من شخصا به این یکی خیلی اومیدوارم . فیزیکش عالی به نظر میرسه .
از یه چیزی هم که من خیلی خوشم اومد ، طراحی زیبای داخل خودرو هستش
Printable View
من شخصا به این یکی خیلی اومیدوارم . فیزیکش عالی به نظر میرسه .
از یه چیزی هم که من خیلی خوشم اومد ، طراحی زیبای داخل خودرو هستش
هر کاری کنن به GRID نمیرسه.
من امروز توی EA تریلرها و عکسهاش و دیدم خیلی خفن بود.همونطور که تو پست اول گفتن بیشتر یک شبیه ساز تا بازی.کنسولهاش هم اگه اشتباه نکنم PC,PS3,Xbox,PSP هست.
سلام.
بازی کی می آد؟
بازی 22 سپتامبر میادنقل قول:
سلام.
بازی کی می آد؟
یعنی توی شهریور
تو پست اول که نوشته هست دیگه!:46:نقل قول:
نقل قول:
'گرید فقط گرافیک بالایی داشت !! دیگه چیش خوب بود ؟
البته اگه EA بخواد واقعا یک بازیه پیست بده این بازی شکست بسیار بسیار بزرگی میخوره......
چون اصلا غیر قابل قیاس با GT5 و Forza 3 و بازی هایه پیست دیگه میشه.....
برا همین بهتره که این بازی رو تویه پیست نزنه... هرچند که تا الان بیشتر شواهد به این بوده که بیشتر بازی تویه پیسته.....
موفقیت NFS به خاطر داستانی بودن اون بوده! وگرنه از نظر اتوموبیل و پیست به هیچ عنوان نمی تونه به بازی هایه دیگه برسه!
من نمیدونم چرا همه تو این فروم یا کلاً تو این مملکت مثل اون یارو تو گالیور هستن که همش میگفت "من میدونستم ..." و همش منفی منفی، این شرکتهای بازی سازی اگر این تفکرات رو داشتن باید در شرکت ها رو تا الان 10 بار تخته کرده بودن؛ همینه که اونا الان کجا هستن ما کجا هستیم. هر کاری ریسک داره در هر صورت همین که جسارت بکنه با بازی های بزرگ وارد رقابت بشه خودش کلیه هرچند که NFS خودش عنوان بزرگیه حتی از نظر فروش فکر میکنم از بقیه عناوین بازیهای مسابقه برتر هم باشه.
شات های جدید بازی + قبلی ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.pcgames.de/aid,688463/Need-for-Speed-Shift-Systemanforderungen-und-neue-Screenshots-aufgetaucht/PC/News/?menu=browser&mode=article&browsersize=fullscreen&article_id=688463&entity_id=220097&image_id=1148921&page=1&order=#top
عزیزشما همش فکر کسایی نباش که کنسول دارن :: GT5 که فقطبرای PS3 هست , و Forza 3 هم که برای XboX360 ، ولی NFS:Shift برای همه ی پلتفرم هاست!نقل قول:
به قول اون يكي دوستمون گريد فقط گرافيك داشت.همش تو در و ديوار بودي.اينكه نميشه بازي.به نظر من قربون همين nfsنقل قول:
از تصاویر بازی به نظر میاد که این نسخه هم توی پیست باشه.ولی گفته میشه که خیابانی هستش.در ضمنمن خودم گرید رو تا اخراش بازی کردم به نظرم یکی از بهترین ها بود.(البته باید بگم که بازی موست وانتد نیز یکی از بهترینها بود)اما بعد از این عناوین دیگه NFS نتونست بازی به بیرون بده که طرفداراشو راضی کنه مخصوصا این نسخه ی آخر که به نظر خیلی ها افتضاح بود.
گرید به واقعیت بیشتر نزدیک بود.به همین دلیل شاید بیشتر کسانی که NFS بازی کردن ممکنه از گرید اصلا خوششون نیاد.
يعنی چی تو در و ديوار بودی؟! اگه منظورتون اينه كه منطقه ای كه توش مسابقه ميداديم توی GRID محدود بود خوب اين دليل نميشه كهنقل قول:
GRID تو پيسته انتظار نداره كه ماشين تو پيست بره تو شهر بچرخه ... اين NFS هم اگه تو پيست باشه صد در صد چرخش آزاد توی شهر يا جاهای ديگه
رو نداره ... ايرادی بگيريد كه منطقی باشه لطفا
موافقم.من grid رو تموم کردم.به نظرم فوقوالعاده بود.کسانی که نمی تونن یک ریسینگ واقعی رو تجربه کنن میگن اینجوریه اونجوریه.در حالی که گرید کاملا واقعی کار شده بود.نقل قول:
شما واقعا چطور گرید بازی میکنید ! من روی basic نمی تونستم ! مخصوصا اون مرحله هایی که ماشین دفرانسیل عقب و فقط دور خودش تاب میخوره !
هيچ تريلري واسه بازي اومده؟؟
grid خیلی عالی بود، گرافیکش فوق العاده بود ، قشنگی بازیشم فقط به خاطر سخت بودنش، بود.
grid تنها بدی که داشت نمیتونستی ماشینو خودت sport کنی.
به نظر من دیگه EA باید دور سری NFS رو خط بکشه.
شما اگه دقت کرده باشین, می بینین که همین چند ماه پیش EA به صورت عجیب ناشر بازی Burnout Paradise شد در حالی که این بازی رقیب سر سخت NFS هست. اون طور که من پیش بینی میکنم اینه که دیگه EA میخواد روی سری Burnout Paradise کار کنه.
اگه اشتباه میکنم, بگین چون اطلاعاتم یکم قدیمیه و چند روزیه که اخبار تازه رو نخوندم.
ممنون.
نه تیم Burnout دارن روی نسخه بعدی NFS کار میکنن.نقل قول:
این بازی کی میاد؟؟؟؟
چون فکر کنم روی ایفون زودتر بیاد..........دی
عزیز هرکسی که اینو بسازه ، فکر نکنم بتونه گند کاری های 3 سری اخیر رو جبران کنه .نقل قول:
از Pro Street به بعد که تو پیست شد ، دیگه همش افتضاح بود .
دیگه دل و دماغی برای خرید این بازی نمیمونه . :13:
البته جالبه بازم نسخه ی قبلی میلیونی فروش کرد !! کلا فرانشایزیه که هر نسخه ای ازش بیاد خیلی ها می خرن چه ضایع باشه چه خوبنقل قول:
دیگه دل و دماغی برای خرید این بازی نمیمونه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته شاید نسخه قبلی میلیونی فروخت ( هر پلتفرم حدوده یک میلیون نسخه ) ولی در مقایسه با فروش خیره کننده نسخه های قبلی ناچیز بوده . ( مثلا موست وانتد در هر پلتفرم حدوده دو تا سه میلیون نسخه فروخت )نقل قول:
بله عزیز با عکسایی که اینا گذاشتن و دموهای الکی که اصلا به بازی شباهتی نداشت رو گذاشتن معلومه باید ملیونی فروش کنه !!:13:نقل قول:
یعنی شما حتی اون Gameplay که تو E3 پخش شد هم قبول ندارید ؟!
به نظرم NFS Shift ارتقا یافته ی Grid هست پس مطمئنا میتونه جالب باشه.
کسی تریلری از این بازی برا psp نداره؟؟
کم حجم
نه اشتباه می کنین shift ارتقا یافته need for speed 3 هست چون تا اونجایی که من یادمه 3 رو هم می شد از توی فرمون بازی کرد و محیطش هم توی طبیعت بسته بود که حالا شده پیست از نظر گرافیک فقط پیشرفت داشته که اونم فکر نکنم به MW یا حتی UG2 برسه ...نقل قول:
بعد از این همه سال واقعا تاسف داره:41:
کسی میدونه NFS3 چه سالی عرضه شد؟
یه عکس هم از NFS 1 بزارین یه کم مقایسه کنیم:31:
دیگه شماها واقعا شاهکارید ! از روزی که اسم این بازی مشخص شد تا الان دارین همین جوری از بازی بد میگین ! البته منم قبول دارم NFS باید یه بازیه Street Racing باشه اما با اون Trailer فوق العاده ای که تو E3 پخش شد کاملا به بازی امیدوار شدم ! اول آخرش که همتون میرین میخرین ! از UnderCover هم با اینکه ی بازیه Street Racing بود کلی ایراد گرفتید ! یه سری ایراد ها که واقعا خنده دار بود ! خلاصه اینکه هرچی بسازن شما همیشه طلبکار خواهید بود ! فقط گیر دادید به Most Wanted !
ناراحت نشیا نوید:31::27::21:نقل قول:
ولی بچه ها یکمی حق دارن
وقتی تمام بازی های سبک ریسینگ دارن پیشرفت میکنن خیلی ها انتظاراتشون از سری بازی nfs اینه که جالب تر بشه!نه اینکه مارو محدود کنه به یه پیست مسخره.
بعیده این اون بازی باشه که همه انتظار دارن
خب GRID و Forza هم محدود هستن به یه پیست مسخره !
حالا زمان همه چیز رو مشخص خواهد کرد ! من که خودم شدیدا به این عنوان امیدوارم ...
درسته جیگرنقل قول:
ولی باید برگردم سر این چیزی که من دریک بازی مهم می دونم
هیچ بازی نباید از اصل خودش فاصله بگیره
فکر کنم اگه سازنده ها به این این اصل توجه می کردن ویه رجوعی هم به گذشته
دوباره نمی یومدن عنوانی رودرست کن که سبک ریسینگ اون برای طرفداران nfs غیر قابل قبول باشه.
ریسینگ در پیست
اصل nfs رانندگی در پیست نیست
nfs با فاصله گرفتن از اون چیزی که بوده موفق نخواهد شد
اون هم با این همه رقیب درجه 1
اصلا اینطور نیست... شما داری دو تا بازی با دو سبک کاملا مختلف رو با هم مقایسه میکنی... بازی Grid بازی بسیار با ارزشی هست که به نظرم نباید در موردش اینطور قضاوت بشه. Forza هم همینطور. این 2 بازی نباید با nfs مقایسه بشن که سبکشون زمین تا آسمون فرق داره با هم.نقل قول:
خب GRID و Forza هم محدود هستن به یه پیست مسخره !
NFS یکی از پایه گذاران سبک ریسینگ هست و این سبک با نام NFS بزرگ شد ! پس اینکه می بینیم طرفدارا نگران هستن که از اون موقعیت خودش خیلی فاصله گرفته حق دارن ..
هر چند این بازی نمایش هاش تا حالا خوب بوده
خوب اگر NFS Shift بتونه موفقیت کسب کنه، میشه مقایسشون کرد. فعلا که NFS Shift با این دو بازی قابل مقایسه هست.نقل قول:
مهم نیست که NFS تو پیست باشه یا توی خیابون، مهم اینه که بهترین تو سبک خودش باشه، اون موقع دیگه "GRID بازی بسیار با ارزشی نیست!":13:
اصلا اصل NFS که تو خیابون نبوده ! شماره ی 1 و 2 و.. رو ببینین همشون پیستی هستن !
New Shots
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز اصلی
کد:http://www.eurogamer.pt/view_screenshot.php?******=NONE&image=assets/articles//a/6/5/3/4/4/5/4.jpg.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.eurogamer.pt/view_screenshot.php?******=NONE&image=assets/articles//a/6/5/3/4/4/5/2.jpg.jpg
سایز اصلی
کد:http://www.eurogamer.pt/view_screenshot.php?******=NONE&image=assets/articles//a/6/5/3/4/4/5/3.jpg.jpg
کد:http://www.eurogamer.pt/view_screenshot.php?******=NONE&image=assets/articles//a/6/5/3/4/4/5/1.jpg.jpg
به نظر شما میشه ماشین اسپورت کرد و گرافیکش در حد grid هست؟با تشکر.