نه این گوشی دیگه این مشکلات رو نداره وهمونطور که pulp عزیز گفتن رو گوشیشون برنامه 3یا4مگابایتی هم نصب شده.نقل قول:
Printable View
نه این گوشی دیگه این مشکلات رو نداره وهمونطور که pulp عزیز گفتن رو گوشیشون برنامه 3یا4مگابایتی هم نصب شده.نقل قول:
حالا کسایی مثل من که از قبل این گوشی ها رو خریداری کردن میتونن کاری کنن و این قفل رو بردارن؟نقل قول:
گوشیتون چه مدلی هستش؟(البته کلا بعید هم میدونم که بشه!)
U600 دوست من.یعنی میشه!!!؟؟؟نقل قول:
نه نمیشه!!
البته با روشهایی خاص میشه روی این گوشی هم برنامه ریخت اما خب سخته...
دوستان خبری دارند از اینکه سامسونگ مشکل باطری رو تو گوشی های جدید رفع کرده یا هنوزم محصولاتش مثل 8510 دارای مشکل باطری هستند؟
دوستان منبعی دارند که بشه فهمید سامسونگ 8910 وضعیت باطریش چطوره و کی به بازار میاد؟
موید باشید:11:
سلام
omnia hd یکی از قوی ترین باتری هارو داره 1500 میلی آمپر
تاک تایم13 ساعت
آماده به کار 25 روز
مشکل باتری i8510 به احتمال زیاد به power saving mode مربوط میشه که اگه اونو خاموش کنید باتری درست میشهنقل قول:
منهم امیدوارم 8910 مثل سایر گوشیهای سامسونگ که باطریهاشون شانسی در میاد نشه!
البته روی حساب تئوری 8910 باطری خیلی خوبی داره و با اینکه مانیتورش 3.7 هستش اما چون دارای صفحه نمایش AMOLED است مصرف باطریش خیلی پایینتر خواهد بود...
نقل قول:
من امیدوارم چون این بی اعتمادی به یه محصول بازار رو خراب میکنه
اگه 8510 اونجوری در زمینه باتری گند نزده بود الان کسی در مورد 8910 اونم با باتری 1500 میلی آمپر ساعتی اش کسی شک نمی کرد
من ترسم از اون سی پی یو قوی 8910 هستش که با اون فرکانس بالاش پدر باتری رو در میاره
والا مصرف باتری نمایشگرش نصف مصرف تی اف تی هاست
شما يه جوري ميگي انگار باتري i8510 كلاً ضعيفه. اصلاً اينجوري نيست شما ريويو gsmarena. phonearena. mobilereview. symbian-freak رو بخون ببين كدومشون گفتن باتريش بده؟نقل قول:
خيليا از باتري i8510 راضين و فقط يه عده ميگن باتريش بده اين مشكل نرم افزاريه. من خودم 1.5 ماه از باتريش كاملاً راضي بودم الانم راه حلشو پيدا كردم( البته بهادرجان پيداش كردن). فقط لازمه power saving mode رو غير فعال كنيد. به همين راحتي. البته هنوز 100% نيست. فردا خبر 100 درصدو ميدم.
اول این که من نگفتم همهنقل قول:
دوم وقتی خودم گوشی مشکل دارو دیدم
امتحان کردم
باتری عوض کردم و....
درست نشد
باید نتیجه بگیرم چون gsmarena. phonearena. mobilereview. symbian-freak رو یو نوشته که مشکل نداره
پس من در خیالاتم ؟:27:
ضمنا این مشکل مخصوص ایران نیست تو کشور های دیگه هم دیده شده
سه گوشی جدید از سامسونگ :
Jackie B7320 , Scalar B7330 , Jet S8003
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر سه گوشی مجهز به Wi-Fi هستش .
فعلا هیچی از اطلاعاتشون منتشر نشده .
مخلصیم .
سلام به همگی .
مثل اینکه سامسونگ تصمیم داره به جای استفاده از مگاپیکسل بالا روی همون مگاپیکسل پائین با کیفیت بهتر کار کنه .
سامسونگ گفته 4 مگاپیکسل بیشتر نه تنها بعضی مواقع کیفیت 8 رو نداره بلکه بدتر هم هستش و مگاپیکسل بالا دلیل بهتر بودن دوربین نیست .
سامسونگ اومده سنسور اپتیکال جدیدی که طراحی کرده و ضخامت 2.2 میلیمتری رو داره بزودی روی گوشیهاش قرار بده و گفته شده که کیفیت این سنسورها از 12 مگاپیکسل هم بالاتره .
مخلصیم .
سلام دوستان. اینم جدیدترین گوشی سامسونگ(چیزی بینs8300 از نظر UltraTOUCH ولی کشویی نیست و امنیا از نظر سیستم عامل):20::5:
:Samsung B7300
107.9 x 51.8 x 13 mm and just over 100 grams
runs a TouchWiz-skinned Windows Mobile OS
3-inch WQVGA TFT touchscreen
built-in GPS/Bluetooth 2.0, microSD slot, FM radio, microUSB port
3 megapixel camera
Release date and price are not known yet
برای فهمیدن اطلاعات کامل به سایت زیر مراجعه کنید::5:
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_b7300_looks_like_s8300_goes_like_an_omnia-news-913.php
سلام
وب سایت Global Certification به تازگی جزئیاتی را دررابطه با گوشی هوشمند و جدید سامسونگ که هنوز به طور رسمی معرفی نشده است منتشر کرده است
Samsung GT-i8000
فعلا این قابلیتها معرفی شده
سیستم عامل ویندوز موبایل 6.1
WiFi
پشتیبانی از چهارباند GSM 850/900/1800/1900 مگاهرتز
و سه باند UMTS 900/1900/2100 مگاهرتز
پشتیبانی از HSUPA
سلام دوستان. اينم يه خبر دست اول. گفتم اول به شما نشون بدم و بعد اگر مترجم اين خبر اجازه داد ترجمشو در قسمت اخبار سايت قرار بدم:5::31::
سامسونگ آمنیا و تسخیر فروش در تمام اروپا
کد:http://wmpoweruser.com/?p=3602
امنیا 8گیگ 14.9 درصد فروش اسمارت فونای آلمانو به خودش اختصاص داده بالاتر از بلکبری استورم با 11% و ای 71 با 7.6% و آیفون 16 گیگ با 7.6%
امنیا 16 و 8 گیگ رو هم 18 درصد فروش اسمارت فونا رو به خودشون اختصاص دادن! آیفون 16 و 8 رو هم 12 % و سه تا بلکبری روهم 28%.
امنیا تو فرانسه %17.2 و تو ایتالیا 15% فروش داشته و .....
سلام دوستان. اين يه گوشي جديد از سامسونگه البته امكانات خاصي نداره ولي چون ديدم طراحيش قشنگ بود و تا حالا سامسونگ اين شكلي نزده گفتم عكساشو اينجا بذارم شما هم ببينيد::31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه واقعا همچین گوشی باشه سیستم عاملش جاوا نیست،ازصفحه کلیدش معلومه
سلام. والا توی جی اس ام ارنا حرفی از داشتن سیستم عامل برای این گوشی زده نشده.:5:نقل قول:
سلام. ظاهرا سامسونگ نام جديدي براي s8000 درنظر گرفته بنام jet وهمچنين خبر جديدي راجع به i7500 ::5:
کد:http://www.phonearena.com/htmls/Info-on-some-hot-upcoming-Samsung-phones-article-a_5147.html
سلام دوستان وبا تشكر فراوان از دوست خوبم italodance كه زحمت ترجمه اين مطلب رو كشيدن:11:
اين اطلاعات تكميلي راجع به فناوري MEMS كه قبلا دوست خوبمون اقا امير يه چيزايي راجع بهش گفته بودند::5:
افتخاری دیگر برای شرکت غیر قابل رقابت سامسونگ:
سامسونگ قصد دارد فناوری MEMS برای استفاده و تولید دوربینهای دیجیتال فشرده را برای گوشیهای خود اغاز کند این طرح هم اکنون به کنفرانسی ارایه شده سامسونگ توانست این لنز جدید به قطر 2.2mm را تولید نماید لنر بصورت شیشه بسیار باریک و زیر لایه میباشد ITO ان بسیار یسیار شفاف میباشد و شامل 36 تکه است
سامسونگ اکنون در حال ساخت و تولید ان میباشد و اینده گوشیهای دوربین دار خود را به دوربینهای دیجیتال می سپرد این قابلیت امکان حرفه ای و کیفیت عکسبرداری بسیار بالا را به شما امکان میدهد
همچنین درجه مگا پیکسل این نسل جدید گوشیها بسیار افزایش خواهد نمود این فناوری در حال حاضر برای دوربینهای دیجیتال نیز گران میباشد
تکنولوژی microelectromechanical systems (MEMS) امکان عکسبرداری را در هر شرایط و نوری و حتی جهت عکسبرداری از دورترین نقاط را به شما هم ارایه میدهد
شرکت سامسونگ الکترونیک قصد دارد تا پایان 2009 تولید این نوع گوشیها را اغاز و روانه بازارهای جهانی نماید
ازاین فناوری به بمب خبری صنعت موبایل در سال 2009 در اکثر منابع یاد میشود تا جایی که سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از تولید قابل احتمال افزایش درجه کیفیت عکسهای دوربین موبایل سامسونگ تا 453 megapixel camera در اینده خبر داده است.
منابع:
[کد:http://www.phonescoop.com/news/item.php?n=4355
[URL="http://www.unwiredview.com/2009/05/15/samsungs-mems-shutter-for-camera-phones-to-bring-better-photos [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://techon.nikkeibp.co.jp/english...090514/170067/
سلام دوستان .الوعده وفا:31: با تشكر فراوان از دوست خوبم italodance (مترجم اين خبر) و با تشكر از حسن اقا اينم ترجمه كامل متن سايت بالا:نقل قول:
خبرهاي زيادي تاحالا در مورد موفقيت سامسونگ آمنيا i900 در عرضه جهاني و فروش ان ديديم ولي براستي شرکت سامسونگ توانست با محصولات و گوشيهاي جديد خود اروپا را تصاحب کند و آمنيا به پرفروشترين محصول اين کمپاني در جهان و اروپا تبديل شده است .شرکت سامسونگ اخيرا ميزان فروش و درصد و رتبه اين گوشي محبوب را در اروپا منتشر نموده است:
المان:
Samsung Omnia گيگ 8 14.9% فروش را در المان تصاحب کرده و اول شد
Blackberry Storm در مکان دوم و 11% فروش
Nokia E71 در مکان سوم و 7.6% فروش
iPhone 16 GB چهارم و 7.6% فروش
آمنيا از November 2008 تاحالا اول بوده انجا و 8 و 16 با همديگر 18% ميشند انجا
فرانسه:
Samsung Omnia اول و 17% فروش
ايتاليا:
Samsung Omnia اول و 15% فروش
اکراين:
Samsung Omnia اول و 27% فروش
و در اکثر کشورها اول يا جزو TOP 3 انجا بوده
سامسونگ آمنيا نيز تاحالا 9 جايزه ويژه برترين Smartphone اروپا را نيز ربوده است
شرکت سامسونگ بزودي در ادامه موفقيت Omnia گوشي جديد سيمبيان خود را Omnia HD براي فتح بازار سيمبيان و فروش قابل پيشبيني ان در اروپا عرضه ميکند
سلام. سه تا سامسونگ جديد::5:
Samsung Infinity (1
Samsung Pivot (2:
Samsung Trinity (3:
دوتا ديگه هم اضافه شد::31::10:
S6700 :
slider & stylish model
2.4-inch TFT display with a resolution of 240x320 pixels/ WQVGA display with 16M colors
3.2 MP camera with autofocus and a LED flash
Other features on this model include all the basics : Bluetooth, USB connectivity and 120MB internal , plus a microSDHC slot, GSM connectivity and 3G support with HSDPA data transfer speeds
C5510 :
slider & stylish model (looks very nice
2.2-inch TFT display with a resolution of 240x320 pixels/QVGA display with 256K colors
2-megapixel camera
microSDHC slot and a nice chunk of storage space, about 512 MB/FM radio
quad-band GSM phone, but will lack 3G support.
Samsung S5200
97g / 104x 49 x 11 mm
240 x 320 pixels, 2.1 inches/TFT, 16M colors
Bluetooth: v2.0 with A2DP/ usb 2
3.15 MP, 2048x1536 pixels, LED flash
Java MIDP 2.0
Fake Call (اين قابليت جز ويژگيهاي گوشي نوشته شده ولي من كه نفهميدم به چه معناست؟)
نقل قول:
دلیلشو نمیدونی؟
سلام دوست عزيز. حقيقتش اين تنها سايتي بود كه ديدم اين خبرو اعلام كرده ولي دليلي براي تغيير نام بيان نكرده.نقل قول:
ممنون منم نگاه کردم .. اطلاعاتی در مورد اینکه چرا اسمشو عوض کرده یافت نکردم ...
امکان اینکه i7500 با کیبورد واقعی وارد بازار بشه .. وجود داره یا نه ؟
فکر میکنم اگر چنین امکانی بوجود بیاد قابلیت رقابت با n 97 رو داره ...
این گوشی جدید سامسونگ خیلی باحاله !!!! از اون ارزون قیمتاست که جاوا میخوره و یک کار باحالی کرده که کیبورد داره !! جون میده واسه اس ام اس بازی
و خیلی زود هم عرضه میشه !!
مشخصات اصلی:
صفحه ال سی دی از نوع tft 256000 و رزولوشن 176*220 و 2.2 اینچ
تا 4 گیگ رم رو ساپورت میکنه
دوربین 1.3 که یکم ضعیفه ! 2 میبود دیگه حرف نداشت
EDGE و HSCSD هم داره
USB هم میخوره ...
باتری خوبی هم داره تا 7 ساعت مکالمه رو جواب میده ...
کلا گوشی ارزون و خوبی باید باشه که بعدا قابلیت معرفی رو داره بخاطر کار جالبه کیبوردش و ظاهر نسبتا خوبش هم در اینترفیس گوشی و هم در طراحیش
T 349
این گوشی مخصوص tmobile ه و متاسفانه ایران نمیاد
جدی؟! چه بد ... جالب بود ...
سلام. 4 گوشي ديگر از سامسونگ:5::
Samsung S5050
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.2" QVGA 262K color AMOLED display.
3.2 megapixel camera and touch-sensitive keys below the display
LED flash, microSD slot, FM radio with RDS as well as Bluetooth and USB 2.0 connectivity. The internal memory is 50 MB