با توجه به گفته هاي اون دوستمون كه هر دو تا گوشي رو دارن
Printable View
با توجه به گفته هاي اون دوستمون كه هر دو تا گوشي رو دارن
فعلا که از امنیا کسی نتونسته اشکال تخصوصی بگیره
ولی x1 تا دلت بخواد
البته اگه میخواید به یکی از این دو برتری بدید باید قیمت هم در نظر بگیرید که امنیا اینجا قیمتش خیلی پایینه نسبت به x1
موفق باشید
دوستان همه میگن اومنیا چون قیمت مناسبی داره بهتره.......من اینو قبول دارم و به خیلی ها هم پیشنهاد اومنیا را دادم ولی کسی که میتونه پول خرج کنه ایکس1 بهتره....همون کیبرد و ال سی دیش میرزه به قیمتش........
حالا يه تاپيك نظرسنجي بزنيم ((مقايسه omnia hd و idou و n97))
بزنم؟
بزن.خوبه........ولی این گوشی ها هنوز نیومدن و نمیشه به طور تخصصی در موردشون نظر داد.ولی میتونی بزنی و وقتی که وارد باز شدن یه نظر سنجی جدید بزنی......
کل تاپیک رو خوندم چیزی که در موردش صحبت نشده سیستم عامل هست
سیمبان در مقابل ویندوز !
مگه پاکت پیسی ها نباید ویندوز باشن ؟ چرا اومنیا سیمبانه ؟
میگن سیمبان هنگ میکنه !
برای کدوم برنامه بیشتر هست ؟
خب كي گفته حالا omnia سيمبينه؟ جفتشون از Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional استفاده ميكنن.
آقا کجای کاری
اگه امنیا سیمبیان بود که دیگه هیـــــــــچ
............
تیکه بدی بود به امنیا داران:دی
احتمالاً منظور دوستمون امنیا HD بود که سیمبینه و هنوز وارد بازار نشده ، وگرنه همه می دونیم که امنیا Windows Mobile 6.1 که 6.5 هم روش قابل نصبه
ببخشید حق با شماست ! اخه تو پرشین تولز بچه ها گفته بودن که سیمبانه منم رو اون حساب گفتم
الان که دیدم فهمیدم ویندوزه !
اما با اینکه اومنیا ویندوزه چرا منوهاش از نظر گرافیکی شبیه سیمبانه برعکس x1
از توی عکسهایی که دیدم میگم !
یه سوال مهم داشتم فیلمهای divix که زیرنویس فارسی داشته باشند رو این دو تا گوشی پخش میشن ؟
من بین انتخاب این دو مدل مردد هستم ! چون هیچکدوم رو تو دستم نگرفتم و از نزدیک باهاش کار نکردم
کسی از دوستان هست که امکان این رو داشته باشه یه قراری بزاریم و من از نزدیک گوشی ها رو ببینم ؟:11:
برای فیلم دیدن به نظره من ایکس1 بهتره چون دقت بیشتری داره و زیر نویسا بهتر معلوم میشن از لحاظ سایز هم فرق زیادی ندارن.
در مورد اینکه فکر کردین ای900 سیمبینه شاید به خاطره اینه که گرافیکش نسبت به ایکس1 پایینتره.
ولي من فكر كنم ايشون omnia hd رو با omnia اشتباه گرفتن آخه i900 كجاش شبيه سيمبينه.
بعدشم i900 براي فيلم ديدن حتي از آيفون هم بالاتره بعد شما با x1 مقايسش ميكني؟
همش اینجا کل کله ! من که گیج شدم!
یعنی فرق این دو تا فقط فقط تو شتاب سنج و دوربین و کیبوره ؟؟؟
میشه دلیل هم بگین؟نقل قول:
تو رم و رام هم فرق دارن که در ایکس1 بیشتر میباشد.همچنین کیفیت ال سی دی ایکس1 بالاتر میباشدنقل قول:
نقل قول:نه.نقل قول:
cpu امنيا قويتره و در نتيجه سرعتشم بيشتره
امنيا 16 گيگ مموري داره كه اگه واسه x1 بخاي بگيري 100 تومن ميشه
حساسيت تاچ i900 بالاتره و ميتوني با تغيير رام و رجيستري بيشترش هم كني
صفحه امنيا بزرگتره
امنيا خروجي tv داره
صداي امنيا بهتره و ميشه بيشترش هم كرد
امنيا باريكتره و وزنشم كمتره
روي امنيا ميتوني touch flo 3d نصب كني پس اگه از اينترفيسش خوشت نمياد ميتوني عوضش كني
رم امنيا 128 ه ولي اونايي كه دارن ميگن كافيه يعني تعداد زيادي از برنامه هارو بدون مشكل باز ميكنه
رام امنيا 256 ه ولي حجم ويندوز به 150 مگ هم نميرسه.پس بيشتر ميخاي واسه چي.ويندوز 6.5 هم واسه امنيا اومده.x1 يكم از نظر نرم افزاري مشكل داره.
اگه كيبرد ميخاي x1 بگير(البته كار با كيبرد مجازي i900 هم خيلي راحته) و اگه نميخاي i900
به گفته ی یکی از دوستان در مورد ایکس1:(چون حرفشو قبول دارم در اینجا میزارم.)
به گفته ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
x1 رم و رام بیشتری داره. رزولوشن صفحه اش عالیه و اکثر پاکت پیسی ها الان دارن به سمت رزولوشن x1 پیش میرن. نمونه اش htc touch pro2 و diamond 2. کیبرد داره. خروجی صدای استاندارد داره و میتونی هر هندزفری دلت خواست روش بندازی بدون تبدیل و خرت و پرت های اضافی. دکمه های بیشتری داره و میتونی از این دکمه ها برای راحتی کار استفاده بکنی. Dpad داره که اینم برای گشتن در منوها و مخصوصا بازی های جاوا خیلی کمک میکنه. باتری قویتر و بهتری داره. dead شدن در x1 معنی نداره. حتی اگر اشتباه هم کردی گوشیت خراب نمیشه. ساپورت بهتری داره و همچنین کلی panel داره. اگر از اینترفیس یکیش خوشت نیومد همون لحظه میتونی عوضش کنی بدون اینکه مثل امنیا نیاز به عوض کردن رام داشته باشی.
من اگر جای تو باشم 100 درصد x1 میگیرم.
از لینکی که گذاشتی ممنون.نقل قول:
ولی چون انگلیسی بلد نیستم نفهمیدم چی به چیه........
ولی هنوز سره حرفه خودم هستم.ایکس1 چون پیکسل بالاتری در ال سی دی داره فیلم ها را با کیفیت بهتری پخش میکنه اخه هر چه قدر پیکسل بالاتر باشه دقت ال سی دی هم بالاتره............
اصلاً لازم نيست انگيليسي بلد باشي يه چارت داره كه omnia بالاتره.
شما مانيتور كامپيوترت چند اينچه؟ ماله من 15 اينچه:31:.رزولوشنش در حالت عادي روي 800x600 ولي وقتي روي 1024x768 بزارمش فقط آيكون ها كوچيك تر ميشن و كيفيتش هيچ فرقي نميكنه چون چشم محدوديت داره و نميتونه بين اينا تفكيك كنه.شما در نظر بگير واسه مانيتور 15 اينچ 800x600 بعد واسه يه lcd 3 اينچ 800x480؟؟؟ منظور من اينه كه اگه مثلاً رزولوشن x1 چهار برابره امنياست قرار نيست چشم ما هم كيفيت رو 4 برابر ببينه
مثل اينكه ميگن چشم 10 مليون رنگ رو بيشتر نميتونه تشخيص بده پس براي چشم 10 مليون رنگ با 16 مليون رنگ فرقي نداره.اگه قرار باشه پيكسل هاي امنيا ديده بشه در مورد n96 بايد بدتر باشه پس به نظر من رزولوشن امنيا كافيه البته اگه بيشتر باشه خب يكم بهتره ولي بزرگتر بودن صفحه امنيا واسه فيلم ديدن تاثير بيشتري داره
اگه اون دوستمون كه هر دوتا رو دارن يه عكس از lcd هاشون بزارن خيلي خوب ميشه
البته دوست من ، شکل منوها می شه بگید چه ربطی به گرافیک داره ؟ :46: قبول دارید که دارید جو سازی می کنید ؟نقل قول:
خدا وکیلیش یعنی گرافیک x1 اونقدری بالاتره که وقتی امنیا رو دستمون بگیریم اونقدر تفاوت ببینیم که فکر کنیم سیمبیانه ؟ چرا حرفی می زنید که بچهای فروم فکر کنند چیزی از گوشی سر در نمیارید ؟ درضمن بهتره بدونید که به دلیل ساپورت سیمبین از 16000000 رنگ ، منوهای سیمبین گرافیک بالاتری نسبت به وبندوز موبایل دارن ، در ضمن نه خود امنیا نه هیچ برنامه ای برای پاکت پیسی نیست که زیرنویسها رو پخش کنه ، پس دلیلی نداره که بخواید زیر نویس بخونید.
حقیقت گرافیک x1 هم اینه ، درسته که بخاطر رم بالاتر گرافیک بالاتری داره ، اما حقیقتش اینه که این گرافیک بالاتر فقط و فقط یک اسمه و هیچ کاربردی نداره... چون سیستم عامل ویندوز موبایل گرافیکش روی همه گوشیا یکسانه و شما هرگز نمی تونی این برتری رو ببینی ، همینطور هیچ برنامه یا بازی هم مخصوص گرافیک x1 نیومده که روی x1 اجرا بشه و روی گوشیهای دیگه ویندوز نشه ، پس گرافیک بالاتر x1 فقط یک موضوع تبلیغاتیه و هیچ کاربردی نداره. این درست مثل ساپورت رنگ بالاتر امنیاست ، با اینکه 265000 رنگ ساپورت می کنه و x1 65000 رنگ ، اما نمی شه گفت تعداد رنگ بیشتری از x1 نشون می ده ، چون ویندوز موبایل بیشتر از 65000 رو نشون نمی ده ، پس کسی هم ادعا نمی کنه که امنیا رنگ بیشتری نسبت به x1 نشون می ده ، دقیقاً همین مسئلم راجع به گرافیک x1 صدق می کنه...
در مورد فیلم دیدن هم باید بگم که با توجه به بزرگتر بودن صفحه امنیا و همچنین سازگاریش با استاندارد 16:9 فیلمهای hd واید ، مسلماً فیلم دیدن توی امنیا می تونه خیلی لذتبخشتر باشه ، درضمن نمی دونم چرا 0.2 اینچ خیلی به نظر شما نمیاد ، احتمالاً تاحالا این دو گوشی رو باهم دستتون نگرفتید که به نظرتون نمیاد ، وگرنه بیشتر از این چیزی که شما می گید تفاوت دارن ، دوست من توی مانیتورهای بزرگ 0.2 اینچ اصلاً به چشم نمیاد درسته ، اما ما راجع به یک تلویزیون 40 اینچ صحبت نمی کنیم ، بلکه راجع به گوشی صحبت می کنیم که کل صفحش 3 اینچه... پس مصلماً 0.2 اینچ خیلی توش به چشم میاد و موثره...
بهتره قبل از پست دادن تعصب رو کنار گذاشت و واقع بینانه نظر داد...
موفق باشید
دوست عزیز من بارها جواب این حرفهای AVA عزیز رو دادم و جوابی هم نداشته ، اگه یکم می گشتی حتماً جوابهای من رو می دیدی ، اما بازهم برای روشن شدن اونها رو تکرار می کنم...نقل قول:
در مورد رزولوشن صفحه و رفتن HTC به سمت رزولوشن X1 ، خداییش خودتون ار این حرف خندتون نمی گیره ؟ اینم شد همون قضیه که AVA می گفت Touch pro2 رو سونی اریکسون طراحی کرده... خداییش خنده دار نیست ؟
یعنی HTC از روی گوشی خودش تقلید کرده ؟
نه دوست عزیز ، حتماً می دونید که X1 رو سونی اریکسون فقط سفارش داده و کلاً طراحی و ساخت HTC هست و سونی اریکسون آنچنان دخالتی توی طراحی و ساختش نداشته... پس باید گفت که این رزولوشن صفحه نسل جدید گوشیهای HTC هست و ربطی هم به X1 نداره ، بخدا واقع بینیم بد چیزی نیست...
خروجی صدای استاندارد هم که توی اکثر گوشیهای جدید داره استفاده می شه و خدمتتون عرض کنم که بد نبود کمی هم راجع به امنیا تحقیق می کردید ، چون دقیقاً امنیا هم این پورت رو داره ، فقط روی هدستشه که توی جعبش هم موجوده و هر هدفون و اسپیکری رو به راحتی می شه بهش متصل کرد...
در مورد دکمه های بیشتر هم که دوست من باز شد همون قضیه که نباید حرفی زد که بچه ها فکر کنن چیزی از گوشی سر در نمیارید... آخه دوست من گوشیهایی مثل امنیا و آیفون و HTC HD و ... گوشیهایی FULL Touch یا تمام لمسی محسوب می شن ، پس توی این گوشیا سعی شده که تا می شه از دکمه توشون کم استفاده بشه ، پس زیاد بودن دکمه برای این گوشیا نکته منفیه نه مثبت... توی اکثر ریوویو ها هم به دکمه های زیادی X1 خصوصاً دو دکمه زیر صفحه که مدتهاست توی هیچ پاکت پیسی دیگه استفاده نمی شه ایراد گرفته شده و براش امتیاز منفی آورده ... حالا شما به اینا می گی امتیاز مثبت ؟
از نظر باطری هم امنیا الان بعد از آپدیت ، یکی از بهترین باتریها رو توی پاکت پیسیا داره .
در مورد Death شدن هم ، من تاحالا بیش از 30 بار رام گوشیم رو عوض کردم و هیچ اتفاقی براش نیفتاده ، چند بار هم وسط رام ریختن اشکلاتی پیش اومد اما هرگز گوشی Death نشده... اما X1 تاحالا چند بار براش رام اومده ؟ تاحالا چند تا رام براش عوض شده ؟ چرا بدون آگاهی حرف می زنید ؟ کلاً برای X1 یک رام اومده که اونهم رسمیه و خیلیها هم ازش استفاده نکردن ، دلم می خواد چند تا رام غیر رسمی مثل امنیا برای X1 بیاد ، بعد می فهمی Death شدن خیلی هم خوب روش معنی پیدا می کنه ، اگر کسی رام غیر رسمی روی امنیا نریزه هرگز Death نمی شه ، درضمن Death شدن هم مربوط به همه پاکت پیسیاست نه امنیا... تازه گارانتی مایکروتل گوشی Death شده رو رایگان تعمیر می کنه ، اما بعید می دونم کامتل همچین کاری رو انجام بده...
برای عوض کردن اینترفیس امنیا هم نیازی به تعویض رام نداری ، فقط کافیه به قسمت Today بری و هر اینترفیسی رو دوست داری براش انتخاب کنی...
قبلاً هم از دوستان ازجمله خود Ava عزیز خواسته بودم ، به صرف خوش اومدنمون از مطلبی اون رو اعلام نکنیم ، خواهشن اول مطمئن بشیم بعد اعلام کنیم...
موفق باشید...
دو پست بالا تائید میشه
الان تاچ اچ دی که از روزولیشن 640 در 480 استفاده میکنه از هر ال سی دی موبایل در کل دنیا باکیفیت تره چه 16 میلیون کالر چه عادی!!!
اون وقتا که همه ی گوشی ها 320 در240 بودن نوکیا ان 80 چون اسکرینش به شکلمربعی بود یه ذره پیکسلاشو برده بودن بالا که من هر وقت این گوشی رو میدیدم واقعا از کیفیت ال سی دیش لذت میبردم!
پس میشه نتیجه گرفت رنگ جای کتری داره بیشتر بزرگی ال سی دی با روزولیشن و پیکسل های بیشتر.
حوصله کل کل ندارم ولی بعضی پست ها باعث میشه منم بپرم وسط:21:نقل قول:
عزیزم اگه رو امنیا میشه با هزار بدبختی touch flo 3d نصب کرد تو اکسپریا تنها با فشار یک دکمه میشه از بین چند پنل زیبا یکیشو انتخاب کرد.در ضمن میشه چند دسکتاپ با پنل های مختلف همزمان داشت.:5:
در مورد کیفیت ال سی دی، تا حالا امنیا و اکسپریا رو با هم استفاده کردی؟
اگه استفاده کردی پس چرا این حرفا رو می زنی. اگه استفاده نکردی پس چرا جو سازی می کنی؟:40:
رزولیشن امنیا 240 در 400 یعنی دارای 96000 پیکسل موثر می باشد.
رزولیشن اکسپریا 480 در 800 یعنی دارای 384000 پیکسل موثر می باشد.
(دقیق یادم نیست شمارش این پیکسل ها در اینچ مربعه یا کل ال سی دی :46:)
384000>96000
تفاوت بین پیکسلهای تشکیل دهنده تصویر خیلی زیاده.درسته؟
پس وضوح LCD اکسپریا به مراتب بالاتر از امنیا است.این از نظر علمیش بود:46:
از نظر تجربی من با هر دو تا همزمان کار کردم و به این نتیجه رسیدم.
و اما بحث اصلی :
512 MB ROM اکسپریا در برابر 256 MB ROM امنیا .فکر نکنم احتیاج به توضیح چندانی داشته باشه.
همین ROM بالا کمک بسیاری کرده تا اکسپریا بتونه چند دسکتاپ همزمان با پنل های مختلف داشته باشه.عالی نیست؟؟:46:
حساسیت هر دو در حد خوبه ولی عالی نیست. کلا صفحات لمسی مقاومتی همینجوریه. ولی بدون اغراق حساسیتشون نسبت به گوشی های لمسی نظیر p990 و P1 و F480 و برخی مدل های آی میت کمتره و به فشار بیشتری نیازه و این کاملا محسوسه.
در مورد CPU بارها بحث شده.صرفا فرکانس بالا دلیل بر با سرعت بیشتر نیست. عوامل دیگه هم موثره.
مثلا اینتل 2400 با AMD 2400 سرعتشون یکیه؟؟ مسلما نه. چون ساختار و نوع پردازش این دو با هم متفاوته .
اما در مورد باطری. در تاپیک های دیگه کامل بحث شده. امنیا باوجود باطری 1440 mAh عمر چندان مطلوبی نداره. البته میگن با آپدیت ردیف میشه ولی آپدیت هم خطر DEAD شدن رو داره!!!!!!!:41:
البته ویژگی های خوب امنیا نظیر 8 یا 16 گیگ حافظه - شتاب سنج - خروجی تی وی - دوربین 5 مگ با امکاناتی نظیر تشخیص چهره و لرزش گیر دیجیتال غیر قابل چشم پوشیه :11:
چقدر حرف زدم اه اه اه:2:
در مورد تاچ فلو توي امنيا شما ميتونيد با ورود به today screen فعالش كنيد
منم قبول دارم كه ال سي دي x1 كيفيت بالاتري داره و پيكسلهاشم 4 برابره ولي گفتم چشم محدوديت داره و نبايد انتظار داشته باشيم چشم هم كيفيت رو 4 برابر ببينه
ببينيد نوكيا الان همه گوشي هايي كه ميزنه حتي 6220 كه انقدر ارزونه تا ان 96 128 مگ رم دارن يعني اينكه همه دستگاهاش به 128 مگ رم احتياج دارن ولي به گوشي هاي htc دقت كنيد بعضي هاشون 128رم و 256 رام هستن و بعضي ها 256رم و 512 مگ رام يعني اينكه 128 مگ رم و 256 مگ رام كافيه و بيشتر شدنش فقط جنبه تبليغاتي داره.اون كسايي كه الان x1 دارن هم ميگن كه استفاده از رم به سختي حتي به 50% هم نميرسه. تازه برنامه هاي x1 به دليل رزولوشن بالاتر رم بيشتري استفاده ميكنن. در مورد رام من كاري به x1 ندارم ولي براي امنيا كافيه
اون كسايي كه با هر دو كار كردن ميگن حساسيت تاچ امنيا بالاتره و با تغيير در رجيستري ميشه اونو بالاتر هم برد
من خودم ميدونم cpu مشخصات زيادي داره و فقط فركانس نيست ولي همه ميدونن كه سرعت امنيا بالاتره
امنيا مثل همه ppc هاي ديگست يعني همه dead ميشن ولي چون براي امنيا تعداد زيادي رام و آپديت اومده آمار dead شدنش بالا رفته. در حالي كه واسه x1 يه آپديت اومده اونم خيلي كم آپديت كردن
اون كسي كه هر دوتا رو داره ميگه باتري i900 هم خوبه و با x1 خيلي فرقي نميكنه و خيلي به اعداد توجه نكنيد
من عرض کردم با هر دوتا به مدت دو روز کار کردم.گوشی خودم P990 هست. حساسیت امنیا نسبت به گوشی من کمتره و این کاملا محسوسه.:41:
امکانات سخت افزاری بالا تبلیغه؟؟؟؟؟!!!!!:18:
پس بهتره بگیم سی پی یو 200 هم کافیه و 628 یک مانور تبلیغاتیه!!!!!!!!!:27:
من نگفتم باطریش تعطیله. گفتم با توجه به 1440میلی امپر بودن رضایت بخش نیست. من به اعداد توجه نمی کنم تجربه استفادشو دارم.:5:
در مورد محدودیت چشم انسان و این حرفا درسته ولی وقتی هر دوتا گوشی رو بغل هم بذارید متوجه تفاوتشون میشد. تصاویر در اکسپریا فوق العاده هستند با جزییات بسیار دقیق. امنیا به تنهایی تصاویر خوبی داره ولی وقتی کنار یه گوشی با رزولیشن بالاتر قرار می گیره تفاوت احساس میشه.
در مورد تاچ فلو که گفتین این امکان بصورت Default در Today Screen وجود نداره و می بایست با کلی دردسر نصبش کرد.
در مورد Dead شدن هم تقریبا فقط امنیا اینجوریه. به خاطر باگی که داره که متاسفانه هنوز نتونستن این باگ رو برطرف کنند.(البته دقیقا نمیدونم باگ مربوط به چیه ولی فکر کنم مربوط به سی پی یو بود)
مرسی:40:
حساسيت تاچش با آپديت كردن و تعويض رام بهتر ميشه اوني كه شما استفاده كردي احتمالاً آپديت نبوده همين طور در مورد باتري.
اگه كل برنامه هاي i900 رو با هم باز كني و مثلاً 70% رم رو بگيره بازم بيشتر بودنش لازمه؟ ولي cpu اينجوري نيست.
cpu هر چي قوي تر باشه سرعت بيشتره ولي اينم باز محدوديت داره ولي محدوديتش خيلي بالاتر از 624 ه در حالي كه رم از 128 به بالا ديگه تفاوتي ايجاد نميكنه. توي pc هم همين طوره رم تا يه حدي واسه اجراي برنامه ها و سرعت لازمه و از يه حدي كه بيشتر يشه فايده اي نداره
touch flo رو اول بايد نصب كني بعد از today screen فعالش كني فكر كنم توي x1 هم همين طور باشه
اين كه ميگي فقط امنيا dead ميشه ديگه از اون حرفاست. در حد يه موبايل شناس نيست اين حرف رو بزنه
دوست عزیز اولاً از نظر سرعت همه دارندگان اکسپریا و HTC که با امنیا کار کردن ، اذعان کردن که سرعت امنیا بیشتره و بالاتر بودن سی پیوش فقط شماره نیست ، بلکه حقیقیه... همه برنامه ها سریعتر اجرا می شن و سرعت کار توی محیط هم بیشتره. این که به شماره سی پی امنیا توجه نکنید حرفیه که طرفداران اکسپریا در آوردن و هرگز هم نتونستن اثباتش کنن.نقل قول:
در مورد Touch Flo هم این مخصوص HTC هست و انگار شما تاحالا X1 دستت نگرفتی ، چون اون هم نیاز داره که روش نصب بشه و بصورت defalt روش موجود نیست ، نصبش هم هیچ دردسری نداره و فقط کافیه فایل .cab رو مثل یک برنامه نصب کنی ، تمام شد...
در مورد Death شدن ، تاحالا چند تا رام برای X1 عوض شده ؟ پس وقتی رامی براش عوض نشده از کجا می گید Death نمی شه ؟ در حالی که دهها رام رسمی و غیر رسمی برای امنیا اومده ، که اینم نشونه توجه بیشتر به امنیاست:46:
شما مرد باش ، وسط ریختم تنها رام اکسپریا کابلش رو بکش ، اگه گوشی Death نشد اونوقت بگو این توی امنیا یک مشکله...
در مورد رم و رام هم دوست من توی سرعت گوشی آنچنان تاثیری ندارن ، شما X1 و امنیا رو با هم لنداسکیپ کردی ؟ دیدی امنیا بدون کوچکترین مکس و کندی با حالت انیمیشن لند اسکیپ می شه ، اما اکسپریا... ، بعید می دونم گوشی دیگه ای مثل امنیا بتونه این کار رو توی محیط کند و سنگین ویندوز انجام بده.
باطری امنیا هم من با استفاده معمولی بعد از 3 روز شارژش می کنم و با استفاده زیاد و فیلم دیدن بعد از دو روز با استفاده کم هم تا 4 روز می کشه... به نظر شما افتضاحه و بیشتر از این از باتری انتظار می ره ؟
کسی هم نمی گه تبلیغاته اما قبول کنید که رم و رام بیشتر اکسپریا و گرافیک بالاتر هیچ برتری برای این گوشی به ارمغان نمی آره ، همه برنامه و بازیها رو دقیقاً امنیا با همون قدرت بلکم بهتر اجرا می کنه ، کلیم روش برنامه ریختم تا 7 برنامه همزمان هم توش اجرا می مونه... اکسپریا بیشتر از این عمل می کنه ؟
همیشم کلی فضا توش خالیه...
با تشکر...
دوست عزیز دقت صفحه نمایش بالاتره در ایکس1 یعنی کوچک ترین چیز ها هم به خوبی نشون میده و این یه برتری میباشد.نقل قول:
دوست عزی منظوره من از گرافیک زیبایی محیط کار در ایکس1 بود که من با این دو گوشی کار کردم نه به طور هم زمن بلکه در موقعیت های مختلف و از کار با ایکس1 به علت زیباتر بودن محیط کار بیشتر لذت بردم.نقل قول:
در مورد سایز ال سی دی هم همان طور که گفتم من با دو گوشی کار کردم ولی نه به طور هم زمان ولی به نظرم بازم به دلیل دقت بیشتر ال سی دی در ایکس1,ایکس1 بهتر باشه.
منم همینو دارم میگم دوست عزیز...من میگم پیکسل بالاتر تعثیر زیادی در ال سی دی داره و در نتیجه کیفیت ال سی دی ایکس1 بالاتره.......نقل قول:
دوست عزیز در مورد رنگ شاید این حرفه شما در مورد چشم درست در بیاد ولی در مورد پیکسل بحث فرق میکنه و پیکسل بالاتر دقت ال سی دی را بالاتر میبره و چشم هم از دیدن ال سی دی با پیکسل بالاتر لذت میبره.......نقل قول:
دوست عزیز در مورد Dead چیزه زیادی نمیدونم ولی در باقیه موارد حرفه شما را قبول دارم و خودمم در موردشون تحقیق کردم و به همین نتیجه ای که شما میگید رسیدم....نقل قول:
در مورد سرعت با شما موافقم اخه گوشی های اچ تی سی و ایکس1 به دلیل گرافیک بالاتری (زیبایی محیط کار)نسبت به امنیا دارن از سرعت پایین تری هم برخوردار هستن ولی نه زیاد به مقدار بسیار کمی......نقل قول:
(دوستان الان که دقت کردم دیدم پست ها را چون جداگانه دادم صفحه را زیادی اشغال کردم.ببخشید....)
دوستان بهتره در مواردی که روش تاکید دارید لینک ویدئو از یویتوب یا جای دیگه بزارید که
امثال من که امکان دیدن و تست کردن از نزدیک ندارن بتونن متوجه مقایسه بشن!
اخر من نفهمیدم که زیرویس فارسی رو میشه توی این دو گوشی دید یا نه ؟
قدرت تاچ اومنیا به اندازه 480 هست ؟
برای اومنیا هم مثل x1 پنل هست ؟
حالا یا هست یا نیست من تا حالا در مورد Dead شدن گوشی های دیگه نشنیدم.عجب!!!!نقل قول:
یعنی اگه کابلو بکشی dead میشه؟؟؟!!!! عجب احمق هایی هستند اونایی که وسط کار کابل رو می کشند!!!
چرا این مشکل dead تا حالا برای گوشی های دیگه پیش نیومده؟؟؟(نه توی این فروم نه جای دیگه ندیدم شاید افتاده باشه.) عزیزم بهتره یه سری به کلوپ اکسپریا بزنی! اونوقت متوجه میشی که واسه این گوشی هم رام های مختلفی اومده .
نکنه فقط امنیا دهها رام مختلف داره ؟؟؟!!!!بقیه هم بوق
در ضمن من نگفتم تاچ فلو از اول رو اکسپریا هست.
راستی امنیاهمزمان چند تا دسکتاپ می تونه داشته باشه و بین دسکتاپ ها با یک کلید سوئیچ کنه؟؟؟؟!!!!!!!
اکسپریا می تونه همزمان 9 دسکتاپ داشته باشه به راحتی بین هر کدام سوئیچ کنه.
باز هم بگو ROM 512 کارایی نداره.
یه نکته در مورد حساسیت صفحه نمایش : در امنیا یک لایه نسبتا فشرده روی ال سی دی قرار داره که باعث میشه ال سی دی از خش در امان باشه و همین عامل باعث شده که حساسیت اون کمی پایین بیاد.در صورتی که اکسپریا فاقد چنین لایه محافظیه ولی در عوض حساسیت بهتری نسبت به امنیا داره.(البته منظور از لایه محافظ از این چسبها نیست.نوع ال سیدیش همینطوریه)
شما مثل اینکه پست منو کامل نخوندید.نگفتم باطریش افتضاحه. گفتم نسبت به 1440 میلی امپر بودنش ضعیفه.
در ضمن دوست خوب یه سری به کلوپ اکسپریا بزن تا ببینی پنل چیه و چقدر کارایی داره.
مرسی................
سلام رفیقنقل قول:
اولا که یو تیوب خدا بیامرز ف.ی.ل.ت.ر گردید:41:
دوما : می گن که نمیشه دید. حقیقتش من تست نکردم.
سوما : F480 حساسیت بهتری نسبت به امنیا داره.
چهارما : منظورت از پنل چیه؟؟ اگه منظورت اینه که همزمان چند تا پنل و دسکتاپ فعال داشته باشی ، نه نمیشه.
ولی می تونی فرم دسکتاپتو عوض کنی. مثلا تاچ فلو کنی:5:
همينه ديگه شما اطلاع نداري.نقل قول:
براي امنيا خيلي رام اومده ولي خيلي از اونها غير آفيشالن يعني غير رسمي ولي براي x1 يه آپديت اومده كه تعداد خيلي كمي هم آپديت كردن. علت dead شدن امنيا بخاطر تعداد بالاي رامهاي غير آفيشاله
منظورت از اين جمله چيه:یعنی اگه کابلو بکشی dead میشه؟؟؟!!!! عجب احمق هایی هستند اونایی که وسط کار کابل رو می کشند!!! ؟
علي آقا نگفت فقط كابل رو بكشي اينجوري ميشه منظورش اينه كه اگه وسطش قطع بشه كه ميتونه دلايل مختلفي داشته باشه اين اتفاق ميفته. اگه هم اين اتفاق بيفته ميبري مايكروتل برات درست ميكنن
شک ندارم که حداقل یکی از این گوشیا رو تا حالا دستت نگرفتی ، چون اولاً محیط کار هر دو به علت ویندوز موبایل بودن دقیقاً یکیه... مگر اینکه x1 از ویندوز خاص و جدایی استفاده کنه که اینطور نیست... مثل اینه که بگی ویندوز کامپیوتر من قشنگر از ویندوز کامپیوتر دوستمه... همچین چیزی ممکنه ؟ خندت نمی گیره ؟:46:نقل قول:
در مورد LCD دوست من شما غیر ممکنه بدون اینکه این دو گوشی رو کنار هم بگیری بتونی متوجه تفاوت رزولوشنشون بشی... آخه چیزی نیست که به سادگی بشه با چشم تشخیص داد...
فقط در صورتی می تونی تشخیص بدی که دو تا عکس با جزئیات زیاد رو روی هر دو اجرا کنی و کنار هم بگیریشون اونم با بک لایت یکسان ، در غیر اینصورت تشخیص دادن تفاوتشون غیر ممکنه ، چه برسه به اینکه در دو زمان هم استفاده کرده باشی .
خواهشن نگو از برند خاصی طرفداری نمی کنم که خندم می گیره :46:
دوست من x1 رو اچ تی سی بیشتر کاراشو نکرده ، بلکه کلاً اچ تی سی طراحیش کرده و ساختتش ، و سونی اریکسون فقط سفارش داده ، مثل اینکه شما بری شیرینی فروشی و کیک سفارش بدی ، اونوقت می گی شیرینی پز بیشتر کارای کیک رو انجام داد یا می گی شیرینی پز کیک رو پخت ؟نقل قول:
شما فقط می گی کیک چه شکلی باشه همین ، بقیش دست شیرینی پزه...
البته حق دارید از برند خاصی خوشتون نیاد اما بهتره بدونید سامسونگ هم سابقش از سونی اریکسون بیشتره هم پاکت پیسیاشو خودش طراحی می کنه و می سازه هم تجربش توی ساخت پاکت پیسی خیلی بیشتر از سونی اریکسونه ، اما سونی اریکسون هم برند خوبیه و من قبولش دارم و اگه گوشی بزنه که خوشم بیاد حتماً می گیرم ، همونطور که قبلاً هم این کار رو کردم و یک سال و اندی p990 داشتم ، اما دلیل نمی شه بی خودی ازش طرفداری بشه ، الان هم سامسونگ پس از نوکیا پرفروشترین برند دنیاست و سونی اریکسون دو پله پایینتره ، یعنی بعد از موتورولا در رده چهارمه...
خیلی از نو آوریهای دنیای موبایل هم سامسونگ به اجرا در آورده ، مثلاً اولین گوشی کشویی رو زد (d410)، یا اولین گوشی صفحه رنگی رو زد (t100) ، یا اولین گوشی دوربین دار رو زد (v200) ...
اما خب آدم مختاره از هر برندی خوشش بیاد ، من به شخصه عادت دارم که به برند خاصی بها نمی دم و بیشتر امکانات زیبایی و قدرت گوشی برام مهمه ، من به شخصه انتخابم توی گوشی x1 بود اما به دلایلی که گفته شده نظرم به امنیا برگشت ، خیلی هم از این تصمیمم خوشحالم...
درضمن تمام گوشیهای آیمیت رو هم HTC طراحی می کنه و می سازه.
بارها خواهش کردم که بدون آگاهی حرف نزنید و اطلاعات غلط وارد تاپیک نیکنید...نقل قول:
اولاً از کدوم گرافیک بالاتر صحبت می کنید ؟ در مورد محیط کار هم که قبلاً توضیح دادم ، اگه منظورتون گرافیک 64 این گوشیاست که به هیچ کاری هم نمیاد ، باید بگم اون از رم کم می شه و هیچ ربطی به سی پی یو و سرعت کار نداره ، دوست من کمتر بودن سرعت گوشیهای x1 و اچ تی سی فقط و فقط بدلیل سی پی یو پایینتره ، چون رم بالاتری دارند و رم هم نمی تونه بهانه خوبی باشه...
اولاً فقط و فقط برای X1 یک رام اومده که اونم HTC داده براش...نقل قول:
درضمن من با یک برنامه روزهای اول که گرفته بودم کاری می کردم که برنامه های در حال اجرا بصورت دسکتاپهای جداگانه نمایش داده می شد و بین هر کدوم می تونستین سویچ کنید... وتا 9 دسکتاپ قابل باز کردن بود...
سویچ کردن بین دسکتاپها بماند ، شما سرعت لند اسکیپ اکسپریا رو نمی گی که در مقابل امنیا بی نهایت کنده ؟ اینجا رم 512 کجاست ؟
شما یه ماشینو بزار توی خونه ، تکونش هم نده ، 10 سال هم بمونه نه تصادف می کنه نه مشکلی براش پیش میاد ، آخه وقتی رامی روی گوشیهای دیگه ریخته نمی شه چرا باید Death بشن ؟ شما روی امنیا رام نریز اگه تا 100 سال دیگه Death شد .
دوست من می دونی اصلاً Death شدن یعنی چی ؟ بهتره یه توضیحاتی بدم...
ببین دوست عزیز هر پاکت پیسی یه قسمت داره به اسم بوت لودر ، همه هم دارن ، مارش هم مثل استارت ماشین عمل می کنه و وضیفش بالا آوردن گوشیه، همه پاکتها هم دارنش وگرنه بالا نمیان (هیچ ماشینی بدون استارت روشن نمی شه) ، حالا گوشی وقتی داره روش رام ریخته می شه ، بوت لودرش هم پاک می شه و از نو نصب می شه ، اگه وسط رام ریختن مشکلی پیش بیاد ، بوت لودر از بین می ره و دیگه گوشی روشن نمی شه که بشه روش رام ریخت...
حالا به نظر شما X1 یا هر پاکت دیگه بوت لودر ندارن ؟ نمی شه که بوت لودرشن از بین بره ؟چرا دوست من ، هر گوشی ممکنه بوت لودرش از بین بره و Death بشه حتی گوشی بدون نقص اکسپریا:27:
حالا فرض می کنیم شما داری روی گوشیت رام میریزی و برقای خونتون می ره ، پس کسی که وسط کار قطع بشه آدم احمقی نیست ، بلکه بدشانسه...
درضمن من توی کلوپ اکسپریا فعالیت دارم ، صفحات قبلی رو ببینی پستهای منو می بینی...:46:
دوستان منظور از تاچ فلو و dead چیه ؟
چرا اومنیا مثل x1 پانل مختلف نداره مگه ویندوز نیست ؟
اگه میشه یکی از این دوتا گوشی درحال پخش فیلم یه کلیپ بزاره ببینیم چطوره!
تاچ فلو پوسته اي هست كه شركت htc براي گوشيهاش گزاشته و ظاهر ويندوز رو تغيير داده مثل تاچ ويز در امنيا
dead شدن يعني اينكه هنگام آپديت گوشي اگر قطع بشه بوت لودر گوشي از بين ميره و ديگه نه آپديت ميشه و نه بالا مياد كه البته مايكروتل درستش ميكنه اگه با گارانتي بگيري. البته به اين راحتي dead اتفاق نميوفته
پنل هاي x1 هم مثل تاچ فلوي htc هست. تاچ فلو رو هم ميشه روي امنيا گذاشت
دوست عزيز من پسر خالم اومنيا داره و با اومنيا خيلي کار کردم ايکس1 هم دوستم داره که باش کار کردم ولي خيلي کم......نقل قول:
دکستاپ اومنيا به صورت عمودي ميباشد که بايد فايل مورد نظري را که ميخاي باز کني به سمت راست بکشيش تا باز بشه که به نظره من خيلي مضخرفه و بايد با زدن يک کليک روش اون فايل باز بشه تا بخايم فايل مورد نظر را به سمت راست بکشيم........
در مورد ايکس1 هم که دکستاپش مثل اچ تي سي ميباشد و به نظرم بهتره و زيبايي هم که ميگم محيط کار ايکس1 داره به نظرم به دليل پيکسل بالاتره ال سي دي ميباشد که باعث ميشه منو ها زيباتر جلوه داده باشن البته نظره من اينه.......
ولي در کل کار کردن با ايکس1 بسيار دل چسب تر بود.
در مورد منو ها هم اينو بگم که ويندوز موبايل به دليل انعطاف پذيري بالايي که داره امکان نمايش منو هاي مختلفي را هم داره........
الان یعنی اومنیا هم مثل x1 که 8-9 پانل داره و با یه کلیک عوض میشه پانل مختلف روش هست ؟نقل قول:
نه مثل اون نيست ولي به جاش today screen داره كه مثلاً ميتوني يه دونشو touch flo بزاري و مثل پنل هاي x1 ازش استفاده كني