به نظر من نوع سنسورشو باید عوض کنننقل قول:
من بین 8 سی سی دی و 12 سی موس
همون 8 رو انتخاب میکنم
مدل های سامسونگ زشتن همه :31:نقل قول:
آره متاسفانه یه چیزی تو ایم مایه هاست !نقل قول:
البته 100 % نیست
بالاخره اخبارش درز کرد
Printable View
به نظر من نوع سنسورشو باید عوض کنننقل قول:
من بین 8 سی سی دی و 12 سی موس
همون 8 رو انتخاب میکنم
مدل های سامسونگ زشتن همه :31:نقل قول:
آره متاسفانه یه چیزی تو ایم مایه هاست !نقل قول:
البته 100 % نیست
بالاخره اخبارش درز کرد
واقعا از کار این نوکیا نمیشه سر در آورد.
این 6710 و 6720 چرا 15 فریم در ثانیه فیلم می گیرن؟
15 فریم که هیچی 5 فریم بگیره فقط مثل 5800 نویز نداشته باشه ما چاکرشم هستیم!نقل قول:
چیه باز چشمت به 4 تا گوشی افتاد 5800 اخ شد:31:نقل قول:
تا دیروز که خودتو می کشتی واسش. حواستو جمع کنا هنوز تو دسته منه :31:
مشخصات این 4 تا گوشی جدید هم تو جی اس ام آرنا اومد :
Nokia E55
Nokia E75کد:http://www.gsmarena.com/nokia_e55-2685.php
Nokia 6710 Navigatorکد:http://www.gsmarena.com/nokia_e75-2688.php
Nokia 6720 classicکد:http://www.gsmarena.com/nokia_6710_navigator-2687.php
کد:http://www.gsmarena.com/nokia_6720_classic-2686.php
سلام
بابا 8 مگ نوكيا قرار صفحه 3 اينچ با كيبورد نيمه qwerty داشته باشه...عمرا" اين باشه...
حمید خان گفت همینه ها من باورم نمیشد !
LIVE :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NO Xenon Flash
N86
مخلصیم .
نه....!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه این کجاش 3 اینچه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من هنوز میگم این کرولا نیست...شاید یه 8 دیگه باشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقت کردین این گوشی هایی که معرفی شده تا الان(همین 4تا) اگه 2008 معرفی میشد باز چیزه خوفی نبودن؟ نوکیا واقعا داره گند میزنه.اصلا نوکیا بیاد الان 12 مگاپیکسل بده.واسه من مهم نیست
ولی چرا سری اکسپرس میوزیک صفحه بزرگتر از 2/2 اینچ نداره؟ یا چرا این 4تا گوشی cpu600 ندارن؟ چرا دوربین 5 نوکیا 15فریم در ثانیه فیلم میگیره نه 30تا؟چرا صفحه OLED نمیزنه این لامصب آخه؟ گند بزنن بهش با این حماقتهای بی اندازش.
یه عکس دیگه که با 8 نوکیا گرفته شده....
Our last photo from Barcelona has caused a bit of a stir. In response your comments, we've gone out and taken more pictures. Here's a night shot with some more atmospheric lighting.
فول سایز:
کد:http://2009.nseries.com/images/custom/03012009173.jpg
راستی دوستان هیچ خبر جدیدی در مورد ان 97 درز نکرده ؟؟؟؟
این کرولا نیست .
ولی به عنوان اولین 8 نوکیا که عکسهاش Leak شده به نظرم آبروی نوکیا رو برد .
فکر کنم نوکیا 3 تا 8 معرفی کنه .
مخلصیم .
آره...قربون دهنت...:31:نقل قول:
ولی خودمونیم...یه طرح دکمه مورب واسه منو 3d رو 97 داد...رو همه گوشیها داره میزنه...این فرقش با 85 فکر کنم همینه...:31:
نوکیا دیگه پیر شده ، نفس نداره ، زیادی ازش توقع نداشته باشین، خودتونو نیگا نکنین ملت هر چی روش اسم نوکیا باشه میخرن فرقی نداره چه مشخصاتی داشته باشه فقط نوکیا باشه، 1100 باشه و آیدو میرن 1100 رو ور میدارن میگن نوکیاس حالا چرا نوکی بیاد خودشو اذیت کنه همینا رو میده بیرون رتبه اول فروش رو هم داره بترکه چشم حسود....نقل قول:
دقت کردین این گوشی هایی که معرفی شده تا الان(همین 4تا) اگه 2008 معرفی میشد باز چیزه خوفی نبودن؟ نوکیا واقعا داره گند میزنه.اصلا نوکیا بیاد الان 12 مگاپیکسل بده.واسه من مهم نیست
ولی چرا سری اکسپرس میوزیک صفحه بزرگتر از 2/2 اینچ نداره؟ یا چرا این 4تا گوشی cpu600 ندارن؟ چرا دوربین 5 نوکیا 15فریم در ثانیه فیلم میگیره نه 30تا؟چرا صفحه oled نمیزنه این لامصب آخه؟ گند بزنن بهش با این حماقتهای بی اندازش.
خب...عکسهای رسمیش بالاخره اومد...قیافش بدم نیست...مخصوصا" اون دکمه های مولتی مدیا...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه ولی اگه تو سری 9 میزد بهتر بود مثلا n98 8mp اسم شاخ تریه به نظر من.
این رنگ روشنش خیلی بهتره....اون عکسه رو نصفه شبی یواشکی گرفته بودن خیلی زشت شده بود....
ولی خودمونیم این طراحای نوکیا هم ول کن ان81 نیستن هر گوشی که میزن شکل ان81 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشم اومد طراحیش ساده وشیک هستش! خیلی هم خوشدست به نظر میاد!
اولین سوال= پس 5800 بوقه این وسط؟:13:نقل قول:
دومین سوال=از فیلمبرداریهای سونی اریکسون که بهتره!:27:
سومین سوال=پس n85 چیکارست؟:18:
بقیه سوال هات هم در اسرع وقت جواب میدم!:31::31::31:
نکته جالب این گوشی ها طراحی شون هست که برای جاگیری بهتر تو دست هست یکم صفحه کلید خمیده شده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جالب من اول فکر کردم خطای دیده!:27::31:نقل قول:
نکته جالب این گوشی ها طراحی شون هست که برای جاگیری بهتر تو دست هست یکم صفحه کلید خمیده شده...
مسخرست!!!!!!!!!
کدومشون؟!! : دی!نقل قول:
نقل قول:
یاد روزی می افتم که گفتم همینطوری که داره پیش میره سامسونگ از نوکیا میزنه جلو ( این قضیه مربوط میشه به 6 - 7 ماه پیش ) امروز خودم میرسم به حرف خودم ( شما ها رو نمی دونم ) که سامسونگ از نوکیا زده جلو.
این چه گوشی هایی که نوکیا تا الان معرفی کرده؟خجالت نمیکشه:41:
طراحی تکراری ( حدود 1.5 ساله که طراحی همینه ) که اگه یکی گوشی شناس نباشه پشت ویتیرین مغازه چطوری می خواد مدل گوشی رو بگه؟:27:
همش شده تکرار
کاری ندارم شرکت های دیگه دوربین 12 یا 8 زدن ولی ما نوکیایی ها باید دست به آسمون بالا ببریم که خدایا نوکیا دوربین 8 بزنه این مسخرست!! طراحی ها مسخرست!!...........
تا الان فقط Samsung i8910 Omnia HD
برادر legend نظرت در مورد سایز عکسات چیه؟
Nokia N86 8MP تو gsmarena هم معرفی شد.
کد:http://www.gsmarena.com/nokia_n86-2713.php
اینم یه کلیپ از یوتیوب.کد:http://www.gsmarena.com/8_megapixel_nokia_n86_leaks_with_full_specs_confirms_rumors-news-801.php
:11:کد:http://www.youtube.com/watch?v=ifvrMqzbID4
بابا عطا هنوز تموم نشده که...خیلی داری تند میری...:31: هنوز 3 روز دیگه هم نمایشگاه برپاست...نقل قول:
سلام حاج سعید...منظورت اینه بزرگه؟ یا زیاده؟ بگو ویرایش کنم...:46:نقل قول:
شاد باشید
5800 که تاچه بحثش جداست اصلانقل قول:
من به seچیکار دارم؟ داری از روی تعصب حرف میزنی خداییش.نوکیا کاره خودش رو درست انجام بده به بقیه هم کاری نداشته باشه
فقط n85؟ کافیه به نظرت؟
توی اینم 3 روز معجره نمی خواد اتفاق بیفته می خواد بیفته؟:31:نقل قول:
3 تا دیگه گوشی نوکیا می خواد معرفی کنه که اوجه اوجش رو هممون می دونم چیه.
نمی دونم والا از دست این نوکیا چی کار باید کرد.
( تو که خبر داری می خوام سامسونگی شم :13: )
خوب تو گفتی اکسپرس موزیک منم مثال نقض آوردم دیگه تاچ و غیر تاچ نداره که!نقل قول:
میشه خیلی دوستانه! بگی رو چی تعصب دارم؟(من از هر برندی یه گوشی دارم رو هیچ کدوم هم تعصب ندارم!)
فقط n85 نیست الان n86هم اضافه شد دیگه! یادمون باشه که 85 جز اولین ها بود که از این نوع ال سی دی استفاده کرد!
حالا همه چی که دوربین نیست شماها عزا گرفتین!!
5800 به جز اسمش که اکسپرس میوزیکه چی داره از اکسپرس بودن؟حالا چون گرد هست عین 5700 این اسم رو روش گذاشتن.بزار راحتتر بگم که با لغات بازی نکنی: گوشی اکسپرس میوزیکه غیر تاچ صفحه هاش بیشتر از 2/2اینچ نیست!!!نقل قول:
هیچکاری هم به سونی اریکسون نداشته باش اصلا.دوربین 5 با فیلمبرداری 15 فریم احمقانه هستش!!! وقتی که میشه 30 زدش.تازه lg که 120 هم داره.پس میشه گذاشت اما نوکیا نمیزاره بخاطر مسخره بازی
چرا اکسپرس میوزیک صفحه OLEDنداره؟چرا گوشی ها چیپ ندارن؟حالا فردا بیاد یه چیپ دار معرفی کنه حرفه منو نبر زیره سوال.این همه گوشی تولید شده بدون چیپ!!! باید قبول کنیم نوکیا داره مسخرشو در میاره.منم خودم 5 ساله نوکیا دارم ولی سونی اریکسون که داشت ورشکست میشد رو نگاه کن کجا رسیده و نوکیا به کجا؟
نقل قول:
منم این اعتقادو دارم که همه چی دوربین نیست ( خودم همیشه میگم دوربین 5 برای گوشی کافیه ) ولی طراحی چی؟سیستم عامل چی؟طراحی نوکیا الان چند وقته همینه فقط توی ظاهر منو گوشی تغییرات بوجود اومده همین!!
جالبه همه طرفدارای برندها برخوردشون توی یک مایه هست.
خوب شرکتهای به این بزرگی به خوبی میدونن که دارن چیکار میکنن.
تمام تلاششون هم اینه که گوشی خوب بدن بیرون.
ولی خوب ما طرفدارا همیشه کاملترین رو میخوایم که نشدنی هست.
به نظرم گوشی های خوبی معرفی شدن.تمام برندها.