فایل MassEffect2.exe وارد بازی بشید، هیچ سیوی نشون داده نمیشه و باید از ابتدا بازی کنید.
> اگه بعد از خارج شدن از بازی از طریق فایل MassEffect2Launcher.exe وارد بازی بشید، گزینهای به نام resume و چند تا گزینه ی دیگه مربوط به save و load نمایش داده میشه و می تونید از ادامه ی save قبلی به بازی ادامه بدید.
یعنی من هر وقت خواستم بازی کنم از Launcher باید استفاده کنم.چون هم میشه سیو کرد و لود کرد درسته؟
برای من که جواب داد. شما امتحان کنید، ببینید، جواب میده یا نه.نقل قول:
یعنی من هر وقت خواستم بازی کنم از Launcher باید استفاده کنم.چون هم میشه سیو کرد و لود کرد درسته؟
چرا اینجوریه ؟ با این که 60 فریم ازش میگیرم اما همه چی کنده .
از کجا میدونید 60 فریم میگیرید؟ اگه 60 فریم میگیرید نباید کند باشه.نقل قول:
چرا اینجوریه ؟ با این که 60 فریم ازش میگیرم اما همه چی کنده .
خیلی ممنون کار کرد.خدا رو شکر داشتم خسته می شدم از بس از اول می رفتم.
----------------------
طراحی کاراکتر ها به نظر من عالیه و داستان بازی هم عالیه.من که روی رزولیشن بالا تونستم به راحتی اجراش کنم.
موفق باشید.
دوستان توجه کنند
به نظر من پولتون رو برای این بازی هدر ندهيد......... ارزششو نداره
دوست عزیز چرا ذهن مردم رو در مورد این بازی خراب می کنی؟بازی خیلی عالی طراحی شده من نمیدونم شما از یه بازی چی میخوای؟نقل قول:
موفق باشید.
این بازی از همین الانش نه تنها حکم بهترین بازی نقش افرینی 2010 رو داره, بلکه خودش رو به عنوان کاندید بهترین بازی سال 2010 هم معرفی میکنه. پس اینطوری صحبت نکنین. :46:نقل قول:
چرا الکی یچیزی میگی، این بازی یکی از بهترین بازیهایه که من تا الان بازی کردم.نقل قول:
دوست گرامینقل قول:
شاید بازی از لحاظ طراحی و گرافیک خوب طراحی شده باشه.... ولی از لحاظ گیم پلی واقعا ضعیفه.....وه کسایی که call of duty 6 رو بازی کرده باشن اصلا از این بازی لذت نمی برن......ضمنا دیالوگها در بازی خیلی زیاده و یکم اعصاب خورد کن....شاید داستان بازی خوب و گرافیکش خوب باشه ولی ما که نمیخواهیم فیلم ببینیم میخواهیم بازی کنیم.......
بازم این نظر منه.........
اخه این بازی وجه تشابهش با MODERN WARFARE 2 در چیه؟هان؟نه سبکشون بهم میخوره.نه داستانشون.نقل قول:
اون یه تیراندازی اول شخصه ولی این یک بازی نقش آفرینیه.دیالوگ ها هم یکی از فاکتور های جالب و اصلی این بازیه.
شما زبان انگلیسیت حتما خوب نبوده.من خودم خیلی از این دیالوگ ها خوشم میاد.
گیم پلی بازی هم که خوب بود چجوری شما خوشت نیومده.
(متاسفانه یا خوشبختانه) شما RPG بازی نیستید.مثل خیلی ایرانی های دیگه.
موفق باشید.
باز یکی اومد یه نظری داد همه بریزین سرش
اگه هیچکی جواب چنین پستایی رو نده خیلی زود چنین پستایی به خاطرات می پیونده
علی جان من که کشیدم کنار.ولی خیلی منطقی جواب دادم.دعوایی هم که نبود.یه بحث در مورد بازی بود بی ربط هم نبود.ولی نظر هر کس محترمه ولی نظر کارشناسانه و تخصصی اون شخص.
موفق باشید.