والا من تو هر انجمن و سایتی دیدم که زدن UIQ حتی Gsm هم زده بود UIQ من از خودم که نمیگم نسبت به سایتهای مرجع میگم من که تولید نکردم بدونم چی هستش :20:نقل قول:
Printable View
والا من تو هر انجمن و سایتی دیدم که زدن UIQ حتی Gsm هم زده بود UIQ من از خودم که نمیگم نسبت به سایتهای مرجع میگم من که تولید نکردم بدونم چی هستش :20:نقل قول:
از gsmarena هم مرجع تر مگه داریم؟
سایتهای ایرانی رو ولش کنید باباکد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_idou-2683.php
تازه gsmaria که ایرانی هم هست نوشته سیمبین
از طرفیکد:http://www.------------/phones/Phone.aspx?phone=2481
تو سایت کم اعتبار gsm.ir ایرانی هم نوشته سیمبین
حالا شما کجا خوندی رو نمیدونمکد:http://gsm.ir/a411.asp?phoneid=1783
ضمنا w1 هم تو خیالاته
4 سال پیش یکی بیکار بود
و خیلی هم ناشی تو فتوشاپ
اومد آرزوهاش رو گفت :دی
البته در آینده گوشی هایی با قابلیت های بالا هم ارائه میشه
ولی منتظر w1 نباشید ؟:دی
با این حساب بیشتر مشتاق Idou شدم البته Uiq هم که بود میخریدمش چون مگه چقدر برنامه میخواد بریزه. اینجوری که با این مدلش حال کردم با X1 حال نکرده بودم. انشالله الان بیاد تا اقتصاد خرابه ارزون بشه سریع بخریمش
یه زمانی آیفون تو خوشگلی و قیافه تک بود.ولی توی اون ویدیو در مقابل آیدو مثل یه اسباب بازی بود ...
دوستان میدونم که سیستم عامل ایدو یو ای کیو نیست ولی اگرم باشه چرا دوستان میگن براش برنامه نیست!!!!!اگه قرار باشه که سیستم عاملش یو ای کیو باشه دوباره کار خونه ی یو ای کیو را راه میندازن...........
چون هنوز گوشی با این سیستم عامل وارد بازار نشدهنقل قول:
دوستان میدونم که سیستم عامل ایدو یو ای کیو نیست ولی اگرم باشه چرا دوستان میگن براش برنامه نیست
دوست عزیز همه ی این حرف ها را میدونم.نقل قول:
منظورم این بود که اگه سونی اریکسون بخاد دوباره یو ای کیو بزنه میتونه دوباره هم براش برنامه بده بیرون.........
این سیمبین جدید با سیمبین سری 60 تقریبا یک شکل هست.
برنامه های سری 60 رو هم میشه روی این استفاده کرد.
چند تا عکس جدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد قيمت جهاني اين گوشي چنده؟
:31:
6 ماه دیگه میاد تو بازار قیمتش معلوم میشه ..
مشخصات گرافیک گوشی:
ظاهرا همون گرافیک 3 بعدی روی Palm Pre و Samsung Omnia HD هست:PowerVR SGX
Imagination’s technology could be seen
in many new platforms at the show this
year. As well as appearing in the new
Samsung Omnia HD, Sony Ericcson Idou
and Palm Pre there were several other
products based on SiRF Prima as well as
the hundreds of products already shipping with
Imagination inside. Along with all of this TI also
announced OMAP 4 at the show.
منبع:
کد:http://www.imgtec.com/factsheets/with_imagination/issue3_09.pdf
بیاد فکر نمیکنم ارزون باشه...از سری گوشی های های کلاس هست...مثل xperia ...نقل قول:
فکر کنم بیاد قیمت اولیش حدود 900 باشه و بعدآ تا 500 600 بیاد پایین...این نظر منه...شما هم موافق هستید؟
از 900 هم فکر کنم بیشتر باشه..!
چون دوربینش 12 مگا هست.
از نظر خودم یه چیزی حدود 1,400,000 باید باشه :27:
شاید...ولی 1400 زیاده...الان شرکت ها 1 تومان کمتر بالا میدن که همه بخرن...
خوب بستگی داره به شرایط بازار جهانی تو 6 ماه دیگه.. اگه مثله الان بحرانی اقتصادی باشه باس قیمته پایه اش دور و بره 800 تومن (قیمت جهانیش نه ایران) باشه به نظر من.. یه امتیازه مثبت هم داره اینه که وین موبایل نیست مثله x1 که یه پولی بابت لایسنزش بهش اضافه شه .. سیمبین فاوندیشن هست که خوب اس ای عضوشه.
مشکیش قشنگتره :)
quote=hesamkowsar;3624762]شاید...ولی 1400 زیاده...الان شرکت ها 1 تومان کمتر بالا میدن که همه بخرن...[/quote]نقل قول:
نه دوستان عزیز معمولن گوشیهای جدید در خارج از ایران روزای اول خیلی قیمتش زیادهنقل قول:
ولی بعد از چند هفته از نصف هم میاد پایین من خودم دبی هستم این قیمت ها رو میبینم
برای مثال X1 روزای اول 200/1 میلون تومان بود ولی بعد از چند هفته شد 600 انتظار میره تا چند روز دیگه
پایین تر هم میاد:11::10:
لینک خبر از Gsmarenaنقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/new_color_for_sony_ericsson_idou_black_turns_to_silver-news-841.php
به نظر من که ایران اصلا نمیارن چون صد در صد قیمتش بالاست و کسی نمی خره
ورژن سیمبیانش مشخص شد؟
هنوز نه.نقل قول:
جی اس ام آرنا که چیزی ننوشته منبع های دیگه رو نمی دونم.
اختیار دارید.از این گرونترش میاد.این که سهله.نقل قول:
به نظر من که ایران اصلا نمیارن چون صد در صد قیمتش بالاست و کسی نمی خره
ورژن سیمبیانش مشخص شد؟
ورژن سیمبین هم مشخص شده.
سیمبیان فاندیشن سری اول بر پایه سری 60 ویرایش 5.
اختیار دارین...بعضی ها گوشی هایی که روش بلریان داره میخرن...این گوشی فوقش 1 ملیون باشه...اونم اولش...ایرانم همه چی نیومده میارن..نقل قول:
آره می دونم ولی من کسی رو هنوز ندیدم موتورولا aura که 1900000 تومنه خریده باشه البته تک و توک ورچو دارن
کیفیت دوربین این هم HD هست دیگه؟مثا امنیا اچ دی سامسونگ؟
نه عزیز عکاسیش 12 مگا هستش ولی فیلمبرداریش بازم به پای برندهای دیگه حتی سامسونگ نمیرسه (که تازه گوشی زده فیلمبرداری با کیفیت hdمیزنه)..و در کل تا سونی این فیلمبرداری با فرمت افتضاحش رو درست نکنه نباید قیمت خیلی زیادی داشته باشه ......نقل قول:
تو ایران نباید گوشی ای بیشتر از 200-300 تومن داشته باشیم :31:نقل قول:
اومدیمو دزد فردا گوشی 1,900,000 رو زد... میخوای چیکار کنی؟ :13:
البته هنوز هم کیفیت فیلمبرداریش مشخص نشده..نقل قول:
نه عزیز عکاسیش 12 مگا هستش ولی فیلمبرداریش بازم به پای برندهای دیگه حتی سامسونگ نمیرسه (که تازه گوشی زده فیلمبرداری با کیفیت hdمیزنه)..و در کل تا سونی این فیلمبرداری با فرمت افتضاحش رو درست نکنه نباید قیمت خیلی زیادی داشته باشه ......
اگر میخواد کیفیت فیلمبرداریش به پای امنیا اچ دی نرسه پس حتما کیفیت عکسبرداریش هم همینطوره
حتما سامسونگ هم یک گوشی 12 مگا پیکسلی می زنه
آره واقعا مملکت بی در و پیکر. من کیفم رو زدن تما مدارکم داخلش بود به دردسر افتادم پولم ندات حالیشون نیست . حالا بماند که الان خفت گیری زیاد شده فقط باید دعا کنی به پستت نخرن من الان همش با دعا و سلام صلوات میرم بیرون. چند تااز دوستام خفت کردن همه چیشونو بردن. میری کلانتری راحت میگه شما چندومین نفری همه این دزدا رو خودشون تولید کردن نمیدونم چرا دزدها به ازمامورا دزدی نمیکن مامورای شخصی بیچاره مردم. دفاع کنی بزنی خودت رو متهم میکنن. باید گوشی ها رو جوری میساختن که به درد دزد نمیخورد یعنی همه جوره قابل استفاده نبود. دزد هم میدونست به دردش نمیخوره فقط پول میدزدین. از ترست باید گشی رو بزاری تو شرتتنقل قول:
گوشی های سامسونگ یه خوبی که داره عکس رو برای والپیپر انتخاب میکنی عکس رو کلا فیت دسکتاپ گوشی میکنه ولی سونی اریکسون اینجوری نیستش من d800 داشتم فیلمبرداری و عکسش خوب بود با اونکه میگن دوربین سامسونگ به درد نمیخره. البته الان جی 900 هم دارم فیلمبرداریش خوبه ولی در کل سونی اریکسن این ضعف رو تو گوشیهاش داره هنوز درست نکرده احتمالا این Idou هم همینطور باشه
البته این مشکلی نیست که بخواد آدم رو از خرید یک گوشی صرف نظر کنهنقل قول:
در ضمن دوست عزیز این موردی که شما فرمودین روی گوشیهای سونی اریکسون نیز صدق میکنه.فقط گوشیهای جاوا رو میشه فول صفحه کرد اما گوشیهایی که سیستم عامل داره را نمیتوان فول صفحه کرد.
دی800 جاوا هستش و گوشیهای سری c,k.w جاوا هستش و میشه فول صفحه کرد.
گوشیهایی که سیمبین هستند مثل سامسونگ جی810 و سایر گوشیهای جدید سامسونگ این قابلیت رو ندارند.
البته نوکیا 5800 هم با اینکه سیستم عامل داره عکس رو فول اسکرین نشون میده
که با این تفاسیر که سیستم عامل این گوشی سونی اریکسون هم مثل 5800 پس عکسها رو فول اسکرین نشون میده
نقل قول:
اين مورد عكسي كه شما ميگين رو k750 هم داشت 5 سال پيش! براي سيمبين ها هم با برنامه ميشه .فيلمبرداري x1 هم vga هست. اين هم فكر نكنم كمتر از اين باشه:20:
ولی باید فیلمبرداریشو مثل سامسونگ آی 8910 تبدیل به اچ دی بکنن
من اين نكته رو هم يادآوري كنم كه هر چند دوربين موبايل نميتونه جايگزين دوربين ديجيتال بشه ، ولي تو اين چند سال اخير حتي در مقايسه هاي عكسهاي گرفته شده با موبايل و دوربين ديجيتال ديديم كه خيلي جاها گوشي موبايل عكس نسبتا بهتري هم گرفته . ( يك نمونش مقايسه عكسهاي i8510 و كنن ايگزاس 70 در موبايل رويوو ) كه i8510 واقعا عالي عمل كرده.
اين همه حرف زدم ميخوام بگم در بعضي موارد ( و نه همه موارد ) دوربين موبايل قابل مقايسه با دوربين ديجيتال هست و مثلا در صورت اجبار اگه آدم تو يك مراسم يا ... باشه و لازم باشه عكس بگيره ميتونه ازش استفاده كنه. ولي فيلمبرداري چي؟!! آيا واقعا فيلمبرداي يك گوشي حتي VGA ! ميتونه مثل دوربين جايگزين موارد خاص بشه؟؟! معلومه كه نه!
آيدو هم هر چي كه هست روي دوربين عكاسيش دارن تبليغ ميكنن نه فيلمبرداري.( حتي گوشي هاي سري C سوني ) تازه يك آمنيا HD هست كه ميخواد معرفي بشه و ميشه گفت يك تحول در فيلمبرداري گوشي موبايل هست.
خب اینم در نظر بگیر که سامسونگ اونو قبل از آیدو معرفی کرده پس انتظارها رو بالا برده و سونی اریکسون هم با آیدو انتظار مشتریها رو با دوربینی چهار برار بهتر از امنیا اچ دی بر آورده کنه
آره. البته سیمبین که سستم عامل هست امکاناتش کمتر هست مگر اینکه برنام در این زمینه نوشته شده باشه که برای UIQ ندید. بازم ب ه سیمین یه فول اسکرین کالرو برنامه های کاربردی داره حالا خوبه این بنرامه advanced lock رو برای uiq ساختن یه پسورد بزاریم رو گوشینقل قول:
سلام...
فیلم برداریش چند فریم در ثانیه هست؟
ای کاش دوربین نداشت
چون
1- برجستگی محافظ لنز کمی پشتشو زشت کرده
2-قیمتش ...........:41: