امكان داره مشكل از اينترنت شما باشه ! بسورد و يوزر رو دقيق وارد كنيد :)
Printable View
امكان داره مشكل از اينترنت شما باشه ! بسورد و يوزر رو دقيق وارد كنيد :)
برای نصب این پچ نیاز به کرک 1.4 دارید که از لینک زیر می تونید دریافتش کنید:ولی یادتون باشه که اول باید کر ک رو کپی کنید بعد پچ رو بریزید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت کرک را باید اول ک÷ی کنیم باید کجا ک÷ی کنیم ؟؟؟؟
از طریق Hamachi به روم زیر join شوید
name : iranfootball
pass : 123
می خواهم برای اولین بار بازی کنم
کسی نمی خواد جواب منو بده؟نقل قول:
سلام.
اولین باریه که قصد دارم آنلاین بازی کنم و چندتا سوال دارم:
1-باید سرعت اینترنت حداقل چقدر باشه؟
2-برا یکی مث من که محدودیت 3Gb دارم چقدرش می پره؟
3-من نسخه ی Edit شده توسط ایرانیا رو دارم (منو فارسی و تیم های ارانی و ...) برا آنلاین بازی کردن مشکل نداره؟
سلام..نقل قول:
چیزی که برای بازی کردن آنلاین بیشتر از سرعت اینترنت مهم هست،پینگ خوب است که هر چه مقدار پینگ پایین تر باشه بازی روان تر اجرا میشه..
برای کسانی که محدودیت پهنای باند دارند زیاد عاقلانه و به صرفه نیست که بازی های آنلاین نظیر pes بازی کنند که ترافیکش بالاست...من خودم وقتی fifa 08 آنلاین بازی میکردم میانگین واسه ی هر بازی 50 مگابایت مصرف میشد...
برای بازی کردن آنلاین باید دو طرف از پچ خاصی استفاده کنند...در اینصورت شما با این نسخه نمیتونید بازی کنید...
یه توصیه به شما دوست عزیز میکنم اینم اینکه بیخیال آنلاین بازی کردن pes 09 بشی!چون آنلاین بازی کردنش خیلی مشکله!!
شما میتونی بری WCGzone فیفا 09 بازی کنی که خیلی ام راحته...
بدرود.:11:
دوستان خداييش كسي بازي كرده با اين روش ؟ من 128 نامحدود دارم و سرعت دانلود فوقش 25 ميده و متعادل روي 18 هست
ممنونم از جوابتون...نقل قول:
سلام..
چیزی که برای بازی کردن آنلاین بیشتر از سرعت اینترنت مهم هست،پینگ خوب است که هر چه مقدار پینگ پایین تر باشه بازی روان تر اجرا میشه..
برای کسانی که محدودیت پهنای باند دارند زیاد عاقلانه و به صرفه نیست که بازی های آنلاین نظیر pes بازی کنند که ترافیکش بالاست...من خودم وقتی fifa 08 آنلاین بازی میکردم میانگین واسه ی هر بازی 50 مگابایت مصرف میشد...
برای بازی کردن آنلاین باید دو طرف از پچ خاصی استفاده کنند...در اینصورت شما با این نسخه نمیتونید بازی کنید...
یه توصیه به شما دوست عزیز میکنم اینم اینکه بیخیال آنلاین بازی کردن pes 09 بشی!چون آنلاین بازی کردنش خیلی مشکله!!
شما میتونی بری WCGzone فیفا 09 بازی کنی که خیلی ام راحته...
بدرود.
دکمه ی تشکر که نیستش ...
کل مطالب تا÷یک رو خودندم ولی کسی مشکل زیر رو حل نکرد یا جواب مشخصی نداد
در صورت سرور بودن مشکلی نیست ولی در حالت کلاینت ÷یغام زیر می آید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دارم همین مشکل رو. احتمالا از سرعت اینترنتمونه. ببین هادی جان بدی این آموزش ها اینجاس که تا قبل ورود به بازی همراهتن. قسمت اصل کاری توی بازیه. هیشکی راهنمایی نمیکنه که توی بازی باید چه کرد. منم همین مشکل شما رو دارم. درضمن از توی هاماچی یه روم هست - باز توی بازی هم من باید یه روم درست کنم؟ کی به کیه؟! کاش یکی بود اینا رو توضیح میداد.نقل قول:
کل مطالب تا÷یک رو خودندم ولی کسی مشکل زیر رو حل نکرد یا جواب مشخصی نداد
در صورت سرور بودن مشکلی نیست ولی در حالت کلاینت ÷یغام زیر می آید
salam chera man nemitonam ino download konamکد:http://arminkrauser.persiangig.com/Other-Files/pes09.crt:42:
salam chera man nemitonam ino download konamplz plz plzکد:http://arminkrauser.persiangig.com/Other-Files/pes09.crt
یکی به من کمک کنه بازی کنم . هر کاری میکنم یه ارور میده
با تشکر از راهنمایی کامل و عالیتون !!!! فقط یه سوال ، من هنوز امتحان نکردم ، شما امتحان کردین ؟ موفق به آنلاین بازی کردن شدین ؟
( بازم ممنون )
---------------------------------------------------------------
جماعتی که نظر را حرام میدانند / نظر حرام بکردند و خون خلق حلال
زمانیکه وارد بازی میشم تو منوی نت ورک لوگین میزنم هر چی game id وارد میکنم ارور میده یکی لطف کنه منو راهنمایی کنه
سلام آقا من همه این راه ها رو رفتم ولی ارور میده ...
میگه که باید نت بزنی و پورت 5730 رو نمیدونم چیکار کنی ، یه همچین چیزایی ...
چیکار کنم ؟؟؟
یکی منو راهنمایی کنه من مشکلم اینه ... عکسش رو گرفتم اون پایینه
کد:http://www.freeimagehosting.net/image.php?cc07c7a5c1.jpg
اگه آنلاین بازی کنی , از حجم دانلود کم میشه ؟
اگه میشه , چقدر کم میشه ؟
منظورتون از اینکه ورژن بازی در حالت network عوض میشه چیه و کاملا توضیح بدین که برای برگشت به حالت قبلش باید چه کار کرد ؟
ممنون
دوستان ما كلي روش نشستيم
نميشه !
ما حتي داخل سرور بازي و اون قيمت لابي هم شديم اما نميشه و امكان بازي آنلاين وجود نداره
من game id , pass رو میدم امامیگه پتش جدید pes رو باید دانلود کنی.میترسم اونم دانلود کنم باز نشه.اگه کسی امتحان کرده ما رو مطلع کنه
خوب عمو من درست کردم : یه روم هم زدم به نام p30world که رمز داره : ok
خوشحال میشم با ابرو بچس یه بازی بزنیم
من یکی تا حالا زدم همون نوشته های پست اول رو مو به مو رفتم جلو
یوزرم هم یوزر اینجاس : بازم ممنون
ولی حال نمیده : نه کری توش هست نه حسی : با همون کام بازی کنین بهتره
دونفر پیش هم باشن جذابتره
بلاخره چی شد ؟ میشه بازی کرد یا نه ؟ با سرعت 128 جواب میده ؟
سلام جه جوری ای پی خودمو از روی هاماچی پیدا کنم
سلام چه جوری ای پی رو از هاماچی پیدا کنم
در بالای نرم افزار نوشته
آره با 128 میشه بازی کرد
مشکلی هم نداره
سلام .
من مراحل رو انجام دادم.
چه جوری میتونم در هاماچی آپی بسازم ؟
و بازی هم در حالت نتورک این پیام را میدهد :
client version is diffirent
مشکل از کجاست؟
یکی نیست جواب بده .
در ادامه اون پیام میگه باید آپدیت بشه . چیکارش کنم؟
سلام
من اینترنت با سرعت 128 دارم می خوام آنلاین بازی کنم اما مترسم حجم ترافیکم تموم بشه می تونید بگید چقدر از حجم ترافیکم کم میکنه ؟آیا بازی ها باهم در مورد ترافیک فرق میکنند؟اگه اینطوریه در مرد این بازی ها بگید
فیفا09
پرو09
سلام .نقل قول:
میدونی چیه؟ اعضای این فاروم به خصوص قدیمی ها اصلا مهمون نواز نیستند . امیدی نداشته باشید که پاسخ شما رو بدن:11:
این تاپیک تعطیله؟
اگه نیست یکی به ما بگه بدون هاماچی هم میشه یازی کرد؟
برای آنلاین بازی کردن pes 2009 همه مراحل رفتم
هنگامی که به عنوان client وارد می شوم پیام differing version میدهد
مشکل کجاست؟
از کجا بفهمم ورژن من چنده؟
همه ی تنظیمات رو طبق پست اول انجام دادم
ولی وقتی game id و .... رو وارد میکنم
مینویسه
an error accured during verification
اشکال از کجاست؟
سلام به همه
در مورد مشکل دوستان باید بگم یک چیزایی رو به نظر خودم حل کردم اولی مشکل تفاوت ورژن که با دانلود پچ 1.40 و نصب آن و کرک 1.40 حل شدنی و برای مشکل an error accured during verification باید وقتی pes connector را اجرا میکنی بر فرض اینکه خودتون میخواید host باشید باید عدد یک را بزنید و بعدش اینتر و از برنامه هاماچی آی پی را گرفته و در pes connector وارد کرده و اینتر زده و بعد از چند ثانیه برنامه دستور اجرا بازی را میده و شما بازی را اجرا کرده و بقیه را دوستان گفتن در صفحه اول که چجوری باید در network کار کرد.
من این کارها را انجام دادم و جواب گرفتم
من زمانی که وارد بخش نتورک می شم با این مشکل بر می خورم:
آقا این pes 2010 هم نمی شه یا اون می شه ؟؟
سلام
من و دوستم میخواستیم این بازی رو بصورت offlineبازی کنیم همون lan.
میخواستم بدونم اگه ما بازی و بصورت اورجینال تهیه کنیم این کار جواب میده یا فقط آنلاین میشه.
خواهشن هر کی میدونه کمک کنه
بابا یکی جواب بدههههههههههه:19::19::19::19::19::24:
کسی نیییییییییییییییییییییییی ییییس به دادم برسه:9:نقل قول:
سلام . .
دوستان در مورد نسخه 2010 توضیح میدید . .
نمیشه آنلاین بازی کرد . . !
ممنون
باسلام خدمت دوستان
آقا ما رفتیم وقتی خواستم لگ بشم رفتم تو یه سایت گفت باید این پچ رو دانلود کنی PES2009Patch140 دانلود کردم یه ارور هنگام نصب پچ داد رفتم crack 1.4 رو از همین تاپیک دانلود کردم ولی بازم وقتی پچ رو می خوام نصب کنم این ارور رو می ده
سلام به فوتبالیست ها
بچه ها PES-connector رو vista64bit اجرا نمیشه!
چیکار کنم؟!؟!:41: