سلام
دوستان میخواستم در مورد wlan سوال کنم
میدونم که یه وسیله واسه انتقال داده هاست و میشه تو جاهایی مثل فرودگاه باهاش
اینترنت وصل شد
خواستم بپرسم آیا کار دیگه ای هم میشه باهاش کرد ؟
ممنون
Printable View
سلام
دوستان میخواستم در مورد wlan سوال کنم
میدونم که یه وسیله واسه انتقال داده هاست و میشه تو جاهایی مثل فرودگاه باهاش
اینترنت وصل شد
خواستم بپرسم آیا کار دیگه ای هم میشه باهاش کرد ؟
ممنون
فکر کنم بشه انتقال اطلاعات بین دو دستگاه دارای این فناوری انجام داد. مثل رنوار با یه نوت بوک وای فای دار.
سلام
من امروز قیمت کردم با گارانی کامتل 400 کسی پایین تر از قیمت 400 سراغ داره؟
سلام
هرکی گوشی رنوا برای فروش داره به من پیغام بده ممنون.
همه با تنظیمات اتوماتیک
اسکله تفریحی
[HTML]http://burn-blue.com/view/1958/Renoir.Abri.1.JPG[/HTML]
کشتی یونانی
[HTML]http://burn-blue.com/view/1959/Renoir.Abri.2.JPG[/HTML]
ساحل داریوش
[HTML]http://burn-blue.com/view/1960/Renoir.Aftabi.1.jpg[/HTML]
هتل داریوش
[HTML]http://burn-blue.com/view/1961/Renoir.Aftabi.2.jpg[/HTML]
سلام دوستان
به نظر شما بجز بحث دوربین ،KC910 Renoir بهتره یا KM900 Arena ؟
ممنون
سلام
من می خوام بفروشم. البته هدفونش گم شده. چند میخری ؟ 8 گیگ هم ram داره
اواسط اسفند خریدمش 420 تومن. بیست و خورده ای هم برای ram دادم. الان پولشو لازم دارم
به نظر من آرینا (به جز دوربین). البته کاملتر میخوای ویوتی 2: دوربین 8 عالی، اینترفیس اس کلاس، 3 اینچ تاچ، 1.5 گیگ حافظه داخلی، وای فای و...
بدون گارانتی 370 و پایینتر میتونی پیدا کنی که البته ارزش نداره.نقل قول:
من امروز قیمت کردم با گارانی کامتل 400 کسی پایین تر از قیمت 400 سراغ داره؟
نقل قول:
ممنون
حالا یه سر به این لینک بزن بعد بیا بران تعریف کن چی دیدی...!
کد:http://arena.lgmobile.com/emulator/
نقل قول:
من مشهد زندگی مینکم
امروز رفتم مرکز موبایل مشهد ،یکی گفت فردا میارن برام 360 با گارانتی کامتل ،یکیم گفت 390 با گارانتی !!!
نمی دونم منظورتون این بود یا نه: اینکه شما قادر به دیدن این سایت نیستید و میخواید من براتون ببینم؟ قبلا دیده بودم ولی طول کشید تا لود بشه. حالا دوباره سعی میکنم.نقل قول:
ممنون
حالا یه سر به این لینک بزن بعد بیا بران تعریف کن چی دیدی...!
کد:
http://arena.lgmobile.com/emulator/
360 با گارانتی کامتل؟؟!! عالی شد!نقل قول:
من مشهد زندگی مینکم
امروز رفتم مرکز موبایل مشهد ،یکی گفت فردا میارن برام 360 با گارانتی کامتل ،یکیم گفت 390 با گارانتی !!!
ممنوننقل قول:
من تازه موفق شدم ببینمشون :18:
انصافا عجب کیفیتی داشتن مخصوصا اولیش و آخریش :18: تازه رو تنظیمات اتوماتیک !
مسلما تو محیط های ساحلی و برفی تنظیمات خاصی لازمه
اما با این وجود بازم دوتای وسطی خوب از آب دراومدن ! ولی آخریش خیلی دیوانه کننده بود !
اگه رو حداکثر و بهترین تنظیمات بذاری چی ؟؟ انصافا با دوربین دیجیتال قابل رقابته !
راستی من یه مزیت خوب تو عکسای رنوار فهمیدم که مثل فیلمش حجم عکساش کمه ولی
کیفیتش بالاس مثلا تو مقایسه ی gsmarena عکسای 2.4 مگ 8510 رو رنوار با حجم 1.8 مگ
با کیفیت بهتر گرفته بود !
راستی من فیلمای شما رو که تو شب گرفته بودین هم دیدم :18: چجوریتو شب اینطوری
گرفتی ؟؟ معمولا تو شب فریم ریت خیلی میاد پایین که ! نویزشم چقدر کمه ! :18:
روز به روز بیشتر به عظمت این گوشی پی میبرم و رقباش از چشمم میفتن !
آرنا هم مزایا و معایب خودشو داره مثلا بعضیا از صفحه کلید مجازیش شاکی بودن و چند تا ایرادنقل قول:
که تو تاپیکش خوندم
اما شما مهم ترین مزیت رنوار که دوربینش هست رو ازش داری میگیری !
تا اونجایی که من میدونم تو مشهد قبلا هم همین قیمت بوده :10:نقل قول:
سلام
کسی نمیدونه لوازم جانبی رنوار رو کجا میفروشن؟ هدفون و کابل تلویزیون؟ کامتل که نداره
زدی تو خال! چیزی که من از همون اول میگفتم ولی کسی گوشی نمی کرد! یه چیز دیگه که احتمالا همه فهمیدید. حتی ویوتی تو فیلمبرداری غیر از کیفیت از نظر ضبط صدا در فیلمبرداری تک بود. من اون موقع هرچی گوشی 5 مگی بود (n95, n82, g810, k850) به صدای داخل فیلمبرداری دقت کردم، همشون صدای باد رو ضبط می کردند و بی کیفیت می شد، ولی ویوتی خیلی طبیعی صدا رو می گرفت، آدم احساس می کرد تو محیط هست! که البته رنوار هم این کیفیت رو داره.نقل قول:
راستی من یه مزیت خوب تو عکسای رنوار فهمیدم که مثل فیلمش حجم عکساش کمه ولی
کیفیتش بالاس مثلا تو مقایسه ی gsmarena عکسای 2.4 مگ 8510 رو رنوار با حجم 1.8 مگ
با کیفیت بهتر گرفته بود !
پس چرا تهران 400 تومانه؟؟!!نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم تو مشهد قبلا هم همین قیمت بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 تا سوال محافظ لنز داره؟
جايه قلم نوري چي؟!
فکر کنم داره ولی نمیدونم دستی باز میشه یا دیجیتال :46:نقل قول:
قلمش مثل ویوتی همراه با محفظه ی قلم به گوشی وصل میشه
1-برای حالت صحنه 1-خودکار 2- عمودی 3-افقی 4-شب 5-ساحل 6-ورزشنقل قول:
وجود داره ولی در حالت اتوماتیک گرفتم.
2-الف) برای کیفیت عکس 3 تا انتخاب هست 1-خیلی خوب2-خوب 3-عمومی
که همه عکس ها روی خیلی خوب گذاشتم.
تنظیمات فلش در سه حالت هست 1-خودکار 2-کاهش قرمزی چشم(کاملا کارآمد) 3-همیشه خاموش.
که در بعضی جا ها که نور کمه اگه فلش خاموش کنیم کیفیتش بهتر میشه
و باید در دو حالت عکس گرفت و در کامپیوتر کیفیت پاییتر خذف کرد. که من فقط در یک حالت اتوماتیک عکس گرفتم.
و هم میشه فلش خاموش کرد و هم در حالت زیبا قرار داد که در این حالت ابعاد عکس 3mp میشه و چون این حالت برای پرتره در نظر گرفته شده این ابعاد کافیه.
ب)در حالت تثبیت تصویر 1-روشن 2-خاموش. وجود داره که در حالت روشن هم فلش خاموش میشه و همون کارو انجان میده.
ج) جلوه رنگ 1-خاموش 2- سیاه و سفید 3-نگاتیو 4-قرمز قهوه ای 5-بی رنگ.
د) تعادل سفیدی 1-خودکار 2-تابان 3- آفتابی 4-فلوئورسنت 5-ابری
ه) تصیح نور زمینه 1-روشن 2-خاموش.
که با این 3تای آخری زیاد کار نکردم.
3-دقیقا همینطوره
4-کلا کیفیت فیلمبرداری و صدای فیلمبرداری خوبه و در حالت شب فیلمبرداری نکردم در حالت اتوماتیک بهتر فیلمبرداری میکنه.
5-منم همینطور:18:
اییییییییییییییییییییی :31: به اینش فکر نکرده بودم!نقل قول:
به نظرم ترفند باحالی میاد ولی فکر نمی کنی گوشی توی اجراش دچار مشکل بشه؟! ( منظورم این نیست که اجازه اجرا نده. منظورم اینه که اجراش کنه ولی وسط کار گیر کنه و بازی در بیاره )
راستی گفتم بازی... کسی از وضعیت بازی این گوشی خبر داره. ویوتی که یه بازی کما بیش سه بعدی داره. می خوام بدونم رنوار هم داره یا نه؟ اصلا بازی های خفن جاوا روش نصب می شن؟! :13:
یه قابلیت جالب از رنوار تازه پیدا کردم و اون اینه که بعد از نصب هر نرم افزار تو قسمت بازی ها نصب میشه و در داخل این پوشه زیر آنتن یه "ابزار وظیفه" وجود داره بعد از کلیک و انتخاب گذینه "انتقال"، کنار هر کدوم از برنامه ها یه "جای خالی" برای تیک ظاهر میشه و با "تیک زدن" یکی از برنامه ها و کلیک روی "انتقال" میشه "حافظه خارجی" انتخاب کرد بعد از انتخاب "برنامه ها" و بعد روی "نوشتن" کلیک کنیم و بعد از چند لحظه نرم افزار به حافظه خارجی انتقال میده. که در این حالت نرم افزار در مموری کارت در قسمت "Games & Applications" با 2 فایل شماره ای مثل "020.jar" که دقیقا به اندازه فایل قبل از نصب حجم داره و "020.jad" که فقط 1 کیلوبایت حجم اره کپی میشه و حافظه داخلی به اندازه فایل نصب شده خالی میشه. و به راحتی هم اجرا میشه.نقل قول:
1-نمدونم ولی به احتمال زیاد اجرا نشه ولی امتحانش ضرر نداره.
و یه موضوع دیگه اینکه فایل نصب نشده "jar" میشه تو کامپیوتر با WinRAR باز کرد ولی نصب شده نمیشه.
حالا 3 راه وجود داره که ممکن جواب بده.
الف) نرم افزاری هست که بشه فایل نصب شده باز کرد. از روش میشه یه نرم افزار ناقص نصب کرد بعد فایل نصب شده باز کرد و نرم افزار کامل کرد.
ب) نرم افزاری باشه که فایل "jar" در کامپیوتر نصب کنه و فایل نصب شده به گوشی منتقل کنیم.
ج) نرم افزار بزرگتر از 3 مگابایت تو گوشی دیگه نصب کنیم بعد در رنوار کپی کنیم همرا با فایل "jad".
دوستايي كه گوشي رو دارن ميتونن بگن محافظ لنز داره ؟ يه جورايي برام خيلي مهمه. يه سوال ديگه هم هست باطري اضافي داره ؟
بله محافظ لنز اتوماتیک داره.نقل قول:
دوستايي كه گوشي رو دارن ميتونن بگن محافظ لنز داره ؟ يه جورايي برام خيلي مهمه. يه سوال ديگه هم هست باطري اضافي داره ؟
کد:http://i.gsmarena.com/vv/reviewsimg/lg-kc910-renoir/gallery/gsmarena_028.jpg
درود
نقل قول:خیر حسین جان ، محافظ لنز داره و به صورت دستی هم باز و بسته می شه .نقل قول:
محافظ لنز اتوماتیک داره
باتریش هم مشکلی نداره ولی اگه می خوای بی جهت باتری بگیری ، فکر کنم بتونی از نمایندگی هاش تهیه کنی .
:10:
مقداد جون یه چند تا درخواست دارم :
ورژن گوشی شما چیه ؟
یه برنامه که با سیستم رنوار هم خونی داشته باشه و بالای 3/5 حجم داشته باشه بده ، یه چند تا روش هست می خوام امتحان کنم .
سرزنده و پایدار باشید
سلام آقا فرشاد عزیزنقل قول:
1-V10d
2-
دیکشنری جاوا Cambridge advanced learner's' dictionary هست ، لینکش مستقیمه ، حجمشم 5 مگ
[html]http://shahabf.persiangig.com/other/CALD.jar[/html]
نرم افزار "رهیاب تهران 87" ، نسخه به روز شده ی رهیاب تهران 85
آندرلاین بین gsm_aria بعد از کپی پیست خذف کن.
[html]http://www.gsm_aria.com/Softwares/Software.aspx?software=888[/html]
مقداد جان از توضیحات قبلی شما ممنون
یه سوال دیگه هم داشتم :
دوربین گوشی یه سری امکانات مثل روتوش اوتوماتیک و چند تا چیز دیگه داشت که تو gsmarena
هم نشون داده شده بود ... حالا میشه اونا رو روشن و خاموش کرد یا همیشه فعال هستن ؟
ممنون
سلام دوستان این گوشی فارسی ساپورت میکنه؟؟؟
درود
با اجازه مقداد عزیز ، من پاسخ سوال هایتان را می دهم :
قابلیت هایی مثل عکس از لبخند ، زیبا کننده ( روتوش ) و هنری غیر فعال هستند که بنا بر نیازتون ، روشن می کنیدشون .نقل قول:
ساپورت که سهله ، تمامی قسمت های گوشی توسط کامتل بسیار عالی فارسی شدند و به همراه اون دفترچه راهنمای فارسی هم ارائه می شه .نقل قول:
سرسبز و خندان باشید
منظورتون اینه که فقط به صورت دستی باز میشه یا اینکه هم دستی، هم اتو؟ بازم ممنون از اینکه روشنمون کردید!نقل قول:
خیر حسین جان ، محافظ لنز داره و به صورت دستی هم باز و بسته می شه .
درود
شرمنده می فرمایید دوست من .نقل قول:
اگر به همون عکسی که خودت گذاشتی دقت کنی ، می بینی که یه چیزی دنده ای مانند داره که فقط با حرکت دادن اون توسط دست ، درپوش لنز باز و بسته می شه ( پس فقط به صورت دستی این عمل انجام می گیره ) .
سرفراز و پاینده باشید
وای خدا تازه یادم اومد! اصلا حواسم نبود! با یه گوشی دیگه قاطی کردم! راستی برداران رنواری اگه ممکنه یه چند ثانیه فیلمبرداری تو روز میخواستم، اگه مقدور هست! البته فیلمبرداری های ریویو رو دیدم عالی بود، اما یه دونه جدید میخوام!نقل قول:
شرمنده می فرمایید دوست من .
اگر به همون عکسی که خودت گذاشتی دقت کنی ، می بینی که یه چیزی دنده ای مانند داره که فقط با حرکت دادن اون توسط دست ، درپوش لنز باز و بسته می شه ( پس فقط به صورت دستی این عمل انجام می گیره ) .
خوبه...! باز آفرین به شرف ال جی که انقدر آسون فایل نصب شده برنامه رو در اختیار کاربر ها قرار می ده که هرکاری بخوان باهاش بکنن. برای نوکیا که باید توی پوشه پنهان شده Private دنبالش بگردی که انصافا از 100 تا هزارتو هم بدتره!!! :13:نقل قول:
من امتحان کردم. چه نصبش کنی و فایل نصب شده رو بریزی روی کامپیوترت و چه نکنی و با همون فایل اصلی کار بکنی، باز هم با وینرار باز می شه. چون در اصل ساختارش که دگرگونی ای پیش نمیاد.نقل قول:
و یه موضوع دیگه اینکه فایل نصب نشده "jar" میشه تو کامپیوتر با WinRAR باز کرد ولی نصب شده نمیشه.
وینرار بهترین گزینه هست. با پاور آرشیور هم میشه... ولی این برنامه یه بدی داره و اون هم اینه که فایل ها رو به صورت پوشه پوشه نشون نمی ده. مثلا اگر تصاویر در یک پوشه، صدا ها در پوشه دیگه و فایل های mbm هم در ساختار اصلی باشن، همه رو جوری نشون می ده که انگار توی ساختار اصلی هستن... یعنی انگار اصلا پوشه ای وجود نداره! :41:نقل قول:
الف) نرم افزاری هست که بشه فایل نصب شده باز کرد. از روش میشه یه نرم افزار ناقص نصب کرد بعد فایل نصب شده باز کرد و نرم افزار کامل کرد.
در مورد اینکه ناقص رو نصب کنی بعدا کاملش کنی... شک دارم اصلا گوشی نصبش کنه! :31: چه برسه به این که بخوای پس از نصب کاملش کنی
فکر نکنم... :18: چون برای اجرا به محیط شبیه سازی شده گوشی نیاز هست. اگر دنبال یه همچین چیزی هستی باید بتون شبیه ساز گوشی (امولاتور) رو بدست بیاری و سپس با اون این کارا رو بکنی. به دردسرش نمی ارزه...نقل قول:
ب) نرم افزاری باشه که فایل "jar" در کامپیوتر نصب کنه و فایل نصب شده به گوشی منتقل کنیم.
این کار صد در صد عملیه...! البته چرا لقمه رو دور کلمون بپیچونیم؟!:31: همون فایل نصبی رو مستقیما ( بدون نصب در گوشی دیگر ) بریزیم توی پوشه مورد نظر در رنوار، همون کار رو برامون می کنه. البته من رنوار ندارم، ولی فکر کنم برای این کار نیازمند فایل jad هم باشه. حالا شما امتحان کن.نقل قول:
ج) نرم افزار بزرگتر از 3 مگابایت تو گوشی دیگه نصب کنیم بعد در رنوار کپی کنیم همرا با فایل "jad".
نقل قول:
شاید طرز نصب در گوشیهای مختلف فرق میکنه چون بعد نصب در رنوار دیگه WinRAR نمیتونه باز کنه.
نقل قول:
من نقشه رهیاب که 4 مگابایته زوم متوسط شو حذف کردم شد 3 مگابایت و نصب شد (باید فایلهای غیر ضروری مثل تصویری و اگه صوتی و جود داشت حذف کنی و فیلهایی که پسوند class و mf و dat دارند نباید حذف کرد)
چون به دلیلی که اون بالا گفتم بعد از نصب ساختار فایل عوض میشه. اگه فایل نصب نشده جاش قرار بدیم موقعه اجرا میگه ای "فایل یافت نشد. حذف شود؟"نقل قول:
به نظرم اون نرم افزاری که باهاش فایل های جاوا میسازند باید پیدا کرد و با اون بازش کرد چون با WinRAR که نتونستم بازش کنم.
شاید هم موقع انتقال به حافظه خارجی خود گوشی یکاریش میکنه که ما نتونیم دستکاریش کنیم و از قبل فکر این کردن که کسی نتونه از این روش این محدودیت برداره. چراشم نمیدونم!:23:
شاید اگه جای نصب شده تو حافظه داخلی پیدا کنیم بشه یکاریش رد.
این flash ui چی هست تو specification گوشی زده؟به چه درد میخوره؟
سلام دوستان
من امروز این گوشی رو خریدم.خیلی توپه!!!
فقط یه مشکلی دارم.اونم اینه که بعضی جاها مثل موقع فرمت کردن مموری ازم سکوریتی کد می خواد.من باید چی کار کنم؟؟؟
اینترفیس یا همون رابط کاربری گوشی هست. همینه که کار با گوشی رو جذاب و آسان کرده.نقل قول:
این flash ui چی هست تو specification گوشی زده؟به چه درد میخوره؟
مبارکت باشه . چند گرفتی ؟نقل قول:
کد 0000 رو امتحان کن
0000 رو زدم جواب نداد!
نمیشه یکجوری گوشی رو ریست کرد که کد نخواد؟؟؟