با سلام.
لطفا آخرین نسخه ی دو برنامه ی Cedega و Nero Linux + کرک یا سریال را برای دانلود بگذارید.
با تشکر.
Printable View
با سلام.
لطفا آخرین نسخه ی دو برنامه ی Cedega و Nero Linux + کرک یا سریال را برای دانلود بگذارید.
با تشکر.
درخواست کرک ممنوع هست! شما اگر هنوز می خواهید از کرک استفاده کنید، محیط ساده و بی دردسر ویندوز رو چرا ول کردید؟!نقل قول:
cedega خیلی وقت هست که کارش رو با یک تلفیق به صورت رایگان شروع کرد به سایت زیر برید ثبت نام کنید و برنامه رو بگیرید:
کد:https://gametreedeveloper.com/
سلام لطفا برنامه gfortran رو بزارید و نحوه نصب آن را توضیح دهید.
سلام .
یه نرم افزار دانلود منیجر برای اوبونتو می خواستم که جای خالی IDM رو اونجا برام پر کنه .
ممنون ...
واقعا خیلی زیاد شده اند، ولی به طور سنتی من Multiget رو استفاده می کردم و می کنم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
برنامه ای برای جدا کردن و چسباندن فایلهای پی دی اف میخاستم.
یه برنامه هم برای های لایت کردن و نشان گذاری در پی دی اف میخاستم
من ابونتوی 11.04 دارم
ممنون
با یه سرچ توی synaptics اینا رو دیدم:
pdfedit
gpdftext
البته من ۱۰.۰۴ دارم، ولی به احتمال زیاد توی ۱۱.۰۴ هم هستن. شما بهتره توی software center دنبال pdf edit بگردی.
واسه گذاشتن توضیحات هم میتونی از flpsed PDF Annotator استفاده کنی.
دوستان فعلا کدوم مجموعه آفیس تو لینوکس بهترین ساپورت رو از فارسی داره؟ من اوبونتو ۱۱.۱۰ دارم libreoffice جالب نیست با فارسی+انگلیسی توهم مشکل داره...
با OpenOffice هم مشکل داشتم - Abi Word رو تا حالا امتحان نکردم - تو ویندوز که خوب بود
تایپیک های مهم که معمولا خیلی فعال هستن ...
اما این جا ......
چند نرم افزار میخوام
فایروال (دارای گرافیک مطلوب : شبیه به کومودو یا خوده کومودو)
تمام کدکت های صوتی و تصویری
تغییر تم
مرورگر فایل ( اکسپلوره ای شبیه به ویندوز)
نکته ای که وجود داره میخوام نرم افزار ها رو به صورت آفلاین ( بدون اتصال به اینترنت) نصب کنم.
تو نسخه dvd لینوکس مینت تمام کدکدها به صورت نصب شده وجود داره.نقل قول:
تمام کدکت های صوتی و تصویری
توصیه می کنم از اون استفاده کنید.
همچنان منتظر پاسخ...نقل قول:
تو لینوکس فکر نمی کنم نیاز خاصی به فایروال باشه.نقل قول:
فایروال (دارای گرافیک مطلوب : شبیه به کومودو یا خوده کومودو)
اصلیترین برنامه فایروالی که تو لینوکس دیدم همون iptables هست که احتمالا رابط گرافیکی هم براش ساختن
ولی من توصیه می کنم تو لینوکس زیاد خودتون رو با گشتن بدنبال برنامههای گرافیکی اذیت نکنید.
خود دستکاپی که نصب کردید این برنامه رو داره. تا به حال اسم یه مرورگر فایل رو که مستقل از دسکتاپ باشه رو نشنیدم.نقل قول:
مرورگر فایل
این هم بستگی به دسکتاپ داره.نقل قول:
تغییر تم
می تونید تمهایی که می خوایید رو از gnome-look یا kde-look دانلود کنید.
این هم کاری نداره کافیه فایل deb برنامه موردنظر رو دانلود کنید. برنامه synaptic یه قابلیتی داره که می تونه یه اسکریپت دانلود بسازه و شما اون اسکریپت رو تو هر جا که بخوایید اجرا می کنید. اون اسکریپت هم میره فایلهای deb رو دانلود می کنه و تنها کاری که می مونه اینه که فایلهای دانلود شده رو وارد synaptic کنید تا همشون نصب بشن.نقل قول:
نکته ای که وجود داره میخوام نرم افزار ها رو به صورت آفلاین ( بدون اتصال به اینترنت) نصب کنم.
همین فایل deb که میگین واسه نرم افزار هایی که گفتم بدین.نقل قول:
واسه vlc
فایروال
دانلود منیجر
لینک بدین ... تو سایت vlc که فقط سورس برنامه هست و چیزی به نام deb نذاشتن!
نصب کدکت تصوری هم اگه با فایل deb هست بدین...
فایل deb برای نسخه های مختلف فرق میکنه ( من فعلا اوبونتو استفاده میکنم)
یه نرم افزار برای اوبونتوی 11.10 میخوام که معادل ccleaner توی ویندوز باشه ، بیشتر قصدم اینه که بتونم recent history و کش مرورگرها رو باهاش پاک کنم .
من برای unity ، یه برنامه ی کوچیک به اسم activation log manager رو ریختم ، که recent رو غیر فعال میکنه ولی نمیتونه پاکش کنه .
کافیه تو synaptic عباراتی مثل sweeper یا cleaner رو سرچ کنید.
اوبونتو ۱۱.۱۰ سیناپتیک نداره . باید اول سیناپتیک بگیرم .نقل قول:
برنامه ای برای ساخت درایو مجازی میخواستم مثل Daemon tools اگه کسی از دوستان میشناسه ممنون میشم معرفی کنه
برنامه ای برای ساخت انیمیشن یا بنر یا کلا فایل فلش برای دبین هست؟من تو لانچ پد و اپز.اوبونتو گشتم چیزی نبود.
و یه سوال دیگه این که کامپایلر خوب جاوا برای دبین هست؟
برای انیمیشن باید باشه ولی برای فلش نمی دونم، فلش دیگه دورش تموم شده و در حال مردنه، فکر کنم جایگزینی براش باشه
برای کامپایلر جاوا هم می تونید از همون openJDK یا همچین چیزی که تو مخازن هست استفاده کنید یا اینکه فایلش رو از خود سایت اوراکل دانلود کنید و نصب کنید.
بله جایگزین فلش HTML5 هست٫خب برای اچ تی ام ال فایو هست ویرایشگر ویژوال؟
یه برنامه bluefish بود که من ازش خوشم نیومد، کلا دنبال ادیتور ویژوال نرفتم نمی دونم هست یا نه.
من که با همون ادیتورهای متنی طراحی می کنم
یه برنامه مفسر پایتون سراغ دارید؟
منظورم از مفسر اینه که اسکریپت نویسی نباشه و دستوراتو بزنی و یه کلیدی رو در آخر و برنامه اجرا بشه اگه خوب بود سیو کنی.
تو معنای مفسر یکم شک داشتم که توضیح دادم تا اشتباهی پیش نیاد٫
منظورتون رو دقیق متوجه نشدم ولی ادیتورهای متن معمولا پایین صفحه یه ترمینال دارند که باهاش می شه برنامه نوشته شده رو کامپایل و اجرا کرد و خروجی رو همون جا دید.
من از Gedeit استفاده میکنم همچین چیزی نداره٫منظورم همینه که متوجه شدین دستورو بنویس خروجیرو ببین٫کدوم ادیتور داره این قابلیتو؟
توی منوش باید باشه، توی ادیتور kde که بود تا جایی که یادمه.
به هر حال اگه سرچ کنید همچین ادیتوری زیاده
یه افزونه هست برای Gedit به نام python console اونو نصب کردم مشکلم حل شد٫ممنون
من در حال حاضر به صورت کامل از fedora به عنوان سیستم عامل استفاده میکنم.شاید ماهی یکی دو بار ویندوز بوت بشه
من در تمام ویندوزهایی که نصب کردم نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو برای مقابله با کی لاگرها نصب میکردم.
حالا هر چی دنبال مشابه اون تو لینوکس میگردم چیزی پیدا نمیکنم.تو خیلی از فروم ها گفته شده نیازی به اینگونه نرم افزارها نیست و لینوکس همچین مشکلی نداره.
اما به قول یه برنامه نویس حرفه ای کار نشد نداره و به لحاظ نظری هم که شده ممکنه لینوکس هم آلوده به کی لاگرها بشه.آیا کسی نرم افزار مشابهی میشناسه
منظورم کیبورد مجازی نیست.
به صورت تئوری امکانش هست ولی نرم افزار به خصوصی نمیشناسمنقل قول:
نهایتش از کیبورد مجازی توی عملیات بانکی استفاده میکنم
به نظر من هم نیازی نیست. لینوکس امنیتش بیشتر از این حرفاست که یه جوجه بتونه با اجرای یه برنامه به کامپیوتر نفوذ کنه. ویندوز نیست که! :دینقل قول:
اگه هم سیستمت مشکلی پیدا کرد، خوشحال باش. چون یه آدم حرفهای روت کار کرده و این خودش یعنی اینکه ارزشش رو داشتی! یعنی آدم مهمی هستی!
دوستان یه نرم افزار مشابه wamp یا xamp برای لینوکس وجود داره ؟
نیازی به برنامه نیست. تو اینترنت سرچ کن (اسم توزیع لینوکست رو عوض کن) :نقل قول:
lamp هم مخفف Linux Apache MySQL PHP هست.کد:install lamp in ubuntu 13.04
سلام
دوستان یک نرم افزار دانلود منیجر مناسب با شرایط یه ایرانی نداره لینوکس؟
+قابلیت زمان بندی و خاموش کردن کامپیوتر
+قبول کردن یوزرنیم و پسورد برای فایل ها موقع دانلود از FTP
فکر کنم 6 تا نرم افزار معروف رو تست کردم هیچ کدومشون کامل نبود
ممنون میشم راهنماییم کنید.
بهترین گزینه استفاده از aria2 + uGet هست. فکر کنم همه اون چیز هایی رو که می خواین فراهم کنه.نقل قول:
گزینه ی دیگه که متن باز نیست flareget هست(فقط قابلیت ادامه دادن دانلود برای FTP رو نداره و نمیدونم می تونه کامپیوتر رو خاموش کنه یا نه.)
البته دانلود منیجر زیاد هست و این ها از نظر من بهترینشون هستن.(که GUI دارن)
سلام
من برای لینوکس مینت یک برنامه میخوام که کانکشنهای ورودی و خروجی اینترنت و حجم تبادل اطلاعات رو بصورت لحظه ای نشون بده.
همچنین گزارشهای روزانه،هفتگی و.... از اینترنت رو داشته باشه.ترجیحا به تفکیک برنامه ها
یه چیزی مثل du meter در ویندوز
ممنون
سلامنقل قول:
به شکل گرافیکی مثل ویندوز من هنوز برنامه ای پیدا نکردم.
ولی بصورت خطی میتونید از netstat و iptraf استفاده کنید.
سلام! میخواستم بدونم برای لینوکس این نرم افزارها هست؟ adobe illustrator, adobe flash, photoshop, visual studio
ویژوال استودیو شاید mono developنقل قول:
فتوشاپ gimp
ایلوستریتور inkspace و چندین نرم افزار دیگه
ادوبی فلش شاید SMIL
البته اگر wine رو نصب کنید میتونید خیلی از نرم افزارهای ویندوز رو تحت لینوکس اجرا کنید.wine به شدت در حال توسعه هست و هر روز بهتر میشه.
ادوبی فلش خودش نسخه ی لینوکسی داره .